-
η 1η αναβαση για την κρητη ξεκιναει στης 7-8 μαρτιου στην διαδρομη μεσοχωριο-αχεντριας .
-
η 1η αναβαση για την κρητη ξεκιναει στης 7-8 μαρτιου στην διαδρομη μεσοχωριο-αχεντριας .
-
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
η 1η αναβαση για την κρητη ξεκιναει στης 7-8 μαρτιου στην διαδρομη μεσοχωριο-αχεντριας .ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ?
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ?
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ... ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΕΝΤΡΙΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΜΟΡΦΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ.ΤΕΡΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ.
-
διοργανωτες ειναι ο κ.διακακης κ ο Α.Ο.Κ ... Ο αχεντριας ειναι στο αρκαλοχωρι απο πανω γυρω στα 10 χλμ... θα εχει πολλα κρητικα πληρωματα οπως μου εχουν πει μετα απο τοσο καιρο απραξιας...ειπα να το γραψω εγω αφου δεν το εχει γραψει ο scudo[μιχαλης]...
-
Καλη αγωνιστικη χρονια σε ολους.
Μεσοχωριο-Αχεντριας ειναι η 1η αναβαση για το παγκρητιο κυπελλο αναβασεων του 2009.
Η αναβαση ειναι (Αοκ-pro action) ενω περισοτερες πληροφοριες καθως και ειδικο κανανισμο μπορειτε να δειτε στο site της pro action www.proactionracing.gr
καλο αγωνα σε ολους....... -
Ο χρήστης diakakis nikos έγραψε:
Καλη αγωνιστικη χρονια σε ολους.
Μεσοχωριο-Αχεντριας ειναι η 1η αναβαση για το παγκρητιο κυπελλο αναβασεων του 2009.
Η αναβαση ειναι (Αοκ-pro action) ενω περισοτερες πληροφοριες καθως και ειδικο κανανισμο μπορειτε να δειτε στο site της pro action http://www.proactionracing.gr
καλο αγωνα σε ολους.......ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΟΚ.
-
Παντως εγω εχω καποιες αποριες και ελπιζω ο κυριος Διακακης η ο ΑΟΚ να μας απαντησει.Πρωτα απο ολα αν δεν κανω λαθος ο αγωνας ηταν στο ημερολογιο σαν ραλλυ σπριντ και ξαφνικα και θα ηθελα να μας πουν τους λογους και τα κριτηρια που τους οδηγησαν στην αλλαγη αυτη εγινε αναβαση.Ομως ακομα πιο βασικο βλεπω στον κανονισμο που μαλιστα εχει αναρτηθει δημοσια οτι υπαρχουν δοκιμαστικα περασματα το σαββατο αλλα με εκπληξη διαπιστωνω οτι αναφερεται οτι την Κυριακη μερα του αγωνα υπαρχουν επισημα δοκιμαστικα περασματα και μαλιστα για αυτο το λογο μεταφερεται ο αγωνας να γινει 14.30.Και ρωταω (χωρις να θελω να κρινω την ιδεα )ειναι ενημερη η Εθεα για αυτη την τροποποιηση και εχει εγκριθει ετσι ο ειδικος κανονισμος απο την ΕΛΠΑ ? η ειναι μια εφευρεση της pro-action που περναει οτι της κατεβασει το μυαλο σε ειδικους κανονισμους παρακαπτωντας και παλι ολους τους κανονισμους που υπαρχουν και τελος υπαρχει κατα την διαρκεια αυτων των επισημων δοκιμαστικων ασφαλιστικη καλυψη?
