-
παρακαλώ γνωρίζετε κάτι για τις παρακάτω λάμπες;
http://store.candlepower.com/osraulhiouh7.html[size=85][i]This is the highest-output, most efficient H7 available from anyone!. This is a 65-watt bulb (10 more than an ordinary H7) that produces 2100 lumens (700 more than an ordinary H7). Same 500-hour rated lifespan as a good quality standard H7 bulb. Perfect upgrade for motorcycles, racing headlamps, diving lights, agricultural and industrial work lamps.
Υπάρχει πρόβλημα να τοποθετηθούν σε κανονικά φανάρια σχεδιασμένα για 55/60w; Αντέχει η καλωδίωση και μπορεί να στείλει χωρίς ενισχυτή το ρεύμα που χρειάζονται οι λαμπήρες αυτοί για να αποδώσουν καλά; -
Ο χρήστης tzs έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας προτείνει καταστήματα (που να έχει εμπειρία) για τέτοιες λάμπες (philips, osram κλπ) στα ν.Προάστεια. Ακόμη και από την γνωστή μας Φρατζή. Ενδιαφέρομαι για λάμπες πορείας με νορμάλ (όχι μπλε, πολύ λευκό κλπ) φωτισμό (Η4, 55-60W), οι οποίες να αντέχουν κομματάκι. ΕυχαριστώΕλπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση, εγώ πάντως τις πήρα από εδώ. Τιμές φθηνότερες και από ιντερνετικά 'καταστήματα' και (φυσικά) καμμία σχέση με έλληνες 'μαγαζάτορες' ...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Νά και μια φωτογραφία απο το φανάρι του C4. Είναι αδύνατον να βγεί η κάτω βίδα γιατί καλύπτεται απο τον προφυλακτήρα.sorry για το off topic ,
αλλά πώς εισάγει κάποιος φωτογραφία στην παράθεσή του; -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=22303ευχαριστώ πολύ !
-
Παίδες τη βοήθειά σας ξανά!
Ποιές να λάμπες να παραγγείλω (από το γνωστό διαδικτιακό κατάστημα πάντα)?
Ξύλωσα τα -και καλά- xenon ,Που του είχα βάλλει και θέλω να επιστρέψω στον ορθό δρόμο.
Απαιτήσεις?Μα φυσικά ο καλύτερος δυνατός φωτισμός/απόδοση και ει δυνατόν, μια όσο πιο λευκή απόχρωση (κάγκουρας μοουν ον).Επιλογές, οι εξής 3:
PHILIPS ΛΑΜΠΕΣ H4 EXTREME POWER
PHILIPS ΛΑΜΠΕΣ H4 POWER 2NIGHT
PHILIPS ΛΑΜΠΕΣ H4/5W5 BLUE VISION
Γνώμες/Feedback?Οποιαδήποτε βοήθεια απολύτως καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
X-treme Power +80% φυσικά
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Επιλογές, οι εξής 3:PHILIPS ΛΑΜΠΕΣ H4 EXTREME POWER
PHILIPS ΛΑΜΠΕΣ H4 POWER 2NIGHT
PHILIPS ΛΑΜΠΕΣ H4/5W5 BLUE VISION
Γνώμες/Feedback?Οποιαδήποτε βοήθεια απολύτως καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτείνω τις OSRAM Night Breaker
http://www.osram.com/osram_com/Consumer ... index.html -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Παίδες τη βοήθειά σας ξανά!απ' αυτές που αναγράφεις σίγουρα τις xtreme power- εξαιρετικές. Ττις έβαλα κι εγώ προς αντικατάσταση των osram nightbreaker και νομίζω ότι είναι καλύτερες.
-
Στο δικό μου (20ετίας) έκανα τρομερή βελτίωση στα φώτα, αλλάζοντας τα φανάρια.
Ημιτασιόν βέβαια, αλλά άξιζε τον κόπο. -
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Παραγγέλθησαν οι X-treme τελικά!
Ας ελπίσουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Στο δικό μου (20ετίας) έκανα τρομερή βελτίωση στα φώτα, αλλάζοντας τα φανάρια.
