-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
5 ευρώ για μια λάμπα - μεσαία - που κάηκε, στην αντιπροσωπία!!!καλά δεν είναι..??
-
Εμένα μου χάλασε ο αισθητήρας εκκεντροφόρου σε Megane II 1.6 και σε μία αντιπροσωπία μου ζητούσαν 160 Ευρώ και τελικά τoν άλλαξα με 75€ σε ένα άλλο συνεργείο Renault. Επίσης για 2 λάμπες που άλλαξα στου αδερφού μου το Astra πριν λίγη ώρα σε λαμπάδικο της γειτονιάς μου έδωσα 10€ ( το οποίο ποσό μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να ήταν και μικρότερο αν και δεν ξέρω γενικά τι τιμές παίζουν στις λάμπες) . Τελικά χρειάζεται λίγο ψάξιμο και να μην λέμε αμέσως ναι στις εξωφρενικές τιμές ορισμένων συνεργείων.
-
πολυς κοσμος δε μπορει να ξεφυγει απο τη νοοτροπια 'παω στην επισημη αντιπροσωπεια αρα ειναι καλο'...
αυτο ειναι κατι που πρεπει να θεωρειται στανταρ οταν εχεις ρενω! απλα δε ξαναπατας..
υγ. το ιδιο συμβαινει και σε αλλες μαρκες αλλα μερικοι προτιμανε να μην το αναφερουν!
-
Ο χρήστης spiros80 έγραψε:
Εμένα μου χάλασε ο αισθητήρας εκκεντροφόρου σε Megane II 1.6 και σε μία αντιπροσωπία μου ζητούσαν 160 Ευρώ και τελικά τoν άλλαξα με 75€ σε ένα άλλο συνεργείο Renault. Επίσης για 2 λάμπες που άλλαξα στου αδερφού μου το Astra πριν λίγη ώρα σε λαμπάδικο της γειτονιάς μου έδωσα 10€ ( το οποίο ποσό μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να ήταν και μικρότερο αν και δεν ξέρω γενικά τι τιμές παίζουν στις λάμπες) . Τελικά χρειάζεται λίγο ψάξιμο και να μην λέμε αμέσως ναι στις εξωφρενικές τιμές ορισμένων συνεργείων.τυχερο σε κοβω...οταν μου χαλασε στο clio ζητησαν 152 ευρω τον αισθητηρα και μια εργατοωρα(τοτε 39ευρω) τοποθετηση...πηραν το μακρυτερο βεβαια και εγω ξεμπερδεψα με 72 ευρω τελικη τιμη!
-
**Μεγάλες εκπτώσεις τιμών επίσημα από τη Renault:
-
1250 euro για το Clio
-
2500 euro για τη νέα Laguna
-
3000 euro για το Megane II
-
3000 euro για το Koleos
-
3000 euro για το Scenic
H προσφορά ισχύει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου και για 1000 αυτοκίνητα.**
Και από την ιστοσελίδα της Renault:
-
-
χμ..το κλιο δηλαδη τι τιμη εχει?
η λαγκουνα τουλαχιστον στα μικρα κυβικα πασχει απο κινητηρα οποτε δε σωζεται ευκολα...οταν αποφασισουν να βαλουν κινητηρα ας ενημερωσουν..
μεγκαν 2, κολεος δε σωζονται με τπτ...τουλαχιστον για το πρωτο λογικο ειναι βεβαια..
το σενικ...δεν ειναι κακο..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χμ..το κλιο δηλαδη τι τιμη εχει?η λαγκουνα τουλαχιστον στα μικρα κυβικα πασχει απο κινητηρα οποτε δε σωζεται ευκολα...οταν αποφασισουν να βαλουν κινητηρα ας ενημερωσουν..
μεγκαν 2, κολεος δε σωζονται με τπτ...τουλαχιστον για το πρωτο λογικο ειναι βεβαια..
το κλιο αξίζει 1000% τα λεφτά του, ειδικά μετά από αυτήν την έκπτωση είναι αν όχι η κορυφαία επιλογή, από τις καλύτερες για σουπερ μίνι
-
!!!
Πέρα από την πλάκα, σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε με τα τερτίπια του Clio μου !!
Το κακό τρίτωσε: ο γιός μου (2,5 ετών) είχε ψιλοτραυματίσει το δεξί του μάτι από 'στενή' επαφή με παιχνίδι και παραπονιόταν πολύ (έχει και αμυγδαλίτιδα ο καημένος και την ώρα που φεύγαμε είχε πυρετό 39,7 ...), οπότε είπαμε να τον πάμε σε κοντινό οφθαλμίατρο για να τον δει. Εν τω μεταξύ, έχουμε κινήσει γη και ουρανό, για να καταφέρουμε να μας κρατήσει η πεθερά μου για λίγο την 50 ημερών κόρη μας !!
