-
και γαμώ
-
Μου θυμιζει κατασταση 'ποιος την εχει μεγαλυτερη¨ Οποτε να δεχτουμε οτι οι αλφα ειναι γτπ και να παμε παρακατου..
-
παρακάτου είανι τα @@
εκεί σε τι θα διαγωνιστούμε??
κουτσοί στραβοί πάντως στο ΑR forum
-
Την αποψη μου λεω, καλυτερα ακουστε τι λεει καποιος που εχει μια εμπειρια χ και αφηστε τους αφορισμους... Και οταν λεω οικογενεια εννοω τον πατερα μου και τα 6 αδερφια του που ολοι μενουμε στον ιδιο δρομο και εργαζομαστε στην ιδια δουλεια ! ! !
Το εχουμε ξαναπει την αλφα την αγαπαμε γιατι ετσι... αλλα ειναι γ.τ.μπ. αυτην την εποχη και δεεεν..
Το οτι και το ΑΜΕΑ και εσυ το βλεπετε ετσι, δειχνει μικροτητα!
Τωρα εαν ο ενας εχει ενα αμαξι και θελει να πιστευει οτι ειναι το καλυτερο, τοτε να απαγορευτουν οι αντιθετες αποψεις που ειναι τεκμηριωμενες μεχρι το κοκκαλο!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κουτσοί στραβοί πάντως στο ΑR forumΕ βέβαια...τρανή απόδειξη το ποστ σου
Κοιτάξτε παιδιά...στα συνεργεία χαλασμένα αυτοκίνητα θα δεις. Οι έρευνες θεωρώ πως λένε την αλήθεια καθώς το δείγμα είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο!
Δε μιλάω για το Auto Triti μιλάω για έρευνες Ευρωπαϊκών φορέων...ε, εκεί οι Άλφα ποτέ δε βγαίνουν πρώτες...πως να το κάνουμε?
Επίσης αν σε κάποιον έχουν περάσει τόσα αυτοκίνητα και τα προβληματικά είναι τα Άλφα...ε, τι σημαίνει? Τύχη? Πάλι? Κι αυτός, κι εγώ και όλοι??
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Την αποψη μου λεω, καλυτερα ακουστε τι λεει καποιος που εχει μια εμπειρια χ και αφηστε τους αφορισμους... Και οταν λεω οικογενεια εννοω τον πατερα μου και τα 6 αδερφια του που ολοι μενουμε στον ιδιο δρομο και εργαζομαστε στην ιδια δουλεια ! ! !Μα σου ειπα και πριν οτι ειναι σεβαστη η αποψη που εχεις διαμορφωσει απο του φιλου σου τη μπρερα και απο τις αλφα τις δικες σας που βγηκαν σκαρτες.Αλλα για ποιο λογο θα πρεπει ΑΦΟΥ σε ακουσω να ενστερνιστω τις αποψεις σου εφοσον δε συμφωνω; Οποτε δεν βλεπω που κρυβεται η μικροτητα που λες.. Και δεν πιστευω οτι οι αλφα ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα,απλα δεν μπορω να ακουω επιχειρηματα οτι ειναι τα χειροτερα...
Τελος,μετα απο τα παραπανω να κανω ενα κοπι πειστ :
Τωρα εαν ο ενας εχει ενα αμαξι και θελει να πιστευει οτι ειναι το καλυτερο, τοτε να απαγορευτουν οι αντιθετες αποψεις που ειναι τεκμηριωμενες μεχρι το κοκκαλο! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ε βέβαια...τρανή απόδειξη το ποστ σου
Κοιτάξτε παιδιά...στα συνεργεία χαλασμένα αυτοκίνητα θα δεις. Οι έρευνες θεωρώ πως λένε την αλήθεια καθώς το δείγμα είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο!
Δε μιλάω για το Auto Triti μιλάω για έρευνες Ευρωπαϊκών φορέων...ε, εκεί οι Άλφα ποτέ δε βγαίνουν πρώτες...πως να το κάνουμε?
