-
Kαι τί δουλειά έχει ο γιατρός ρε παιδιά να ορισει και την σκουρότητα της μεμβράνης... Λες και ξέρει...
Ούτε κι αυτοί ξέρουν τί θέλουν τελικά μου φαίνεται... -
Πραγματι, λιγο δυσκολο να ξερει και να μπορει να ορισει ο γιατρος ποση διαπερατοτητα πρεπει να εχει η μεμβρανη, με τοση ακριβεια, για να μη με ενοχλει.
Εχω τις Llumar Titanium, ειναι οι μεσαιες προς ανοιχτες της Llumar.
Τελος παντων, για να ειμαι σιγουρος πηρα τηλεφωνο στον εγκαταστατη μου και μου ειπε ''αυτο δεν ειναι τιποτα, κανονιζεται.''
Θα ενημερωσω αν εχω νεα για τις διαδικασιες. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα κάνεις τα δύο πράγματα που αναφέρεις, απλά το χαρτί θα πρέπει να είναι απο δημόσιο νοσοκομείο.
Εάν δεν κάνω λάθος εσύ πρέπει να έχεις βεβαίωση από δημόσιο! Ποια είναι η όλη διαδικασία? (φαντάζομαι ότι η βεβαίωση ιδιώτη που έχω δε βοηθάει σε τίποτα)
-
Kαι τί δουλειά έχει ο γιατρός ρε παιδιά να ορισει και την σκουρότητα της μεμβράνης... Λες και ξέρει...
Ούτε κι αυτοί ξέρουν τί θέλουν τελικά μου φαίνεται...Η Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή (Δ.Ι.Ε.) είναι αυτή που θα εξετάσει το μέγεθος της πάθησης και θα ορίσει στο 'Πόρισμα Εξέτασης' τί μεμβράνες θα πρέπει να μπουν.
Για να παει όμως κάποιος εκεί πρέπει να τον στείλει κάποιος γιατρός.. -
Ο χρήστης Auto Glass Service έγραψε:
Ούτε κι αυτοί ξέρουν τί θέλουν τελικά μου φαίνεται...Η Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή (Δ.Ι.Ε.) είναι αυτή που θα εξετάσει το μέγεθος της πάθησης και θα ορίσει στο 'Πόρισμα Εξέτασης' τί μεμβράνες θα πρέπει να μπουν.
Για να παει όμως κάποιος εκεί πρέπει να τον στείλει κάποιος γιατρός..Αν θες, μπορείς να μας πείς για αυτή την επιτροπή?
Εγώ το μόνο χαρτί που έχω είναι από δερματολόγο του νοσοκομείου.
Στο κτέο μου είπαν ότι είμαι καλυμένος -
Για να παει όμως κάποιος εκεί πρέπει να τον στείλει κάποιος γιατρός..Αν θες, μπορείς να μας πείς για αυτή την επιτροπή?
Εγώ το μόνο χαρτί που έχω είναι από δερματολόγο του νοσοκομείου.
Στο κτέο μου είπαν ότι είμαι καλυμένοςΣε κάθε Νομό υπάρχει από μια Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή (ΔΙΕ) της οποίας το έργο είναι η εξέταση των οδηγών και των υποψηφίων οδηγών με ειδικά προβλήματα υγείας. Εκεί παραπέμπονται από τους γιατρούς και όσοι έχουν ευαισθησίες στα μάτια, δέρμα, κλπ. Στο πόρισμα που βγάζουν γράφουν μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες για τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών.
Από τη στιγμή που δεν παραπέμθηκες στην ΔΙΕ από τον δερματολόγο σου και επιπλέον δεν είχες πρόβλημα στο ΚΤΕΟ τότε είσαι απόλυτα νόμιμος με τη βεβαίωση που ήδη έχεις.. -
Kατατοπιστικότατος!
Ευχαριστώ -
Φημε τζαμια εβαλα στην paintbull στο Μενιδι, πολυ καλη δουλεια και εγγυηση . ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το λεω, γιατι γενικα εχω ψαχτει πολυ και μονο εκει παω τωρα πλεον ..και συμπεριφορρα και δουλεια αψογη!
-
Κι εσύ κάνε σωστή διαφήμιση, πού είναι τα τηλ και η διεύθυνση
-
-
Τον παρεξηγήσατε τον άνθρωπο, ΔΕΝ κάνει διαφήμιση
viewtopic.php?p=1449960#p1449960
viewtopic.php?p=1449937#p1449937Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι εσύ κάνε σωστή διαφήμιση, πού είναι τα τηλ και η διεύθυνσηΔες τα links
-
Αντιληακες μεμβρανες εβαλα GLOBAL ΣΤΗΝ PAINTBULL στη Δεκελιας 120 στο Μενιδι... εγγυηση!!!!!
-
Εγω απλα μιλαω και σας λεω τι εκανα εγω απο κει και περα τα συμπερασματα δικα σας........
-
Ο χρήστης koukou έγραψε:
Εγω απλα μιλαω και σας λεω τι εκανα εγω απο κει και περα τα συμπερασματα δικα σας........ΚΑι στις 5 δημοσιευσεις προτείνεις το ιδιο καταστημα.Εγω το καταλαβαινω σαν διαφημιση,εσυ;
-
Εγω λεω οτι δεν ειναι δικο μου το μαγαζι να κανω διαφημιση, μακαρι να ηταν...! απλα οταν ειμαστε καπου ευχαριστημενοι γιατι ρε παιδια να μην το πουμε ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!αποψεις ανταλλασουμε και λεμε μεταξυ μας τι μας συμφερει και που...
-
Ο χρήστης koukou έγραψε:
Αντιληακες μεμβρανες εβαλα GLOBAL ΣΤΗΝ PAINTBULL στη Δεκελιας 120 στο Μενιδι... εγγυηση!!!!!σε τι αμαξι και ποσο???
γιατι εγω εβαλα σε 3 πορτο hatchback με 150€..της 3Μ...
και δεν βγηκα να πω εγγυηση!!!
-
Ο χρήστης koukou έγραψε:
Εγω λεω οτι δεν ειναι δικο μου το μαγαζι να κανω διαφημιση, μακαρι να ηταν...! απλα οταν ειμαστε καπου ευχαριστημενοι γιατι ρε παιδια να μην το πουμε ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!αποψεις ανταλλασουμε και λεμε μεταξυ μας τι μας συμφερει και που...Εσύ όμως δεν ανταλλάσεις απόψεις....6 ποστ έχεις και στα 6 διαφημίζεις! Μην παίζεις με την νοημοσύνη μας, είναι πολύ άκομψο.
-
-
O καθενας ψαχνει συγκρινει και παει...εγω απλα ρωτηθηκα γι αυτο και απαντησα...το που θα παει ο καθενας προβλημα του...μιλαω για μενα τι εκανα δεν ειπα κατι αλλο.!
-
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες