-
Είναι πραγματικά φοβερή, παρόλα τα όσα λέγονται... Δείτε το βίντεο και θα με καταλάβετε. Ταχύτατη και με φοβερό ήχο!!! Λες να γίνω φαν της ΜcLaren?
-
Είναι πραγματικά φοβερή, παρόλα τα όσα λέγονται... Δείτε το βίντεο και θα με καταλάβετε. Ταχύτατη και με φοβερό ήχο!!! Λες να γίνω φαν της ΜcLaren?
-
-
Προπαγάνδα μου μυρίζει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προπαγάνδα μου μυρίζει...Λές Νίκο?!!!...Μπαααα....!!
Πάντως αν γίνει τέτοια 'αλλαγή' θα κλάψουνε μανούλες!!! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προπαγάνδα μου μυρίζει...το οτι υπαρχει προβλημα στην ομαδα ειναι δεδομενο,μην εστε σιγουρη ομως οτι τα πραγματα θα ειναι ετσι ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟ ΑΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ -----------MCLAREN MP-19a
-
Δεν τρώγεσαι βρε παιδί μου. Πως τα ξετρυπώνεις ήθελα να ήξερα. Το πρόσθετο εξάρτημα πάνω από τον κινητήρα βοηθά στην αεροδυναμική;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προπαγάνδα μου μυρίζει...
Λές Νίκο?!!!...Μπαααα....!!
Πάντως αν γίνει τέτοια 'αλλαγή' θα κλάψουνε μανούλες!!!Εδώ γίναν άλλες κι άλλες 'αλλαγές' και δεν έκλαψε καμμία μανούλα...
-
Μισες δουλειες εκανε αυτος που εφτιαξε το animation. Στη μεση της διαδρομης επρεπε να παιρνει φωτια ο κινητηρας ή να φευγει το... κουρδιστιρι
Σοβαρα τωρα, μιλοντας σαν moderator μια θερμη παρακληση προς στους φανατικους των ασημι να το δουν απο την αστεια πλευρα, μην εχουμε τιποτα κοντρες οκ?
-
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ 2003 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BINTEO MP4/19!!!