Επίσης αν σε κάποιον έχουν περάσει τόσα αυτοκίνητα και τα προβληματικά είναι τα Άλφα...ε, τι σημαίνει? Τύχη? Πάλι? Κι αυτός, κι εγώ και όλοι??
Τα δικα μου ποστ τα διαβαζεις ή τα προσπερνας,απο απορια ρωταω..
Για να μην ψαχνεις,να σου αντιστρεψω το ερωτημα..: Επίσης αν σε κάποιον έχουν περάσει τόσα αυτοκίνητα και τα προβληματικά είναι τα vw,bmw και seat...ε, τι σημαίνει? Τύχη? Πάλι? Κι αυτός, κι εγώ και όλοι??
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε βέβαια...τρανή απόδειξη το ποστ σου
Τα δικα μου ποστ τα διαβαζεις ή τα προσπερνας,απο απορια ρωταω..
Για να μην ψαχνεις,να σου αντιστρεψω το ερωτημα..: Επίσης αν σε κάποιον έχουν περάσει τόσα αυτοκίνητα και τα προβληματικά είναι τα vw,bmw και seat...ε, τι σημαίνει? Τύχη? Πάλι? Κι αυτός, κι εγώ και όλοι??
Μα τι να σου πω? Μιλάω κυρίως για έρευνες και σε δεύτερη φάση προσωπικές εμπειρίες που επιβεβαιώνονται από τις έρευνες.
Btw στην εταιρία έχουμε 60 VW (TSI το 90%...Golf, Jetta & Tiguan) και μόνο ένα 140άρι είχε πρόβλημα τη σχάστρα.
-
Εγω ξερω οτι 'δεν τα φτιαχνουν οπως παλια' ...
ΖΧ του 1992 , ακομα μαχιμο...
Με οτι λαδια να'ναι, αλλαγη ανα ετος, κινηση στην πολη, πεζοδρομια, χωματοδρομοι κτλ...
'Νταξ, τριζει λιγο, αλλα...παει σφαιρα. ΚΤΕΟ περασε με...αριστα! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Btw στην εταιρία έχουμε 60 VW (TSI το 90%...Golf, Jetta & Tiguan) και μόνο ένα 140άρι είχε πρόβλημα τη σχάστρα.
Τα υπολοιπα με τι ειχαν προβλημα?
-
Νικος147
Ωραια.Εγω λοιπον δε θα αγοραζα ΠΟΤΕ με βαση το τι λενε οι ερευνες. Ξερω καλυτερα απο μονος μου τι ΘΕΛΩ (και μπορω) να αγορασω ο ιδιος και δεν μου κανει αισθηση να εμπιστευτω 5 γραμμες ενος δημοσιογραφου ή μιας ομαδας που κανει μια ερευνα.Το αν θα κανω την λαθος επιλογη και δε θα μου βγαλει τιποτα ή αν θα κανω τη σωστη και το πληρωσω Χ3 δε μου λεει κατι,σε αντιθεση με σενα που θεωρητικα πας στα τυφλα με βαση το τι διαβαζεις. Επομενως μενει για μενα η προσωπικη εμπειρια και η οποιες γνωσεις μπορει να εχω.Μπορεις εσυ να μου αποδειξεις οτι εχω λαθος;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
παρακάτου είανι τα @@εκεί σε τι θα διαγωνιστούμε??
Τοποθεσια:πεινιαααααου
Φανταζομαι οτι οταν σε ρωτανε που μενεις και τους λες αυτο, θα σκανε στα γελια και θα σε θεωρουν πολυ κουλ,ψαγμενο,και αστειο ατομο..
