-
Σημερα καποιος βλαμμενος ειχε τη φα'ι'νη ιδεα να ερθει να στριμωξει το αυτοκινητο του αναμεσα στο δικο μου κ σε ενα αλλο που ηταν διπλα διπλα παρκαρισμενα ...
Αποτελεσμα?? ......... Μου εφαγε ολο το χρωμα στην πλα'ι'νη πλευρα του μπροστινου προφυλακτηρα ...
Φυσικα ο κυριος καταλαβε τη _____ που εκανε κ την κοπανησε ....
Συμφορουμιτες επειδη με εχει πιασει κριση οποιος γνωριζει καποιο καταστημα που να επιδιορθωνει γρατζουνιες κ γδαρσιματα ας το αναφερει... Κατι φιλοι μου ειπαν για τα auto moto care και chips away... Επειδη ομως δεν μου εχει ξανατυχει αυτο κ δεδομενου οτι δεν γνωριζω αν τα παραπανω καταστηματα κανουν καλη δουλεια θα ηθελα τη γνωμη σας κ τη βοηθεια σας... Ευχαριστω εκ των προτερων....
-
Σημερα καποιος βλαμμενος ειχε τη φα'ι'νη ιδεα να ερθει να στριμωξει το αυτοκινητο του αναμεσα στο δικο μου κ σε ενα αλλο που ηταν διπλα διπλα παρκαρισμενα ...
Αποτελεσμα?? ......... Μου εφαγε ολο το χρωμα στην πλα'ι'νη πλευρα του μπροστινου προφυλακτηρα ...
Συμφορουμιτες επειδη με εχει πιασει κριση οποιος γνωριζει καποιο καταστημα που να επιδιορθωνει γρατζουνιες κ γδαρσιματα ας το αναφερει... Κατι φιλοι μου ειπαν για τα auto moto care και chips away... Επειδη ομως δεν μου εχει ξανατυχει αυτο κ δεδομενου οτι δεν γνωριζω αν τα παραπανω καταστηματα κανουν καλη δουλεια θα ηθελα τη γνωμη σας κ τη βοηθεια σας... Ευχαριστω εκ των προτερων....
-
-
είχα πάει σε ένα τέτοιο, παρόμοιο μαγαζί για μια μικρή μπαρούλα στη πόρτα.το απότέλεσμα είναι καλούτσικο, αλλά τέλειο όσον αφορά τη τιμή του.εσένα από ότι κατάλαβα είναι πιο ελαφρύ γιατί δεν έχει λαμαρινοδουλειά.
-
Ο χρήστης κάρχας έγραψε:
είχα πάει σε ένα τέτοιο, παρόμοιο μαγαζί για μια μικρή μπαρούλα στη πόρτα.το απότέλεσμα είναι καλούτσικο, αλλά τέλειο όσον αφορά τη τιμή του.εσένα από ότι κατάλαβα είναι πιο ελαφρύ γιατί δεν έχει λαμαρινοδουλειά.βασικα δεν εχει καποιο βαθουλωμα η λαμαρινα. Αλλα εχει φαγωθει ολο το χρωμα!!! θα μπορουν λες να το βαψουν κ να μην φαινεται?
-
Υπάρχει ένα chips away στην Καλογρέζα (που έχω δει δουλειά του) και είναι πραγματικά πολύ καλή...Φαντάζομαι ότι σε όλα πρέπει να είναι έτσι, αλλά μόνο αυτό έχω δει...
Βοηθεια!!!!