-
δεν φωτογράφισα κανένα Γιωργο και κανένα Δαμανάκη δεν ξέρω ποιος είναι αυτός
εγω βλέπω οτι έχουν μια διαδρομή τόσο καιρό και αυτή μια έτσι μια αλλιώς και αν δείτε τον τελευταίο καιρο οι ειδικές είναι αδιανές.Συμφωνώ οτι δε φτέμε εμείς και ο ΑΟΚ αλλά απο περα περα το ξεκινήσανε και ήτανε λάθος τους για τα γεγονότα στο ραλυ κρητης αλλα δε μπορει να τραβηξει και το σχοινί μακρυά??με τιμή ΣΑΡΡΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
-
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ? ΑΣΤΕ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Το 2008 φωναζαμε γιατι δεν κανουμε αγωνες , τωρα φωναζουμε γιατι κανουμε αγωνες .
Δεν πιανομαστε πουθενα . Οτι και να γινει θα γκρινιαζουμε .
Απ'οτι γνωριζω η αλαγη του αγωνα απο σπριντ σε αναβαση εγινε κατοπιν συνενοησης με τους αγωνιζομενους ( οσοι παραστατησαν ) , οπως και ο τοπος που προεκιψε με τα το ναυαγιο της διαδρομης του Αβδου λογο ασφαλειας , και την αποριψη των διαδρομων Κρασι και Μοχου λογο αδιαφορης διαδρομης . Το Βραχασι δεν ειναι διαθεσιμο και η μονη λυση ηταν το Βενερατο και ο Αχεντριας που τελικα θα γινει .
Το δευτερο και μειζων θεμα ειναι αυτο των δοκιμων , την ημερα του αγωνα δηλαδη την Κυριακη . Εμενα προσωπικα με βρησκει αντιθετο , αλλα και αυτο το θεμα τεθηκε στον οργανωτη απο τους αγωνιζομενους , μετους περισοτερους απο τους παρεβρησκομενους να θελουν να γινουν την Κυριακη . Κατα την γμνωμη μου ο Διακακης επρεπε να το ξεκοψει απτην αρχη , μιας και κατι τετοιο ειναι αντιθετο με τους κανονισμους ( αποτι γνωριζω αν εχει παραθυρακι παω πασο ).
Οσοι τωρα φωναζουν και ειναι αγωνιζομενοι , ας προσεχαν και ας ηταν στην συγκεντρωση που παρθηκαν οι αποφασεις .
Οι θεατες τωρα δεν νομιζω οτι αν ηταν σπριντ θα ερχονταν ενω τωρα στην αναβαση δε θα ερθοουν και ουτε νομιζω οτι αν θελουν να φυγουν δε θα βρουν τροπο , μη γελιομαστε .
Για την τοποθεσια του αγωνα , ειμε συμφωνος . Πρεπει να κανουμε αγωνες και σε αλλες περιοχες και δην νοτιοτερα οπου εδω και πολλα χρονια δεν κανουμε .
Το προγραμμα παντως δεν πρεπει να το αλλαζουμε κατα την διαρκει της χρονιας , αλλα στην αρχη και ειδικα εμεις στον ΑΟΚ που την εχουμε πατησει παμπολες φορες .
Εν κατακλειδι πρεπει να παψουμε να γκρινιαζουμε για οτι γινετε και οτι δεν γινετε .Πρεπει να προσπαθησουμε να κανουμε σωστους ασφαλεις και νομιμοτυπους αγωνες και προπαντων να του τηριζουμε ως αγωνιζομενοι και ως θεατες . Εδω στην Κρητη φετος εχουμε την δυνατοτητα να κανουμε ολου του ειδους ασφαλτινους Αγωνες (αναβασεις , σπριντ , ραλλυ , ταχυτητα ). Διαλεγουμε και περνουμε . Οι 'απανω ' μας εχουν γραμμενους σε ολα τα επιπεδα και οι εσωτερικες αυτες διαμαχες τους δινει το δικαιωμα να συνεχιζουν την ιδια ταχτικη .
