-
Εσωτερικο scirocco.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=73910' target='_blankΕσωτερικο golf vi.
Το golf vi ειναι 10 χρονια μπροστα.
Γιατι το εκανε αυτο το εγκλημα η VW ???
-
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Εσωτερικο scirocco.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=73910' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕσωτερικο golf vi.
Το golf vi ειναι 10 χρονια μπροστα.
Γιατι το εκανε αυτο το εγκλημα η VW ???
Ειναι ενα σιροκκο βασικου εξοπλισμου με ενα golf φουλ εξτρα...και με δερματα η ανοιχτοχρωμα καθισματα...δεν μπορεις να συγκρινεις,παραθετω φωτο με αντιστοιχο εξοπλισμο
-
απο ποιοτητα μπορει να ειναι καλα αλλα απο φινετσα και τα δυο ειναι χαλια μαυρα.
καλα δεν ξενερωνετε οταν τα βλεπετε ? -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
απο ποιοτητα μπορει να ειναι καλα αλλα απο φινετσα και τα δυο ειναι χαλια μαυρα.
καλα δεν ξενερωνετε οταν τα βλεπετε ?καλα αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις?
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
αυτη την δουλεια για να την κανω πρεπει να βλεπω κατι ωραιο και οχι αυτη την αηδια
-
κατι τετοιο ε???
-
η φωτογραφια που εβαλες ειναι ζωγραφικη φιλε.βαλε καμια αληθινη απο bravo οχι punto.
-
αυτη την δουλεια για να την κανω πρεπει να βλεπω κατι ωραιο και οχι αυτη την αηδια
Μπορει να ξενερωνουμε οπως λες (δεν συμβαινει αλλα λεμε τωρα ...) αλλα ειναι σιγουρο οτι δεν τριζουν και δεν διαλυονται. Ασε που ακομα και μετα απο 20 χρονια καθημερινης λειτουργιας θα δουλευουν τα παντα και οχι οτι εχει απομεινει.
Παρε λοιπον τα κατσαβιδακια σου και πηγαινε να μαζεψεις τον αμαζευτο απο το καλοσχεδιασμενο και ομορφο αλλα τριζατο ιταλικο ταμπλο σου γιατι δεν σε σηκωνει αλλο το κλιμα της συζητησης για το Scirocco! -
Λοιπον italakia ενταξει δεν σου αρεσουν τα γερμανικα οκ,ειναι αηδιες οκ,δεν εχουν φινετσα οκ,σπανε,χαλανε,κοβονται στα δυο οκ,αλλα μην μας πhδ@ς το τοπικ...κοινως σταματα να trollaρεις συνεχεια,γιατι δεν μενεις στην απλη κριτικη-εκφραση γνωμης.Και ολο εδω γυρω σε βλεπουμε...τι σε τρωει πια με το scirocco ...
-
παρε και μια κανονικη να μη παραπονιεσαι..
-
ΣΤΟΠ καθενας στην καρεκλα του.ανασα.
-
Ζηλευει που οι Ιταλοι δεν εχουν Scirocco
-
παρε και μια κανονικη να μη παραπονιεσαι..Παιδια μη το αρχισουμε και εδω το γνωστο Ιταλια-Γερμανια...βαριεμαι.Απλα αγνοηστε.
-
εγω δεν εβαλα απο polo. -
λοιπον για να τελειωνουμε εδω.. και μαλακια μου που το συνεχισα..
ο ιταλακιας γουσταρει τριξιμο αλλα φινετσα
εμεις καλη ποιοτητα αλλα ξενερωμαο καθενας με τα γουστα του
απλα δεν ειναι αναγκη να μπαινει ο ενας στα τοπικ του αλλου και να τα γα%&*
(προτιμω την οθονη 5 ιντσων του scirocco μου )
-
(προτιμω την οθονη 5 ιντσων του scirocco μου )
Kαι αφης παρακαλω,2 din...μηπως ειναι 6,5 ιντσες??
-
αυτο ειναι κομπλεξ.ειπα στην αρχη οτι εχει καλη ποιοτητα.διαβαζε πρωτα και μετα μιλα.
-
ναι δεν ειμαι σιγουρος για τις ιντσες.. 6,5 6,5.. δεν τα χαλαμε εκει
μου εξηγεις λιγο εκεινο το 2din??
-
αυτο ειναι κομπλεξ.ειπα στην αρχη οτι εχει καλη ποιοτητα.διαβαζε πρωτα και μετα μιλα.Οκ δικιο εχεις...αλλα μιλας για κομπλεξ???
-
αυτο ειναι κομπλεξ.ειπα στην αρχη οτι εχει καλη ποιοτητα.διαβαζε πρωτα κ αι μετα μιλα.KATΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ...
ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΣΙΡΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ : ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ??
ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΕΣ ΧΑΛΙΑ ΝΤΙΖΑΙΝ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ...
BERLUSCONI SPAGHETI TOTTI CANAVARO FAN..
VAN VAKULO VW
VW Scirocco