Αμ δε! Δενόμαστε, ετοιμαζόμαστε και πάω να βάλω εμπρός. Γυρνάει η μίζα, αλλά δεν παίρνει με τίποτα, μετά από επανειλημμένες προσπάθειες. Φτού σου μπο@ρδέλο, σκέφτομαι σχεδόν φωναχτά και πάει το μυαλό μου στον αισθητήρα στροφάλου που έχω διαβάσει κατά καιρούς, αλλά ούτε ξέρω πού είναι, ούτε τι πρέπει να κάνω, ούτε (φυσικά) υπάρχει χρόνος για επισκευές/οδικές βοήθειες... Το έχω αφήσει και κάθεται εκεί που είναι και αύριο πάω αντιπροσωπεία ρυμουλκούμενος (δυστυχώς, αν και θα ήθελα να το πάω στους 'δικούς' μου, αλλά ποιος πάει στα Γλυκά Νερά από την Καλλιθέα, όντας ιδιωτικός υπάλληλος του '9-με-5' ; )...
Τις προηγούμενες δύο φορές είχαν συμβεί τα εξής: Ιούνιος του '07 και πηγαίναμε το παιδί στην παιδίατρο: ΟΧΙ!! Παφ-γκουχ (πολλαπλασιαστές Sagem). Τη δεύτερη φορά, πέρισυ το καλοκαίρι: είμαστε στις διακοπές μας και μένουμε χωρίς παράθυρα, φλας και δεν μπορούσαμε να το βάλουμε μπροστά, όταν το σβήσαμε, ενώ ήμασταν μέσα στη νύχτα κάπου κοντά στη Μεθώνη, ένας βλαξ που αγαπάει (-ούσε μάλλον) τα Renault, η γυναίκα του (έγκυος 5 μηνών) και το πιτσιρίκι τους. Αιτία; Ήθελε ένα reset λέει η μπαταρία...
Την αντλία νερού στον πρώτο χρόνο δεν την αναφέρω, για φτιάχτηκε εντός εγγύησης.
Πείτε μου τώρα εσείς, αν θα παίρνατε ένα καινούριο Scenic (π.χ.), έστω και με 15,5 χιλιάρικα. Προσωπικά ευχαριστώ, αλλά μάλλον θα προσπεράσω. Και να σκεφτεί κανείς, ότι συγκεκριμένα το Scenic το ζαχάρωνα από την πρώτη του γενιά (πόσο μάλλον τώρα με δυο παιδιά), τόσο οι εμπειρίες οι δικές μου, όσο και του αδελφού μου, που έχει το μοντέλο 1ου/2005 με τον 1600άρη κινητήρα και συνέβη ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ η αστοχία του γραναζιού του εκκεντροφόρου (προ τριμήνου) με κόστος από το πουθενά ένα 600ράκι ευρώ, γιατί 'συμμετείχε' και η αντιπροσωπεία. !!
Και μια αναμνηστική φωτογραφία από την (ομολογουμένως φιλότιμη ) προσπάθεια που καταβάλαμε το καλοκαίρι, για να μην μπούν μέσα από τα χάσκοντα παράθυρα από γατιά, μέχρι κάθε λογής ζουζούνια...
-
Που το ανακάλυψες? Χαχα!
Πάντως σχετικά με τις εκπτώσεις φέρνουν το Clio σε ακόμη πιο super τιμή, για τη Laguna οι δίλιτρες γίνονται πολύ προσιτές ενώ δεν νομίζω να χαλάει κανέναν το γεγονός ότι αγοράζεις μια Laguna 1.6 με μόλις 16.400! Ούτε ότι το Koleos αρχίζει από 25.500! Πλέον Laguna και Koleos με αυτές τις τιμές έχουν λόγο να τα αποκτήσεις με αυτές τις τιμές αν και στο 2ο τα 2.5 cc παραμένουν απαγορευτικά! Το scenic είναι αψογη προσφορά ενώ στα Megane II απλώς ξεστοκάρισμα νομίζω σε ότι έχει απομείνει (αναμενόμενο)!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
**Μεγάλες εκπτώσεις τιμών επίσημα από τη Renault:-
1250 euro για το Clio
-
2500 euro για τη νέα Laguna
-
3000 euro για το Megane II
-
3000 euro για το Koleos
-
3000 euro για το Scenic
H προσφορά ισχύει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου και για 1000 αυτοκίνητα.**
Και από την ιστοσελίδα της Renault:
έχει και 300€ το Twingo αλλά δεν διαφημίζεται. Το Laguna τώρα είναι πιο φθηνό και από το νέο Megane. To Κoleos τσάμπα. Όσο για το Megane II ένα 1.4 5θυρο πρέπει να έχει περίπου 13000€ όχι και άσχημα...
