-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Άντε και ο Διάφας μέσα.. Kozani - onlineΚαλά πάμε
Σπύρο μη μου βάζεις φυτίλια για ανάβασεις
to exoume suzhthsei kai pio palia kai sou exw pei pws kai oi anavaseis exoun kati to diaforetiko pou se travane
-
Kyyyrieeee Giaaaannhhhh (ixvr)(trello glypsimo ) na parw to clio oso to diko moy einai mesa gia anaba8mish, giati o team manager den pairnei thn ey8ynh afoy to amaksi einai diko sas?
-
afou sou eipa den einai gia ta kuvika sou auto to amaxi.Einai polli grhgoro kai eisai polli koulos
-
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
afou sou eipa den einai gia ta kuvika sou auto to amaxi.Einai polli grhgoro kai eisai polli koulosAma baleis katw bash ma8hmatikwn einai analogia kilo ana ippo san to diko moy an egw den hmoyn 120 kila alla 60. Opote einai to idio pragma....
To an eimai koylos h oxi 8a to apodeiksoyn ta a8anata ellhnika boyna.Ante afoy grafoyme kai oi treis edw (Hannibal,bouxmaxer kai ixvr) proteinw na metonomastei to topic se 3 laloyn kai 2 xoreyoyn.....
-
To μόνο σίγουρο είναι πως το αγωνιστικό αμάξι δεν δανείζεται, είναι κανόνας.Εκτός κι αν κάποιος νοικιάζει το αγωνιστικό του που σημαίνει πως το βλέπει επαγγελματικά και εμπορικά το θέμα.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους κυρίους παραπάνω πως το θέμα του TOPIC είναι νέα από την Βόρειο Ελλάδα, και έχουν ξεφύγει από το θέμα.Και πριν προλάβουν να με κατηγορήσουν θα τους θυμίσω πως ο ixvr είναι φίλος μου αλλά αυτά που συζητάτε δεν είναι νέα από την Βόρειο Ελλάδα.
Τα νέα από την Βόρειο Ελλάδα λένε πως οι πιο πολοί εκτός από μένα ετοιμάζονται εν' οψει Θερμαϊκού να πάνε να δοκιμάσουν τα νέα τους αυτοκίνητα, τους νέους συνοδηγούς τους και τις όποιες αλλαγές έχουν κάνει στα αυτοκίνητά τους για να είναι ετοιμοι για το Ράλλυ Θερμαικού όπου θα είναι όλοι εκεί.Μην ξεχνάτε πως μετράει σχεδον παντού Κύπελο Ασφάλτου, Κύπελο Β.Ελλάδος, Κύπελο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. επαμοιβώμενο και OPEN.[/i]
-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
To μόνο σίγουρο είναι πως το αγωνιστικό αμάξι δεν δανείζεται, είναι κανόνας.Εκτός κι αν κάποιος νοικιάζει το αγωνιστικό του που σημαίνει πως το βλέπει επαγγελματικά και εμπορικά το θέμα.Egw eipa na to daneistw(noikiasw) gia na treksw kai oxi gia xabale
Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους κυρίους παραπάνω πως το θέμα του TOPIC είναι νέα από την Βόρειο Ελλάδα, και έχουν ξεφύγει από το θέμα.Και πριν προλάβουν να με κατηγορήσουν θα τους θυμίσω πως ο ixvr είναι φίλος μου αλλά αυτά που συζητάτε δεν είναι νέα από την Βόρειο Ελλάδα.
Enw emena o Giannhs moy einai agnwstos, asxeta oti eimai apo aytos poy exoyne ftysei aima gia to neo toy apokthma.....
Τα νέα από την Βόρειο Ελλάδα λένε πως οι πιο πολλοί εκτός από μένα ετοιμάζονται εν' οψει Θερμαϊκού να πάνε να δοκιμάσουν τα νέα τους αυτοκίνητα, τους νέους συνοδηγούς τους και τις όποιες αλλαγές έχουν κάνει στα αυτοκίνητά τους για να είναι ετοιμοι για το Ράλλυ Θερμαικού όπου θα είναι όλοι εκεί.Μην ξεχνάτε πως μετράει σχεδον παντού Κύπελο Ασφάλτου, Κύπελο Β.Ελλάδος, Κύπελο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. επαμοιβώμενο και OPEN.[/i]
Pisteyeis oti einai kalo na bgazeis se koinh 8ea, oxi se gnwstoys, alla se agnwstoys, (afoy den diabazoyn mono oi gnwstoi to thread ayto, to ti exeis kanei sto agwnisthko soy amaksi? I dont think so.....
