-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τώρα μάλιστα!
Ευχαριστώ!
Ψάχνω πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου χωρίς να χρειάζεται να τους κατεβάζει αυτό, από το νετ.Βρήκα το mgmaps (που απλά βάζεις τους χάρτες του google).
Ξέρετε άλλο;Τι τηλεφωνο εχεις Κωστα;
καλα εσυ εισαι χοντρος πεφτουλας..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τώρα μάλιστα!
Ευχαριστώ!
Ψάχνω πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου χωρίς να χρειάζεται να τους κατεβάζει αυτό, από το νετ.Βρήκα το mgmaps (που απλά βάζεις τους χάρτες του google).
Ξέρετε άλλο;Τι τηλεφωνο εχεις Κωστα;
καλα εσυ εισαι χοντρος πεφτουλας..
-
Εχει η αδερφη μου επιδοτηση, δεν θελει να παρει συσκευη οποτε θα τα καβατζωσω εγω μιας κ εχω να παρω κινητο σχεδον 3 χρονια
θα χωσω κι εγω κατι αν αξιζει τον κοπο, ψαχνω γενικα μεχρι 350Ε.
Πηγα σημερα κι επαιξα με μερικα, σε γενικες γραμμες ψηνομαι για Νοκια (αν και εχω ακουσει οτι η ποιοτητα τους εχει πεσει, ισχυει;;) και σκεφτομαι τα εξης:- Μου αρεσε γενικα, αλλα η οθονη αφης με απογοητευσε λιγακι στα SMS. Δοκιμασα να γραψω SMS με το δαχτυλο κι εκανα λαθη... δεν θελω να ειναι απαραιτητη η γραφιδα και για μενα ειναι σημαντικο μειον (βεβαια τηλεφωνο παιρνεις ανετα χωρις λαθη, ειναι μεγαλυτερο το αριθμητικο keyboard) και σχεδον το εχω απορριψει. Αν ηταν σ'αυτο το θεμα καλυτερο θα το επαιρνα ανετα.
Αυτα που θελω σιγουρα ειναι ραδιοφωνο (+mp3 εννοειται), WIFI, να μη χρειαζεται γραφιδα αν εχει touchscreen (το Iphone απορριπτεται γιατι τοσα λεφτα για κινητο δεν δινω) και να δεχεται καρτες μνημης. Δηλαδη δεν εχω ακραιες απαιτησεις
Οποτε παιζω μαλλον στα Ε51/Ε63/Ε71 αν οντως το 5800 φαει Χ..
Παραδοξως, το qwerty (Ε63/Ε71) δεν με προβληματισε καθολου, σε αντιθεση με το 5800
Οι αποριες μου ειναι οι παρακατω:
Ειναι αληθεια οτι το Ε51 σου ψηνει τον εγκεφαλο;
Αφου το qwerty δεν με χαλασε αξιζει να παω στα Ε63/Ε71 που οσο να'ναι ειναι πιο παντοφλες ή θα με δυσκολεψουν στο μεγεθος σε σχεση με το Ε51; το geek look το εχω γραμμενο, εννοω αν θα ειναι δυσκολα στη μεταφορα κλπ σε σχεση με το Ε51.
Γιατι στην Ελλαδα ο κοσμος δεν προτιμα τα qwerty nokia; Προσωπικα μου φανηκε πολυ βολικο. Υπαρχει μηπως κατι που δεν ξερω;
Αξιζει να παω στο Ε71 σε σχεση με το Ε63; Γιατι αυτη η διαφορα τιμης; Δεν μου φανηκαν να εχουν διαφορες πλην GPS που δεν με ενδιαφερει..
Γενικα εσεις τι προτεινετε;
Ευχαριστω κ σορρυ αν σας κουρασα -
Ποιο σου έκανε κλικ; Αυτό να πάρεις!
ενημερωτικά το Ε51 έχει 1.40 W/kg αρκετά υψηλό αλλά το παρακάμπτεις με bt hfree.
το Ε63 είναι value4money και έχει και λίγο χαμηλότερο SAR (1.06 W/Kg). Εάν σε καλύπτει βουρρρ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιο σου έκανε κλικ; Αυτό να πάρεις!το Ε63 και το Ε71... το Ε71 μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα (ειναι πιο.. 'σοβαρο' ), αλλα η διαφορα τιμης ειναι αρκετα μεγαλη για να το προτιμησω μονο γι'αυτο (μιλαμε για 100+ ευρω)... οποτε παω για Ε63 λογικα..
