-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Είναι σίγουρα αυτό το μοντέλο;
Sorry δικό μου λάθος.
5800 Xpress Music είναι το κινητό....Τοτε εχει το Νokia maps εγκατεστημενο.Μπορεις να βαλεις ομως και το garmin.
Garmin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Sorry δικό μου λάθος.
5800 Xpress Music είναι το κινητό....Τοτε εχει το Νokia maps εγκατεστημενο.Μπορεις να βαλεις ομως και το garmin.
Garmin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594Ευχαριστώ
Με το Νοκια Maps, μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν ναβι; -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Sorry δικό μου λάθος.
Garmin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594Ευχαριστώ
Με το Νοκια Maps, μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν ναβι;Ναι πρεπει να δινει 3 μηνες δωρεαν πλοηγηση,υπαρχει και σπασμενη εκδοση που δεν ληγει.Εχει βγει και καινουργια εκδοση(Νοκια maps 3) που εχει πολυ καλυτερους χαρτες αλλα ειναι σε ΒΕΤΑ μορφη,εγω δεν καταλαβει να εχει καποιο bug παντως.To garmin ειναι 'ελευθερο' και πολυ ευκολο στην εγκατασταση.
Περιμενε και το Elteo που τα ξερει καλυτερα -
το garmin παντως εχει απαραδεκτη αναζητηση...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το garmin παντως εχει απαραδεκτη αναζητηση...+oo για αυτό κ πήρε πόδι
Ηλία το Garmin δεν είναι για touch οθόνες. Δεν έχει βγει νομίζω ακόμα έκδοση για αυτό το κινητό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+oo για αυτό κ πήρε πόδι
Ηλία το Garmin δεν είναι για touch οθόνες. Δεν έχει βγει νομίζω ακόμα έκδοση για αυτό το κινητό.
Γκουχ γκουχ.
Η 5.00.30 ειναι και για 5800 .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
+oo για αυτό κ πήρε πόδι
Γκουχ γκουχ.
Η 5.00.30 ειναι και για 5800 .
γράφω νομίζω. ΟΚ τότε. Αν και προσωπικά ούτε ζωγραφιστό δεν θέλω να το βλέπω να ναι καλά το Nokia Maps 3 (beta) με τους πολύ καλούς χάρτες του.
-
η πλοηγηση του ειναι καλη?
-
Δε κολλάει, βρίσκει στίγμα σε δευτερόλεπτα, σε δείχνει με απόλυτη ακρίβεια, οι χάρτες του έχουν τεράστια βελτίωση. Εγώ για πρόχειρο μιας κ έχω και dest-Mio είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε κολλάει, βρίσκει στίγμα σε δευτερόλεπτα, σε δείχνει με απόλυτη ακρίβεια, οι χάρτες του έχουν τεράστια βελτίωση. Εγώ για πρόχειρο μιας κ έχω και dest-Mio είμαι πολύ ευχαριστημένος.βρε για πλοηγηση λεω αν ειναι καλο: να σε παει απο το Α στο Β, χωρις λαθη και επιλεγοντας τους σωστους δρομους.
-
ΟΧΙ
-
iPhone OS 3.0 to Be Revealed March 17
-
τι σημαίνει πρακτικά αυτό?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι σημαίνει πρακτικά αυτό?Δεν ξέρω. Αλλά λογικά θα έχουμε καινοτομίες με την μετάβαση στο 3.χ firmware από το 2.χ
Διάβασα ότι θα έχει copy paste. Για να δούμε με το ελληνικό πληκτρολόγιο τι θα γίνει.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν ξέρω. Αλλά λογικά θα έχουμε καινοτομίες με την μετάβαση στο 3.χ firmware από το 2.χ
Διάβασα ότι θα έχει copy paste. Για να δούμε με το ελληνικό πληκτρολόγιο τι θα γίνει.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δεν ξέρω. Αλλά λογικά θα έχουμε καινοτομίες με την μετάβαση στο 3.χ firmware από το 2.χ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΧΙα καταλαβα...
καλα για τους iphonades δε σχολιαζω, θα στησουν γλεντι που το 2009 θα καταφερουν να γραφουν Ελληνια και να κανουν copy/paste...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
iPhone OS 3.0 to Be Revealed March 17Χάνουμε όμως το j/b, σωστά?
Να σου πω...πως μπορώ να κάνω backup τα applications που έχω κατεβάσει από το cydia? Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει τρόπος.
-
vasilis spiros....
γραφω ελληνικα εδω και μηνες και εχω ηδη copy paste...
ειδα και χθες εναν με ενα ΗΤΨ(ταψι)προσπαθουσε μεσα απο μενου υπομενου κλπ να βρει ενα wifi να παρει τα mail του...οπως και να εχει αναλογα τι θελει απο το κινητο του ο καθενας...
Νικο νομιζω η εφαρμογη λεγεται aptbackup μου φαινεται...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειδα και χθες εναν με ενα ΗΤΨ(ταψι)προσπαθουσε μεσα απο μενου υπομενου κλπ να βρει ενα wifi να παρει τα mail του...οπως και να εχει αναλογα τι θελει απο το κινητο του ο καθενας...
Νικο νομιζω η εφαρμογη λεγεται aptbackup μου φαινεται...
Μου θύμισες στιγμές με το ΟΜΝΙΑ
Το βρήκα...και αυτό ήταν, τα έκανα όλα backup.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]