Filika
AlexandrosY.G. Milhsa kai apo konta me ton ixvr x8es.....
-
Επιτέλους Hannibal, γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, μας βγηκαν τα ματια....
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Επιτέλους Hannibal, γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, μας βγηκαν τα ματια....Makari na mporoysa alla exei faei skalwma to pc moy kai opote paw na grapsw me ellhnika moy bgazei kinezika..... Akoma kai ston ypologisth me kynhgane ta HONDA
-
-
Ο χρήστης traballi έγραψε:
traballi?????
Πες μας κατι ακομη!!!! Διαβασα καλα στο site του ΣΟΑΑΒΕ?? Αντε, καλο τριημερο σ'ολους. -
Αληθεια, με το Meganακι με το σειριακο που υπαρχει στο site ου ΣΟΑΑΒΕ τι παιζει?!
-
Ουπς να'μαι και εγώ!!!!!!!!!!!!!
Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους του φίλους και γνωστούς απο την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή σαν γυνάικα έχω και εγώ τις αδυναμίες μου, να πω καλούς αγώνες στον Γιάννη και στον Νίκο που ίσως να μην καταφέρω φέτος να είμαι κοντά τους καθώς και στον κύριο Traballi.
Καλή Χρονιά πάντα με νίκες και χωρίς ζημιές.Πολλά Φιλιά
ΜΑΡΙΝΑ -
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Ουπς να'μαι και εγώ!!!!!!!!!!!!!Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους του φίλους και γνωστούς απο την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή σαν γυνάικα έχω και εγώ τις αδυναμίες μου, να πω καλούς αγώνες στον Γιάννη και στον Νίκο που ίσως να μην καταφέρω φέτος να είμαι κοντά τους καθώς και στον κύριο Traballi.
Καλή Χρονιά πάντα με νίκες και χωρίς ζημιές.Πολλά Φιλιά
ΜΑΡΙΝΑOmorfa. Giname 4 poy laloyn.....
-
Θα ήθελες φίλτατε Hannibal να μου εξηγήσεις αυτό που έγραψες???
-
Τα χαιρετισματα στην αγαπητή Μαρίνα...
αντε και σε κανένα ραλι στη Β.Ε... η και ανάβαση -
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
:evil: Θα ήθελες φίλτατε Hannibal να μου εξηγήσεις αυτό που έγραψες???Sta eipa kai apo to thlefwno alla ama diabaseis ta prohgoymena posts 8a katalabeis oti ennow apo 3 lalloyn kai 2 xoreyoyn poy eixa pei se prohgoymeno post (kai anaferomai sthn omada poy anoikoyme) giname 4.
-
nai nai gia na arewnoume ligo,hannibal strive
-
είπαμε στις 14 θα γίνει ένα σπριντ στο Ελατοχώρι και μια ανάβαση στη Ξάνθη.
Έχουμε νέα για συμμετοχές στην ανάβαση ? Υπάρχει ενδιαφέρον ?
Στο σπριντ φαντάζομαι θα δούμε τους συνήθεις ύποπτους ενώ και από Κοζάνη βλέπω να κατεβαίνουν 5 πληρώματα
-
Την Κυριακή 29 Φεβρουαρίου γίνεται στην Θεσσαλονίκη Τεχνικό σεμινάριο και σεμινάριο Συνοδηγών από τον ΣΟΑΑΒΕ περισσότερες πληροφορίες στο site του ΣΟΑΑΒΕ http://www.soaave.gr
Υ.Γ. Αυτό είναι που λέμε νέο απο την Βορείο Ελλάδα.
-
Στην ανάβαση Τοξοτών που προσμετρά στο πρωτάθλημα αναβάσεων Βορείου Ελλάδος προσφέρονται οι εξής παροχές προς όλουσ τουσ αγωνιζόμενους: Συμμετοχή 150 euro
διανυκτέρευση για 2 άτομα ανά συμμετοχή δωρεάν
δείπνο μετά το breafing
γίνεται προσπάθεια για παροχή βενζίνηςΑπ΄ότι έμαθα απο τη διοργανώτρια λέσχη(Α.ΛΕ.Ξ) οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν αυτές των προηγούμενων ετών.
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