-
Χαιρετω την παρεα.
Προσπαθω αναλογα με τις εμπειριες να καλυτερεψω την αποδοση του αυτοκινητου και να κανω καποιες βελτιωσεις Σιγουρα ολοι θα το περασατε αυτο οταν ξεκινουσατε κια ισως το περνατε ακομη
Βασικα μου κανει καποια τριξιματα οταν περναω λακουβες, κυρτωματα κλπ, τοσο απο τις αναρτησεις οσο και απο τ οεσωτερικο, τα πλαστικα της επενδυσης κλπ.
Για να κανω οτι δηποτε ομως χρειαζομαι τα βιβλιαρακια τοσο της αναλυτικης δομης του αυτοκινητου, ( εσωτερικο-εξωτερικο) οσο και της καλωδιωσης κλπ( κατι φωτα ομιχλης που θα θελα να βαλω κλπ)
Εχει καποιος φιλος γνωσεις απο που μπορω να τα προμηθευτω , να τα αγορασω κλπ?
Θελω να τα μαθω ολα σε μια μεραα ...πειναω για μαθηση:eat:
Ευχαριστω παιδια
Φιλικα
Χρυσανθος -
Χαιρετω την παρεα.
Προσπαθω αναλογα με τις εμπειριες να καλυτερεψω την αποδοση του αυτοκινητου και να κανω καποιες βελτιωσεις Σιγουρα ολοι θα το περασατε αυτο οταν ξεκινουσατε κια ισως το περνατε ακομη
Βασικα μου κανει καποια τριξιματα οταν περναω λακουβες, κυρτωματα κλπ, τοσο απο τις αναρτησεις οσο και απο τ οεσωτερικο, τα πλαστικα της επενδυσης κλπ.
Για να κανω οτι δηποτε ομως χρειαζομαι τα βιβλιαρακια τοσο της αναλυτικης δομης του αυτοκινητου, ( εσωτερικο-εξωτερικο) οσο και της καλωδιωσης κλπ( κατι φωτα ομιχλης που θα θελα να βαλω κλπ)
Ευχαριστω παιδια
Φιλικα
Χρυσανθος -
Χαιρετω την παρεα.
Ευχαριστω παιδια
Φιλικα
Χρυσανθος -
Απο οτι εχω καταλαβει ο Escudο ζηταει πληροφοριες για το Vitara 1999 και οχι για το Grand Vitara του 1999. Αν παντως στο λινκ εχει πληροφοριες και για το Vitara ειναι ενταξει. Tα ανοιξα τα pdf και μαλλον πρεπει να ταιριαζουν μιας και ειναι για το 1ης γενιας Grand Vitara (προ facelift του 2002) που εχει πολλα κοινα με το Vitara απο οσο ξερω... μην λεω και πατατες.
Manual Escudo-Vitara 16αρι 1999