-
-
-
-
Αν την κολλήσεις θα είναι προσωρινό μπάλωμα. Το καλύτερο είναι να κοπεί η σωλήνα σε σημείο που να είναι ακόμα γερή και να μπει προέκταση για όσο κομμάτι κόπηκε.
-
Σε ευχαριστώ φίλε για την συμβουλή σου.Δυστηχώς μένω γερμανία και εδώ οι μάστορες δεν πολυασχολούνται με κόψε-ράψε,δεν συμφέρει οικονομικά.Θα μου βγει πιο φτηνή να αγοράσω.Οπότε θα κοιτάξω να βρω καμιά μεταχειρισμένη.Ήθελα να είχα μια δεύτερη γνώμη αν με μια απλή κόλληση θα κρατούσε.
-
Έτσι είναι στο εξωτερικό, δεν συμφέρει τελικά να επισκευάζεις πολλά πράγματα. Άσε που δεν ασχολείται κανείς με τέτοια μπαλώματα. Εδώ η μαστοράντζα κάνει θαύματα!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εδώ η μαστοράντζα κάνει θαύματα!!!Kαι καλά κάνουν φίλε.Το μηχανάκι είναι ένα kle 500 του 91.Το αγόρασα 800 ευρώνια και μια καινούργια εξάτμιση εδώ έχει 500 πάνω κάτω.Καλύτερα να αγόραζα ξανά ένα άλλο μηχανάκι.Ευτυχώς με αγγελίες σε διάφορα φόρα βρέθηκε πωλητής με 140 ευρώ.Πάντως μου μπήκε και η ιδέα,το καλοκαιράκι θα κατέβω για άδεια.Άμα βολεψει να την χώσω κάπου στο αμάξι,και μπορεί να βρεθεί κανας μάστορας να την φτιάξει.Δεν έχει σπάσει από σκουριά αλλά από κακή τοποθέτηση
-
Έχω κολήσει πολλές εξατμίσεις με ηλεκτροκόληση και ποτέ δέν είχα πρόβλημα. Η δικιά σου στη φωτογραφία δέν φαίνεται να είναι σάπια οπότε θα κολήσει μια χαρά.
-
ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο Λ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΕΡΑ ΜΕΣΑ......
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΖΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...........
Ερώτηση για επισκευή εξάτμισης