-
Μόνο Renault μην κοιτάξεις... σου μιλάει ένας καμένος από Megane... αυτά τα άτιμα τα service... ενα μισθό ήθελα κάθε φορά!
-
Οπότε ξαναγυρνάμε σε αυτό που ρώτησα πριν...μήπως είναι καλύτερα να τα δώσεις π.χ. για ένα Astra που είναι 2 ετών και έχει κάνει 20-30χιλ το πολύ ή για ένα polo gti ή audi ή οτιδήποτε που ξέρεις ότι είναι καλό ή τουλάχιστον το ΄χεις ελέγξει αλλά είναι πια 8 ετών και έχει κάνει τα 80χιλ (άσε που δε ξέρεις αν τα χουν γυρίσει)?
-
--Η Alfa που λες ωραία σε όλα εξον 2: παθητική ασφάλεια,κατανάλωση (πες οτι αξιοπιστία οκ)
--Astra 1400 καλο,αλλα δεν νομίζω οτι ο κινητήρας αυτός είναι γκαζιάρικος.Επαρκής ίσως.
--Polo Gti,ωραίο έχει πάρει καλές κριτικές,αλλα πιστεύω οτι θα είναι ξεσκισμένα τα όσα βρεις.
--Audi για γκάζι με τπτα.Corolla απο μένα.Γκάζι(κυρίως στα 1600),αξιόπιστο,καλό σε όλους τους τομείς,χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα.
Απο στρίψιμο δεν είναι κάτι φοβερό αλλα αυτό βελτιώνεται. -
Κοίτα και το Skoda Fabia 1.4 και 1.6 Sport Edition 2004/2005.
Τα προηγούμενα είναι πολύ όμορφα μέσα-έξω, ποιοτικά και είναι και γκαζιάρικα και σε πολύ καλές τιμές.Αυτό φαίνεται πολύ φροντισμένο και είναι και ιδιώτης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/91355 -
Κανά τέτοιο;
-
Ωραίο....έχω ακούσει για τα ibiza ότι ποιοτικά δεν τα πάνε καλά. Ισχύει? Είναι αξιόπιστα?
-
Δεν ξέρω κάτι αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα σου απαντήσει σχετικά.
-
Καλός φίλος έχει Ibiza 1400 100 ίππων του 2003 (ίδιο μοντέλο). Του έχει βγάλει αρκετά προβλήματα (τον άφησε στον δρόμο 1-2 φορές, ήρθε γερανός και έμεινε μέρες χωρίς αυτοκίνητο). Κυρίως τα ηλεκτρικά του έχουν πρόβλημα. Αφού ο καημένος λέει ότι δεν ξαναπαίρνει Seat ποτέ... Πάντως το συγκεκριμένο με τα 150 άλογα, έχει κινητήρα Audi (με ό,τι καλό ή κακό σημαίνει αυτό) και λόγω δύναμης και λίγων χιλιομέτρων είναι πολύ δελεαστικό.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κανά τέτοιο;Πολύ-πολύ καλό!...!...! και με λίγα χιλιόμετρα και φαίνεται ατρακάριστο (αν κρίνω από τις φωτογραφίες.
Και Ibiza και καλή μηχανή, δυνατή και γκαζάριακο, και καλούς χώρους και με καλό στήσιμο και καλά εξοπλισμένο.Αυτό αν μηχανικά είναι ok τότε είναι πολύ καλή ευκαιρία!...!
-
Εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η ηλικία αυτού
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/179091Έχω βρει κ αυτό αλλά δεν έχει φώτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/189547 -
To ΑSTRA που είδες καταρχήν είναι 90άλογα και όχι 100 που λέει η αγγελία.
Φοράει τάσια και όχι ζάντες αλουμινίου. Που σημαίνει ότι είναι η ποιο απλή έκδοση η ESSENTIA με κάποια εξτρά επάνω. Αυτό καινούριο κάνει 15500euro.Επισης είναι τρακαρισμένο μπροστά (δες τη πινακίδα κυκλοφορίας που είναι στραπαρισμένη) και δες μπροστά και αριστερά κάτω που έχει σημάδια από χτυπήματα.
Και πίσω έχει μικροχτυπηματάκια.
Ενώ και στο εσωτερικό του διακρίνεται κάποια χρήση...ειδικά στην πόρτα και στα καθίσματα.Kαι όπως λέει και η OPEL στο site για το συγκεκριμένο:
'Ένα αυτοκίνητο που καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες σας.' και τίποτα παραπάνω... λέω εγώ... -
**Το Corolla **καλό αλλά θέλει και καλό έλεγχο. Έχει και 71500χλμ... οπότε σίγουρα θέλει καλό έλεγχο. Από εκεί και πέρα έχει αρκετά εξτρά ... βλέπω και ηλιοροφή. Αυτή θέλει ξεχωριστό έλεγχο για λειτουργία/στεγανότητα/τριγμούς ... Μόνο από κοντά θα λύσεις αυτές τις απορίες ...
-
Εννοείται ότι θα πάω να τα δω. Έχω ήδη βαρεθεί να βλέπω μάντρες. Δυστυχώς με αυτό το budget δε μπορείς να βρεις ευκαιρίες με πολύ λίγα χλμ. Εκτός κ αν πας σε 1200 κυβικά ή 60 άλογα.....