Σαν ιδεα τωρα δεν ειναι ασχημη (στην ουσια ενοχλητικο ειναι η παρακαμψη καθε κανονισμου που υπαρχει και μια ιστορικη λεσχη σαν τον ΑΟΚ δεν πρεπει να αφηνει τον καθε εργολαβο να λειτουργει ετσι αυθαιρετα) αλλα ξεχνανε ενα βασικο παραγοντα τον θεατη.Αληθεια ποιος θα παρει το παιδι του και θα στηθει απο της 10.00 μεσα στη διαδρομη μεχρι της 16.00 στην καλυτερη περιπτωση χωρις καθυστερησεις για να δει 20 αυτοκινητα .Ποιος θα αφησει Κυριακατικα την οικογενεια του και το κυριακατικο δειπνο και θα στηθει απο το πρωι μεχρι το απογευμα.Ελεος ακομα και ο πιο πορομενος δεν αντεχει τοσες ωρες.Αλλα μαλλον εξου και η εξορια εκει κατω στα Ατερουσια δεν επιθυμει ο ΑΟΚ η ο 'εργολαβος' του να εχει θεατες.Αληθεια τρια χιλιομετρα δεν υπαρχουν πιο κοντα στο Ηρακλειο για να γινουν αναβαση? Γκρινιαζω αλλα ενω πλησιαζει αγωνας και λογικα θα επρεπε να ειμαι χαρουμενος μαθαινω διαβαζω αυτα τα πραγματα και χανω την διαθεση μου και το κεφι για να ακουσω και να δω αγωνιστικα περασματα. -
διοργανωτες ειναι ο κ.διακακης κ ο Α.Ο.Κ ... Ο αχεντριας ειναι στο αρκαλοχωρι απο πανω γυρω στα 10 χλμ... θα εχει πολλα κρητικα πληρωματα οπως μου εχουν πει μετα απο τοσο καιρο απραξιας...ειπα να το γραψω εγω αφου δεν το εχει γραψει ο scudo[μιχαλης]...Ο Αχεντριάς απέχει από το Αρκαλοχώρι τουλάχιστον 30 χιλιόμετρα.
Για να φτάσει κανείς στο Μεσοχωριό ο σωστός τρόπος είναι από τον Πύργο και όχι από το Αρκαλοχώρι. Από το Αρκαλοχώρι είναι τουλάχιστον +10χλμ (μπορεί να λέω και λίγα) και είναι και πιο κακός ο δρόμος. -
να κανω μια ερωτηση meco?αν ειναι καποιος απο χερσοννησο?πως θα παει?
-
να κανω μια ερωτηση meco?αν ειναι καποιος απο χερσοννησο?πως θα παει?Χερσόνησος > Καστέλλι > Γαζέπι Μύλος > Αρκαλοχώρι > Πάρτιρα > Δραπέτι > Καλύβια > Νότιος Οδικός Άξονας. Στο ΝΟΑΚ στίβουμε δεξιά (δυτικά) προς Μεσοχωριό.
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Παντως εγω εχω καποιες αποριες και ελπιζω ο κυριος Διακακης η ο ΑΟΚ να μας απαντησει.Πρωτα απο ολα αν δεν κανω λαθος ο αγωνας ηταν στο ημερολογιο σαν ραλλυ σπριντ και ξαφνικα και θα ηθελα να μας πουν τους λογους και τα κριτηρια που τους οδηγησαν στην αλλαγη αυτη εγινε αναβαση.Ομως ακομα πιο βασικο βλεπω στον κανονισμο που μαλιστα εχει αναρτηθει δημοσια οτι υπαρχουν δοκιμαστικα περασματα το σαββατο αλλα με εκπληξη διαπιστωνω οτι αναφερεται οτι την Κυριακη μερα του αγωνα υπαρχουν επισημα δοκιμαστικα περασματα και μαλιστα για αυτο το λογο μεταφερεται ο αγωνας να γινει 14.30.Και ρωταω (χωρις να θελω να κρινω την ιδεα )ειναι ενημερη η Εθεα για αυτη την τροποποιηση και εχει εγκριθει ετσι ο ειδικος κανονισμος απο την ΕΛΠΑ ? η ειναι μια εφευρεση της pro-action που περναει οτι της κατεβασει το μυαλο σε ειδικους κανονισμους παρακαπτωντας και παλι ολους τους κανονισμους που υπαρχουν και τελος υπαρχει κατα την διαρκεια αυτων των επισημων δοκιμαστικων ασφαλιστικη καλυψη?