Συγγελακης Μιχαλης ο originalΓια ποιο λογο προταθηκε ζητηθηκε απο τον εργολαβο η αλλαγη απο ραλλυ σπριντ σε αναβαση.Ειναι λαθος και ριχνουν το επιπεδο και την σοβαροτητα ενος θεσμου αυτες οι αδικαιολογητες αλλαγες αναβολες.Αυτο το αρνητικο αποτελεσμα δεν εξαλειφεται επειδη συμφωνησαν στο αιτημα του οργανωτη οι αγωνιζομενοι.Αλλα και αυτο που αναφερεις για τις διαδρομες δειχνει την προχειροτητα αλλα και το σκοπο που ζητησαν οι 'εργολαβοι' να διοργανωσουν αναβασεις .Χωρις να εχουν βρει καταλληλες διαδρομες ζητουν (οι συγκεκριμενοι) οχι μια αλλα και περισσοτερες αναβασεις.Παντως σε ενα μερος με αντε συνολο 50 αυτοκινητα διοργανονωνται πολλοι και διαφορετικοι αγωνες μονο καλο δεν ειναι γιατι στην ουσια αντι για να υπαρχουν λιγοι και πλουσιοι σε συμμετοχες θεαμα αγωνες υπαρχουν πολλοι αλλα φτωχοι σε συμμετοχες και θεαμα αγωνες.
Οσον αφορα τις δοκιμες και το γεγονος οτι ετεθει απο τους αγωνιζομενους αυτο και παλι δεν αποτελει δικαιολογια.Δηλαδη αν ηθελαν λογω οικονομιας οι αγωνιζομενοι να γινετε ενα σκελος αγωνα αντι για δυο θα το εκανε δεκτο ο οργανωτης.Αλλα η ουσια ειναι στο γεγονος οτι παραβιαζοντε( η φαινεται οτι παραβιαζοντε ) οι κανονισμοι αλλα και η νοοτροπια του οργανωτη που οτι ιδεα του ερθει η του προταθει την υοθετει αβασανιστα και την υλοποιει.
Παντως οι θεατες σιγουρα θα εχουν προβλημα και μαλλον θα πρεπει να κλειστουν στην διαδρομη τοσες ωρες καθως στη διαδρομη δεν μπορεις ουτε να περπατησεις καθως εξω απο την ασφαλτο υπαρχει γκρεμος.
Εν κατακλειδη πρεπει να γρινιαζουμε και να εκφερουμε δημοσια τις κρισεις μας για τους αγωνες τους οργανωτες τους αγωνιζομενους τους θεατες γιατι μεσα απο την κριτικη τα γεγονοτα τον διαλογο προκυπτει παντου και παντα η βελτιωση. -
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΒΟΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ? ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΧΕΝΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ,ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ.30 ΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ Κ.Κ.Κ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΑΖΙ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩe.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ PRO ACTION,ΦΙΜΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΟΚ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ -ΒΟΗΘΟΥΝ-ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ.ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ...............ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.[/quote]
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ Κ.Κ.Κ ..........ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!
ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Πρωτα απο ολα το παραμυθι για την επωνυμια η την ανωνυμια ειναι προφαση για να αδυνατισουμε παρακαμψουμε τα ερωτηματα που μας θετουν.Την ουσια των ερωτηματων και αποψεων απανταμε και κρινουμε εδω περα και οχι το επωνυμο δηλ αν σου πω οτι με λενε Μινωα Κρητικακη αλαζει την ουσια των ερωτηματων η των αποψεων που θετω κυριε Διακακη.που σε καιει διακαως να μαθεις επωνυμο.
Για την αλλαγη του αγωνα απο σπριντ σε αναβαση αν εσεις δεν καταλαβενεται οτι με την αλλαγη συνεχεια του προγραμματος οπως εκανε και πιο πριν Ο Α.Ο.Λ. με την αναβολη μεταφορα αγωνα και με την αλλαγη του αγωνα απο σπριντ σε αναβαση οπως κανετε εσεις αδυνατιζεται χαλατε το κυρος την αξιοπιστια των θεσμων (αναρωτηθητε σε ποιο σοβαρο θεσμο σε οποιοδηποτε αθλημα γινοντε ετσι χωρις σοβαρο λογο αλλαγες στους αγωνες και στο προγραμμα) που υποτιθεται εσεις πρεπει να διαφυλασεται και να αναβαθμισεται τι να πω μαλλον θα πρεπει να σκεφτειτε τα σχολια σας περι επωνυμων και ανοητων η σοβαρων.