-
-
Πέρα από την πλάκα, σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε με τα τερτίπια του Clio μου !!
Το κακό τρίτωσε (κλπ.)----------- UPDATE ------------
Παχυά λόγια είπα πάλι ... Ήταν κακή βενζίνη από το βενζινάδικο που έβαλα τελευταία φορά επί της Λεωφ. Θησέως 271 και Σόλωνος στην Καλλιθέα (παρατήριο ΕΚΟ). ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ !! 23,80 για καθάρισμα μπεκ στη ΡΕΝΚΑ Συγγρού, συν ένα καθαριστικό μπεκ που με συμβούλευσαν να πάρω από ένα βενζινάδικο. Φτηνά τη γλυτώσαμε πάλι... -
Τυχερός είσαι πλέον...οπότε μπορείς να ζαχαρώνεις πάλι το Scenic! Χαχα!!!
Πάντως αν το σκέφτεσαι...πιστευω ότι μοντέλο που κυκλοφορεί 6ο χρόνο και 1 χρόνο πριν από τη λήξη της παραγωγής του δύσκολα θα εμφανίσει οποιοδήποτε πρόβλημα! Θα μπορούσες επίσης να ρίξεις και μια ματιά στην έκδοση Conquest που δείχνει και πιο φρέσκια! Η προσφορά με τα -3000 ειναι πολύ δελεαστική! -
Τυχερός είσαι πλέον...οπότε μπορείς να ζαχαρώνεις πάλι το Scenic! Χαχα!!!
Πάντως αν το σκέφτεσαι...πιστευω ότι μοντέλο που κυκλοφορεί 6ο χρόνο και 1 χρόνο πριν από τη λήξη της παραγωγής του δύσκολα θα εμφανίσει οποιοδήποτε πρόβλημα! Θα μπορούσες επίσης να ρίξεις και μια ματιά στην έκδοση Conquest που δείχνει και πιο φρέσκια! Η προσφορά με τα -3000 ειναι πολύ δελεαστική!Μα και το Clio μου το πήρα όταν ήταν στον 6ο χρόνο παραγωγής και έναν χρόνο πριν βγει το ΙΙΙ, αλλά ουσία μηδέν, οι Γάλλοι δεν αλλάζουν ποτέ ...
Το Scenic το σκέφτομαι, για να είμαι ειλικρινής (για την έκδοση Extreme, που βγαίνει κοντά στα 15,5 χιλιάρικα...), αλλά έχει γνώμη και η γυναίκα μου, οπότε θα πρέπει να καταναλώσω πολλή φαιά ουσία και σάλιο, μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε . -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
χμ..το κλιο δηλαδη τι τιμη εχει?
η λαγκουνα τουλαχιστον στα μικρα κυβικα πασχει απο κινητηρα οποτε δε σωζεται ευκολα...οταν αποφασισουν να βαλουν κινητηρα ας ενημερωσουν..
το κλιο αξίζει 1000% τα λεφτά του, ειδικά μετά από αυτήν την έκπτωση είναι αν όχι η κορυφαία επιλογή, από τις καλύτερες για σουπερ μίνι
τι τιμη εχει αυτη τη στιγμη ρωτησα ρεεεεε...
-
ο αισθητηρας στροφαλου δε σε αφηνει απο τη μια στιγμη στην αλλη απο την εμπειρια μας..τωρα αν καποιος καταλαβει προβλημα και το αφησει κακο του κεφαλιου του..
αποψη μου παντως ειναι οτι οποιος ταλαιπωρειται πολυ με ενα αμαξι καλο ειναι να το δινει σουτ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το κακό τρίτωσε: ο γιός μου (2,5 ετών) είχε ψιλοτραυματίσει το δεξί του μάτι από 'στενή' επαφή με παιχνίδι και παραπονιόταν πολύ (έχει και αμυγδαλίτιδα ο καημένος και την ώρα που φεύγαμε είχε πυρετό 39,7 ...), οπότε είπαμε να τον πάμε σε κοντινό οφθαλμίατρο για να τον δει. Εν τω μεταξύ, έχουμε κινήσει γη και ουρανό, για να καταφέρουμε να μας κρατήσει η πεθερά μου για λίγο την 50 ημερών κόρη μας !!
Αμ δε!Πρώτα από όλα, περαστικά στον μικρό!
