-
Ωστόσο (αν και το έχω ξαναπεί) μόνο κάποιος συνειδητά θα πάει να αγοράσει Abarth και μάλλον θα πρέπει να έχει και 2ο αυτοκίνητο.
Ένα αυτοκίνητο χωρίς δίκτυο εξυπηρέτησης σίγουρα δεν νοείται για αυτοκίνητο καθημερινότητας και για ταξίδια.Storm θέλεις να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα γιατί το λές αυτό??
-
Μάλλον στο λέει...γιατί όταν εσύ θέλεις να πάς ένα ταξιδάκι (πχ στην Κρήτη) και σου χαλάσει (φτού κακά χτύπα ξύλο εξ'αποδώ και μακρυά) το αυτοκίνητο... τότε θα δεινοπαθήσεις για να βρείς συνεργείο για επισκευή (αν δεν κάνω λάθος, κάπου είχα διαβάσει για ένα Abarth το οποίο ήταν στην Κρήτη και έπρεπε να έρθει Αθήνα για να επισκευαστεί!)...
οπότε...καταλαβαίνεις...
Και εμένα σαν αυτοκίνητο μου αρέσει περισσότερο... αλλά θα ήθελα κάποιο που το συνεργείο να βρίσκεται σχετικά κοντά μου και να μήν πρέπει να πάω στου διαβόλου την μάνα για να το βρώ! (Ειδικά θα ήθελα να μπορώ να κάνω και επιλογή του συνεργείου που θα πάω και να μην είναι μονοπώλιο!) -
Συμφωνώ μαζί σου stanfromgreece αλλά αν πάς όπου θές εσύ δεν βγαίνεις εκτός εγγύησης?
Όσο για το αν θα χαλάσει π.χ. στην Κρήτη έχω να σου πώ ότι και με το clio που έχω,είχα πάει επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη και χάλασε το παλιάμαξο!Δεν μπορούσε κανείς να μου το φτιάξει και αυτό που αναγκάστηκα να κάνω ήταν να τσακωθώ με το πλήρομα του πλοίου για να βάλω μέσα το αμάξι για να με πάρει η οδηκή στον Πειραιά!ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! -
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Storm θέλεις να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα γιατί το λές αυτό??Όπως τα λέει ο stanfromgreece.
Τα Abarth για service και υποστήριξη μόνο σε δύο συνεργεία.
Ένα στην Αθήνα και ένα στην Θεσ/κη. Πουθενά αλλού (προς το παρόν).
Φυσικά ποτέ δεν ξεκινάς με την λογική ότι κάτι θα συμβεί.
Εγώ όμως θα ήθελα να ξέρω από πριν ότι υπάρχει δίκτυο εξυπηρέτησης.Ένα γρήγορο παράδειγμα.
Στο 207 έκανα επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια.
Ειμαι κάπου για καλοκαιρινές διακοπές. Κάτι παθαίνει το αυτοκίνητο και αμέσως καλώ την δωρεάν οδική ασφάλεια λόγω της επέκτασης. Κοιτά το αυτοκίνητο και το πάει στην ποιο κοντινή Peugeot (δηλ. του Νομού). Εκεί ή διορθώνεται η βλάβη επιτόπου ή αν θέλω το μεταφέρουν εκεί που το αγόρασα στην Αθήνα.
Επιπλέον μου δίνουν άλλο αυτοκίνητο για να συνεχίσω τις διακοπές μου εφόσον πρέπει το αυτοκίνητο να μείνει συνεργείο.Αν είσαι με ένα Abarth ... απλά ψάχνεις να βρεις τρόπο να το φέρεις στην Αθήνα.
