-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ξέρουμε κανα καλό wm calendar application?ναι! Το Outlook που ειναι preinstalled στα WM.Τιποτε αλλο...
-
ξέρουμε κανα καλό wm calendar application?οτι θα ειχαμε και τον ροζουλη τωρα να μας πρηζει τα κακαλα με τις εφαρμογες του, δεν το περιμενα
-
Καλημέρα,
Εν όψει της επερχόμενης αναβάθμισης συσκευής από την Cosmote, έχω καταλήξει στο ΝΟΚΙΑ 3600 ....
Γνώμες από τυχόν κατόχους του συγκεκριμένου???
-
Μπορεί κάποιος Machead να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το cellular data network του iPhone? Μου είπε ο αδερφός μου ότι έτσι δουλεύει το navigator του iPhone και δε σε χρεώνει ο πάροχος κινητής.
Επίσης κάτι μου είπε και για τα email, ότι τα κατεβάζει έτσι (με μια πολύ μικρή χρέωση όμως) αλλά δε το έπιασα.
Help
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ξέρουμε κανα καλό wm calendar application?
ναι! Το Outlook που ειναι preinstalled στα WM.Τιποτε αλλο...
χάλι μαύρο είναι ρε συ...
Popoglare πάνε δες αν έρχομαι ρε!!
-
Τι δεν έχει δλδ;
-
To βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν βγάζει ραντεβού με γκόμενες από μόνο του. Πρέπει να του πούνε ναι πρώτα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι δεν έχει δλδ;δύσχρηστο,ελεεινό Interface ....
-
Ρε Μπιλλ, εγώ τι είμαι δλδ και το βρίσκω γελοιωδώς εύκολο; Πυρηνικός επιστήμονας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε Μπιλλ, εγώ τι είμαι δλδ και το βρίσκω γελοιωδώς εύκολο; Πυρηνικός επιστήμονας;εσύ οδηγάς και πεζώ...
τέσπα, θα δω αν την παλέψω και βλέπουμε.
τώρα έχω ακόμη ένα πρόβλημα...
θέλω να πάρω το P1 λόγο φωτογραφικής μαζί μου για το τριήμερο αλλά θέλω και το destinator...
2 κινητά απλά ΔΕΝ -
Ρε Μπιλλ, εγώ τι είμαι δλδ και το βρίσκω γελοιωδώς εύκολο; Πυρηνικός επιστήμονας;
εσύ οδηγάς και πεζώ...
τέσπα, θα δω αν την παλέψω και βλέπουμε.
τώρα έχω ακόμη ένα πρόβλημα...
θέλω να πάρω το P1 λόγο φωτογραφικής μαζί μου για το τριήμερο αλλά θέλω και το destinator...
2 κινητά απλά ΔΕΝε, αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή...
τα κινητά με φωτο είναι απλά ημίμετρα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπορεί κάποιος Machead να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το cellular data network του iPhone? Μου είπε ο αδερφός μου ότι έτσι δουλεύει το navigator του iPhone και δε σε χρεώνει ο πάροχος κινητής.Επίσης κάτι μου είπε και για τα email, ότι τα κατεβάζει έτσι (με μια πολύ μικρή χρέωση όμως) αλλά δε το έπιασα.
Help
Ας μας το εξηγήσει και σε εμάς, που πληρώνουμε σαν μαλάκες.
Για το GPS του ΟΚ, και εγώ έχω κατεβάσει τους χάρτες και το δουλεύω σε offline mode. Δεν κατεβάζει τους χάρτες δλδ όσο πλοηγείσαι. Οπότε καμία χρέωση.Όσο για τα mail, μήπως έχει κανα wind plus non-stop ή κάποιο άλλο παρόμοιο πακετάκι;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τα κινητά με φωτο είναι απλά ημίμετρα...
για να βγάζω φώτο μέσα στην παρέλαση, κινητά με καλή κάμερα (Κ800,Ρ1,Ν82...) είναι υπεραρκετά!!