Δεύτερον από όλα, το ότι δεν ήθελε να κρατήσει η αξιότιμη πεθερά την κόρη είναι εσωτερικό σας θέμα και δεν φταίει το Κλιό.
Τρίτον, επειδή τη δικαιολογία με τη βενζίνη δεν την πολυχάφτω (Puntofato x-perience) για μη εκκίνηση από μίζα...να κάνουμε μια ερώτηση: Μήπως πήρε μπροστά όταν ήταν να το πάτε στο συνεργείο ή απλά έσφιξαν τον αισθητήρα στο συνεργείο και πήρε μπροστά; Γιατί, άποψή μου είναι να τον περιμένεις τον αισθητήρα...θα σου ξαναεμφανιστεί αν ζεσταθεί και το σβήσεις και πας να το ανάψεις κάποια στιγμή. Βρες κάναν εξουσιοδοτημένο μπας και έχει μείνει στη μνήμη η βλάβη.
Στείλε και την αξιότιμη πεθερά από το συνεργείο να μην αναγκάζεστε να χαλάτε το αυτοκίνητο κάθε φορά που πάτε στο γιατρό!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πρώτα από όλα, περαστικά στον μικρό!
Δεύτερον από όλα, το ότι δεν ήθελε να κρατήσει η αξιότιμη πεθερά την κόρη είναι εσωτερικό σας θέμα και δεν φταίει το Κλιό.
Τρίτον, επειδή τη δικαιολογία με τη βενζίνη δεν την πολυχάφτω (Puntofato x-perience) για μη εκκίνηση από μίζα...να κάνουμε μια ερώτηση: Μήπως πήρε μπροστά όταν ήταν να το πάτε στο συνεργείο ή απλά έσφιξαν τον αισθητήρα στο συνεργείο και πήρε μπροστά; Γιατί, άποψή μου είναι να τον περιμένεις τον αισθητήρα...θα σου ξαναεμφανιστεί αν ζεσταθεί και το σβήσεις και πας να το ανάψεις κάποια στιγμή. Βρες κάναν εξουσιοδοτημένο μπας και έχει μείνει στη μνήμη η βλάβη.
Στείλε και την αξιότιμη πεθερά από το συνεργείο να μην αναγκάζεστε να χαλάτε το αυτοκίνητο κάθε φορά που πάτε στο γιατρό!
i) Ευχαριστώ, πάει καλύτερα σήμερα !
ii) ! Δεν υπονοούσα κάτι για την πεθερά μου, απλά (υπερ)τόνισα το γεγονός της δυσκολίας των κάθε είδους αποστολών εκτός σπιτιού, όταν υπάρχουν δύο μικρά παιδιά στην οικογένεια...
iii) Κοίταξε να δεις: ο υπάλληλος της οδικής βοήθειας (9 χρόνια στη δουλειά) υποπτεύθηκε σχεδόν αμέσως από τα συμπτώματα, πως είχα βάλει μουφο-βενζίνη. Αφού το αφήσαμε στο συνεργείο, από μόνος μου τους ανέφερα να κοιτάξουν τον αισθητήρα και να πάρουν και το κατοσταρικάκι τους για το όλο ζήτημα, αν είχε όντως πρόβλημα . Για ποιόν λόγο να το αρνηθούν αυτό; Αν μου έλεγαν 'στον αλλάξαμε, στάξε 100' και δεν μου τον είχαν αλλάξει, αλλά απλά σφίξει, θα μπορούσα να το διαπιστώσω ; -
τι νόημα εχουν οι εκπτώσεις, από τη στιγμή που δεν διαφημίζονται καθόλου..???
η έκπτωση για το κλιο π.χ. υπάρχει από τον Μάιο πέρυσι, αλλά διαφημιζόταν στην τηλεόραση και στα περιοδικά μόνο μέχρι τον Ιούλιο -
Για το Clio υπήρχαν διαφημίσεις και όλο το φθινόπωρο σε έντυπη μορφή. Υποθέτω ότι θα τις παίξουν τις προσφορές στα τεύχη Φεβρουαρίου. Πάντως κι εγώ πιστευω ότι η διαφημισή τους θα έπρεπε να είναι πιο άμεση.
-
Για το Clio υπήρχαν διαφημίσεις και όλο το φθινόπωρο σε έντυπη μορφή. Υποθέτω ότι θα τις παίξουν τις προσφορές στα τεύχη Φεβρουαρίου. Πάντως κι εγώ πιστευω ότι η διαφημισή τους θα έπρεπε να είναι πιο άμεση.Διαφωνώ κάθετα!!!! Είναι αμεσότατη η διαφήμηση!!!! Έχουν πέσει μεγάλα πακέτα για το Logan!!!!
RENAULT FORUM