-
ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΩΡΑΣ (ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟΣ) ΤΟ PRE VIEW ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 08.03.04 ΣΤΙΣ 18.15 ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ) ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15.03.04. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ PRE VIEW.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΩΡΑΣ (ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟΣ) ΤΟ PRE VIEW ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 08.03.04 ΣΤΙΣ 18.15 ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ) ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15.03.04. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ PRE VIEW.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΩΡΑΣ........ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣΧρήσιμη η πληροφορία σου. Είμασταν ελαφρώς προβληματισμένοι με το θέμα της διαφοράς ώρας και στο θέμα της ενημέρωσης για τις ώρες προβολής του WRCShow πάσχουμε λίγο.
-
θα χαρω πολυ να σε δω ελ εμ απο το γυαλι μιας και δεν σε εχω δει ποτε παντως σε θεωρω και γαμω τους co-driver!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
θα χαρω πολυ να σε δω ελ εμ απο το γυαλι μιας και δεν σε εχω δει ποτε παντως σε θεωρω και γαμω τους co-driver!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ fabiawrc,ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΩ.... ΟΔΗΓΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μάθαμε ώρα για την Δευτέρα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάθαμε ώρα για την Δευτέρα?σύμφωνα με rally.gr στις 21.30 τη Δευτέρα η ανασκόπηση για τα WRCars και στις 20.00 την Τρίτη η αντίστοιχη για το παραγωγής
-
Αναλυτικά οι ώρες μετάδοσης!!!
-
Είδατε την εκπομπή χθες βράδυ? Γιατί τόση γκρίνια ρε παιδιά? Προσωπικά θα προτιμούσα περισσότερη ανάλυση για τον αγώνα και λιγότερο για την άποψη του καθενός σχετικά με τους νέους κανονισμούς και με το που θα πρέπει να γίνονται οι αγώνες και που όχι.
Και στο κάτω -κάτω δεν δικαιούται αγώνα η Ιαπωνία με δύο και πλέον κατασκευαστές? Και ολόκληρη Αμερική (Ήπειρος) να έχει μόνο ένα αγώνα (Αργεντινή) ?? Κι αυτό επειδή δεν υπήρχε κόσμος στις ειδικές...........Είναι κριτήριο αυτό για το αν θα πρέπει να γίνεται ένας αγώνας ή όχι. Το σαφάρι δηλαδή μάζευε περίσσοτερο κόσμο στις ειδικές??
Από τους 16 γύρους οι 11 γίνονται στην Ευρώπη, 2 στην Αμερική - 2 στην Ωκεανία και 1 στην Ασία. Τώρα γιατί αυτό ονομάζεται παγκόσμιο πρωτάθλημα ένας θεός ξέρει... αλλά να διαμαρτυρόμαστε κι όλας γι' αυτό!!! Έλεος....Το WRC είναι για μένα η καλύτερη μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αποτελεί χαρά και ξεκούραση η παρακολούθηση του είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση. Ας το δούμε με αυτόν τον τρόπο και ας αφήσουμε τη μιζέρια και την γκρίνια για άλλα πράγματα (π.χ. ...Ελληνικοί Αγώνες).
O AΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΣΤΟ TV MAGIC