φαντάσου τώρα να παιδεύεσαι με wm... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μπορεί κάποιος Machead να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το cellular data network του iPhone? Μου είπε ο αδερφός μου ότι έτσι δουλεύει το navigator του iPhone και δε σε χρεώνει ο πάροχος κινητής.
Επίσης κάτι μου είπε και για τα email, ότι τα κατεβάζει έτσι (με μια πολύ μικρή χρέωση όμως) αλλά δε το έπιασα.
Help
Για το GPS του ΟΚ, και εγώ έχω κατεβάσει τους χάρτες και το δουλεύω σε offline mode. Δεν κατεβάζει τους χάρτες δλδ όσο πλοηγείσαι. Οπότε καμία χρέωση.Όσο για τα mail, μήπως έχει κανα wind plus non-stop ή κάποιο άλλο παρόμοιο πακετάκι;
Το έχεις κάνει jailbreak για να τους κατεβάσεις σε offline mode, σωστά? Καλά θα μου πεις που θα τους βρω κλπ γιατί θα το κάνω κι εγώ jb.
Μου εξήγησε απλώς ότι χρεώνεσαι, αλλά χρεώνεσαι λιγότερο από wap...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Help
Το έχεις κάνει jailbreak για να τους κατεβάσεις σε offline mode, σωστά? Καλά θα μου πεις που θα τους βρω κλπ γιατί θα το κάνω κι εγώ jb.
Μου εξήγησε απλώς ότι χρεώνεσαι, αλλά χρεώνεσαι λιγότερο από wap...
Ναι εννοείται jailbreak... Χωρίς jailbreak κλάφτα..
Κοίτα και εγώ έχω το windplus nonstop, που με 4 euros το μήνα έχεις απεριόριστη πλοήγηση (δεν ισχύει ακόμα το όριο των 40ΜΒ που λέγανε), οπότε μπορώ να δουλεύω και online gps και το πρόγραμμα για τον καιρό και αρκετές σελίδες (μερικές πετάνε error λόγω του wap proxy της wind). -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Εν όψει της επερχόμενης αναβάθμισης συσκευής από την Cosmote, έχω καταλήξει στο ΝΟΚΙΑ 3600 ....Καλη συσκευη (κατασκευη) με αρκετα καλη καμερα . Σχετικα μικρη οθονη αλλα
ειναι η κατηγορια τιμης τετοια.Ποσο στο δινουν ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εν όψει της επερχόμενης αναβάθμισης συσκευής από την Cosmote, έχω καταλήξει στο ΝΟΚΙΑ 3600 ....
Καλη συσκευη (κατασκευη) με αρκετα καλη καμερα . Σχετικα μικρη οθονη αλλα
ειναι η κατηγορια τιμης τετοια.Ποσο στο δινουν ;
Υποθέτω πως η επιδότηση θα κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα, άρα κάπου 100 ευρώ και δεδομένου οτι κάνει περίπου 120-130, λίγα παραπάνω θα δώσω.....
Εσύ το έχεις το συγκεκριμένο? Η μπαταρία κρατάει αρκετά?
-
182 Ε γράφει ότι κοστίζει στο λινκ που δίνεις...
-
Ο χρήστης PuntoLordofthewheels έγραψε:
Υποθέτω πως η επιδότηση θα κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα, άρα κάπου 100 ευρώ και δεδομένου οτι κάνει περίπου 120-130, λίγα παραπάνω θα δώσω.....
Εσύ το έχεις το συγκεκριμένο? Η μπαταρία κρατάει αρκετά?
Οχι , δεν το εχω. Ειχα πριν λιγους μηνες την ευκαιρια να ασχοληθω μαζι του.
Απο μπαταρια εχω ακουσει για 2-2.5 μερες με κανονικη χρηση .
So-so.
Υπαρχει στο πλαισιο αν θελεις να το δεις απο κοντα, αφηνει καλη αισθηση στο χερι.Θα δωσεις κανα 50αρι αν εχεις 100 ευρω (HiFi : μονο;) επιδοτηση .
-
http://img.mobile.mail.ru/images/review ... red_02.jpg
Για τον Krus
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]