-
Και το Sunny GTI το Β12 να φτιάξετε! Μην το αφήνετε παραπονεμένο, με 8,5 0-100...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
την εκδοση στην ειπα πιο πανω..αλλα ειχε και αυτοκολλητο που λειπει απο τη φωτο που εβαλες η εγω δεν προσεξα αρκετα...
μια χαρα το πηρες..ο αλλος ηθελε για το 5πορτο κοντα 700ε...εχει πολλα χλμ?διλιτρη πριμερα...πωωωωωωωωωω!!! φοβερο αυτοκινητο!!
Τι να πω;
Έτσι όπως το βλέπεις το πήρα, ίσως να είχε και να το έβγαλε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.Στο primera θα μπει τετραπετάλουδο, χταπόδι, εκκεντροφόροι και πρόγραμμα
Και το Sunny GTI το Β12 να φτιάξετε! Μην το αφήνετε παραπονεμένο, με 8,5 0-100...
Δεν το έχει αφήσει παραπανεμένο ο ιδιοκτήτης του, ca18de του έχει βάλει
-
-
rispeKt
Eίναι ανοιχτή η πίστα?? -
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
η πριμερα απο μπρος τι εκδοση ειναι?
Το primera είναι το άλλο μου αμάξι, φοράει τον γνωστό sr20de της Nissan και τώρα που έχω το micra θα του βάλω στο μοτέρ κάποια πραγματάκια που τα έχω και κάθονται.
Τα 'πραγματάκια' μήπως είναι το Τ στο τέλος του κινητήρα; SR20DET
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τα 'πραγματάκια' μήπως είναι το Τ στο τέλος του κινητήρα; SR20DET
Έχω γράψει λίγο ποιο πάνω τα πραγματάκια.
Τ ούτε για αστείο, είμαι fun της ατμόσφαιρας για πολλούς και διάφορους λόγους -
-
Όντως.
-
Ζζζζζούπερ φώτο Θέμη!!!
-
-
-
-
-
Απο που ειναι οι πινακιδες σου;Φλωρινα;
-
Ρόδο.
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί σβήνουν τις πινακίδες τους πριν ανεβάσουν φωτό... -
Αυτό είναι το αυτοκίνητο που είχα μέχρι πριν 2 μήνες περίπου... όταν θα έρθει και το καινούριο με το καλό... θα το ποστάρω και εκείνο
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Κι αν πάλιωσε δε νοιάζομαι...
με κάνει ευτυχισμένοΚαι μένα! Αν και με μόνο 75 άτια
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ρόδο.
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί σβήνουν τις πινακίδες τους πριν ανεβάσουν φωτό...Λογικό μου κάνει όπως πολλοί λίγοι δίνουν το πραγματικό τους όνομα...
Το πεζώ σταθερά στο φυσικό του χώρο, στροφές!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αυτό είναι το αυτοκίνητο που είχα μέχρι πριν 2 μήνες περίπου... όταν θα έρθει και το καινούριο με το καλό... θα το ποστάρω και εκείνοΜια απο τα ιδια φιλε, μονο που εγω εδωσα αυτο.
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/sho ... hp?t=14727 -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρόδο.
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί σβήνουν τις πινακίδες τους πριν ανεβάσουν φωτό...Πες μου τις πινακίδες σου και αύριο θα σου πω πως λέγεσαι ,που μένεις,σε ποιά ασφαλιστική είσαι ασφαλισμένος,αριθμό συμβολαίου,διεύθυνση.....κτλ
Μα τις έχει φόρα παρτίδα στην προηγούμενη σελίδα...όπως και ο Θέμης (opterios)
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!