Μηπως οταν εβλεπες τον 'ηλιθιο και τον πανηλιθιο' σου ερχονταν συναισθηματα ταυτισης...Οταν γινει φορουμ Α.Μ.Ε.Α θα σε κανουμε admin
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νικος147Ωραια.Εγω λοιπον δε θα αγοραζα ΠΟΤΕ με βαση το τι λενε οι ερευνες. Ξερω καλυτερα απο μονος μου τι ΘΕΛΩ (και μπορω) να αγορασω ο ιδιος και δεν μου κανει αισθηση να εμπιστευτω 5 γραμμες ενος δημοσιογραφου ή μιας ομαδας που κανει μια ερευνα.Το αν θα κανω την λαθος επιλογη και δε θα μου βγαλει τιποτα ή αν θα κανω τη σωστη και το πληρωσω Χ3 δε μου λεει κατι,σε αντιθεση με σενα που θεωρητικα πας στα τυφλα με βαση το τι διαβαζεις. Επομενως μενει για μενα η προσωπικη εμπειρια και η οποιες γνωσεις μπορει να εχω.Μπορεις εσυ να μου αποδειξεις οτι εχω λαθος;
ναι, οσο μπορεις εσυ να αποδειξεις στον vasgti αυτα που του λες καθε μερα...
αρα και συ στην ιδια παγιδα πεφτεις pasxo.και στο κατω κατω, νομιζω οτι οι επιλογες του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση, ουτε λεφτα απο τη τσεπη των αλλων βγαινουν ουτε μπαινουν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Νικος147
Ωραια.Εγω λοιπον δε θα αγοραζα ΠΟΤΕ με βαση το τι λενε οι ερευνες. Ξερω καλυτερα απο μονος μου τι ΘΕΛΩ (και μπορω) να αγορασω ο ιδιος και δεν μου κανει αισθηση να εμπιστευτω 5 γραμμες ενος δημοσιογραφου ή μιας ομαδας που κανει μια ερευνα.Το αν θα κανω την λαθος επιλογη και δε θα μου βγαλει τιποτα ή αν θα κανω τη σωστη και το πληρωσω Χ3 δε μου λεει κατι,σε αντιθεση με σενα που θεωρητικα πας στα τυφλα με βαση το τι διαβαζεις. Επομενως μενει για μενα η προσωπικη εμπειρια και η οποιες γνωσεις μπορει να εχω.Μπορεις εσυ να μου αποδειξεις οτι εχω λαθος;
ναι, οσο μπορεις εσυ να αποδειξεις στον vasgti αυτα που του λες καθε μερα...
αρα και συ στην ιδια παγιδα πεφτεις pasxo.και στο κατω κατω, νομιζω οτι οι επιλογες του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση, ουτε λεφτα απο τη τσεπη των αλλων βγαινουν ουτε μπαινουν.
Ακυρο γιατι αυτα που λεω στον Vasgti ειναι φιλικο πειραγμα (τραβηγμενο λογω οικοιοτητας). Αλλωστε το χω πει κι εγω το τελευταιο που λες,δεν ειμαι τρελος.Περιμενω λοιπον την απαντηση του νικου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νικος147Ωραια.Εγω λοιπον δε θα αγοραζα ΠΟΤΕ με βαση το τι λενε οι ερευνες. Ξερω καλυτερα απο μονος μου τι ΘΕΛΩ (και μπορω) να αγορασω ο ιδιος και δεν μου κανει αισθηση να εμπιστευτω 5 γραμμες ενος δημοσιογραφου ή μιας ομαδας που κανει μια ερευνα.Το αν θα κανω την λαθος επιλογη και δε θα μου βγαλει τιποτα ή αν θα κανω τη σωστη και το πληρωσω Χ3 δε μου λεει κατι,σε αντιθεση με σενα που θεωρητικα πας στα τυφλα με βαση το τι διαβαζεις. Επομενως μενει για μενα η προσωπικη εμπειρια και η οποιες γνωσεις μπορει να εχω.Μπορεις εσυ να μου αποδειξεις οτι εχω λαθος;
Κάτσε, κάτσε γιατί βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχω γράψει κάτι τέτοιο.
Πρώτον ούτε κι εγώ αγόρασα αυτοκίνητο βάση ερευνών...τυχαία σε δύο έρευνες βγαίνει πρώτο σε αξιοπιστία στη κατηγορία του...που μάλιστα υποθέτεις ότι πάω 'τυφλά' με ότι διαβάζω. Κι εσύ όπως και πολλοί άλλοι αγοράζουν αυτό που θέλουν και πολύ σωστά έγραψες ΜΠΟΡΟΥΝ.
