-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εδω εχει ο Κουκ
ωωωω προσβολααααααααααααααα
Egobrain... κριμα ρε... θα μας λειψεις.... χαρηκαμε που σε γνωρισαμε
καλα ολα τα αλλα... αλλα για το 70 σιγουρα? Εφτα-Μηδεν? Και με BT, και Wifi?.... Μιλαμε για ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ετσι?
74χρονο για την ακρίβεια, που μόλις πήρε σύνταξη, αλλά αν βρεθεί κανένα καλό project θα την κόψει (ξανά...) να δουλέψει, γιατί βαριέται να κάθεται σπίτι του.
Για τον πατέρα μου πρόκειται.
-
Still sounds weird .
Οπως και να 'χει . Ειδες τις συσκευες ; Καποιο σχολιο γι'αυτες ;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όλα ΟΚ, τα carrier logos δε μου παίζουν.
respring και αν δεν παίξουν restart.
Ή μήπως εννοείς δεν γίνονται install?Έχουν γίνει install κανονικά. Έκανα restart και ακόμα δεν αλλάζει σε Cosmote. Το respring τι είναι?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ή μήπως εννοείς δεν γίνονται install?Έχουν γίνει install κανονικά. Έκανα restart και ακόμα δεν αλλάζει σε Cosmote. Το respring τι είναι?
Έχεις ακόμα πολλά να μάθεις.
Κάνει restart το springboard, το γραφικό περιβάλλον του iphone δλδ.SBSettings δεν έχεις; Ή το παλαιότερο bossprefs..
edit: δες και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost2710080 για το λογότυπο της cote...
-
Ερωτηση: Μηπως γνωριζετε αν εξακολουθει να διατιθεται το sony erricson Κ 750i ? To εχω βολευτει παρα πολυ και εχω μια επιδοτηση 100 €.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
τα χαζογκομενακια πεφτουν με μηλα...
᾽ἀλλα᾽᾽θελουν οι γκομενες....οι καλες...
Καλά είναι μερικές που έχουν ακριβότερα γούστα, αλλά εγώ πάντα ξεκινάω με ένα εύκολο μαμήσι και στο δρόμο βλέπουμε...
καβαντζες υπαρχουν παντα.....
Βαγκους μονο μεταχειρισμενο και αν....
-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Still sounds weird .Οπως και να 'χει . Ειδες τις συσκευες ; Καποιο σχολιο γι'αυτες ;
Se ευχαριστώ πολύ, από specs όλες είναι ΟΚ, θα κοιτάξω να τα δω κι από κοντά, να δούμε πόσο εύκολα είναι στη χρήση και βλέπουμε.
-
bagus πρεπει να παιζουν κατι τελευταια κ800 αλλα δε θυμαμαι που τα ειδα.. και φυσικα κ770 το επονομαζομενο και φουρνος μικροκυματων...
εβαλα μια καρτουλα στο κ750 χθες..τι ωραιο κινητο που ειναι ρε γμτ..
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
καλα ολα τα αλλα... αλλα για το 70 σιγουρα? Εφτα-Μηδεν? Και με BT, και Wifi?.... Μιλαμε για ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ετσι?
74χρονο για την ακρίβεια, που μόλις πήρε σύνταξη, αλλά αν βρεθεί κανένα καλό project θα την κόψει (ξανά...) να δουλέψει, γιατί βαριέται να κάθεται σπίτι του.
Για τον πατέρα μου πρόκειται.
ωραίος ο φάδερ σου!
-
Κάνει restart το springboard, το γραφικό περιβάλλον του iphone δλδ.SBSettings δεν έχεις; Ή το παλαιότερο bossprefs..
edit: δες και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost2710080 για το λογότυπο της cote...
Springboard δεν είναι το GUI αλλά στην ουσία ο αντίστοιχος Finder του iPhone.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
bagus πρεπει να παιζουν κατι τελευταια κ800 αλλα δε θυμαμαι που τα ειδα.. και φυσικα κ770 το επονομαζομενο και φουρνος μικροκυματων...εβαλα μια καρτουλα στο κ750 χθες..τι ωραιο κινητο που ειναι ρε γμτ..
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με κινητα,τελικα δεν ψαχνω Κ750,αλλα το Κ800
-
Xλωμό να υπάρχει καινούριο Κ800....ίσως κάποιο Κ810 ίσως. Κοίτα και το Κ850.
-
Μακριά από K850, epic fail τηλέφωνο imo.
-
True .
-
Για τους έχοντες symbian μέσω του operator logo changer (στα γνωστά μαγαζιά) και φτιάχνοντας transparent μία φωτό 134Χ35 pix έχετε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν είναι τέλειο αλλά δεν είναι τόσο βαρετό όσο το text.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
bagus πρεπει να παιζουν κατι τελευταια κ800 αλλα δε θυμαμαι που τα ειδα.. και φυσικα κ770 το επονομαζομενο και φουρνος μικροκυματων...
εβαλα μια καρτουλα στο κ750 χθες..τι ωραιο κινητο που ειναι ρε γμτ..
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με κινητα,τελικα δεν ψαχνω Κ750,αλλα το Κ800
bagus καπου σε καποιο ηλεκτρικαδικο νομιζω ειδα να παιζει κ800 ταχα με αποσυρση κινητου...κατι τετοιο νομιζω...δες λιγο τα sites των μεγαλων ηλεκτρικαδικων...ηταν σιγουρα με αποσυρση
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για τους έχοντες symbian μέσω του operator logo changer (στα γνωστά μαγαζιά) και φτιάχνοντας transparent μία φωτό 134Χ35 pix έχετε αυτό το αποτέλεσμα.Δεν είναι τέλειο αλλά δεν είναι τόσο βαρετό όσο το text.
εγω εβαλα αυτο http://conversations.nokia.com/2009/02/ ... ovi-theme/
-
Έχω το τελευταίο version το provider (γράφει δηλαδή Cosmote). Έκανα αυτό που γράφει και αυτό που είπες (respring, έβαλα τα SBSettings)...αλλά τίποτα δεν έγινε!
Επίσης δεν έχω βρει άκρη με το auto update της ώρας...τίποτα σοβαρό, απλά ασχολούμαστε με μικροπράγματα.
-
Νικόλα:
Settings -> General -> Date & Time.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]