Σαν ιδεα τωρα δεν ειναι ασχημη (στην ουσια ενοχλητικο ειναι η παρακαμψη καθε κανονισμου που υπαρχει και μια ιστορικη λεσχη σαν τον ΑΟΚ δεν πρεπει να αφηνει τον καθε εργολαβο να λειτουργει ετσι αυθαιρετα) αλλα ξεχνανε ενα βασικο παραγοντα τον θεατη.Αληθεια ποιος θα παρει το παιδι του και θα στηθει απο της 10.00 μεσα στη διαδρομη μεχρι της 16.00 στην καλυτερη περιπτωση χωρις καθυστερησεις για να δει 20 αυτοκινητα .Ποιος θα αφησει Κυριακατικα την οικογενεια του και το κυριακατικο δειπνο και θα στηθει απο το πρωι μεχρι το απογευμα.Ελεος ακομα και ο πιο πορομενος δεν αντεχει τοσες ωρες.Αλλα μαλλον εξου και η εξορια εκει κατω στα Ατερουσια δεν επιθυμει ο ΑΟΚ η ο 'εργολαβος' του να εχει θεατες.Αληθεια τρια χιλιομετρα δεν υπαρχουν πιο κοντα στο Ηρακλειο για να γινουν αναβαση? Γκρινιαζω αλλα ενω πλησιαζει αγωνας και λογικα θα επρεπε να ειμαι χαρουμενος μαθαινω διαβαζω αυτα τα πραγματα και χανω την διαθεση μου και το κεφι για να ακουσω και να δω αγωνιστικα περασματα.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΒΟΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ? ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΧΕΝΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ,ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ.30 ΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩe.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ PRO ACTION,ΦΙΜΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΟΚ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ -ΒΟΗΘΟΥΝ-ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ.ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ...............ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
-
Είμαι ο κύριος Διακάκης και απαντώ επώνυμα σε ανώνυμους μιας και αυτοί οι ανώνυμοι αισθάνονται καλύτερα κρυμμένοι στην ανωνυμία τους .
Οι λόγοι και τα κριτήρια της αλλαγής από σπρίντ σε ανάβαση έχουν γνωστοποιηθεί στους αγωνιζόμενους οι οποίοι έχουν συμφωνήσει για αυτό . Εάν θέλετε να τα πληροφορηθείτε μπορείτε να το κάνετε με ένα απλό επώνυμο τηλέφωνο στο 2810 301289 , που είναι το τηλέφωνο της λέσχης και να μας πείτε και τον λόγο που σας κόφτει αυτή η αλλαγή .
Τα δοκιμαστικά του Σαββάτου και της Κυριακής γίνονται για ευκολία των αγωνιζομένων που κάποιοι δεν θέλουν να κινηθούν και τις δύο ημέρες λόγω απασχόλησής τους αλλά και για περιορισμό του κόστους τους . Για όλα είναι ενημερωμένη η ΕΘΕΑ και υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα δοκιμαστικά και τον αγώνα .
Η Proaction δεν παρακάμπτει κανονισμούς πάλι μπορεί να βελτιώνει πάλι κανονισμούς και προγράμματα για να κάνει την ζωή των αγωνιζομένων πιο εύκολη και τους αγώνες τους πιο οικονομικούς άσχετα εάν αυτό επιβαρύνει και δυσκολεύει την δουλειά της , εκτός και εάν δεν κατανοείτε αυτή την επιβάρυνση . Εάν όντως δεν την κατανοείτε σας προσκαλούμε να έλθετε κατά την οργάνωση αυτής της ανάβασης να μας βοηθήσετε με το αζημίωτο για να δείτε τα πράγματα και από μέσα , που πολύ αμφιβάλλω αν τα ξέρετε ενώ γράφετε και εκφέρετε γνώμη για αυτά .
Όσο αναφορά τον θεατή δεν ενθυμούμαστε ποτέ να τον έχουμε ξεχάσει καθυστερώντας εκκινήσεις αγώνων χωρίς κάποιο λόγο ανωτέρας βίας . Σας πληροφορώ λοιπόν ότι στην αφίσα του αγώνα αναφέρονται οι ώρες εκκίνησης των δοκιμών και του αγώνα ξεχωριστά για να διαλέξουν οι θεατές τι θέλουν να παρακολουθήσουν και πότε να έρθουν για αυτό .