Ημιτασιόν βέβαια, αλλά άξιζε τον κόπο.Τι αυτοκίνητο (starlet ?)και πόσο σου κόστισε;
-
EP70 (Starlet 88')
Κόστος, 36€ το κάθε φανάρι (τα γνήσια 140€) -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
EP70 (Starlet 88')
Κόστος, 36€ το κάθε φανάρι (τα γνήσια 140€)Ίδια τιμή μου έδωσαν κι εμένα για το suzuki swift 1990, και σκέφτομαι να τα αλλάξω μιας και οι καθρέπτες άρχισαν να σκοτεινιάζουν.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Μάριε καλύτερα να αγοράσεις ολόκληρο το φανάρι.
Αφενός οι λαμπτήρες xenon έχοντας τοποθετηθεί σε κάτοπτρα αλογόνου είναι επικινδύνοι για τον απέναντι (στην Αγγλία για παράδειγμα είναι παράνομα) και αφετέρου δε θα σου προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα όπως τα εργοστασιακά.
Ψάξε λίγο στο νετ...ίσως βρεις έτοιμα φανάρια Ε90 με xenon.
Σωστά, δεν κάνω μακακίες.....έστειλα ήδη email στον φίλο για να δώσει προσφορά αγοράς & τοποθέτησης.....το κιτ είναι αυτό
ΥΓ: Έχει ωραίο οδηγό τοποθέτησης και εδώ φυσικά για τους τολμηρούς
Καλησπέρα,
Σήμερα ήρθε η απάντηση για το κόστος αγοράς & τοποθέτησης φανών ΒΙ-ΧΕΝΟΝ για Ε90 με αισθητήρες βροχής-φώτων και κρίνω πως δεν είναι απαγορευτικό:
α) Κόστος 2 φαναριών ΒΙ-ΧΕΝΟΝ = 750 ευρώ
β) Κόστος νέου διακόπτη φώτων = 60 ευρώ
γ) Κόστος κεντρικής ηλεκ/κής μονάδας ΧΕΝΟΝ = 240 ευρώ
δ) Κόστος τοποθέτησης = 350 ευρώ
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ = 1400 ΕΥΡΏ***** (Κόστος τοποθέτησης κατά την αρχική παραγγελία = 700 ευρώ)Μάλλον θα το τολμήσω......θα βάλω και στο Ebay προς πώληση τα υπάρχοντα φανάρια-διακόπτη για μερική απόσβεση....
*****: Δεν υπολογίζω το κόστος του πλυστικού συστήματος φώτων, δεν θα το βάλω.
Παραγκέλθηκε το Κιτ και το αμάξι μπήκε ήδη για την μετατροπή-εγκατάσταση στην αντιπροσωπεία.....το κόστος της τοποθέτησης εκτοξεύτηκε στα 650 ευρώ (+300 ευρώ από την προηγούμενη εκτίμηση) καθόσον χρειάζεται επαναπρογραμματισμός 3 ωρών στον εγκέφαλο για να δεχτεί τα Bi-XENON..
Συνολικό κόστος: 1725 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ)....
ΥΓ: Παραλαβή αύριο απόγευμα
-
-
Με το ύψος της δέσμης των φώτων τι παίζει τώρα; Έχουν μπει και οι αισθητήρες στα ψαλίδια; (ελπίζω να μη λέω βλακείες, κάπου διάβασα γι αυτούς)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Με το ύψος της δέσμης των φώτων τι παίζει τώρα; Έχουν μπει και οι αισθητήρες στα ψαλίδια; (ελπίζω να μη λέω βλακείες, κάπου διάβασα γι αυτούς)Καλησπέρα,
Ναι, το σετ είναι κομπλέ, έχει και αισθητήρες στα ψαλίδια, όλα καλά....η διαφορά τ ε ρ α σ τ ι α!!!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Με το ύψος της δέσμης των φώτων τι παίζει τώρα; Έχουν μπει και οι αισθητήρες στα ψαλίδια; (ελπίζω να μη λέω βλακείες, κάπου διάβασα γι αυτούς)
Καλησπέρα,
Ναι, το σετ είναι κομπλέ, έχει και αισθητήρες στα ψαλίδια, όλα καλά....η διαφορά τ ε ρ α σ τ ι α!!!!
Νιώθεις ελαφρύτερος, ε?
-
Καλημέρα,
Η διαφορά στα φώτα είναι μεγάλη, σπάνια να χρησιμοποιήσω μεγάλη σκάλα φώτων, έπρεπε να τα είχα βάλει εδώ και καιρό....
Ειδικά στο κομμάτι Ελβετίας υπό βροχή τα μεσάνυχτα που ερχόμουν, ήταν πάρα πολύ ξεκούραστα....
Βελτίωση στα φώτα;