Για τα δοκιμαστικα σαββατο και Κυριακη δεν κατανοω και για αυτο θετω το ερωτημα. Πριν απο λιγες μερες οριστικοποιηθηκαν οι κανονισμοι (που υπαρχουν και για αλλους λογους περα απο το να κανουν πιο ευκολη την ζωη των αγωνιζομενων)του 2009 και για τις αναβασεις υπαρχει ενα προγραμμα που λεει δοκιμες το Σαββατο αγωνας την Κυριακη.Δημοσιευετε λοιπον προγραμμα που αναφερει δοκιμες και την Κυριακη.Εμενα παντως σαν θεατη μου δημιουργητε η εντυπωση οτι δεν διοργανωνετε ενας αγωνας συμφωνα με τις πανελληνιες προδιαγραφες αλλα με υποδιεστερες προδιαγραφες συμφωνα με τις ορεξεις του οργανωτη και των αγωνιζομενων.Και δυτυχως η προχειροτητα που διακρινετε στα παραπανω διαφενεται και απο τα γραφομενα σας συμφωνα με τα οποια εχετε εξασφαλισει αδεια για μονοημερο αγωνα αλλα τελικα αποφασιζετε να κανετε και το σαββατο.Τελικα τη αδεια εχετε παρει? Να κανετε δοκιμες Σαββατο και Κυριακη η μονο Κυριακη η μηπως τελικα εχετε παρει αδεια για αναβαση συμφωνα με τις ισχυουσες προδιαγραφες και κανονισμους που αναφεροντε στις επισημους εγκυκλιους της ΕΘΕΑ
Τωρα επειδη ειμαι θεατης ερωτω θα ερθω και θα στηθω π.χ στο μεσο της διαδρομης θα ανοιξει ο δρομος μεταξυ των ωρων 10.00 που θα κλησει η διαδρομη και των 16.00 στην καλυτερη περιπτωση που θα τελειωσει ο αγωνας η θαπρεπει να κατασκηνωσω τοσες ωρες.Ειστε θελω να πιστευω σοβαρος διοργανωτης και κατανοητε οτι η διαδρομη δεν μπορει για λογους ασφαλειας να ανοιξει(ετσι φανταζομε και εχω δει σε ολους τους αγωνες να γινετε) αρα κατανοητε το προβλημα για το θεατη.ΚΥΡΙΕ SCUDO ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ!!! ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ PRO ACTION.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ Κ SCUDO ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ.......ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ SCUDO ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Κ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ SCUDO KAI K.K.K.ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
-
Ο χρήστης diakakis nikos έγραψε:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΒΟΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ? ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΧΕΝΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ,ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ.30 ΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ Κ.Κ.Κ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΑΖΙ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩe.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ PRO ACTION,ΦΙΜΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΟΚ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ -ΒΟΗΘΟΥΝ-ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ.ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ...............ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ Κ.Κ.Κ ..........ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!
ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ[/quote]
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΡΤ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΘΕΜΑΤΑ.Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΚΟΥΝΕΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ.Κ.Κ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ-ΟΔΗΓΟΥΣ-ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ SCUDO
-
ΤΩΡΑ SCUDO ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Ο ORIGINAL
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ? ΑΣΤΕ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.Φιλε συναδελφε θεατη.
Αυτο δεν μπορει να γινει πιστευω.Ειναι ακριβως κατι σαν το εφετειο τση κρητης.
Για φετος πιστευω οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω.μακαρι ο ι συμμετοχεσ απο την δυτικη κρητη να τιμησουν τους αγωνες του ΑΟΚ.Και εχουν καλα αμαξια.μπορεις ομως να φανταστεις τη μαλαξα η το βαντε που δεν θα εχουν παει ηρακλειωτικα πληρωματα.
Θα υπαρχουν λιγεσ δεκαδες θεατες μαζι με τους βοσκους της περιοχης.
Προσωπικα βελτιωση θα φανει απο του χρονου με σημειο αναφορας το ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ 2009.
Μεχρι τοτε ομως ολα πρεπει να γινονται σωστα.Εμεις θα ειμαστε στα βουνα οπου πανε και οι φιλοι μας.Εαν δεν τρεχουν οι φιλοι και συγγενεις δεν υπαρχει λογος να πηγαινεισ να βλεπεις αυτους που σαρακησαν τα ποδια του τραπεζιου-ραλλυ κρητης-με περιεργες ενεργειες.
Εαν δεν κανεις λαθος δεν μαθαινεις.Πρεπει να δεχεσαι συμβουλες να ακους γνωμες και αφου τα φιλτραρεις καλα να πρατεις.
Σωστες συμμετοχεσ,σωστος αγωνας,σωστος οργανωτης,σωστοι θεατες.Ολα αυτα εαν υπαρχουν πιστευω οτι ο ΑΟΚ θα πατησει γερα ξανα στα ποδια του τραπεζιου.πρεπει να υπαρχει βοηθεια απ ολους τους φιλους των μηχανοκινητων σπορ στη κρητη και ειδικα στο Ηρακλειο.
Μετα το ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ 2009 .....ξυριζουν τον γαμπρο.