Άρα ΜΠΟΡΟΥΝ αν θέλουν να προσπεράσουν τις έρευνες περί αξιοπιστίας και να το πληρώσουν στο συνεργείο.
Παρ'ολα αυτά...αν θέλεις να κάνουμε μια ουσιαστική κουβέντα περί αξιοπιστίας, πρέπει να θέσεις κάποια στάνταρ και πρέπει να μας πεις τι δέχεσαι. Τις έρευνες ή προσωπικές εμπειρίες.
Ορίστε πάντως κάποιες έρευνες:
German cars dominate 2007 ADAC reliability report
Date of publication: 2008-04-18 11:00:02
German cars are tops for reliability, according to the 2007 car breakdown report by Germany’s motoring organisation ADAC. Of the eight different vehicle categories, six top spots are in the hands of German automakers.
The top-three performers by segment:
SMALL CARS:- Mitsubishi Colt
- MINI
- Audi A2
(Polish-made Fiat Panda is at No.4)
LOWER-MEDIUM CARS:
- BMW 1-Series
- Mercedes-Benz B-Class
- Audi A3
MEDIUM CARS:
- Audi A4/Mercedes-Benz C-Class
- Volkswagen Passat
- Mazda6
EXECUTIVE:
- Audi A6
- Mercedes-Benz E-Class
- BMW 5-Series
SPORTS CARS/CONVERTIBLES:
- Mercedes-Benz SLK
- BMW 3-Series convertible
- Mercedes-Benz CLK
OFF-ROAD VEHICLES:
- BMW X3
- Volkswagen Touareg
- Mercedes-Benz ML
MINI-MPV:
- Mitsubishi Space Star
- Citroen Picasso
- Mazda5
MPV:
- Volkswagen Sharan
- Volkswagen T4/T5
- Ford Galaxy
ADAC rates cars that are aged 1-6 years old and that have not been essentially reworked for at least three years of production, with annual registrations exceeding the 10,000-unit mark.
Sources
• ADAC
http://www.samar.pl/__/__la/en/__ac/sec ... eport.html
Germany's DEKRA releases 2008 car reliability report
Date of publication: 2008-01-24 08:35:51
Germany's vehicle certification body DEKRA has released its 2008 car reliability study, the research based on some 15 million vehicle tests carried out in the country over the last two years.
In 14 out of the total 21 categories, German brand cars were rated as the most reliable ahead of their foreign rivals' offerings.The 2008 DEKRA reliability study rates a total of 150 car models. Rated as the most reliable vehicle overall, the BMW 1-Series passed 97.8% of DEKRA certification tests without any problems.
Interestingly, DEKRA's 2008 figures were adjusted to the cars' mileage rather than their age, as was the case before, in a bid to provide customers with the most accurate vehicle reliability data possible.