-
Ο χρήστης kickeras έγραψε:
Δυστυχώς με αυτό το budget δε μπορείς να βρεις ευκαιρίες με πολύ λίγα χλμ. ...Mην το λές αυτό. Εγώ πριν από 3 μέρες έδωσα το ιδιαίτερα σπορτίφ Hyundai Coupe με 11500χιλιόμετρα του 2006 με 9000euro σε εμπορία.
Τόσο θα το έδινα και σε ιδιώτη. Και το αυτοκίνητο ήταν σχεδόν αχρησιμοποιήτο.
Ίσως και να το έδινα και ποιο φθηνά αν ο άνθρωπος δεν είχε τόσα μετρητά.
Και είναι ένα αυτοκίνητο σπορ μέσα-έξω με καλή μηχανή, ιδιαίτερα ποιοτικό, και με πολύ καλό πορτμπαγκάζ.Το αυτοκίνητο είναι στην εμπορία αν σε ενδιαφέρει ...
-
χεχε. Έμπορας θα το δίνει ούτως ή άλλως πάνω απο 10, 10.5.
Για αυτό τι άποψη έχετε?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/201519Αναφέρομαι στο αυτοκίνητο γιατί δε το έχω δει από κοντά και όχι στο χρώμα ταξιού που έχει .
-
χεχε. Έμπορας θα το δίνει ούτως ή άλλως πάνω απο 10, 10.5.Για αυτό τι άποψη έχετε?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/201519Αναφέρομαι στο αυτοκίνητο γιατί δε το έχω δει από κοντά και όχι στο χρώμα ταξιού που έχει .
Το Mazda 3 το έχει ένας φίλος και συνάδελφος και είναι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί του... δεν του έχει παρουσιάσει κάτι αξιομημόνευτο...
-
χεχε. Έμπορας θα το δίνει ούτως ή άλλως πάνω απο 10, 10.5.Αν σε ενδιαφέρει θα κανονίσω να το πάρεις 9000 και με χρηματοδότηση αν θέλεις...
Το αυτοκίνητο είναι στην Peugeot σε αποθήκη, κλειδωμένο, γιατί ακόμα δεν έχω πάει τα χαρτιά για μεταβίβαση ... ... θα τα πάω το Σαββάτο ... -
Ευχαριστώ φίλε μου θα το σκεφτώ και αν είναι θα σου πω.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι μετά την 147 η Corolla 1600 μου γυαλίζει καλύτερα και θέλω να πάω να την κάνω καμιά βόλτα.
Λίγο ξεκάρφωτο τώρα αλλά πήγα προχτές και πέτυχα δύο BMW 316 παλιές. Μία του 98 με 6χιλ και μία 2001 με 9, αλλά ήταν αργά και δε πήγα καμιά βόλτα. Αρκετά προσεγμένες, η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν. Ξέρω ειδικά η πρώτη είναι πολύ παλιά αλλά μου έκανε εντύπωση το εσωτερικό που ήταν άνετο και ωραίο.Λογικό βέβαια αφού είναι μεγαλύτερα σε όγκο από τα υπόλοιπα. Θα κοιτάγατε κάτι τέτοιο ή είναι πολύ επίφοβο λόγω ηλικίας (αν και πολλοί συγγενείς μου παίρνουν ΒΜW από παλιά και ασχέτως ηλικίας ήτανε σκυλιά)? Όχι δεν είμαι τύπος που θα 'παιρνε BMW ποτέ λόγω ότι είναι BMW για να προλάβω κράξιμο . -
... η Corolla 1600 μου γυαλίζει καλύτερα ...Εγώ προτείνω Corolla ... Νομίζω ότι είναι καλύτερη πρόταση για μεταχειρισμένο ...
-
Οπότε ξαναγυρνάμε σε αυτό που ρώτησα πριν...μήπως είναι καλύτερα να τα δώσεις π.χ. για ένα Astra που είναι 2 ετών και έχει κάνει 20-30χιλ το πολύ ή για ένα polo gti ή audi ή οτιδήποτε που ξέρεις ότι είναι καλό ή τουλάχιστον το ΄χεις ελέγξει αλλά είναι πια 8 ετών και έχει κάνει τα 80χιλ (άσε που δε ξέρεις αν τα χουν γυρίσει)?Μην θεωρείς το πόλο ή το άουντι εκείνης της εποχής τέρας αξιοπιστίας. Ειδικά το πόλο...
Εάν αναζητείς την οδηγική ευχαρίστηση η 147 είναι η πρώτη επιλογή. Οδικά χαρακτηριστικά που ακόμα και σήμερα είναι άκρως επίκαιρα εάν όχι κορυφαία με αντίτιμό τους ελαφρά στριμωγμένους χώρους και την κάκιστη παθητική ασφάλεια. Για την αξιοπιστιά μη σε πολυαγχώνει αφού με τόση απαξίωση που έχουν φάει θα έχεις αρκετά χρήματα για επισκευές εάν φυσικά σου βγάλει τίποτα. Με 7Κ πιστεύω πως μπορείς να βρεις μία καλή 147...
Θα πρότεινα το κορόλα σε 1.4 που και πάει σχεδόν σαν 1.6 και καίει ελάχιστα. Ωστόσο κρατάει τιμές και δεν είναι 147 σε πάτημα...
Το μάζντα 3 που προτάθηκε εάν το βρεις στην τιμή που γράφεται και είναι καθαρό απλά χτύπα το. Πατάει καλά και άνετα και μπορείς να διασκεδάσεις με αυτό. Απλά 8.5Κ μου φαίνονται λίγο ύποπτα...
Αγορά μεταχειρισμένου και άντε πάλι απ'την αρχή