Τώρα εάν θεωρείται εξόριστους όλους τους εκτός Ηρακλείου Κρητικούς καλύτερα να κρατήσετε την ανωνυμία σας διότι αυτοί οι εξόριστοι μάλλον θα προσβληθούν με αυτόν τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδεται και οι συνέπειες για εσάς μπορεί να είναι έως και τραυματικές .
Μία πληροφορία που επίσης θα έπρεπε να είχατε είναι ότι εάν δεν υπήρχε αυτός ο εργολάβος του ΑΟΚ τα πράγματα για το Ράλλυ Κρήτης θα ήταν από δύσκολα έως πολύ δύσκολα .
Α !!! ξέχασα να σας πω ότι περιμένουμε τις υποδείξεις σας για διαδρομές ασφαλείς για αναβάσεις ώστε να καλέσουμε τον υπεύθυνο ασφάλειας της ΕΘΕΑ . Κάντε το όμως μέχρι τις 10 Μαρτίου διότι αμέσως μετά θα κατεβεί στην Κρήτη να τις ελέγξει .
Λύστε μου όμως τώρα μια απορία . Πώς μπορεί ένα στήσιμο κάποιου αγώνα που έχει περισσότερες δοκιμές , που διαρκεί δύο μέρες αντί για μία που θα μπορούσε (διότι είχαμε πάρει άδεια και για μονοήμερη ανάβαση που πολύ συζητιέται τελευταία) και με το ίδιο παράβολο συμμετοχής να αποφέρει περισσότερα στην τσέπη του οργανωτή. Εγώ την μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω στο ερώτημά μου αυτό είναι ότι όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο καλά κάνει και μένει ανώνυμος διότι αλλιώς θα ήταν ένας επώνυμος ανόητος ή ένας επώνυμος κακεντρεχής . Διαλέγετε και παίρνετε.
Τελειώνοντας πέστε μου σε ποια σοβαρότητα και την επιστροφή της αναφέρεστε . Θα ήθελα πολύ να μάθω . Παρακαλώ όμως επώνυμα . Αν είναι να απαντάμε σε κάποιους , να ξέρουμε σε ποιους για να κρίνουμε αν πρέπει να ασχολούμαστε καθόλου με αυτούς . Πάντως ας μη κρυβόμαστε , δύσκολο ανώνυμος και σοβαρός .
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πάντα στην διάθεση των επωνύμων .
Διακάκης Μανώλης -
Πρωτα απο ολα το παραμυθι για την επωνυμια η την ανωνυμια ειναι προφαση για να αδυνατισουμε παρακαμψουμε τα ερωτηματα που μας θετουν.Την ουσια των ερωτηματων και αποψεων απανταμε και κρινουμε εδω περα και οχι το επωνυμο δηλ αν σου πω οτι με λενε Μινωα Κρητικακη αλαζει την ουσια των ερωτηματων η των αποψεων που θετω κυριε Διακακη.που σε καιει διακαως να μαθεις επωνυμο.
Για την αλλαγη του αγωνα απο σπριντ σε αναβαση αν εσεις δεν καταλαβενεται οτι με την αλλαγη συνεχεια του προγραμματος οπως εκανε και πιο πριν Ο Α.Ο.Λ. με την αναβολη μεταφορα αγωνα και με την αλλαγη του αγωνα απο σπριντ σε αναβαση οπως κανετε εσεις αδυνατιζεται χαλατε το κυρος την αξιοπιστια των θεσμων (αναρωτηθητε σε ποιο σοβαρο θεσμο σε οποιοδηποτε αθλημα γινοντε ετσι χωρις σοβαρο λογο αλλαγες στους αγωνες και στο προγραμμα) που υποτιθεται εσεις πρεπει να διαφυλασεται και να αναβαθμισεται τι να πω μαλλον θα πρεπει να σκεφτειτε τα σχολια σας περι επωνυμων και ανοητων η σοβαρων.
