-
Ο χρήστης 206fan έγραψε:
thanks for the contribution...åðáíáöÝñù 1-2 áðïñßåò ðïõ ôéò èåùñþ óçìáíôéêÝò...
- ôï 1600Üñé Ý÷åé ôï ßäéï (ìÜðá) êéâþôéï ìå ôá ìéêñÜ 206? ð÷ ôï 1400 75hp?
Oxi
- êÜðïéá ó÷üëéá ãéá áíôéðñïóùðßåò? êÜðïéï ìå êáëÞ öÞìç? ÐåéñáéÜ ìåñéÜ... åäßíïõí ôðô Ýîôñá óå êÜèå áãïñÜ?
- ç Ýëëåéøç esp åßíáé óçìáíôéêÞ? (áí êáé öáíôÜæïìáé ðïëëïß èá ôï áðåíåñãïðïéåßôå ãéá ÷Üñç ôçò ïäçãéêÞò áðüëáõóçò)
Káèïëïõ óçìáíôéêÞ
Åéíáé åíåñãïðïéçìÝíï ôï esp ôïõ ïäçãïý -
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
stin teliki dwse ta 15000 san prokatavoli gia tin alfa kai ta ypoloipa se doseis.poso na sou erthoun alla 1500euro se 2 xronia as poume???girw 60-70 euros.kane ligi oikonomia kai vaze estw ta 50 apo tin tsepi sou.μα δεν θα τα δώσω cash έτσι κι αλλιώς...
τα μισά μπροστά και τα άλλα 36 άτοκες... και η διαφορά απ'ότι υπολογίζω είναι 3000 όχι 1500...
-
koita exartatai apo tin tsepi tou kathenos tote.poso megali t i velepei kapoios ti diafora.an pisteveis oti den mporeis na ta vgaleis pera...tote...pare to 206.odigise to vevaia prwta,giati egw pistevw de tha sou kanei click.alla mi se airnw sto laimo mou ,mporei na mou fainetai emena etsi epeidi den eimai latris tis katigorias.
afou den mporeis na dwseis panw apo 15 xiliarika gia mena xtipa i focus ki as einai 1400.an to odigiseis to niwtheis pio aytokinito apo to 206.episis kai to leon einai pio aytokinito.to 206 mou fanike les kai odigousa sto louna park sigrouomena.sti xeiroteri to clio 16v dinamique.mia fora kalitero apo to 206.
ps:to focus kai to leon den einai idia katigoria alla epeidi eipes ti lexi taxidaki e pws na to kanoume einai pio aneta kai pio stivara,kai episis exw prwsopiko kollima kai katwteri katigoria den agorasa oute tha agorasw pote. -
teleytaia simvouli file mou...pare kati pou de tha to metaniwseis vlepontas sta fanaria kapoio allo montelo to opoio eftases poli konta na to apoktiseis alla gia diaforous logous lakises....kai pote ma pote min pairneis amaxi me ti filosofia oti outws i allws se liga xronakia tha to allaxeis,giati den prokeitai na to xareis...ayta poli filika....
-
Προς treloagori: Με βάση τις δυνατότητες, τις επιλογές και τα ζητούμενα που έχεις εκφράσει αλλού σε συνδυασμό με τις κατηγορίες στις οποίες μπορείς να κινηθείς θεωρώ ότι δεν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον 206fan. Άλλωστε το λές ότι έχεις κόλλημα με την κατηγορία. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να τον κάνεις να αλλάξει κατηγορία, τα επιχειρήματά σου δεν τον αγγίζουν. Αυτό που εσύ θεωρείς 'πιο αυτοκίνητο' εγώ πχ το θεωρώ βαρύ και δυσκίνητο, έχοντας 100+ κιλά παραπάνω οι ρεπρίζ υστερούν ενώ 30+ εκατοστά παραπάνω κάνουν διαφορά στην πόλη σε ευελιξία σε αλλαγές λωρίδας και παρκάρισμα. Νομίζω ότι έτσι το βλέπει και ο 206fan, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
Συμφωνώ όμως με την τελευταία συμβουλή σου! ...αλλά...έφτασα μόλις ένα τοκογλυφικό δάνειο που θα με τυρανάει μια ζωή μακριά από την 911...! Εξαρτάται λοιπόν πώς μεταφράζεις το έφτασα κοντά!Συνέχεια από IKE: κι όταν φτάσει στη Bugatti συνειδητοποιεί ότι είναι ακόμα με ποδήλατο και βέβαια δεν παίρνει την Bugatti αλλά βίλα και ένα 209 (εκεί θα έχουμε φτάσει μέχρι να τα μαζέψει)
-
Σαν 206fan οι προτάσεις μου μάλλον δεν θα σε πολυενδιαφέρουν αλλά θα στις πω!
