-
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
και δευτερο σκελος στο quiz.
θα ειναι το EVO X πιο γρηγορο αραγε απο το EVO 9 ?Πολύ δύσκολο για το 2009.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
και δευτερο σκελος στο quiz.
θα ειναι το EVO X πιο γρηγορο αραγε απο το EVO 9 ?Πολύ δύσκολο για το 2009.....
Τα S2000 τα ρωτήσατε τη γνώμη τους?
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Τα S2000 τα ρωτήσατε τη γνώμη τους?
Με τέτοιο κόστος, δεν μετράει η άποψή τους.
-
Για EVO X ακούγεται πάντως.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Eυσταθιου???μακαρι να ειναι ο Ευσταθιου που θα κανει την κινηση αυτη!!και ας ελπισουμε να ειναι με κιτ καρ δυνατο!!!!!ειναι μακραν 'χερας' ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!
-
ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΦΕΤΟΣ?
-
Ποιο ενδιαφέρον μάλλον θα έχει το ποιοί δεν θα τρέξουν.....
-
Ο χρήστης akela έγραψε:
ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΦΕΤΟΣ?MAΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ.
ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ποιο ενδιαφέρον μάλλον θα έχει το ποιοί δεν θα τρέξουν.....Θα μας πει και γιαυτο .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποιο ενδιαφέρον μάλλον θα έχει το ποιοί δεν θα τρέξουν.....
Θα μας πει και γιαυτο .......
ME AYTO ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ,ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ 'ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ' !!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ 'ΠΑΙΖΩ' ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καθε αλλο φιλε μου ηθελα να πω .
Αντιθετα ειμαι σιγουρος οτι ξερεις για παραπολλους αν θα τρεξουν και που η οχι , γιαυτο το ειπα και μονον .
υ.γ. εχεις γινει πολυ παρεξηγησιαρης Λου Μου μου ... η μου φαινεται ?
-
Εγω λεω να κατσουν τα γεροντια εκει που ειναι και αν εχουνε λεφτα για ξοδεμα να τα επενδυσουνε σε κανεναν νεο και ελπιδοφορο οδηγο δινοντας του αμαξι και χορηγους μπας και δουμε καμια προκοπη στο χωρο.
Βαρεθηκαμε πια να βλεπουμε τους ιδιους και τους ιδιους τοσα χρονια.. -
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Εγω λεω να κατσουν τα γεροντια εκει που ειναι και αν εχουνε λεφτα για ξοδεμα να τα επενδυσουνε σε κανεναν νεο και ελπιδοφορο οδηγο δινοντας του αμαξι και χορηγους μπας και δουμε καμια προκοπη στο χωρο.
Βαρεθηκαμε πια να βλεπουμε τους ιδιους και τους ιδιους τοσα χρονια..Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καθε αλλο φιλε μου ηθελα να πω .Αντιθετα ειμαι σιγουρος οτι ξερεις για παραπολλους αν θα τρεξουν και που η οχι , γιαυτο το ειπα και μονον .
υ.γ. εχεις γινει πολυ παρεξηγησιαρης Λου Μου μου ... η μου φαινεται ?
O.K. ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Βαρεθηκαμε πια να βλεπουμε τους ιδιους και τους ιδιους τοσα χρονια..Το πρόβλημά σου είναι τα ονόματα και οι ηλικίες, ή οι χρόνοι στις ειδικές?
Οι αγώνες πρέπει να είναι 'ανοιχτοί' σε όλους, με διάφορα κίνητρα για τον καθένα... Νοοτροπία 'κάτσε' σπίτι σου, προφανώς δεν βοηθάει. -
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
Βαρεθηκαμε πια να βλεπουμε τους ιδιους και τους ιδιους τοσα χρονια..Το πρόβλημά σου είναι τα ονόματα και οι ηλικίες, ή οι χρόνοι στις ειδικές?
Οι αγώνες πρέπει να είναι 'ανοιχτοί' σε όλους, με διάφορα κίνητρα για τον καθένα... Νοοτροπία 'κάτσε' σπίτι σου, προφανώς δεν βοηθάει.Οι χρόνοι ποιων ατόμων συγκριτικά με ποιων ατόμων και με ποια αυτοκίνητα εναντίων ποιων αυτοκινήτων;
Όλα σχετικά είναι. -
Βαρεθηκαμε πια να βλεπουμε τους ιδιους και τους ιδιους τοσα χρονια..και τι θα κερδισουν αυτοι?μηπως λεφτα?
προφανως δεν τους ενδιαφερει, αυτοι κοιταζουν να κανουν το χομπι τους. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οι αγώνες πρέπει να είναι 'ανοιχτοί' σε όλους, με διάφορα κίνητρα για τον καθένα... Νοοτροπία 'κάτσε' σπίτι σου, προφανώς δεν βοηθάει.Οι χρόνοι ποιων ατόμων συγκριτικά με ποιων ατόμων και με ποια αυτοκίνητα εναντίων ποιων αυτοκινήτων;
Όλα σχετικά είναι....οι χρόνοι που κερδίζουν άλλους αντίστοιχους φυσικά (και όχι μόνο οι πρώτοι χρόνοι), ασχέτως ονόματος & ηλικίας.
Αλλά είπαμε, υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν αγωνιζόμενοι με διαφορετικά κίνητρα: σπορ, ψυχοπάθεια, επαγγελματικά, αναψυχής...κ.α.
-
Τελικα θα τρεξει ο αγωνιζομενος του quiz ?????
Ειναι μεσα στις συμμετοχες του ραλλυ κορινθου ?????
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Τελικα θα τρεξει ο αγωνιζομενος του quiz ?????Ειναι μεσα στις συμμετοχες του ραλλυ κορινθου ?????
Πρεπει να ειναι ο θεμης χαλκιας΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Quiz