Για τα δοκιμαστικα σαββατο και Κυριακη δεν κατανοω και για αυτο θετω το ερωτημα. Πριν απο λιγες μερες οριστικοποιηθηκαν οι κανονισμοι (που υπαρχουν και για αλλους λογους περα απο το να κανουν πιο ευκολη την ζωη των αγωνιζομενων)του 2009 και για τις αναβασεις υπαρχει ενα προγραμμα που λεει δοκιμες το Σαββατο αγωνας την Κυριακη.Δημοσιευετε λοιπον προγραμμα που αναφερει δοκιμες και την Κυριακη.Εμενα παντως σαν θεατη μου δημιουργητε η εντυπωση οτι δεν διοργανωνετε ενας αγωνας συμφωνα με τις πανελληνιες προδιαγραφες αλλα με υποδιεστερες προδιαγραφες συμφωνα με τις ορεξεις του οργανωτη και των αγωνιζομενων.Και δυτυχως η προχειροτητα που διακρινετε στα παραπανω διαφενεται και απο τα γραφομενα σας συμφωνα με τα οποια εχετε εξασφαλισει αδεια για μονοημερο αγωνα αλλα τελικα αποφασιζετε να κανετε και το σαββατο.Τελικα τη αδεια εχετε παρει? Να κανετε δοκιμες Σαββατο και Κυριακη η μονο Κυριακη η μηπως τελικα εχετε παρει αδεια για αναβαση συμφωνα με τις ισχυουσες προδιαγραφες και κανονισμους που αναφεροντε στις επισημους εγκυκλιους της ΕΘΕΑ
Τωρα επειδη ειμαι θεατης ερωτω θα ερθω και θα στηθω π.χ στο μεσο της διαδρομης θα ανοιξει ο δρομος μεταξυ των ωρων 10.00 που θα κλησει η διαδρομη και των 16.00 στην καλυτερη περιπτωση που θα τελειωσει ο αγωνας η θαπρεπει να κατασκηνωσω τοσες ωρες.Ειστε θελω να πιστευω σοβαρος διοργανωτης και κατανοητε οτι η διαδρομη δεν μπορει για λογους ασφαλειας να ανοιξει(ετσι φανταζομε και εχω δει σε ολους τους αγωνες να γινετε) αρα κατανοητε το προβλημα για το θεατη. -
o scudo έχει δίκιο....
Λοιπόν ακούστε λίγο διότι έχει παρατραβήξει το πράγμα εδώ στη κρήτη και πάτε να το καταστρέψετε το άθλημα με τις κερδοσκοπικές εταιρίες με μεγάλο αρχηγό την ΕΘΕΑ
δεν μπορείτε μερικοί να καταπατάτε τους κανόνες και να κοιτάτε μόνο πως θα βγάλετε? είμαστε μανιακοί θεατές και τρέχουμε που και που και πάμε απ ακρη σ'ακρη για να δούμε ένα αγώνα αλλα τώρα τελευταία όχι αγώνα της προκοπής δεν βλέπουμε αλλά δέ το μαθαίνουμε κ όλας πάρτε παράδειγμα τη λέσχη στο ρέθυμνο ούτε προβάλει τους αγώνες ούτε ενδιαφέρετε για το άθλημα πιο πολύ διαφημίζουν την VW παρα τους αγώνες..η δε ανατολή κόντρα με τη δύση δηλαδή μαύρο χάλι
ε φτάνει πια μόνο η ΟΕΠΑ θα δώσει τη λύση μια επιτροπή οπου λέει και αυτή οτι θα προσφέρει καλύτερη προβολή στο άθλημα για να δουμε?
Πρέπει να κατέβουν ορισμένες λέσχες σε εκλογές να αλλάξει λίγο το καθεστώς να αναλάβει νέος κόσμος με μεράκι διάθεση όρεξη για αγώνες και όχι για κονόμα σε βάρος αλλων..
Αν θέλουν να προβάλουν τα συμφέρωντα τους να πάνε αλλού και όχι στους αγώνες.
