-
[moderator]
-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
[moderator]....Ωραίος!!! Μπράβο σού!!!
-
E, EΕΕΕΕΕ.......!!!!!!!ΗΡΕΜΙΑ ρε παιδια
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Τί θα καταλάβετε με χαρακτηρισμούς ; -
Pluriel τελικά;
-
poli apla ama den tou aresei to thema as paei allou na pei ti gnwmi tou ,den katalavainw giati exei faei kollima ,stin teliki thelw na milisw gia aytokinita kai oxi na asxoloumai me ilithious.poli apla an den tou aresei tin kanei me elafra kai den kathetai na mou ti leei gia to posa themata exw anoixei...toso aplo...
-
[moderator]
-
To psifizo BEST THREAD EVER.
-
ela megale kantin siga siga na pesei kai ligo sizitisi ,den mporeis na mas zaliseis tosi wra,gia aytokinita theloume na milisoume...
-
Και μπορείς, άμα ξεμπερδέψεις και με το ΔΙΚΑΤΣΑ να πεις στον πατέρα σου να σου πάρει και ένα πέμπτο Pluriel για δώρο. Φρόντισε όμως να τα πάρεις διαφορετικό χρώμα να ξεχωρίζουν...
-
kala tha tou to pw geia sou twra
-
Καλά, ας μιλήσουμε σοβαρά για αυτοκίνητα. Το S2000 μην το πάρεις, θα φεύγει ο κώλος και είναι και γιαπωνέζικο. Αφού έχεις τα φράγκα πήγαινε για το Γερμανικό.
-
Ρε παίδες γιατί του αλλάξατε τα φώτα ?
Εγώ για να σας τι σπάσω θα απαντήσω επί του θέματος.
Κατά τη γνώμη λοιπόν :Ζ4 (2.5 πάντα γιατί αν μιλάς για το 2.2 ξέχνα το)
- Πιο ολοκληρωμένο γενικά
- Πιο όμορφο
- Λογικά καλύτερη ποιότητα κατασκευής
- Νομίζω έχει εξτρα hard top για το χειμώνα (είναι λίγο άσχημο βέβαια με αυτό).
S-2000
- +25 περίπου αλόγατα
- Πιο παιχνιδιάρικο σίγουρα
Στη δική σου περίπτωση τρελό αγόρι, που σε ενδιαφέρουν και οι γυναίκες, νομίζω ότι στο Z4 θα καταλήξεις. Τώρα βέβαια, τι γυναίκες θα βρεις ??? Δικό σου θέμα, εγώ δεν θα πάρω, αν και σε βρίσκω πολύ γεναιόδωρο που τις μοιράζεις στο forum.
Τώρα στο οικονομικό θέμα, όσοι έχουν τα λεφτά μπράβο τους και να τα χαίρονται. Όσοι δεν τα έχουν, και αυτοί κάπως τη βολεύουν τη δουλειά. Δεν υπάρχει όμως τίποτα χειρότερο από κουλούς μπούληδες με πραγματικά υπέροχα γρήγορα αυτοκίνητα (δυστυχώς οι περισσότεροι έτσι είναι), που χρησιμοποιούν τις δυνατότητές τους μόνο σε κανένα φανάρι και σε καμμιά ευθεία. Αν, λέω ΑΝ, ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, πάρε όντως C3 pluriel. Κάποια θα ρίξεις και με αυτό.
Τέλος, λάθος σου που έβρισες!!!!!
ΥΓ. Σου εύχομαι να σου πάνε καλά όλα και σε δυο χρονάκια να ανοίξεις thread με ερώτημα 911 turbo ή 360 modena !!!!!
-
sou zitw signwmi ,exasa ton elegxo kai tha ithela na sou pw pws akoma kai na min agoraza kapoio aytokinito pali tha anoiga polla themata logw tou oti eimai enas fanatikos latris tou eidous opws oloi mas kai mou aresei na gnwrizw polla gia ta aytokinita ,oso pio polla ginetai afou na fantasteis oti diavazw kai polla xena forums alla entaxei an enoxlei toso poli ti na pw...outws i allws gi ayto den einai ayto to forum???toso eykola petaei kolous to honda????
-
Μήπως θά μπορούσες νά γράφεις καί στά Ελληνικά;Θά μάς έκανες μεγάλη χάρη.
-
Συγχαρητήρια για το επίπεδο της συζήτησης [moderator]
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν έχεις απορία για κάποια αυτοκίνητα πρέπει να μας λες ότι θα τα αγοράσεις κιόλας!!!
Δεν θα σε μαλώσει κανείς αν πεις ότι έχεις την περιέργεια να δεις ποιο είναι καλύτερο!!!
Γιατί αλλιώς όντως φαίνεται σαν να μας δουλεύεις όλους (σαν να προσπαθείς μάλλον)Επίσης σου έχουμε ζητήσει για Ελληνικά γράμματα αλλά τίποτα...
Όσο για τις παρεμβάσεις του OUZO Power τις ψηφίζω ως BEST PAREMVASEIS EVER!!!
Τέλος έχεις παρατηρήσει τι γίνεται όταν ανοίγεις κάποιο topic?
-
Χμμμμ....
no commentsΤο θέμα δεν έχει κανένα νόημα να μείνει ανοικτό [moderator]
anamesa se s2000 kai bmw z4???