-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί πρέπει να φτιαχτεί ΚΑΙ εμπορικό κέντρο εκτός του γηπέδου. Θα στηρίζεται το γήπεδο πάνω του μην τυχόν και πάρει κλίση το χορτάρι;
Έτσι γίνεται πιο προσοδοφόρο το γήπεδο, και γιατί να μη γίνει άλλωστε; Το μοντέλο του πρόεδρα που χώνει λεφτά μου τη δίνει στα νεύρα, και πολύ θα ήθελα να έβλεπα τις ομάδες μας να λειτουργουν ως ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ Α.Ε, με προσανατολισμό στο κέρδος.
Ένα Mall στο Βοτανικό είναι σαφώς καλύτερο από τον απέραντο άθλιο σκουπιδότοπο που υπάρχει μέχρι σήμερα, και ενδεχόμενο 'πρασίνισμα' στη Λεοφώρο Αλεξάνδρας είναι ακόμα καλύτερο.
Win-win situation θα έλεγα
Δεν γίνεται πιο προσοδοφόρο το γήπεδο.
Απλά ο Βωβός θα βγάλει τα λεφτα που θα του κοστίσει το γήπεδο, στο πολλαπλάσιο, από την πώληση/ενοικίαση των χώρων του mall. Και αν δεν υπάρχει το γήπεδο δεν θα του επέτρεπαν καν να το κάνει εκει.
Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Ο Βωβός κάνει το Mall και βγάζει λεφτά και ο ΠΑΟ αποκτά γήπεδο.
Τώρα αν το Mall είναι καλό για την περιοχή, δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι είναι κακό πάντως. -
Ναι, το διατύπωσα λάθος. Εννοώ ότι πρακτικά με το Mall φτιάχνεις το γήπεδο πολύ οικονομικότερα!
Αμήν και πότε να δω τις ομάδες πραγματικές Α.Ε
-
Δεν αντιλαμβάνομαι το απαραίτητο της ύπαρξης ενός εμπορικού χώρου μαζί με το γήπεδο. Αν κάποιοι θέλουν να τους βγει τζάμπα και η κατασκευή του γηπέδου, εκτός από το οικόπεδο, τότε τι σκατά επενδυτές είναι; Ας φτιάξουν το γήπεδο κι ας φτιάξουν κανένα πάρκο δίπλα ή κάποια ΗΠΙΑΣ οικιστικής ανάπτυξης περιοχή, πχ με δημόσια κτίρια για να αποσυμφορηθεί το κέντρο.
-
Kαι εγω αδυνατο να αντιληφθω γιατι ο τσυριζα δεν εκανε τα ιδια οταν χαριστηκε στον σωκρατη το δημοσιο σταδιο καραισκακη για να χτισει το νεο λυομενο του οσφπ
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Kαι εγω αδυνατο να αντιληφθω γιατι ο τσυριζα δεν εκανε τα ιδια οταν χαριστηκε στον σωκρατη το δημοσιο σταδιο καραισκακη για να χτισει το νεο λυομενο του οσφπΣτο φαληρο δεν εχει κορμορανους ρε ασχετε, μονο γαβρους και γλαρους.
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί σε κανέναν, ούτε να υποβάλει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης.
-
οχι βεβαια. η μονη του υποχρεωση ειναι να παει οπου φυσαει ο ανεμος.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Kαι εγω αδυνατο να αντιληφθω γιατι ο τσυριζα δεν εκανε τα ιδια οταν χαριστηκε στον σωκρατη το δημοσιο σταδιο καραισκακη για να χτισει το νεο λυομενο του οσφπΠοιος στο πε αυτό;
Το Καραϊσκάκη έγινε με τεράστιο σκάνδαλο και επαχθείς για το δημόσιο όρους, εις όφελος του Κόκκαλη (και όχι του Ολυμπιακού) αποκλειστικά. Ο οποίος Κόκκαλης πάτησε στο ότι χρειαζόταν γήπεδο για να παιχτεί ο τελικός των Ολυμπιακών στο ποδόσφαιρο το 2004 και εγγυήθηκε την έγκαιρη κατασκευή του γηπέδου ζητώντας γη και ύδωρ τα οποία του τα προσφέρανε άρον άρον.