ευχαριστω -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παιδιά μήπως καλύτερα να μην πάρω με επιδότηση το 5800 και να περιμένω το μηλόφωνο;
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239520
Συνοπτικά:
-copy & paste
-MMS
-Spotlight
-προφίλ A2DP του Bluetooth
-push notifications
-έγιναν γνωστές και οι παρακάτω νέες δυνατότητες (σε τυχαία σειρά):Ετικέτες στον ήχο και την εικόνα, live streaming, τυχαία επιλογή τραγουδιού με ταρακούνημα, υποστήριξη proxies, Wi-Fi auto-login, LDAP, EAP SIM, δημιουργία λογαριασμού στο iTunes, αξιολόγηση βίντεο και συνδρομές στο YouTube, anti-phishing, auto-fill, γονικός έλεγχος κ.α.
-οι εφαρμογές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να «επικοινωνούν» απευθείας με περιφερειακά (μέσω Bluetooth ή του dock)
-μπορεί να γίνει και η επικοινωνία ανάμεσα σε δύο iPhone - π.χ. για multi-player παιχνίδια ή το διαμοιρασμό περιεχομένου-ο iPhone 3.0 θα υποστηρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες... (για να δούμε...)
Μοναδικό μειωνέκτιμα πλέον: ελληνικά (αν δεν μπουν), αναφορές και java στον σαφάρι του (?)
Βρε μήπως να περιμένω και να επιλέξω έκπτωση στην επιδότηση μου στην βόδαφον και να περιμένω για κανένα iphone 2nd generation?
Μέσα στο μήνα το iPhone πάει στη Cosmote.
Σκεφτόμουν το 5800 αντί για το iPhone, αλλά το ΝΟΚΙΑ χάνει σημαντικά σε ποιότητα κατασκευής και τέλος τα UI όπου το touch της ΝΟΚΙΑ θέλει λίγο δουλειά ακόμα, γιατί κολλάει λίγο και αργεί να δεχθεί το touch σου.
Απόψή μου, καλύτερο το iPhone από το 5800.
Όντως, το 5800 φαίνεται λίγο ψεύτικο. Έπρεπε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά με κάποιο τρόπο.
Μου τη δίνει όταν χρησιμοποιώ κινητό και 'τρίζει' όλη την ώρα με το παραμικρό άγγιγμα -
-
Περίμενε, λένε ότι θα έρθει το καλοκαίρι, οπότε θα είναι ακριβώς στα 2 χρόνια.
Κάποιοι πάντως έχουν ήδη εγκατεστημένο το 3.0.
Δηλαδή?
Μπορούμε να το βάλουμε?
Υπάρχει στο torrentleech αν το θες.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δηλαδή?
Μπορούμε να το βάλουμε?
Έχει νόημα?
Λογικά δεν είναι official και όπως είπε και ο Kid, beta.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
NOKIA E55265 euro προ φόρων; δλδ ~350 ευρώ;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
(αν και εχω ακουσει οτι η ποιοτητα τους εχει πεσει, ισχυει;;)Πριν απο 1-2 χρονια ναι. Τωρα το αντιθετο σε γενικες γραμμες .
- Μου αρεσε γενικα, αλλα η οθονη αφης με απογοητευσε λιγακι στα SMS. Δοκιμασα να γραψω SMS με το δαχτυλο κι εκανα λαθη...
Περιμενες απο την πρωτη επαφη να συνηθισεις και να κανεις ιδανικη χρηση του touch ;
-
Δηλαδή?
Μπορούμε να το βάλουμε?
Έχει νόημα?
Λογικά δεν είναι official και όπως είπε και ο Kid, beta.
Φυσικά και δεν έχει νόημα. Είναι ακόμα beta και φυσικά σε αρχάριους users δεν συστήνεται.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Περιμενες απο την πρωτη επαφη να συνηθισεις και να κανεις ιδανικη χρηση του touch ;
Ναι
Πολλα ζηταω;
Κοιτα αν ειναι να μου βγαλει το λαδι (εστω: να μου βγαλει το λαδι μεχρι να το μαθω -αν το μαθω) να μου λειπει.. επισης αν δεν ειναι ευχρηστο (=να μπορω να στειλω sms με το ενα χερι) τι να το κανω; Αν γενικα χρειαζεται η γραφιδα, δεν ειναι για μενα.. την εφαγα καποτε την αντιστοιχη πατατα με το qtek και δεν με ψηνει η φαση
Αν ειχε το response του iphone, θα το επαιρνα.
Απο την αλλη, με το qwerty του Nokia που μου ειναι και τελειως αγνωστο γιατι δεν δυσκολευτηκα; Δε νομιζω οτι φταιω εγω λοιπον -
Πάρε ρε αγόρι μου ένα iPhone να βρεις την υγειά σου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ναι
Πολλα ζηταω;Το να συνηθισεις πληκτρολογιο απο την πρωτη επαφη , για μενα , ειναι λιγακι υπερβολικο .
Με τις μερες γινεται αυτο . Το μαθαινεις .
Αν δεν εχεις την θεληση, οκΓια το response time ναι , συμφωνω .
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εχει η αδερφη μου επιδοτηση, δεν θελει να παρει συσκευη οποτε θα τα καβατζωσω εγω μιας κ εχω να παρω κινητο σχεδον 3 χρονια
θα χωσω κι εγω κατι αν αξιζει τον κοπο, ψαχνω γενικα μεχρι 350Ε.
Πηγα σημερα κι επαιξα με μερικα, σε γενικες γραμμες ψηνομαι για Νοκια (αν και εχω ακουσει οτι η ποιοτητα τους εχει πεσει, ισχυει;;) και σκεφτομαι τα εξης:- Μου αρεσε γενικα, αλλα η οθονη αφης με απογοητευσε λιγακι στα SMS. Δοκιμασα να γραψω SMS με το δαχτυλο κι εκανα λαθη... δεν θελω να ειναι απαραιτητη η γραφιδα και για μενα ειναι σημαντικο μειον (βεβαια τηλεφωνο παιρνεις ανετα χωρις λαθη, ειναι μεγαλυτερο το αριθμητικο keyboard) και σχεδον το εχω απορριψει. Αν ηταν σ'αυτο το θεμα καλυτερο θα το επαιρνα ανετα.
Αυτα που θελω σιγουρα ειναι ραδιοφωνο (+mp3 εννοειται), WIFI, να μη χρειαζεται γραφιδα αν εχει touchscreen (το Iphone απορριπτεται γιατι τοσα λεφτα για κινητο δεν δινω) και να δεχεται καρτες μνημης. Δηλαδη δεν εχω ακραιες απαιτησεις
Οποτε παιζω μαλλον στα Ε51/Ε63/Ε71 αν οντως το 5800 φαει Χ..
Παραδοξως, το qwerty (Ε63/Ε71) δεν με προβληματισε καθολου, σε αντιθεση με το 5800
Οι αποριες μου ειναι οι παρακατω:
Ειναι αληθεια οτι το Ε51 σου ψηνει τον εγκεφαλο;
Αφου το qwerty δεν με χαλασε αξιζει να παω στα Ε63/Ε71 που οσο να'ναι ειναι πιο παντοφλες ή θα με δυσκολεψουν στο μεγεθος σε σχεση με το Ε51; το geek look το εχω γραμμενο, εννοω αν θα ειναι δυσκολα στη μεταφορα κλπ σε σχεση με το Ε51.
Γιατι στην Ελλαδα ο κοσμος δεν προτιμα τα qwerty nokia; Προσωπικα μου φανηκε πολυ βολικο. Υπαρχει μηπως κατι που δεν ξερω;
Αξιζει να παω στο Ε71 σε σχεση με το Ε63; Γιατι αυτη η διαφορα τιμης; Δεν μου φανηκαν να εχουν διαφορες πλην GPS που δεν με ενδιαφερει..
Γενικα εσεις τι προτεινετε;
Ευχαριστω κ σορρυ αν σας κουρασαTo 5800 έχει διάφορα πληκτρολόγια.
Με ποιο προσπάθησες να γράψεις μήνυμα;
Έχει και full qwerty που πιάνει όλη την οθόνη.Ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προτιμά qwerty nokia και γενικά κινητά με full πληκτρολόγιο απλά επειδή είναι άσχημα.
Επειδή όμως έχω αλλάξει μερικά κινητά με qwerty μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ βολικά και τα προτείνω χαλαρά. -
Ποιον τροπο εισαγωγης χρησιμοποιουσε ο skye ;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
To 5800 έχει διάφορα πληκτρολόγια.
Με ποιο προσπάθησες να γράψεις μήνυμα;
Έχει και full qwerty που πιάνει όλη την οθόνη.Με το full qwerty, που πιανει ολη την οθονη εκτος απο ενα πολυ μικρο 'παραθυρακι' που βλεπεις το κειμενο που γραφεις. Εγραφα 'κ', επαιρνε 'ι'
Ο κόσμος στην Ελλάδα δεν προτιμά qwerty nokia και γενικά κινητά με full πληκτρολόγιο απλά επειδή είναι άσχημα.
Το φανταστηκα. Αρα αμα βγω με καμια κοπελα να το αφησω στην τσεπη
-
μαλλον το γνωριζετε αλλα πλεον υποστηριζει και ελληνικα επισημα το 3.0...
αντε και να ειναι το νεο iPhone μεχρι 11χιλιοστα αλουμινιο και αποσυρω το παλιο καλο μου EDGE 18μηνων...
και με cosmote
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]