-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
EPIC FAIL τα fanboys των WM.Δεν μίλησα για δυνατότητες ή 'καλύτερο-χειρότερο' OS, αυτό που είπα είναι ότι τα WM σαν UX δεν υπάρχουν πουθενά, είναι απλά ότι πιο δύσχρηστο υπάρχει.
παμε παλι...
οταν το μπρικι σου δεν μπορει να κανει τιποτα... ειναι λογικο να εχει απλο και κατα συνεπεια ευχρηστο user interface.φτανει ποια με την ωραιοποιηση της πανουκλας σας
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ποιος θα το καταλαβει ;
Υπαρχει καποια επισημη γνωμη απο την εταιρεια στην Ελλαδα ;Ναι λέω άμα του ξαναπεράσεις official software θα το πάρουν πρέφα εκεί που θα το πας για service (αντικατάσταση) αν χρειαστεί.
Το σκέφτομαι με την λογική:
Εχεις ένα pc.
Κολλάς έναν ιό.
Χαλάει κάτι στο pc αυτό (hardware).
Σου έχουν πει όμως ότι άμα έχεις κολλήσει ιό τότε δεν έχεις εγγύηση.
Άμα κάνεις φορμάτ και μετά όλα στρώσουν που θα καταλάβουν ότι είχες τον ιό;Σκέψου τον ιό ως j/b. Άμα του κάνεις φορμάτ και αντικαταστήσεις την 'rom' πάλι (firmware/update δηλαδή) πως θα το καταλάβουν; Γίνεται να το καταλάβουν;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
EPIC FAIL τα fanboys των WM.Δεν μίλησα για δυνατότητες ή 'καλύτερο-χειρότερο' OS, αυτό που είπα είναι ότι τα WM σαν UX δεν υπάρχουν πουθενά, είναι απλά ότι πιο δύσχρηστο υπάρχει.
Δεχτείτε επιτέλους την απλότητα του σε όλα τα επίπεδα και ξεκολλήστε από το 'κακή Apple που βγάζει χάλια προϊόντα για θύματα του Marketing'.
PS: Δεν χρειάζονται όλοι τις extra δυνατότητες του j/b iPhone και κατ' επέκταση την απώλεια της εγγύησης και τα επιπλέον προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι το iPhone δεν επισκευάζεται, απλά αντικαθίσταται από καινούριο.
-
Kid άσ τους ου γαρ οίδασι τι ποιούσι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ποιος θα το καταλαβει ;
Υπαρχει καποια επισημη γνωμη απο την εταιρεια στην Ελλαδα ;Ναι λέω άμα του ξαναπεράσεις official software θα το πάρουν πρέφα εκεί που θα το πας για service (αντικατάσταση) αν χρειαστεί.
Το σκέφτομαι με την λογική:
Εχεις ένα pc.
Κολλάς έναν ιό.
Χαλάει κάτι στο pc αυτό (hardware).
Σου έχουν πει όμως ότι άμα έχεις κολλήσει ιό τότε δεν έχεις εγγύηση.
Άμα κάνεις φορμάτ και μετά όλα στρώσουν που θα καταλάβουν ότι είχες τον ιό;Σκέψου τον ιό ως j/b. Άμα του κάνεις φορμάτ και αντικαταστήσεις την 'rom' πάλι (firmware/update δηλαδή) πως θα το καταλάβουν; Γίνεται να το καταλάβουν;
Γιατί τους μπερδεύεις;
Πες τους απλά ότι με restore το κινητό έρχεται στην αρχική του (προ j/b κατάσταση) και ισχύει κανονικά η εγγύηση.
Απλά πράγματα. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Γιατί τους μπερδεύεις;
Πες τους απλά ότι με restore το κινητό έρχεται στην αρχική του (προ j/b κατάσταση) και ισχύει κανονικά η εγγύηση.
Απλά πράγματα.Θέλω να ελέγξω το iQ τους
Βασικά ρωτάω και ο ίδιος αν υπάρχει τρόπος να καταλάβουν ότι είχες κάνει jb στο παρελθόν. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ποιο είναι το λαχταριστό βουνό στο βάθος;
ολυμπος
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Γιατί τους μπερδεύεις;
Απλά πράγματα.Θέλω να ελέγξω το iQ τους
Βασικά ρωτάω και ο ίδιος αν υπάρχει τρόπος να καταλάβουν ότι είχες κάνει jb στο παρελθόν.Όχι δεν υπάρχει.
Από τη στιγμή που κάνεις restore σε μαμά firmware το iphone είναι όπως όταν το πρωτοαγόρασες. -
To N95 άλλαζε μόνο του την ώρα όταν είχαμε daylight saving time, όπως αύριο για παράδειγμα.
Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο και στο iPhone? Να αλλάξω από τώρα την ώρα, ή θα αλλάξει πάλι μόνη της?
-
Ξεφτίλα θα'ναι αμα δεν αλλάζει..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ξεφτίλα θα'ναι αμα δεν αλλάζει..Το θέμα είναι τώρα τι κάνω? Αν το βάλω μια ώρα μπροστά από τώρα θα αλλάξει ακόμα μια ώρα μπροστά και χάνω την εκκίνηση...αν το αφήσω, μπορεί να και να μην αλλάξει
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξεφτίλα θα'ναι αμα δεν αλλάζει..
Το θέμα είναι τώρα τι κάνω? Αν το βάλω μια ώρα μπροστά από τώρα θα αλλάξει ακόμα μια ώρα μπροστά και χάνω την εκκίνηση...αν το αφήσω, μπορεί να και να μην αλλάξει
http://forums.macnn.com/103/ipod-iphone ... djust-dst/
http://answers.yahoo.com/question/index ... 513AAKgjtk
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... ID=1434022
Άλλοι λένε οτι δουλεύει μια χαρά, άλλοι λένε οι είχαν πρόβλημα.
Απ'οτι διαβάζω παίρνει την ειδοποίηση μέσω δικτύου.
Βάλε ξυπνητήρι για να είσαι σίγουρος. -
αλλαζει.....
1,5 χρονο το εχω,,,,
ακου εκει....επισης οσον αφορα το αν φαινεται η οχι..το jailbreak...
εγω σε 3G με την 3.0 πανω καθαρη χωρις cydia ειχα βρει κατι αρχειακια...
απλα μαλλον παιζει ρολο αν κανεις restore η upgrade....
αν κανεις restore (-dfu κατεβασμα σε 2.2.1 απο 3.0 σε 3G)καθαριζεις τα παντα....
οσον αφορα αν ειναι πληρες...
- MMS ok
-video cycorder/video app
-Bluetooth ok
-Mail 100 years μπροστα.
-music ειναι iPod...αυτο τα λεει ολα να σας δω να ψαχνετε εσεις ενα τραγουδακι σε 2 δευτερα...( spotlight 3.0beta)
-calendar. teleio
-apps ta panta...
αρα πειτε μου ειλικρινα τι του λειπει...
και μην πειτε καμερα κλπ...γιατι αν ειναι ετσι οταν πατε διακοπες με τις γκομενιτσες μην παιρνετε τις φωτογραφικες σας αλλα το πλαστικουρα κινητο σας.για μενα που θελω
1.mail
2.iPod.
3.phone.
4.smsειναι τελειο.
καληνυχτα....
- MMS ok
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αλλαζει.....
1,5 χρονο το εχω,,,,
ακου εκει....Εμένα πάντως, δεν άλλαξε
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
καληνυχτα....
Καλημερα.... suck it: http://www.microsoft.com/windows/watcht ... fault.aspx
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
αλλαζει.....
1,5 χρονο το εχω,,,,
Εμένα άλλαξε μόνο του.
Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση ώρας; Στην wind δουλεύει, στην cosmote απ' ότι θυμάμαι όχι. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
αλλαζει.....
1,5 χρονο το εχω,,,,
Εμένα άλλαξε μόνο του.
Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση ώρας; Στην wind δουλεύει, στην cosmote απ' ότι θυμάμαι όχι.Δεν έχω ενεργοποιήσει κάτι τέτοιο, γιατί δε το βρίσκω πουθενά στη 2.2.1
Μήπως πειράζει επειδή το βράδυ το είχα σε flight mode?
Πάντως στο General->Date&time-> έχω μόνο 24hr time, Time Zone και Set Date&Time. Καμία άλλη επιλογή. Regional format έχω βάλει U.K.
-
Έτσι το χω εγώ και άλλαξε μόνο του.
Δεν πρόσεξα όμως αν άλλαξε πριν το βγάλω από flight mode ή μετά... -
-
Χμ. Το 2.2 έχω εγώ. Βαριέμαι να κάνω update. Θα κάνω κατευθείαν στο 3.0...
Μόλις βάλω στο off την επιλογή 'set automatically' μου εμφανίζει τις 2 επιλογές που έχει σε σένα, το time zone και το set date & time...
Την γραμματοσειρά από κάποιο theme την είχα τσιμπήσει. Την είχε ανεβάσει κάποιος στο myphone...
Το σηματάκι του gprs δεν σου άρεσε (το G αντί για την τελεία);
Το λογότυπο της wind;
Η χρωματιστή signal bar (πράσινη όταν έχει καλό σήμα, πορτοκαλί μέτριο και κόκκινη κακό);
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]