Με 14800 ευρώ μπορείς να πάρεις το SEAT Ibiza 1.4 Sport που και πιο ποιοτικό είναι από το 206,και πιο ευρύχωρο και γενικά πιο ολοκληρωμένο, αν και λίγο πιο ...αργό, αλλά σίγουρα πιο 'φρέσκο' και όμορφο(υποκειμενικό!).
Αν πάλι θες ένα καλό αυτοκίνητο σ'αυτή την κατηγορία και σε απασχολεί το οικονομικό, αλλά δεν σε ενδιαφέρει και τόσο η οδηγική απόλαυση τότε καλό θα ήταν να κοιτάξεις και το OPEL Corsa 1.4 Sport, που με 12970 ευρώ δεν του λείπει ...σχεδόν τίποτα(εκτός αν θεωρείς τους ηλ.καθρέπτες και το ηχοσύστημα σημαντικές ελλείψεις).Τώρα όσον αφορά το ESP, καλό είναι να υπάρχει αλλά δεν νομίζω ότι έχει κανένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας(ίσως προεραιτικά).
-
min purovoleite ton pianista!!!!!de thelw na allaxw ti gnwmi kanenos,proteina kai clio.apla kalo tha itan na odigisei kai alles epiloges mia pou de me epeise oti thelei standard ayti tin katigoria afou o erwtas tou einai mia 147.gi ayto to eipa epeidi den apexei poli ap ton erwta tou.oso gia ta parapanw kilakia pou les,ola ftiaxnontai.mporei argotera na diathesei kapoio poso kai na tou petaxei alla 30 alogakia to ligotero opote to afinoume afou oloi mas panw katw asxoloumaste me tuning se aytes tis katigories.elaxistoi ta afinoun ws exoun ap ti mana tous.
-
oso gia ta parapanw kilakia pou les,ola ftiaxnontai.mporei argotera na diathesei kapoio poso kai na tou petaxei alla 30 alogakia to ligotero opote to afinoume afou oloi mas panw katw asxoloumaste me tuning se aytes tis katigories.elaxistoi ta afinoun ws exoun ap ti mana tous.Τα παραπάνω κιλάκια δεν φτιάχνονται ό,τι και να κάνεις.
Συνήθως αποτελούν αυτοκίνητα για χρήση και όχι επίδειξη που απευθύνονται στον ευρύ πληθυσμό, άρα και μαμάδες, θείτσες κλπ. Δεν νομίζω ότι γενικά οι περισσότεροι αγοραστές σε αυτές τις κατηγορίες τα φτιάχνουν, ούτε οι εδώ μέσα ούτε πολύ περισσότερο οι υπόλοιποι απέξω!
Το να βάλει ένα φίλτρο μια εξάτμιση και καλύτερα αμορτισέρ όταν έρθει η ώρα τους δεν το θεωρώ tuning. Άλλωστε το 206 1,6 μόνο από αυτά ίσως (και αν) να έχει ανάγκη. Ενώ όλα τα άλλα που αναφέρεις θέλουν πολλά για να το φτάσουν! -
egw den katalavainw giati se kathe sizitisi o enas krinei ton allon.o kathenas leei ti gnwmi tou kai teleiwse.den mporw na katalavw giati arxizete eipes ayto kai o allos eipa to allo kai meta xanaeipes ayto ktl...gnwmes leme.den to katalavainw.genika se ola ta topic kataligoun proswpikes monomaxies kai xanetai to thema.sto sigekrimeno topic milame kai dinoume simvoules se ena atomo kai oxi metaxi mas.as mas krinei aytos.egw giati den asxoloumai me to ti leei o kathenas???an itan kathe fora pou de simfwnw me kapoion na anoigw kai parathiraki tote paei to thema...poli filika kai xwris parexigisi...