ΠΧ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
-
Ο χρήστης diakakis nikos έγραψε:
Είμαι ο κύριος Διακάκης και απαντώ επώνυμα σε ανώνυμους μιας και αυτοί οι ανώνυμοι αισθάνονται καλύτερα κρυμμένοι στην ανωνυμία τους .
Οι λόγοι και τα κριτήρια της αλλαγής από σπρίντ σε ανάβαση έχουν γνωστοποιηθεί στους αγωνιζόμενους οι οποίοι έχουν συμφωνήσει για αυτό . Εάν θέλετε να τα πληροφορηθείτε μπορείτε να το κάνετε με ένα απλό επώνυμο τηλέφωνο στο 2810 301289 , που είναι το τηλέφωνο της λέσχης και να μας πείτε και τον λόγο που σας κόφτει αυτή η αλλαγή .
Τα δοκιμαστικά του Σαββάτου και της Κυριακής γίνονται για ευκολία των αγωνιζομένων που κάποιοι δεν θέλουν να κινηθούν και τις δύο ημέρες λόγω απασχόλησής τους αλλά και για περιορισμό του κόστους τους . Για όλα είναι ενημερωμένη η ΕΘΕΑ και υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα δοκιμαστικά και τον αγώνα .
Η Proaction δεν παρακάμπτει κανονισμούς πάλι μπορεί να βελτιώνει πάλι κανονισμούς και προγράμματα για να κάνει την ζωή των αγωνιζομένων πιο εύκολη και τους αγώνες τους πιο οικονομικούς άσχετα εάν αυτό επιβαρύνει και δυσκολεύει την δουλειά της , εκτός και εάν δεν κατανοείτε αυτή την επιβάρυνση . Εάν όντως δεν την κατανοείτε σας προσκαλούμε να έλθετε κατά την οργάνωση αυτής της ανάβασης να μας βοηθήσετε με το αζημίωτο για να δείτε τα πράγματα και από μέσα , που πολύ αμφιβάλλω αν τα ξέρετε ενώ γράφετε και εκφέρετε γνώμη για αυτά .
Όσο αναφορά τον θεατή δεν ενθυμούμαστε ποτέ να τον έχουμε ξεχάσει καθυστερώντας εκκινήσεις αγώνων χωρίς κάποιο λόγο ανωτέρας βίας . Σας πληροφορώ λοιπόν ότι στην αφίσα του αγώνα αναφέρονται οι ώρες εκκίνησης των δοκιμών και του αγώνα ξεχωριστά για να διαλέξουν οι θεατές τι θέλουν να παρακολουθήσουν και πότε να έρθουν για αυτό .
Τώρα εάν θεωρείται εξόριστους όλους τους εκτός Ηρακλείου Κρητικούς καλύτερα να κρατήσετε την ανωνυμία σας διότι αυτοί οι εξόριστοι μάλλον θα προσβληθούν με αυτόν τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδεται και οι συνέπειες για εσάς μπορεί να είναι έως και τραυματικές .
Μία πληροφορία που επίσης θα έπρεπε να είχατε είναι ότι εάν δεν υπήρχε αυτός ο εργολάβος του ΑΟΚ τα πράγματα για το Ράλλυ Κρήτης θα ήταν από δύσκολα έως πολύ δύσκολα .
Α !!! ξέχασα να σας πω ότι περιμένουμε τις υποδείξεις σας για διαδρομές ασφαλείς για αναβάσεις ώστε να καλέσουμε τον υπεύθυνο ασφάλειας της ΕΘΕΑ . Κάντε το όμως μέχρι τις 10 Μαρτίου διότι αμέσως μετά θα κατεβεί στην Κρήτη να τις ελέγξει .