Η πατρότητα δεν έχει να πατήσει σε τίποτα παρόμοιο αυτόν τον καιρό, γι αυτό και αντιμετωπίζουν πιο σθεναρή αντίσταση στο αντίστοιχα 'μεγάλο κόλπο' που ετοιμάζουν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν αντιλαμβάνομαι το απαραίτητο της ύπαρξης ενός εμπορικού χώρου μαζί με το γήπεδο. Αν κάποιοι θέλουν να τους βγει τζάμπα και η κατασκευή του γηπέδου, εκτός από το οικόπεδο, τότε τι σκατά επενδυτές είναι; Ας φτιάξουν το γήπεδο κι ας φτιάξουν κανένα πάρκο δίπλα ή κάποια ΗΠΙΑΣ οικιστικής ανάπτυξης περιοχή, πχ με δημόσια κτίρια για να αποσυμφορηθεί το κέντρο.Επενδυτές?!?!
Βρε Μάνο, αυτή η συμφωνία έχει νόημα ΑΚΡΙΒΩΣ για να αναλάβει κάποιος να βάλει τα χρήματα για την κατασκευή του γηπέδου.
Τελικά, όπως και στο Καραϊσκάκη, θα βγάλει και λεφτά από την κατασκευή ΚΑΙ από το Mall. Από το Mall μάλιστα θα τα βγάζει για πολλάαααα χρόνια!
-
Τότε να μη φτιαχτεί το γήπεδο. Χα! Άλλωστε μια ομάδα με τέτοιο ευρωπαϊκό προφίλ δεν θα δυσκολευτεί να βρει πολυεθνικό επενδυτή (τύπου Reebok, Allianz, Nike, Pita Pan).
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Προβλεπω στην κηδεια του να γινεται 3ημερο λαικο προσκυνημα και μετα θα τον ταριχευσουν και θα δημιουργησουν μαυσωλειο στην κοκκινη πλατεια που θα γινει μπροστα στο καραισκακι.
Ποση πλυση εγκεφαλου αντεχετε ακομη ρε;Δυστυχώς δεν θα ζήσουμε για να το δούμε. 500 χρόνια ακόμα θα ζήσει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!
Θα μας θάψει όλους. Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει χρόνια!!! -
Ρε το Γαύρο να πάθει τέτοια ζημιά!!! Ακυρώθηκε η πτήση προς Ηράκλειο λόγω κατάληψης του αεροδρομίου απο αγρότες, πέταξε και έφτασε στα Χανιά, άλλαξαν 'πούλμαν' στη διαδρομή και έφτασαν στο Ηράκλειο 1 τα ξημερώματα!!!!
Είναι κι αυτη μια νίκη ρε παιδί μου!!! Αφου έτσι κι αλλιώς στον αγώνα το βλέπω χλωμό να κερδίσουμε, είναι κι αυτό μια ηθικη ικανοποίηση!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί σε κανέναν, ούτε να υποβάλει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης.Ναι, ίσως δεν πρέπει να απολογηθεί. Όμως ας μην μιλούν για 'συντεταγμένη πολιτεία και νόμους', όταν βάζει την εφημερίδα του -ΑΥΓΗ- να γράφει τα 'κάλαντα για τους μπάτσους', να δίνει κάλυψη σε κάθε αναρχικό, να βάζει στελέχη του στην ίδια εφημερίδα να γράφουν για το ότι 'η ελευθερία τους να κάνουν ότι θέλουν δεν πρέπει να παρεμποδίζεται ακόμη και αν παραβιάζει την ελευθερία των άλλων' κλπ, κλπ.
Και κυρίως να αφήσει τις παρλαπίπες περί οικολογίας.