-
καταρχήν μή μαλώσουμε...
στα νούμερα όλα τα αυτοκίνητα είναι κοντά μεταξύ τους σε κόστος... και η μετάβαση στο επόμενο είναι σχετικά εύκολη... όμως η πραγματικότητα είναι πιο σκληρή και καλό είναι να είμαι προσγειωμένος...
δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρω το 206 και ούτε είμαι κολλημένος. απλά αυτή τη στιγμή σε αυτό καταλήγω...
από κινητήρα/οδηγική συμπεριφορά από όσους μίλησα, μου είπαν είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με τον ανταγωνισμό...
σαν εμφάνιση είναι το μόνο που μου αρέσει στην κατηγορία... το clio το απέρριψα για αυτό το λόγο. πόσο μάλλον το ibiza. δε μου αρέσει καθόλου... επίσης είχαμε πaλιά μια προηγούμενη έκδοση seat ibiza και βγήκε πολύ χάλια. και τώρα έχουμε ένα βανάκι seat (inca) ΄και μου δίνει την ίδια αίσθηση που μου έδωσε και το cordoba ενός φίλου, σκληρό και ψεύτικο. το corsa είναι εντελώς απρόσωπο... έμεινε κανένα άλλο? το φόκους... συμπαθητικό, μεγαλοδείχνει και το έχει και γνωστός μου... όμως κάτι με χαλάει... συν το 1600άρι είναι και ακριβότερο και χειρότερο...
σκεφτόμουν και το 307 αλλά το σαλόνι του το θεωρώ πολύ άσχημο. όσο κι αν προσπάθησα να το συμπαθήσω, πραγματικά δεν μπόρεσα... μου θυμίζει βανάκι... και στα λεφτά που δίνω πάει το 1400 90hp που είναι και αρκετά βαρύτερο από το 206...
το κλειδί στην επιλογή μου είναι ότι θα το πάρω εντελώς μόνος μου και δεν έχω περιθώρεια για πολυτέλειες...
σε πρώτη φάση το thread έχει τη λογική να μάθω εντυπώσεις από κατόχους του 206 αφού σε αυτό κλίνω, αλλά και όλες οι σκέψεις που καταθέτετε για τα υπόλοιπα είναι ευπρόσδεκτες...
-
Απο την στιγμη που εχεις αποφασισει να διαθεσεις αυτα τα χρηματα και το αυτοκινητο σου αρεσει (σου κανει κλικ-σε ελκυει ,ενα πολυ σημαντικο κριτηριο ,για μενα)μην το ψαχνεις αλλο και αγορασε το .Ειναι ενα αυτοκινητο που εγω θα το αγοραζα αν μπορουσα να διαθεσω αυτα τα λεφτα,για λιγο πιο φτηνο σε τιμη θα διαλεγα το CLIO που το δινουν 11700Ε φουλ εξτρα,τουλαχιστον ετσι λεει στην διαφημηση.
-
full άδειο εννοείς... εγώ είδα ότι λείπουν πολλά από την έκδοση που ανακοινώνουν σε αυτή την τιμή. και είναι κοροϊδία αυτό...
-
To 206 1.6 για μένα είναι Η ΕΠΙΛΟΓΗ της κατηγορίας. Σ' αρέσει το οδήγησες είναι μέσα στα οικονομικά σου? Πάρτο και μην ακούς κανένα. Όχι γιατί μου αρέσει αλλά γιατί [u]σου[/u] αρέσει.