Λύστε μου όμως τώρα μια απορία . Πώς μπορεί ένα στήσιμο κάποιου αγώνα που έχει περισσότερες δοκιμές , που διαρκεί δύο μέρες αντί για μία που θα μπορούσε (διότι είχαμε πάρει άδεια και για μονοήμερη ανάβαση που πολύ συζητιέται τελευταία) και με το ίδιο παράβολο συμμετοχής να αποφέρει περισσότερα στην τσέπη του οργανωτή. Εγώ την μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω στο ερώτημά μου αυτό είναι ότι όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο καλά κάνει και μένει ανώνυμος διότι αλλιώς θα ήταν ένας επώνυμος ανόητος ή ένας επώνυμος κακεντρεχής . Διαλέγετε και παίρνετε.
Τελειώνοντας πέστε μου σε ποια σοβαρότητα και την επιστροφή της αναφέρεστε . Θα ήθελα πολύ να μάθω . Παρακαλώ όμως επώνυμα . Αν είναι να απαντάμε σε κάποιους , να ξέρουμε σε ποιους για να κρίνουμε αν πρέπει να ασχολούμαστε καθόλου με αυτούς . Πάντως ας μη κρυβόμαστε , δύσκολο ανώνυμος και σοβαρός .
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πάντα στην διάθεση των επωνύμων .
Διακάκης Μανώληςοσο για σας κ διακάκη παρακαλώ να ξαναδείτε το θέμα με τα gp tuning διοτι δεν είναι δυνατόν να βάζετε να τρέχουν τα εργοστασιακά με τα τέρατα οταν λέμε εργοστασιακο να τρέχει εργοστασιακό να υπάρχει έλεγχος πλήρες οχι να τρέχει τωρα το IBIZA μαζι με ένα saxo χρυσαφί που εχει απο rollbar μέχρι μπλοκέ και χίλια δυο άλλα.προς θεου παιδιά κοροιδία σκέτη......
-
Το 2008 φωναζαμε γιατι δεν κανουμε αγωνες , τωρα φωναζουμε γιατι κανουμε αγωνες .
Δεν πιανομαστε πουθενα . Οτι και να γινει θα γκρινιαζουμε .
Απ'οτι γνωριζω η αλαγη του αγωνα απο σπριντ σε αναβαση εγινε κατοπιν συνενοησης με τους αγωνιζομενους ( οσοι παραστατησαν ) , οπως και ο τοπος που προεκιψε με τα το ναυαγιο της διαδρομης του Αβδου λογο ασφαλειας , και την αποριψη των διαδρομων Κρασι και Μοχου λογο αδιαφορης διαδρομης . Το Βραχασι δεν ειναι διαθεσιμο και η μονη λυση ηταν το Βενερατο και ο Αχεντριας που τελικα θα γινει .
Το δευτερο και μειζων θεμα ειναι αυτο των δοκιμων , την ημερα του αγωνα δηλαδη την Κυριακη . Εμενα προσωπικα με βρησκει αντιθετο , αλλα και αυτο το θεμα τεθηκε στον οργανωτη απο τους αγωνιζομενους , μετους περισοτερους απο τους παρεβρησκομενους να θελουν να γινουν την Κυριακη . Κατα την γμνωμη μου ο Διακακης επρεπε να το ξεκοψει απτην αρχη , μιας και κατι τετοιο ειναι αντιθετο με τους κανονισμους ( αποτι γνωριζω αν εχει παραθυρακι παω πασο ).
Οσοι τωρα φωναζουν και ειναι αγωνιζομενοι , ας προσεχαν και ας ηταν στην συγκεντρωση που παρθηκαν οι αποφασεις .
Οι θεατες τωρα δεν νομιζω οτι αν ηταν σπριντ θα ερχονταν ενω τωρα στην αναβαση δε θα ερθοουν και ουτε νομιζω οτι αν θελουν να φυγουν δε θα βρουν τροπο , μη γελιομαστε .
Για την τοποθεσια του αγωνα , ειμε συμφωνος . Πρεπει να κανουμε αγωνες και σε αλλες περιοχες και δην νοτιοτερα οπου εδω και πολλα χρονια δεν κανουμε .
Το προγραμμα παντως δεν πρεπει να το αλλαζουμε κατα την διαρκει της χρονιας , αλλα στην αρχη και ειδικα εμεις στον ΑΟΚ που την εχουμε πατησει παμπολες φορες .