The DEKRA 2008 top cars for reliability are:
MINI/SMALL CARS- Mitsubishi Colt (mileage up to 30,000km)
- Mazda2 (mileage 30,000-60,000km)
- Honda Jazz (mileage 60,000-90,000km)
COMPACT CARS
- BMW 1 -Series(mileage up to 30,000km)
- Skoda Octavia (mileage 30,000-60,000km)
- Volkswagen Golf V (mileage 60,000-90,000km)
MEDIUM CARS
- Peugeot 407 (mileage up to 50,000km)
- Toyota Avensis (mileage 50,000-100,000km)
- Audi A4 (mileage 100,000-150,000km)
UPPER MEDIUM/EXECUTIVE CARS
- Audi A6 (mileage up to 50,000km)
- Audi A8 (mileage 50,000-100,000km)
- BMW 5-Series (mileage 100,000-150,000km)
SPORTS CARS/COUPES
- Mercedes SLK (mileage up to 50,000km)
- Audi A4 Cabrio (mileage 50,000-100,000km)
- Mazda MX-5 (mileage 100,000-150,000km)
SUV
- Hyundai Tuscon (mileage up to 50,000km)
- BMW X3 (mileage 50,000-100,000km)
- BMW X5 (mileage 100,000-150,000km)
MPV
- SEAT Altea (mileage up to 50,000km)
- Volkswagen Touran (mileage 50,000-100,000km)
- Volkswagen Touran (mileage 100,000-150,000km)
Sources
• DEKRA
http://www.samar.pl/__/__la/en/__ac/sec ... eport.html
-
Ερευνα δεν εχω να σου παραθεσω γιατι..δεν ασχολουμαι με ερευνες... Προσωπικες εμπειριες εχω αναφερει παμπολλες φορες αλλα και πριν.Τεσπα,νομιζω οτι η συζητηση που κανουμε σε τοσες σελιδες οχι μονο δεν καταληγει πουθενα αλλα ειναι και ανουσια. Ας θεωρησουμε οτι αμα παρουμε αλφα θα μαστε συνεχεια συνεργειο να τελειωνουμε.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σιγουρα δεν ειναι το φθηνο γκαζι των Alfa 33 quote]
βρωμόγκαζο βέβαια, από τη 1.4 μέχρι την 1.7 16v ήταν πυραυλάκι...
Κάτι 318και 320 τις εποχής δν ξέραν που να κρυφτούνΓιατι ξερουν σημερα ?
Περιοδικό παντως άλλα έλεγε για την 316 vs 159 1,8 για τις ρεπρίζ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερευνα δεν εχω να σου παραθεσω γιατι..δεν ασχολουμαι με ερευνες... Προσωπικες εμπειριες εχω αναφερει παμπολλες φορες αλλα και πριν.Τεσπα,νομιζω οτι η συζητηση που κανουμε σε τοσες σελιδες οχι μονο δεν καταληγει πουθενα αλλα ειναι και ανουσια. Ας θεωρησουμε οτι αμα παρουμε αλφα θα μαστε συνεχεια συνεργειο να τελειωνουμε.Έρευνα δε μπορείς να παραθέσεις γιατί δε θα βρεις
Μα πριν μιλάγαμε για προσωπικές εμπειρίες (δικές σου και άλλων) και είπες μόνος σου ότι δε καταλήγουμε πουθενά. Σου λέω, ΟΚ, το δέχομαι...και σου παραθέτω έρευνες...αλλά πάλι δε σου φτάνουν γιατί δεν ασχολείσαι με αυτές!
Θεώρησε ότι θέλεις. Το point μου σε καμία περίπτωση δεν είναι...'μην αγοράσετε Άλφα γιατί χαλάνε'...αλλά να παραθέσω κάποια γεγονότα που είναι αδιαμφισβήτητα νομίζω.
Τώρα ο καθένας αποφασίζει τι αγοράζει και πως...σε καμία περίπτωση δε θα κάνει κουμάντο κανένας στη τσέπη του.
-
mango τι να κάνουμε... αλλοι γεννήθηκαν βιομήχανοι κ άλλοι ξεκίνησαν με ένα βρακί στο χέρι για άλλη γη γι'άλλα μέρη για να καταφέρουν κάτι... άμα σου πω περίπτωση θα σου φύγει η μαγκιά. τεσπά
ασχολείσου εσύ με το στόλο σου κ άσε μας εμάς στον πόνο μας...
ουφ
το σκυλί μπορείς να το αγοράσεις..
-
niko120 αν βλέπεις 'ερευνες' που έχουν στα πιο αξιοπιστα οχήματα ΜΒ τότε είσαι βαθειααααααααααααααααααααααααααααααααα νυχτωμένος.
κ πρόβατο λευκό λευκο κ στρουμπουλό έτοιμο για σφάξιμο.
(τουλάχιστον για την 5ετια 2000-2005).
μη ζητήσεις κόντρα ξούρα! πονάει πολύ!!
ΑLFA ROMEO FORUM