η αλλη λεσχη του ηρακλειου πετυχε τους στοχους της και μπραβο της καταφερε να κατεβασει αγωνα ταχυτητας στην κρητη.Εαν δεν προσεξει ομωσ το υλικο που εχει στην περιοχη της η ζωη ειναι μια ροδα,μια εισαι πανω μια κατω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .
ΔΗΜΗΤΡΗ Σ. -
που είναι τα παλιά τα χρόνια μπορεί να είχε λίγα αγωνιστικά το νησί αλλά κάνανε ωραίους αγώνες ειδικά το ΚΡΗΤΗΣ ήτανε γιορτή δεν ξέρω αν θυμάσαι τώρα έχουνε γίνει λαμόγια και δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάθε άσχετος πάει να κάνει ότι θέλει? και μερικοί θέλουν να βγάλουν... αν το έχεις μεράκι προσφέρεις και συνυσφέρεις αλλιώς κάτσε έξω απο το παιχνίδι να μπει κάποιος που έχει γνώσεις και θέλει να προσφέρει στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Εγώ είμαι φοιτητής τώρα σε γειτονικό νομό αλλά εδω ειναι χειρότεροι απο μας πάνω που κάτι πανε να κάνουν απο αγωνιστικά δεν γίνετε καμία διοργάνωση τίποτα.
Σήμερα ολους τους ενδιαφέρει η κονόμα τίποτα άλλο χεστήκανε αν εσύ έχεις πάθος με αγώνες και θέλεις να παρακολουθήσεις χεστήκανε αν οι αγωνιζώμενοι έχουν επενδύσει και απ όσο γνωρίζω τα χώνουν αδρά τίποτα μηδέν ποιότητα.Αλλά πρέπει και οι αγωνιζώμενοι να πάρουν αποφάσεις σύντομα με διαψιφισμούς και κόντρες δεν γίνετε δουλειά πρέπει όλοι να προσφέρουν..... -
που είναι τα παλιά τα χρόνια μπορεί να είχε λίγα αγωνιστικά το νησί αλλά κάνανε ωραίους αγώνες ειδικά το ΚΡΗΤΗΣ ήτανε γιορτή δεν ξέρω αν θυμάσαι τώρα έχουνε γίνει λαμόγια και δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάθε άσχετος πάει να κάνει ότι θέλει? και μερικοί θέλουν να βγάλουν... αν το έχεις μεράκι προσφέρεις και συνυσφέρεις αλλιώς κάτσε έξω απο το παιχνίδι να μπει κάποιος που έχει γνώσεις και θέλει να προσφέρει στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Εγώ είμαι φοιτητής τώρα σε γειτονικό νομό αλλά εδω ειναι χειρότεροι απο μας πάνω που κάτι πανε να κάνουν απο αγωνιστικά δεν γίνετε καμία διοργάνωση τίποτα.
Σήμερα ολους τους ενδιαφέρει η κονόμα τίποτα άλλο χεστήκανε αν εσύ έχεις πάθος με αγώνες και θέλεις να παρακολουθήσεις χεστήκανε αν οι αγωνιζώμενοι έχουν επενδύσει και απ όσο γνωρίζω τα χώνουν αδρά τίποτα μηδέν ποιότητα.Αλλά πρέπει και οι αγωνιζώμενοι να πάρουν αποφάσεις σύντομα με διαψιφισμούς και κόντρες δεν γίνετε δουλειά πρέπει όλοι να προσφέρουν.....ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE PROACTIONRACING.ΕΙΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑ,ΟΜΕ,ΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΕΣΥ ΠΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. -
ΟΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΕΛΗ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ????
αυτό το gp tuning για εργοστασιακά λέει αμάξια και ήτανε οι μπουνταλάδες και τρέχανε με τσι τούρκους είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει αλλά είδες την πήρανε χαμπάρι οι πιτσιρικάδες και δέ ξαναπατήσανε..αλλά γιατί ομως δέν είναι αμαρτία? το γαμημένο δύσκολο να βάλεις κάποιο να κάνει ένα τσεκ απ?
-
Ρίξτε μια ματιά εδώ
-
Ρίξτε μια ματιά εδώΟΜΕ ΛΕΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΟΕΠΑ
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά εδώ
ΟΜΕ ΛΕΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΟΕΠΑ
ναι το ξέρω.ασχετο η οεπα απλα το έβαλα γιατί πολλοί δεν το ξέρουν
μερικοί προσπαθούν και μερικοί καταπατούν....
-
ΚΥΡΙΕ SCUDO ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ!!! ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ PRO ACTION.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ Κ SCUDO ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ.......ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ SCUDO ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Κ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ SCUDO KAI K.K.K.ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ[/quote]
Σημερα στο Ηρακλειο ειχαμε ενα αποκριατικο κυνηγι θυσαυρου.Ολοι εψαχναν τον πολυποθυτο θησαυρο εχοντας να λυσουν ενα γρυφο .Ποιος ειναι ο SCUDO?
