-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
tote pare podilato pou strivei teleia me 20km/h!!!!xaxaxaxaxax!!!!!oxoxoxoxoxox!!!!!!mallon ena patini!!!!
xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!xaxaxaa!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxa!!!!!!
tha striveis akoma kalitera ki apo rally!!!!!!!!!!Ρε παιδιά μήπως είμαστε υπερβολικοί;;;Πότε προκάλεσε ο out of space, εε το treloagori θέλω να πω!
-
tote pare podilato pou strivei teleia me 20km/h!!!!xaxaxaxaxax!!!!!oxoxoxoxoxox!!!!!!mallon ena patini!!!!
xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!xaxaxaa!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxa!!!!!!
tha striveis akoma kalitera ki apo rally!!!!!!!!!!Εσύ δε βάζεις μυαλό με τίποτα...
Πάντως, για να δεις πόσο σε σκεφτόμαστε παρ'όλα αυτά... σου βρήκα αυτοκίνητο! Ότι πρέπει για σένα και την διανοητική σου ηλικία. Σπορ, όμορφο, ρίχνει τις γυναίκες και -το σημαντικότερο- έχει σχεδόν μηδενική κατανάλωση!!! Όχι σαν το ρημάδι το RX-8! Είναι και roadster!
Ιδού:
-
mapa to 206.twra ginate kai mentioum kai xafnika xerete kai to stil odigisis mou.tipota allo gia mena xerete???an einai na mou peite.enas xipnios egrapse oti eimai eytheiakias....kalinixta mages kai oneira glika...mia fora omws...MAPA TO 206.KARIDOTSOUFLO!!!!
-
Koιτα φιλε διαβαζω τοση ωρα τα σχολια σου και εισαι τουλαχιστο εριστικος και αγενης!
Το παιδι θα πληρωσει μονος του το 206 οποτε εφοσον τοσα μπορει να δωσει κανει την καλυτερη επιλογη.
Αν ειχε τον μπαμπακα του οπως γινεται σε πολλους να του το πληρωσει τοτε ισως συζηταγαμε για την κατηγορια αυτοκινητων που αναφερεσαι..!
Δεν σημαινει ομως οτι ειναι μαπα ενα αυτοκινητο επειδη απλα δεν μας αρεσει!
Απ οτι καταλαβα μιλας εκ του (χρηματικου) ασφαλους για αυτο δεν μπορεις να κατανοησεις το σκεπτικο ολων εδω μεσα και του παιδιου που θελει να το αγορασει!
Αν δεν συμφωνεις τουλαχιστον σεβασου τις αποψεις των υπολοιπων και κανε συζητηση κοσμια και με επιχειρηματα..!
Παντα ΦΙΛΙΚΑ
Σαββας -
Τι κακο εχει ενα καρυδοτσουφλο;
Το σχημα του ειναι μειωδες
Το κελυφος του ειναι τοσο ανθεκτικο σε σχεση με το μεγεθος του που εκπλησσει!
Μεσα του κρυβει κατι πολυ νοστιμο!!
Και αμα το θες για αλλη χρηση σου χει ερ8ει ποτε καρυδοτσουφλο με ταχυτητα εκτοξευσης χεριου;;;Εγω δλδ που κοιταω για κατηγοριες Quore, Panta αντε και κανα Clio i Colt τι θα παρω? μπατιροσπορο-τσουφλο ?
-
XALI MAYRO.PROTIMW NA MIN EXW AYTOKINITO APO ENA TETOIO SPIRTOKOUTO....
-
XALI MAYRO.PROTIMW NA MIN EXW AYTOKINITO APO ENA TETOIO SPIRTOKOUTO....Μην το υποτιμάς το 206. Αρέσει πάρα πολύ στις γυναίκες, ειδικά το CC. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν;
-
Kαι επισης μην ξεχνας οτι πανω σε αυτο βασιστηκε ο πρωταθλητης των WRC!
-
Ρε αφου δεν βγαινει ακρη αφηστε τον 'trelo..' μπας και βαρεθει και ησυχασουμε!
-
XALI MAYRO.PROTIMW NA MIN EXW AYTOKINITO APO ENA TETOIO SPIRTOKOUTO....Κι εγώ προτιμώ να μην έχεις αυτοκίνητο. Ενας λιγότερος στους δρόμους.
-
παντως μεγαλε εγω εχω το 206 wrc και παει μια χαρα...θα το αλλαξω τωρα να παρω bugatti....αμα ειναι κατω απο 250 ιππους δε λεει...
-
καλησπέρα,
μετά από βλακεία στον λογαριασμό μου, επανήλθα...
λοιπόν... 'φίλε' τρελόαγόρι μάλλον είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου... δηλαδή επειδή η τσέπη μου δε σηκώνει κάποιο dreamcar πρέπει να πηγαίνω περπατώντας? να μην ψάξω με αυτά που διαθέτω ποια είναι η καλύτερη επιλογή?
το θρεντ το άνοιξα γιατί ήθελα σχόλια για το συγκεκριμένο και αντιπροτάσεις για άλλα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας και αυτού του κόστους... άρα είσαι εκτός θέματος... αν θεωρείς μάπα το 206, βοήθησε και κατέθεσε τη γνώμη σου για αμάξι ως 15000 ευρώ που να θεωρείς καλύτερο... και αιτιολόγησέ το... όχι να λες π@π@ριες περί άπιαστων εργαλείων... χαρήκαμε...
ευχαριστώ όσους έχουν απαντήσει ως τώρα... έχω σχεδόν κατασταλλάξει στο 1600αρι 206 xs. ο μόνος μου ενδοιασμός είναι οι χώροι... με τα ίδια λεφτά έρχεται το 1400άρι 307 που είναι εξίσου όμορφο εξωτερικά (η κονσόλα δε μου αρέσει καθόλου), αλλά 200κιλά βαρύτερο και 20+ άλογα πιο κάτω... επιπλέον έχει πολύ ουδέτερη οδηγική συμπεριφορά... άρα μάλλον το απορρίπτω...
-
σωστα το απορριπτεις...το 206 ειναι πολυ καλο στα 1600...
-
Εξαρτάται απο το τί ζητάς απο το αυτοκίνητο. Πιστεύω οτι κυρίως ενδιαφέρεσαι για οδηγική συμπεριφαρά αλλα απο ότι βλέπω σε ενδιαφέουν και οι χώροι. Αρα λοιπόν διαλέγεις και παίρνεις! Πάντως ως κάτοχος 206 XS 1.6 πιστεύω ότι το αυτοκίνητο τα αξίζει τα λεφτά του! Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι οι διάφοροι τριγμοί που κατα καιρούς ακουγονται αλλα δεν το θεωρώ πολύ σημαντικό.
-
prosexe mono min piaseis treles taxythtes kai petaxeis!!!aeroplano to 1600ari!!!!
-
prosexe mono min piaseis treles taxythtes kai petaxeis!!!aeroplano to 1600ari!!!!Στην κοσμαρα σου εσυ...
-
Οταν καποιος ανοιγει δεκα θεματα για το ποιο αυτοκινητο θελει να παρει και ασχολουμαστε 50 ατομα με αυτο,πρεπει να περιμενουμε τα αποτελεσματα...
-
edw kai 2 mines paidia exw to exis provlima.diathetw arketa xrmata gia aytokinito girw sta 47.000 me 50000 euros kai exw faei trelo kollima.kai edw zitaw ti voitheia sas.san arxi na pw oti apagorevontai gia ta dika mou gousta mprostinokinita.exw kollima me ton pisw axona ante kai tetrakinisi.exw san aytokinito to istoriko mercedes 190 evo me 200+ aloga kai apolamvanw pisw kinisi xwris sistimata kai tetoia.ama exeis xeria diavaine!!!!!loipon.arxizw:- arxi ithela to mazda rx8 einai liga ta lefta gi ayta pou sou prosferei kai imoun etoimos na to paraggeilw.ayto to car exe kai xlida kai gazi kai eimai megalos fan tis xlidas.diavaze meta se periodika oti kai tis panagias ta matia se anoikto eparxiako dromo 22lt!!!!!
e oxi kai etsi re paidia.eseis xerete tipota gi ayto????
2.epeidi opws eipa mou aresei kai i xlida kai to gazi skeftika mia 325 coupe me 192 alogakia alla ela pou se kana enamisi xrono vgainei i seira 4???mallon tha ta skasw kai meta tha xenerwnw.
3.piga kai eida ti clk200kompressor.xerw xerw den einai kai oti pio spor,einai psilovarka alla re paidia to olo souloupi,i terastia porta aytou tou coupe kai to teleio xlidato eswteriko se kanoun na thes na kleiseis tin porta kai na xexaseis oti to 0-100 to kanei se 9,5 sec kai oxi se 6 kai kati opws to rx-8.ekei einai pou les e ki ama exw gazi??tha to xrisimopoiw oli mera???(isws dikaologies na peisteis oti telika metraei i anesi)
4.telos skeftika kai gia cabrio:honda s2000 alla den einai gia taxidia kai leipoun arketa sistimata asfaleias kai ellipsi xwrou pou einai poli simantiko ,poli kleistofoviki kampina.
meta ti z4 pio aneti kampina apo to s2000 kai pio xlida alla pali ellipsi xwrou .
iparxei kai i lisi 318 cabrio pou sindiazei kai xwro kai cabrio alla allazei to montelo kai to car den trexei oso tha ithela.re paidia ti na kanw???teinw pio poli gia ti clk ,alla opote pernaei dipla mou ena rx8 xazevw kai to kalokairi trww friki pou den exw cabrio.tha trelathw......
Εγώ απλώς παρέθεσα το πρώτο ποστ του τρελού αγοριού από τη Ρουμανία στο φόρουμ...
- arxi ithela to mazda rx8 einai liga ta lefta gi ayta pou sou prosferei kai imoun etoimos na to paraggeilw.ayto to car exe kai xlida kai gazi kai eimai megalos fan tis xlidas.diavaze meta se periodika oti kai tis panagias ta matia se anoikto eparxiako dromo 22lt!!!!!
-
prosexe mono min piaseis treles taxythtes kai petaxeis!!!aeroplano to 1600ari!!!!θα σε πείραζε να απαντήσεις στο τελευταίο ποστ μου? σοβαρά? αλλιώς μην ξαναασχοληθείς εδωπέρα... ενοχλείς...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Οταν καποιος ανοιγει δεκα θεματα για το ποιο αυτοκινητο θελει να παρει και ασχολουμαστε 50 ατομα με αυτο,πρεπει να περιμενουμε τα αποτελεσματα...επειδή δεν καταλαβαίνω τί εννοείς, αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν έχω κάνει άλλο θρεντ. είναι το μοναδικό...
Λέω να πάρω... (206)