Για αντιπροσωπείες δεν ξέρω αλλά την αεροτομή να ζητήσεις να στην κάνουν δώρο. Αυτό έγινε με 2 φίλους που το αγοράσαν πρόσφατα. -
ti xrwmataki les???egw psifizw mavro kai mple electric
-
μόνο μαύρο υπάρχει σαν επιλογή... έστω η μισή ώρα που θα μείνει καθαρό μετά το κάθε πλύσιμο, είναι όλα τα λεφτά...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.
Για αντιπροσωπείες δεν ξέρω αλλά την αεροτομή να ζητήσεις να στην κάνουν δώρο. Αυτό έγινε με 2 φίλους που το αγοράσαν πρόσφατα.ολόκληρη η κάποιο ποσό? αυτοί το ζήτησαν?
-
προσωπική άποψη (το λέω για να μην πέσει κανένας πυροβολισμός και προς τη μεριά μου) : αν δεν σε πειράζει το ότι αναμένεται αντικατάσταση του μοντέλου μέσα στην επόμενη χρονιά, στη συγκεκριμένη κατηγορία το δίλημμα δεν είναι αν θα πάρεις το 206 1.6 ή αν θα πάρεις κάποιο άλλο, αλλά αν θα το πάρεις με ηλιοροφή ή χωρίς.
και όπως ανέφερε και κάποιος λίγο πιο πάνω, το 'κλικ' που θα σου κάνει το αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. εσένα προφανώς σου έχει κάνει 'κλικ' το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. κάνε την κίνησή σου, και να είσαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς. ΚΑΙ γιατί θα έχεις κάνει την καλύτερη (για μένα, αλλά και για πολλούς άλλους απ' ό,τι βλέπω) επιλογή, αλλά ΚΑΙ γιατί θα έχεις πάρει αυτό που εσύ θες, και όχι αυτό που σου υπέδειξε κάποιος άλλος. και αυτός ο άλλος, όποιος και να είναι, θα σου έχει μεταφέρει το δικό του 'κλικ', που λέγαμε πιο πάνω...
-
Ο χρήστης 206fan έγραψε:
ολόκληρη η κάποιο ποσό? αυτοί το ζήτησαν?Παζάρεψέ το όσο μπορείς, αν σου δώσουν από μόνοι τους κάτι θεώρησέ το δεδομένο και ζήτα κι άλλα ή παραχώρησέ τους το έναντι κάτι άλλου. Ζήτα ραδιοCD το καλό μάλιστα, οδική βοήθεια, ασφάλεια, συναγερμό, πατάκια, αεροτομή, κοτσαδόρο, ζάντες και ό,τι άλλο σου έρθει (να έχεις δει τι αξεσουάρ υπάρχουν) και στο τέλος 'συμβιβάσου' με την αεροτομή ή/και ότι μπορέσεις να αποσπάσεις. Εννοώ να ζητήσεις όλα τα παραπάνω όχι ή το ένα ή το άλλο....!
Αν δεν τους ζητήσεις δε θα σου δώσουν, ισχύει το 'όποιος ντρέπεται πολλά στερεύεται', ρουμελιώτικο! Και να τους κουράσεις και να σε βρίζουν από μέσα τους όταν θα φεύγεις νικητής δε σε νοιάζει! Δεν τους τα έκλεψες, αν δεν μπορούσαν δε θα σου τα δίνανε.
Συνήθως σου χαρίζουν κάτι και αν επιμείνεις καταφέρνεις να πάρεις και κάτι άλλο πολύ φτηνά. Πχ σου χαρίζουν το CD και την αεροτομή αντί για πχ 100 στην δίνουν 60. -
...to 206 mou fanike les kai odigousa sto louna park sigrouomena.Ακόμα ρωτας γιατι ο ένας κρίνει τον άλλο????????????Τι είναι αυτα που λές???
-
Δεν τίθεται θέμα κρίσης του άλλου,διάλογο κάνουμε και στον διάλογο ο ένας ''πιάνεται'' απ' τα λεγόμενα του άλλου και έτσι συνεχίζεται η κουβέντα.Αλλιώς θα μιλούσε ο καθένας μόνος του.
Καφενείο είναι και δω,τι νομίζεις.Απλά στο λίγο πιο μοντέρνο...
Λέω να πάρω... (206)