Περα απο την πλακα ειμαι στεναχωρος γιατι στοχοποιηθηκαν ατομα που δεν ειχαν πραγματικα καμοια σχεση και γι αυτο θα γραφω πλεον με αυτο το ονομα για να παψουν να εμπλεκοντε αδικα ατομα που δεν φταινε.
Ομως ειναι αποριας αξιο πως μια κριτικη μου πανω σε ενα αγωνα μπορει να δημιουργησει ενα αστειο κυνηγι μαγισσων και μια τετοια αναστατωση σουσουρο μεσα στους κολπους της αγωνιστικης κοινοτητας του Ηρακλειου.
Εγω κυριε Διακακη δεν νιωθω καμμια αναγκη να σας παρω τηλ,(αλλωστε ειλικρινα σας γνωριζω μονο εξ οψεως) και να σας εκφρασω τις ενστασεις μου ουτε καταλαβαινω απο που απορεει για μενα μια τετοια υποχρεωση.Εγω δεν ειμαι αμεσα ενδιαφερομενος αλλα αυτο το γεγονος δεν μου στερει την δυνατοτητα να εκφραζω την αποψη μου και να κρινω αγωνες οργανωτες αγωνιζομενους οπως κανουν σε ολα τα φορουμ και για ολα τα πραγματα απλοι ανωνυμοι πολιτες ενδιαφερομενοι η μη.Αλλωστε οι αποψεις μου οι κρισεις μου εκφραζοντε οχι κρυφα αλλα δημοσια και βρισκονται και αυτες στην κριση την δικια σας αλλα και αλλων και μπορειτε να τις κρινετε και να τις αντιπαρατεθειτε και εσεις αλλα και αλλοι.Αλλωστε αυτο σας τιμα και εσας αλλα και τον CRN (σε αντιθεση με αλλους )αφου διαβαζετε αλλα και απαντατε.
Και μια που φαινεστε η θελετε να φαινεστε ατομο του διαλογου γιατι οχι σε ενα διαλογο εδω μεσα δημοσια.Δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να ερθουν να σας βρουν η να σας παρουν τηλ. η δεν νιωθουν την αναγκη να το κανουν η δεν ειναι μελη ωστε να νιωθουν η να τους ενδιαφερει οτι αυτα που γραφοντε τσαλακωνουν χαλανε το πρεστιζ της αγωνιστικης κοινοτητας του Ηρακλειου η των Χανιων η του Ρεθυμνου η του Λασιθιου.
Γι αυτο παψτε εσεις αλλα και αλλοι κρινοντες και κρινομενοι να αναλωνεστε στο ποιος τα γραφει (εσεις λογικα ουτε εξ οψεως θα με γνωριζετε) και απλως κρινετε τα γραφομενα παρτε τα υποψην σας απαντηστε τα η αγνοηστε τα -
rallylover, αυτό που έκανες απαγορεύεται από τον Κανονισμό (διπλή εγγραφή).
Σε παρακαλώ, συνέχισε να γράφεις με το username SCUDO. Αν επαναλάβεις δημοσίευση με αυτό τον λογαριασμό, οι δημοσιεύσεις θα σβηστούν. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε παρακαλώ, συνέχισε να γράφεις με το username SCUDO. Αν επαναλάβεις δημοσίευση με αυτό τον λογαριασμό, οι δημοσιεύσεις θα σβηστούν.σαν global moderator μηπωσ ξερετε ποια ειναι η ΟΜΕ που εγκρινει αγωνες?
Ευχαριστω. -
Γιατί θα πρέπει να ξέρω επειδή είμαι Συντονιστής?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε παρακαλώ, συνέχισε να γράφεις με το username SCUDO. Αν επαναλάβεις δημοσίευση με αυτό τον λογαριασμό, οι δημοσιεύσεις θα σβηστούν.Αγαπητέ kouk, απ'ότι κατάλαβα ο rallylover δεν έκανε διπλοεγραφή, απλά μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό SCUDO, όπως και πολλοί άλλοι, χωρίς να είναι δικός τους. Τώρα όμως που ο πραγματικός scudo άλλαξε τον κωδικό έχουμε νέες εγγραφές.
Οπότε λοιπόν πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέψεις στον rallylover να συνεχίσει τις δημοσιεύσεις του.
Φιλικά
Γιώργος Δαμανάκης
αναβαση αχεντρια