Όταν έχει γίνει στι παρελθόν πρόταση απο το ίδιο κόμμα για την μετεγκατάσταση των ΚΤΕΛ στο Βοτανικό, η ευαισθησία περί κορμοράνων και αυξημένων ρύπων είναι ανέκδοτο.
Λίγο καλύτερη ειληκρίνεια απο το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο καλό είναι να υπάρχει και όχι 'μονά, ζυγά, μονόζυγα δικά μας'.
Τουλάχιστον ο γραφικός ανθρωπάκος Γρ Ψαριανός είναι ευθής και ειληκρινής, και σαν μέλος της 'επιτροπής για την διάσωση του Ελαιώνα' και σαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αν και αεκτζής, λέει ότι 'δεν θέλω γήπεδα ΑΕΚ και ΠΑΟ μέσα στην Αθήνα', χωρίς δηκαιολογίες περί Βωβού.
Όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟ και της ΑΕΚ ας μην ονειρεύονται: Το ΟΑΚΑ θα είναι πολύ καλό με κάποιες τροποποιήσεις και 'θα βολευτούν και οι δυό τους και θα πούν και ενα τραγούδι'.
Τι να γίνει. Κάποιος πρέπει να συντηρεί αυτόν τον οικοδομικό δεινόσαυρο.
-
Το κόλλημα οφείλεται στην πολιτική αντιδικία στις Δημοτικές εκλογές. Και τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εξυπηρετούνται από τον Βωβό αλλά από άλλη κατασκευαστική εταιρεία.
Όσον αφορά το ΟΑΚΑ. Ναι, το έχω διαβάσει.
Αφαίρεση του στίβου. Κατέβασμα του αγωνιστικού χώρου κατά 3-4 μέτρα (εξαφάνιση της τάφρου). Προσθήκη κερκίδων συναρμολογούμενων. Πρόβλεψη για τοποθέτηση αφαιρούμενου στίβου για την διοργάνωση αγώνων.Πιστεύω όμως ότι ο ΠΑΟ θα επιλέξει να πάει στο Γουδί αν κολλήσει ο Βοτανικός.
Και θα μείνει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια, δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε το Γαύρο να πάθει τέτοια ζημιά!!! Ακυρώθηκε η πτήση προς Ηράκλειο λόγω κατάληψης του αεροδρομίου απο αγρότες, πέταξε και έφτασε στα Χανιά, άλλαξαν 'πούλμαν' στη διαδρομή και έφτασαν στο Ηράκλειο 1 τα ξημερώματα!!!!
Είναι κι αυτη μια νίκη ρε παιδί μου!!! Αφου έτσι κι αλλιώς στον αγώνα το βλέπω χλωμό να κερδίσουμε, είναι κι αυτό μια ηθικη ικανοποίηση!!!Ωραια η ανακοινωση που βγαλατε ως αλλοι.......βαζελοι..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το κόλλημα οφείλεται στην πολιτική αντιδικία στις Δημοτικές εκλογές. Και τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εξυπηρετούνται από τον Βωβό αλλά από άλλη κατασκευαστική εταιρεία.Όσον αφορά το ΟΑΚΑ. Ναι, το έχω διαβάσει.
Αφαίρεση του στίβου. Κατέβασμα του αγωνιστικού χώρου κατά 3-4 μέτρα (εξαφάνιση της τάφρου). Προσθήκη κερκίδων συναρμολογούμενων. Πρόβλεψη για τοποθέτηση αφαιρούμενου στίβου για την διοργάνωση αγώνων.Πιστεύω όμως ότι ο ΠΑΟ θα επιλέξει να πάει στο Γουδί αν κολλήσει ο Βοτανικός.
Και θα μείνει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια, δυστυχώς.
Αν και οπαδός του ΠΑΟ όταν τύχει να περνάω απο Ν. Φιλαδέλφεια στο αλσάκι αυτό το 'γαμημένο το κενό' φαίνεται. Και λυπάσαι. Όπως και όλοι οι υγιείς οπαδοί ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, θέλω να πιστευώ.
