-
Το i30 το έχεις δει;
-
εχεις παρει τιμες στα χερια σου?
πηγαινε μια βολτα και παρε προσφορες γιατι το unique πριν την εκπτωση ειχε 20300 με το κλειδι στο χερι και ατοκο χρηματοδοτικο (400 ευρω απο εθνικη). δηλαδη 19500 με μεταλικο, συν τελη συν εξοδα προετοιμασιας συν χρηματοδοτηση.
παρε τελικες τιμες αρχικα και μετα τσεκαρε τα υπολοιπα.
οσο για την αξια μεταπωλησης αν κατι το πληρωσεις ακριβοτερα σημερα 3000 ευρω σε περιπτωση μεταπωλησης πρεπει να τα υπολογισεις και αυτα. -
Το i30 είναι καλό αλλά το 1600 βγαίνει ακριβό.
Πολυ καλή προσφορά για το Auris δεν έχω βρεί ακόμη όπου έχω ψάξει, έχει δει κάτι κάποιος που δεν έχω δει; (λογικό η Toyota είναι πιο τσιμπιμένη στις τιμές και ίσως δίκαια λόγω αξιοπιστίας και μεταπώλησης) .
Συμφωνώ Δημήτρη ότι τα παραπάνω χρήματα ίσως τα πάρω πίσω στην μεταπώληση. Έχει όμως σημασία και τι βγαίνει από την τσέπη τώρα. Η μεταπώληση θα γίνει μετά από 5-6 χρόνια ίσως και αργότερα.Thanx
-
Από αυτά που λες δεν τίθεται καν δίλημμα. FOCUS.
-
γιαυτο σου ειπα για τα παραπανω χρηματα. προσωπικα δεν τα εδωσα στην toytota και προτιμησα να τα κρατησω εγω και ας τα χασω σε 6-7 χρονια.
περα απο αυτο εχε υποψη σου οτι η εγγυηση ειναι 3+3 προνομιακη που δεν καλυπτει οτι και η εργοστασιακη το οποιο δεν στο λενε απλα σου πετανε το 6 χρονια.
για τις προσφορες δυσκολο το βλεπω. σε οσους ειχα ρωτησει μου εφωσαν ακριβως την ιδια τιμή.απλα αλλαζαν οι διαθεσιμοτητες στα μοντελα. -
Για τα χρήματα που θέλεις να δώσεις η επιλογή είναι focus,ειδικά με την εκπτωση των 2500€.
FORD FOCUS 1,6 Ti-VCT ή TOYOTA AURIS 1,6