Εν κατακλειδι πρεπει να παψουμε να γκρινιαζουμε για οτι γινετε και οτι δεν γινετε .Πρεπει να προσπαθησουμε να κανουμε σωστους ασφαλεις και νομιμοτυπους αγωνες και προπαντων να του τηριζουμε ως αγωνιζομενοι και ως θεατες . Εδω στην Κρητη φετος εχουμε την δυνατοτητα να κανουμε ολου του ειδους ασφαλτινους Αγωνες (αναβασεις , σπριντ , ραλλυ , ταχυτητα ). Διαλεγουμε και περνουμε . Οι 'απανω ' μας εχουν γραμμενους σε ολα τα επιπεδα και οι εσωτερικες αυτες διαμαχες τους δινει το δικαιωμα να συνεχιζουν την ιδια ταχτικη .
Συγγελακης Μιχαλης ο original -
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
o scudo έχει δίκιο....
Λοιπόν ακούστε λίγο διότι έχει παρατραβήξει το πράγμα εδώ στη κρήτη και πάτε να το καταστρέψετε το άθλημα με τις κερδοσκοπικές εταιρίες με μεγάλο αρχηγό την ΕΘΕΑ
δεν μπορείτε μερικοί να καταπατάτε τους κανόνες και να κοιτάτε μόνο πως θα βγάλετε? είμαστε μανιακοί θεατές και τρέχουμε που και που και πάμε απ ακρη σ'ακρη για να δούμε ένα αγώνα αλλα τώρα τελευταία όχι αγώνα της προκοπής δεν βλέπουμε αλλά δέ το μαθαίνουμε κ όλας πάρτε παράδειγμα τη λέσχη στο ρέθυμνο ούτε προβάλει τους αγώνες ούτε ενδιαφέρετε για το άθλημα πιο πολύ διαφημίζουν την VW παρα τους αγώνες..η δε ανατολή κόντρα με τη δύση δηλαδή μαύρο χάλι
ε φτάνει πια μόνο η ΟΕΠΑ θα δώσει τη λύση μια επιτροπή οπου λέει και αυτή οτι θα προσφέρει καλύτερη προβολή στο άθλημα για να δουμε?
Πρέπει να κατέβουν ορισμένες λέσχες σε εκλογές να αλλάξει λίγο το καθεστώς να αναλάβει νέος κόσμος με μεράκι διάθεση όρεξη για αγώνες και όχι για κονόμα σε βάρος αλλων..
Αν θέλουν να προβάλουν τα συμφέρωντα τους να πάνε αλλού και όχι στους αγώνες.
ΠΧ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΦΙΛΕ ΛΑΤΡΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
Ο Κ.ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΝΙΚΟΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΑΛΟΥ,ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΟΚ.ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ.Ο ΑΟΛ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ???ΕΛΕΟΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο Κ.ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ? ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΛΟΣ-ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ-ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΜΑΛΛΟΝ.Κ.ΔΙΑΚΑΚΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ,ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ.ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΕΘΕΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΩΡΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. -
Φιλε S2000vti στο θεμα προβολης των αγωνων μπορει να εχεις μαγαλο δικιο αλλα επιδη φωτογραφισες το Γιωργο Δαμανακη , κανεις μεγαλο λαθος . Τουλαχιστον αυτος ειναι ο ειναι η αφορμη που οι αγωνες της Κρητης προβαλονται απο πολλα ΜΜΕ , οπως εφημεριδες διαδυκτιο εκτος Κρητης και το crn εχει αποκλειστικα την υπογραφη του . Αν λοιπον ενας προβαλει τους αγωνες , ειναι αυτος , τρεχει και κανει πολλα πραγματα για το σπορ αλλα ειναι μονος ,γι αυτο και τα ακουει .
ΥΓ Μη μασα ρε Δαμανε και εγω τα ακουω , αλλα εγω ... ειμαστε πολλοι
Α και κατι ειπαμε για καφε .
Συγγελακης Μιχαλης
αναβαση αχεντρια