Κρίμα γιατί σ'αυτό το γήπεδο έγιναν το πιο ωραία παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟ/ΟΣΦΠ με τις όποιες κακές εξαιρέσεις.
Και το γαμώτο είναι ότι δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα ή επλίδα να ξαναδούμε την ΑΕΚ εκεί που πάντα έπρεπε να παίζει.Όσο για το ΟΑΚΑ; Αν κρίνω απο το ότι η Μπάγερν την εκανε απο το αντίστοιχο του Μανάχου, Ρόμα και Λάτσιο ψάχνουν τρόπο να την κάνουν απο το αντίστοιχο της Ρωμης, η Γαλατά παρόλο το νέο ολυμπιακό στάδιο στην Κω/πολη παίζει ακόμα στο Αλίς αμιγέν, το νέο Γουέμπλει είναι οικονομικό σκάνδαλο αλλά ακόμα και η Γιούβε έφυγε απο το παλιό 'Κομμουνάλε'-ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο για το Ντελε Άλπι και τώρα πάει σε νέο γήπεδο πιο μικρό ακόμα, αντιλαμβάνεσαι τι μας περιμένει.
Αυτό του είδους τα στάδια-γήπεδα ως φιλοσοφίες κατασκευής και εμπορικής εκμετάλευσης είναι απλά μη λειτουργικά και εδώ οι αρχές δεν έχουν παρά να 'χρυσώσουν το χάπι' σε 2 κορόιδα-ΑΕΚ και ΠΑΟ.
-
Έτσι ακριβώς.
Η ΑΕΚ έπρεπε να παίζει στην Φιλαδέλφεια. Όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στο Καραϊσκάκη και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βρει ένα τρόπο να φτιάξει την Λεωφόρο.
Αλλά μπροστα στα φράγκα που θα βγάλουν κάποιοι, αυτά που εμάς μας αρέσουν είναι άσχετα.
Παράδειγμα.
Σαφώς μπορεί, και νόμιμα, να χτιστεί γήπεδο 25-28.000 θέσεων στην Φιλαδέλφεια. Πήγαν όμως τον πήχυ στις 40.000, επειδή, λέει, αυτές θα είναι οι ανάγκες της ομάδας με αποτέλεσμα να μην χωράει γήπεδο στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ και να ψάχνουμε αλλού!!
-
Δλδ πιστευετε οτι το γηπεδο δε θα γινει στη ΝΦ? Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα γινει εκει αλλα μετα απο αρκετα χρονια.Και εννοειται εκει πρεπει να ειναι το σπιτι της αεκ.Οπως και το σπιτι του βαο πρεπει να ειναι στα μεγαρα,διπλα απ τα κοτετσια..
-
Είναι δύσκολο, Πάρχερν. Πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν χρήματα
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Αντίστοιχα προσωπολάτρες είναι και πολλοί 'δικοί μας' με τους Γιαννακοπουλαίους, και δε χρειάζεται να τονίσω πόσο σιχαίνομαι την **πρωσοπολατρεία **και στη μία, και στην άλλη περίπτωση.
Μπλιαχ!
5000, οσοι παιρνουν την Πρασινη (αν και υποπτευομαι οτι τα 4000 φυλλα τα αγοραζει ο Δημητρακης).
ΥΓ. Οντως, οι Πρωσοι πολυ σιχαμεροι τυποι
Διαφωνώ κάθετα για τους Γιαννακοπουλαίους. Δεν νομίζω να μην υπήρξε βάζελος που να φχαριστήθηκε τις μάπες που έφαγε 'ο γιος του φαρμακέμπορα' πριν κάποια έτη από τον Ράτζα.
Στον μπασκετικό Παναθηναϊκό νομίζω ότι η προσωπολατρεία αφορά τον Ομπράντοβιτς (όχι άδικα) και δεν έχει καμμία σχέση με τη σχέση Κόκκαλη-γαύρων.ΥΓ: Αν δωθούν τα δικαιώματα στην εταιρεία του Τσίπρα θα γίνει τελικά το γήπεδο;
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009