-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αν αλλάξω τις λάμπες των εμπρός προβολέων, πρέπει να ρυθμίσω εκ νέου και τα φώτα ;Μπα δεν το κρίνω απαραίτητο.Πρόκειται για ήσσονος σημασίας επέμβαση,άρα δε βρίσκω το λόγο να ξερυθμίσει κάτι εν το μεταξύ.
-
Πολλές φορές - ειδικά το χειμώνα - μπαίνω στο L200 να πάω κάπου και φυσικά κρυώνω. Είναι αδύνατον να βάλω κλιματισμό για τουλάχιστον τα 10 - μπορει και 15 - πρώτα λεπτά της λειτουργίας της μηχανής. Τόσο παίρνει για νε ζεσταθει ο κινητήρας αλλά εγώ το έχω δαγκάσει στο μεταξυ. Έτσι είναι όλα τα diesel? Γιατι χρειάζεται τόση ώρα?
-
Νομιζω οτι τα diesel δουλευουν σε χαμηλοτερη θερμοκρασια απο την βενζινη.
Στην Κρητη ποσο κρυο κανει δλδ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην Κρητη ποσο κρυο κανει δλδ?Κάνει κρύο πώς δε κάνει? Ειδικά όταν το χιόνι έχει καλύψει όλο τον Ψηλορίτη και έχει κατέβει παααααρα πολύ χαμηλά!!! Σήμερα το ρπωί ήταν χιονιάς!!!
Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να πάω το 'Μήτσο' την πρώτη του εκδρομή στα χιόνια
μιάς και τον έχω εδώ και 2-3 μέρες. Για να δούμε τί ψάρια πιάνει στο χιόνι!!! -
Εμεις για ψαρια παμε στην θαλασσα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμεις για ψαρια παμε στην θαλασσαΈχει και ψάρια του βουνού!!! Ειδικά αν δείς κάτι μάντρες με αρνιά και πρόβατα πάνω στο Ψηλορίτη θα πάθεις!!! Λουκούμι είναι τα άτιμα στη σχάρα!!!!
-
Κύριοι, σήμερα πήγα το αμάξι στην αντιπροσωπεία για να μου αλλάξουν τον σκελετό του καθίσματος και να μου ελένξουν τα παράθυρα.
Είναι μέσα στην εγγύηση... Θα πληρώσω τίποτα όταν το πάρω;Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι, σήμερα πήγα το αμάξι στην αντιπροσωπεία για να μου αλλάξουν τον σκελετό του καθίσματος και να μου ελένξουν τα παράθυρα.
Είναι μέσα στην εγγύηση... Θα πληρώσω τίποτα όταν το πάρω;Ευχαριστώ.
Κατηγορηματικά ΟΧΙ Θανάση!
-
Roger that, over and out!
Σε ευχαριστώ! -
54000χλμ και σημερα μου εβηξε για πρώτη φορά
Πάω να βάλω μπροστά (+2 βαθμούς εξ.θερμ.) μιζαρει δυο φορές και τπτ, όλα τα ηλεκτρονικά ok! Στη δευτερη προσπάθεια πήρε αλλα με δυσκολία...
Αλλαγή των μπουζί δεν έχει γίνει ακόμα, ήρθε η ώρα τους ή μου φαίνεται? 4 χρονια ή 60K χλμ γράφει το μανουάλι!Υπάρχει καμιά προτίμηση? (στο συνεργείο απόσο ξέρω έχουν της Bosch ενώ το αυτοκίνητο έρχεται με NGK)
-
Η μπαταρία είναι η πιο πιθανή αιτία ... μπουζί όταν αλλάξεις βάλε NGK, είναι πολύ καλύτερα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η μπαταρία είναι η πιο πιθανή αιτία ... μπουζί όταν αλλάξεις βάλε NGK, είναι πολύ καλύτεραΤο σκέφτηκα και αυτό (μιας και περνάει συχνές περιόδους ακινησίας αλλά τι στο καλό, υπάρχει η μαμά νορμάλ μπαταρία και η μαμά 'extended' που φοράει το δικό μου!
Θα την κοιτάξω σήμερα κιόλας (αν και τα μπουζί θα αλλαχτούν όπως και νάχει)!
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η μπαταρία είναι η πιο πιθανή αιτία ... μπουζί όταν αλλάξεις βάλε NGK, είναι πολύ καλύτερα+1
μάλλον μπαταρία!!! -
Με γκαντεμιασε ο φανκυρεβεραντ Το πουντο θελει μπαταρια μετα απο 49 μηνες
Με τους -5° που εχει το πρωι δουλευει μονο το βαρελακι(θορυβος τακ-τακ) χωρις να γυρνα η μιζα. -
I'VE GOT THE POWER!!!
-
I hate you
-
Σημερα πήρε μπροστά αλλά πάλι όχι τσακμάκι, ανέβασε κατευθείαν στροφές (>2000rpm) για μερικά δευετρόλεπτα αφού έκανε πως πάει να σβήσει και εγώ νόμιζα πως γίνεται σεισμός και μετά έστρωσε! Έφυγα αύριο πρωί πρωί για μπαταρία και μπουζί! Service την άλλη βδομάδα!
-
Πριν αλλάξεις μπαταρία άλλαξε την βαλβίδα PCV.
Παίζεις τυχερά παιχνίδια; -
Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά των ηλεκτρονικών και μηχανικών μετρητών πίεσης τούρμπο (Boost Gauges ελληνιστί!) ?
Που υπερέχει το ένα και που το άλλο και γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν μηχανικά την εποχή του μικροτσιπ? Προφανώς απευθύνονται σε αγωνιστικά πιο πολύ τα μηχανικά (θέματα ρεύματος ή ότι άλλο) ?
Ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν αλλάξεις μπαταρία άλλαξε την βαλβίδα PCV.
Παίζεις τυχερά παιχνίδια;Αφού με το που παίρνει δεν έχω πρόβλημα στο ρελαντί, στιγμιαία κατά την εκκίνηση το έκανε! Ιστορίες περί βαλβίδας δεν έχω ακούσει ενώ για σωληνάκια υποπίεσης δίνουν και παίρνουν (ειδικά αυτά που είναι κοντά στον κομπρέσορα ξεραίνονται εύκολα)
Παίζω αλλά ποτέ δε περιμένω να κερδίσω, λες να είναι η μέρα μου?
Όπως και νάχει τη μπαταρία την πήρα, VARTA 12V 100Ah 760A, σήμερα λόγω κρύου και βροχής δεν την έβαλα, οπότε αύριο το πρωί θα ξέρω!
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........