Και αυτό γιατί; Γιατί αν θέλεις να έχεις οδική κάλυψη θα πρέπει να πάρεις και PAZAROPOULOS VISA...*Ταυτόχρονα σας δίνουμε την δυνατότητα κατά την επίσκεψη σας να αποκτήσετε χωρίς συνδρομή για το πρώτο έτος την PAZAROPOULOS VISA και αυτόματα απολαμβάνετε μια σειρά προνομίων και ενδεικτικά αναφέρουμε:
* Δωρεάν 24ωρη οδική εξυπηρέτηση * Μεταφορά ακινητοποιημένου οχήματος & αυτοκίνητο αντικατάστασης * Εκπτώσεις εώς 17% σε Ανταλλακτικά και Εργασίες στις επόμενες επισκέψεις * Άτοκες Δόσεις σε εργασίες & ανταλλακτικά * Επέκταση εγγύησης * Μεταφορά υπολοίπου από άλλη πιστωτική κάρτα με επιτόκιο 5% για δύο χρόνια*
-
όταν λέω να πάω όπου θέλω εγώ... εννοώ για παράδειγμα όταν είχα το Renault, μπορούσα να πάω στην Πειρέν που ήταν 1 τετράγωνο από το σπίτι μου ή στην Μαβα που ήταν κοντά στην δουλειά μου ή σε οποιοδήποτε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο χωρίς να έχω πρόβλημα με την εγγύηση ... και όχι μόνο στον Παζαρόπουλο όπως συμβαίνει με τα Abarth... (βλέπω και εσύ πρόην Ρενοχτυπημένη ε?)
Στην Κρήτη δεν είχε συνεργείο Renault; Εκεί δεν μπορούσαν να το επισκευάσουν; -
Συμφωνώ μαζί σου stanfromgreece αλλά αν πάς όπου θές εσύ δεν βγαίνεις εκτός εγγύησης?Aναφέρεται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (δίκτυο εξυπηρέτησης).
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου stanfromgreece αλλά αν πάς όπου θές εσύ δεν βγαίνεις εκτός εγγύησης?
Aναφέρεται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (δίκτυο εξυπηρέτησης).
Άει γειά σου...αυτή τη φράση έψαχνα και εγώ... δίκτυο εξυπηρέτησης!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
...Eίχες Hyundai Coupe; ; ; ; ; ;
-
Επειδή είμαι ρενοχτυπημένη και πολύ απογοητευμένη απο αυτό θα σας πώ ότι έχετε απόλυτο δίκιο σε σχέση με το σέρβις!Είναι πολύ βασικό! Αλλά ρε γα@@@@ο μου αρέσει τόσο αυτό το αμάξι και δεν ξέρω τι να κάνω! 'Άσχετο': το μοντέλο esseesse υπάρχει στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Eίχες Hyundai Coupe; ; ; ; ; ;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
...
Eίχες Hyundai Coupe; ; ; ; ; ;
-
Αλλά ρε γα@@@@ο μου αρέσει τόσο αυτό το αμάξι και δεν ξέρω τι να κάνω!Δυστυχώς το τι θα κάνεις το ξέρεις μόνο εσύ. Εμείς εδώ λέμε απλά απόψεις. Οι περισσότεροι θα σου πουν (πολύ εύκολα) να πάρεις το ABARTH. Δεν ξέρω όμως αν οι ίδιοι θα το πάρουν ή αν θα μπουν στην διαδικασία να το πάρουν.
Εγώ μπήκα στη διαδικασία, έφαγα πόρτα ... και έφυγα ...
Θέλει προσοχή και σύνεση. Ένα αυτοκίνητο δεν παύει εκτός από ομορφιά να είναι και μεταφορικό μέσο και ενίοτε και για καθημερινή χρήση ...
-
[quote='euaki84']Επειδή είμαι ρενοχτυπημένη και πολύ απογοητευμένη απο αυτό θα σας πώ ότι έχετε απόλυτο δίκιο σε σχέση με το σέρβις!Είναι πολύ βασικό! Αλλά ρε γα@@@@ο μου αρέσει τόσο αυτό το αμάξι και δεν ξέρω τι να κάνω! 'Άσχετο': το μοντέλο esseesse υπάρχει στην Ελλάδα?[/quote
Ρε παιδια ενταξει η abarth ειναι λιγο οτι να ειναι (στην Ελλαδα) αλλα ειστε λιγο υπερβολικοι. για το service λοιπον (ναι ειμαι η κοπελα που εχω το esseesse στην Κρητη) οτι εχει να κανει με λαδια φιλτρα μου εχουν δωσει το ελευθερο να το πηγαινω σε δικο μου συνεργειο (μιας κ στο Ρεθυμνο δεν εχουμε πια ουτε Φιατ) και για οτι μικροπροβληματα εχω μου ειπαν μπορω να παω στην Φιατ σε Χανια η οποια θελω, Αθηνα θα το φερω μονο για τα μεγαλα service.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αλλά ρε γα@@@@ο μου αρέσει τόσο αυτό το αμάξι και δεν ξέρω τι να κάνω!
