-
-
Eσυ εισαι αυτος που παραπονιεται για καφριλικια Βανζελη;;;
Εγω σταματαω εδω,την κυριακη να εχεις στησει ποπο να στις βρεξω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eσυ εισαι αυτος που παραπονιεται για καφριλικια Βανζελη;;;Εγω σταματαω εδω,την κυριακη να εχεις στησει ποπο να στις βρεξω...
Συγνωμη που σε πληγωσα Πασχερν.
επρεπε να το κανω ομως για να ειναι λιγοτερο επιπονο τη Κυριακη! ! !
-
Μιας και εχεις πιασει φωτια παρε ενα τραγουδκι να σ αναψω περισσοτερο..
Γρηγορα πριν το κατακρινει ο κουκοτς...Bαζεις αυριο εναν ενισχυτη+woofer πισω στο μπισκοτο σου το περτικαλι και περνας μ αυτη τη μουσικη απ την στρογγυλη στο μπουρναζι.Απαραιτητως να κρεμεται το χρυσο βρασολι εξω απ το παραθυρο.. Ξερεις εσυ απ αυτα καγκουρακο...
-
Νταξ προλαβε ο Βιλλ4δεν ηταν4 εχμ σορρυ 33 και με εσβησε.
εδιτ: Θα μου δωσεις το sub woofer σου ?
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καβαλίνε, εντάξει παιδί μου! Ο συναγωνιστής χαλυβουργός κος Πορτομπάγκους θα σου φέρει την Δήλωση Μετάνοιας να υπογράψεις για να σε πάρουμε μαζί!!! (Σοβαρά, άν θέλεις να έρθεις πές μου. Θα πάω την Πέμπτη να πάρω εισιτήρια)
Koυκοοοοοο να τον παρουμε και στη κοπη της πιτας
Πολύ ωραία ιδέα, συνοδοιπόρε Ευάγγελε! Γιιια...πές του το!
Φλουρί για να βάλετε στην πίτα έχετε ή θα το πάρετε και αυτό με δάνειο;
-
Γιατι θελουν τον Καβαλινο νομιζεις;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
**Eσυ εισαι αυτος που παραπονιεται για καφριλικια Βανζελη;;; ** -
Οπως καταλαβαινεις ο βανζελης το τυρι το ειδε...την φακα την ειδε;;;;;;;;;;;
-
την κυριακη θα γελασει καθε πικραμενος.
αεκ-οσφπ 4-0. -
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε για 3 χρόνια τον Πολωνο αμυντικό Γιακούμπ Βαρζίνιακ από την Λεγκια.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε για 3 χρόνια τον Πολωνο αμυντικό Γιακούμπ Βαρζίνιακ από την Λεγκια.Είναι καλός αυτός; Γιατί τα λεφτά δεν είναι ζήτημα, μόνο η ποιότητα μετράει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε για 3 χρόνια τον Πολωνο αμυντικό Γιακούμπ Βαρζίνιακ από την Λεγκια.
Είναι καλός αυτός; Γιατί τα λεφτά δεν είναι ζήτημα, μόνο η ποιότητα μετράει.
Παικτάρα
-
Βλέπω ο μπάγκους έχει πάει αέρα και δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό:
- από τη βαθμολογική θέση του αεκακίου?
- από τη προιστορία με τον Θρύλο στα ντέρμπυ?
- από την καλή μπάλα που παίζει το αεκάκι φέτος ?
ηηηη
- επειδή ΦΕΤΟΣ είναι η χρονιά του αεκακίου?
Ψηφίστε λέεεεμε !!
-
Παικτάρα
καποιοι κοροιδευαν καποτε και την μεταγραφή του Βαζέχα στον ΠΑΟ, ποιός είναι που τον βρήκαν κλπ, αλλά φάνηκε μετά με τα γκολάκια που έβαζε σε κάποιους........τι γκολτζής ήταν και τι παίκτης με ήθος.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Παικτάρα
καποιοι κοροιδευαν καποτε και την μεταγραφή του Βαζέχα στον ΠΑΟ, ποιός είναι που τον βρήκαν κλπ, αλλά φάνηκε μετά με τα γκολάκια που έβαζε σε κάποιους........τι γκολτζής ήταν και τι παίκτης με ήθος.....
Βαζέχα (με τα ΟΛΑ του) βγαίνει κάθε 50 χρόνια...και δεν νομίζω πως έχουν περάσει ακόμα για τον παο..
-
O γιακουμπ λενε στη χωρα του οτι ειναι ο μαεστρος της αμυνας σε οποια ομαδα παιζει.Λενε οτι δεν χανει καμια φαση,τις βλεπεις ολες μετα στην τιβι...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
την κυριακη θα γελασει καθε πικραμενος.
αεκ-οσφπ 4-0.Περσινό μήνυμα είναι αυτό ;
-
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε για 3 χρόνια τον Πολωνο αμυντικό Γιακούμπ Βαρζίνιακ από την Λεγκια.Στην Πολωνία δεν ξέρω που έπαιζε το παλικάρι αλλά, όπως άκουσα στο ράδιο :
Παίζει σε τρείς θέσεις στην Ελλάδα : Πάγκο , εξέδρα και ΟΦΗ.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009