-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Disclaimer: τα παρακάτω είναι υποθέσεις γιατί δεν ασχολούμαι προσωπικά με το συγκεκριμένο άθλημα. Αν ξέρει κάποιος άλλος, ας απαντήσει πιο λεπτομερώς...Πως μπορώ να το ρυθμίσω να κατεβάζει αυτόματα τη μικρή έκδοση;
Προσθέτεις στη λέξη της αναζήτησης το keyword της αντίστοιχης ποιότητας, π.χ. .HR. ή .PDTV. ή .DSR. ή...
Δεν έχουν και δικά τους feed αυτοί; Π.χ. μέσω eztv.it?
Σίγουρα όμως θα μπορείς να πεις και στο εκάστοτε site, 'torrents από τον τάδε χρήστη μόνο'.
Πιστεύω πως όλα μπορούν να γίνονται αυτοματοποιημένα, φτάνει να βάζεις πιο λεπτομερή κριτήρια αναζήτησης.
Δυστυχώς το Miro δεν μου επιτρέπει να ρυθμίσω με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα feed.
Οπότε αν του προσθέσω πχ το feed του eztv, θα μου βάλει στη λίστα όλα τα show που
ανέβασε η ομάδα το τελευταίο καιρό. Αν του βάλω στη λίστα το RSS feed του lost, θα μου κατεβάσει οτιδήποτε προστεθεί στη λίστα (διαφορετικές ποιότητες, εκδόσεις με υπότιτλους, παλαιότερα επεισόδια που ξανανεβαίνουν κλπ).
Κρίμα γιατί με είχε ψήσει, ρυθμίζεται να διαγράφει αυτόματα τα βίντεο που έχω ήδη δει μετά απο μερικές μέρες και κάτι άλλα καλά.
Τελικά τη δουλειά θα τη κάνω με το Azureus και το RSS Feed Scanner.
Οδηγίες βρήκα απο τη σελίδα του eztv.
Πρόσθεσα τα RSS των eztv και vtv στη λίστα και έτσι θα μπορώ να κατεβάζω όλες τις σειρές που βλέπω από την eztv, εκτός του Flashpoint που δεν το ανεβάζουν αυτοί αλλά η vtv.
Μάλιστα ρυθμίζεται να κατεβάζει τα επεισόδια απο ένα ορισμένο και μετά (πχ το 3x07 και μετά) οπότε δεν θα κατεβάσει παλαιότερα που ξανανέβηκαν επειδή σβήστηκαν απο τον tracker.Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, ούτως η άλλως δε μου χρησιμεύει και πολύ , μιας και ο υπολογιστής δεν είναι πλέον μόνιμα αναμμένος, οπότε κάθε πρωί που ξυπνάω τον ανάβω, βρίσκω τα torrent της ημέρας και τα βάζω να κατεβαίνουν. Θα το δοκιμάσω μερικές μέρες αν και φοβάμαι μήπως αρχίσει να κατεβάζει άλλα 'ντ'άλλων. Δε πειράζει, σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Προσοχή θέλει κατά τη ρύθμιση της κάθε σειράς, στο Set State να βάλει κανείς 'Queued' γιατί αλλιώς αν μπει Forced θα το κατεβάσει και μετά θα το ανεβάζει για πάντα μέχρι να το αφαιρέσει κάποιος απο τη λίστα του azureus. -
Ξέρετε sites ή forum με links σε NetLoad ή MegaUpload?
Έχω accounts και στα δυό,αλλά μόνο το πρώτο .
Το MU είναι σπάνιο. -
γιατι δεν εκανες ραπιντ?
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ξέρετε sites ή forum με links σε NetLoad ή MegaUpload?
Έχω accounts και στα δυό,αλλά μόνο το πρώτο .
Το MU είναι σπάνιο.Στο ```
rlslog.net -
adis4gr έχω και RS.
Aλλά σιγά-σιγά πρέπει να φεύγουμε από κει,λόγω του αστείου ημερήσιου ορίου.
StavrosG ευχαριστώ για το link. -
Σε συνέχεια της αναζήτησης λύσης για RSS feed, αναρωτιέμαι πως στο καλό θα προσθέσω τη σειρά '24' στη λίστα για κατέβασμα.
Το plugin ψάχνει να βρει μέσα στη λίστα του feed αυτά που έχω προσθέσει στο φίλτρο.
Αν προσθέσω το 24 (προφανώς αποσκοπώντας στο να μου κατεβάσει επεισόδιο απο τη σειρά)
μάλλον θα μου κατεβάσει και το 24ο επεισόδιο απο οποιαδήποτε σειρά εμφανιστεί στο rss feed. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αν προσθέσω το 24 (προφανώς αποσκοπώντας στο να μου κατεβάσει επεισόδιο απο τη σειρά)
μάλλον θα μου κατεβάσει και το 24ο επεισόδιο απο οποιαδήποτε σειρά εμφανιστεί στο rss feed.Αυτό δε χρειάζεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα... λίγες σειρές έχουν πάνω από 20 επεισόδια ανά σαιζόν (νομίζω...)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
μάλλον θα μου κατεβάσει και το 24ο επεισόδιο απο οποιαδήποτε σειρά εμφανιστεί στο rss feed.Αυτό δε χρειάζεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα... λίγες σειρές έχουν πάνω από 20 επεισόδια ανά σαιζόν (νομίζω...)
Το πρόσθεσα, και μου έβαλε στη λίστα 5 άκυρα torrent, μεταξύ αυτών το the apprentice και το cops.
Χειροκίνητο λοιπόν το 24.
Τα υπόλοιπα δοκιμάστηκαν σήμερα, πρόσθεσε επιτυχημένα τα torrent στη λίστα, αλλά τα έβαλε σε stopped status αντί για queued, οπότε δεν κατέβηκαν και τα έβαλα και αυτά χειροκίνητα.
Μπελάς είναι αυτό το rss τελικά. -
http://blog.last.fm/2009/03/24/lastfm-r ... nouncement
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://blog.last.fm/2009/03/24/lastfm-radio-announcementΠως την είδαν οι τύποι?
Και γιατί περδικαλώ οι 'εξαιρέσεις'?
Τεσπα, καλό ήταν όσο κράτησε... Πάμε γι' άλλα. -
Κρίμα, κρίμα για τον τόπο
-
Ακυρώνει με τη μια την επένδυση που είχα κάνει με τον Google Chrome...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ακυρώνει με τη μια την επένδυση που είχα κάνει με τον Google Chrome...you'll go blind
-
τι παίζει με το torrentleech??
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τι παίζει με το torrentleech??http://torrentfreak.com/torrentleech-is ... ck-080311/
-
Επιτέλους κατάφερα να περάσω τον msn '09. Επρεπε να απεγκαταστήσω τα πάντα που αφορούσαν τον προηγούμενο msn για να μπει ο νέος.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ακυρώνει με τη μια την επένδυση που είχα κάνει με τον Google Chrome...
you'll go blind
-
Kαποιο ευκολο και γρηγορο προγραμματακι που να συμπιεζει/αλλαζει το μεγεθος ταινιων για προβολη σε κινητα/pda?
Ακομα καλυτερα αν κανει αυτοματο embed υποτιτλων.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Kαποιο ευκολο και γρηγορο προγραμματακι που να συμπιεζει/αλλαζει το μεγεθος ταινιων για προβολη σε κινητα/pda?Ακομα καλυτερα αν κανει αυτοματο embed υποτιτλων.
PocketDivXEncoder http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm
-
Ο.τι εψαχνα ακριβως.
Ευχαριστω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]