Δυστυχώς το τι θα κάνεις το ξέρεις μόνο εσύ. Εμείς εδώ λέμε απλά απόψεις. Οι περισσότεροι θα σου πουν (πολύ εύκολα) να πάρεις το ABARTH. Δεν ξέρω όμως αν οι ίδιοι θα το πάρουν ή αν θα μπουν στην διαδικασία να το πάρουν.
Εγώ μπήκα στη διαδικασία, έφαγα πόρτα ... και έφυγα ...
Θέλει προσοχή και σύνεση. Ένα αυτοκίνητο δεν παύει εκτός από ομορφιά να είναι και μεταφορικό μέσο και ενίοτε και για καθημερινή χρήση ...
+1000
-
Επιτέλους να και μια κοπέλα με abarth!
illusion πές μου αν θές την άποψη οδηγηκά για αυτό το αμάξι σαν γυναίκα! -
illusion πές μου αν θές την άποψη οδηγηκά για αυτό το αμάξι σαν γυναίκα! -
Ο χρήστης illusion έγραψε:
Επειδή είμαι ρενοχτυπημένη και πολύ απογοητευμένη απο αυτό θα σας πώ ότι έχετε απόλυτο δίκιο σε σχέση με το σέρβις!Είναι πολύ βασικό! Αλλά ρε γα@@@@ο μου αρέσει τόσο αυτό το αμάξι και δεν ξέρω τι να κάνω! 'Άσχετο': το μοντέλο esseesse υπάρχει στην Ελλάδα?
Για λάδια-φίλτρα... δεν χρειαζόταν ΚΑΝ να πάρεις την άδεια τους...καθώς και σύμφωνα με τον νόμο μπορείς να πάς όπου θές εσύ... για το service όμως δεν είναι ταλαιπωρία να έρχεσαι στην Αθήνα; Και αν (χτύπα ξύλο) υπάρξει κάποιο 'μικροατύχημα' (τα οποία στην Αθήνα με το κυκλοφορικό είναι σύνηθες φαινόμενο) τί θα κάνεις;
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
Ρε παιδια ενταξει η abarth ειναι λιγο οτι να ειναι (στην Ελλαδα) αλλα ειστε λιγο υπερβολικοι. για το service λοιπον (ναι ειμαι η κοπελα που εχω το esseesse στην Κρητη) οτι εχει να κανει με λαδια φιλτρα μου εχουν δωσει το ελευθερο να το πηγαινω σε δικο μου συνεργειο (μιας κ στο Ρεθυμνο δεν εχουμε πια ουτε Φιατ) και για οτι μικροπροβληματα εχω μου ειπαν μπορω να παω στην Φιατ σε Χανια η οποια θελω, Αθηνα θα το φερω μονο για τα μεγαλα service.Να σε ρωτήσω κάτι;
Ένα ξαδελφάκι μου που είναι στα Γιάννενα θέλει να αγοράσει και να ενημερωθεί για το Abarth.Τι να του πω; Που να πάει να το δει και να ενημερωθεί;
...
...
...
Τι θέλω να πω; Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ...
Και αυτά που λέμε δεν είναι υπερβολές.
Γιατί είναι ανήκουστο εν΄έτη 2009 να γράφεις σε φόρουμ ότι πρέπει να ανέβεις Αθήνα για να κάνεις service.
Αλήθεια τα μεταφορικά από Κρήτη Αθήνα ποιος τα πληρώνει; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
illusion πές μου αν θές την άποψη οδηγηκά για αυτό το αμάξι σαν γυναίκα!italakia με κοροιδεύεις?????
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Μήπως να σκεφτείς και το grande punto sport με τους 120 ίππους?
Νομίζω πως είναι αρκούντως σβέλτο και ξεχωριστό (ιδιαίτερα σε πορτοκαλί με 17άρες ) http://img102.imageshack.us/img102/262/ ... 600hk6.jpg
Άσε που μπορείς να το πάρεις τίγκα στα εξτρα
Προσωπικά δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε παραπάνω για καθημερινές μετακινήσεις...
Αν δε βγαίνεις συχνά εκτός πόλης νομίζω πως οι 155 ίπποι για τέτοιο αμάξι είναι
μεγάλη υπερβολήΕπιμένω...
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps