-
Πολύμετρο έχεις;
-
Όχι
-
Πιο πολύ για μπαταρία μου κάνει Θανάση. Δοκίμασες μετά που έβγαλες τον πόλο και το άφησες, να ξαναβάλεις μπρος; Πάλι κολλάνε τα φώτα και οι καθαριστήρες;
-
Το άφησα έτσι.
Έβγαλα τον πόλο και το έκλεισα.Πάντως δυο φορές που έβαλα μπρος (μετα το πρόβλημα τώρα το βράδυ) πήρε κανονικά.
Το ίδιο και τα φώτα και όλα του... δεν έδειχνε κάτι...Όλα τα είχα, αυτό μου έλειπε γαμώτο μου!
-
Για δες το όταν μπορέσεις... Μου μυρίζει φρικαρισμένη BSI λόγω υπότασης.
-
Είχα και το άλλο σήμερα... πήγα πλήρωσα την ασφάλεια και είδα οτι (οχι στο συμβόλαιο αλλα σε post it) μου έχουν βάλει την αξία του αυτοκινήτου στα 14.000 ευρώ (καλός δεν με καίει) αλλά απο εκεί που έδεινα 239 ευρώ το 6μηνο μου το πήγαν 248 ευρώ...
Μέσα το συμβόλαιο γράφει πχ ποσό αντικατάστασης αυτοκινήτου (κάτι τέτοιο τεσπα) 15.500 ευρώ...
Αχ δεν την παλεύω...
-
Αύριο θα την βάλω (μια το βράδυ δεν ειμαι για τέτοια) και πες οτι φώτα και τα λοιπά είναι μια χαρά, πως θα το καταλάβω οτι είναι η μπαταρία...;
Λες να αλλάξω μια για καλού κακού;
Μπας και την βγάλω φθηνά; -
Θα βρεις ένα πολύμετρο από κάπου και θα την μετρήσεις...
-
Που να βρω βρε συ...
Αν βρω... πόσο πρέπει να είναι ;
-
Δεν μπορεί κάποιος γύρω σου να μην έχει ρε συ...
Δες εδώ για (περίπου) τιμές: http://en.wikipedia.org/wiki/Car_battery#Terminal_voltage
Φυσικά πρέπει να μην την έχεις ξελιγώσει πριν με μιζαρίσματα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν είναι ο συναγερμός... (που μάλλον αυτός είναι και έχει τρελάνει όλο το σύμπαν) μπορώ να τον βγάλω τελείως και μιας και δεν παίζουν λεφτά για καινούριο, να κρατήσω μόνο το κλείδωμα με το τηλεκοντρόλ ;Ο συναγερμος δεν εχει κλειδι για να τον απομονώσεις τελειως;
-
Όχι, δεν είναι... Αλλά δεν νομίζω να είναι από αυτόν το πρόβλημα, δεν έχουμε συναντήσει θεματάκια.
-
Τοτε πεσμενη μπαταρια;
-
Αυτό είπα παραπάνω... Απλά πρέπει να την μετρήσει για να 'ναι σίγουρος.
-
Κομπλαρισμένος εγκέφαλος μου μοιάζει.
Βγάλε τους πόλους της μπαταρίας για 20 λεπτά, να κάνει reset. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό είπα παραπάνω... Απλά πρέπει να την μετρήσει για να 'ναι σίγουρος.Ε,ναι,δλδ το ειδα οτι το εγραψες αλλα ειναι πρωι ακομα
-
Ο εγκεφαλος δεν εχει καμια σχεση με φωτα και υαλοκαθαριστηρες ρε παιδια...
Μοναδα αμαξωματος ναι,αλλα ECU σχεδον απιθανο. -
BSI ray...
-
Βρε δεν γμ... ολοι που μαθατε και την BSI,λες και στα ελληνικα δεν ξερετε να το πειτε.
Αν παντως εχει αισθητηρες φωτων/βροχης,τοτε κατα 90% ειναι...bsi. -
Αν θυμάμαι καλά, είναι έκδοση Sport, άρα πρέπει να έχει.
(οι κακεντρέχειες να λείπουν, άντε μην αρχίσω τα γαλλικά )
Yπάρχει διαδικασία πάντως για reset του εγκεφάλου αμαξώματος (sic), πέραν της αποσύνδεσης των πόλων.
PEUGEOT FORUM