-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα επιλογης
μονο των καθισματων του σπορ πακετου?Δυστυχώς ή πακέτο ή τίποτα πάει. Εκτός από φιμέ και ζάντες που υπάρχουν ως αυτόνομα έξτρα.
Βασικα εμενα με χαλανε πολυ τα φιμε στο σπορ πακετο...
και ομως φιλε Γρηγορη,
εγω που το πηρα με φιμε πισω απο την μανα του δεν ειχα κανενα προβλημα στην οδηγηση και μαλιστα προσθεσα και δυο ζελατινες ελαφρως σκουρες στα μπροστινα τζαμια για να δεσουν ολα μαζι και το αποτελεσμα ειναι super.
YΓ. δεν μου αρεσουν τα εντελως φιμε που βαζουν σε ορισμενα αυτοκινητα και επειδη εχω βαλει και δερματινα καθισματα να ξερεις οτι ειναι ενα (+) για την προστασια τους απο τον ηλιοΑυτο ειναι ακριβως που με ενοχλει, το οτι δεν δειχνει ωραιο επειδη τα μπροστινα
τζαμια δεν εχουν. Φαινεται σαν επαγγελματικο ...
Εσυ πετυχες με μπροστινες ζελατινες να φαινεται οτι τα μπροστα και πισω τζαμια
φαινονται το ιδιο σκουρα, και να εχουν το ιδιο ποσοστο αντανακλασης?ΝΑΙ!!!!!
και μαλιστα αξιζει να τις βαλεις γιατι πανε γαντι με το scirocco... αρκει να προσεξεις λιγο που θα τις τοποθετισεις. Λιγο προσοχη τις πρωτες 2 μερες μεχρι να στεγνωσουν γιατι δεν πρεπει να κατεβασεις παραθυρα καθολου κατι το οποιο δεν γινεται στο scirocco αφου με το που ανοιγεις πορτα κατεβαινει λιγο το παραθυρο οπως φανταζομαι θα ξερεις. Τελικα ομως αν τις βαλουν καλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα, τις συστηνω ανεπιφυλακτα -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Γεια σας και απο μενα παιδια.
Μια ερωτηση:
εχω διαβασει αρκετα κομματια στο φορουμ. Δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται για το adaptive cruise control που εγω τουλαχιστον το θεωρω ωραιο gudgetaki – σαφως όχι απαραιτητο, αλλα βολικο για τους τεμπελχαναδες σαν εμενα. (στανταρ dsg).
Ποια η γνωμη σας. Είναι κατι που ακομα και αν στοιχιζε 50 ευρω δεν θα το βαζατε. Υπαρχει κατι ελαττωματικο στο συστημα. Ακομα και για απλο cruise ψοντρολ δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Τέτοια κόλπα χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κάνουν μεγάλα ταξίδια στην εθνική ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αποκλειστικά για στροφιλίκια...για να το ευχαριστηθείς
Φαντάζομαι θα συνφωνήσουν όσοι το έχουν ήδη παραλάβει
το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Μια ερωτηση:
εχω διαβασει αρκετα κομματια στο φορουμ. Δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται για το adaptive cruise control που εγω τουλαχιστον το θεωρω ωραιο gudgetaki – σαφως όχι απαραιτητο, αλλα βολικο για τους τεμπελχαναδες σαν εμενα. (στανταρ dsg).
Ποια η γνωμη σας. Είναι κατι που ακομα και αν στοιχιζε 50 ευρω δεν θα το βαζατε. Υπαρχει κατι ελαττωματικο στο συστημα. Ακομα και για απλο cruise ψοντρολ δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Τέτοια κόλπα χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κάνουν μεγάλα ταξίδια στην εθνική ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αποκλειστικά για στροφιλίκια...για να το ευχαριστηθείς
Όχι ξέρω όμως ένα με έναν Ιταλό έναν Γερμανό και έναν Γάλλο
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μια ερωτηση:
Όχι ξέρω όμως ένα με έναν Ιταλό έναν Γερμανό και έναν Γάλλο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Να δω ρε ποτε θα σταματησες να τρολαρεις...
Ρε Ιταλακια... νταξ... το καταλαβαμε πως δεν τα συμπαθας τα γερμανικα. Ασε τα παιδια να πουνε ρε για το αμαξι τους το οποιο btw... οντως στριβει και στριβει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ... και το λεει καποιος Gruppisti -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να δω ρε ποτε θα σταματησες να τρολαρεις...
Ρε Ιταλακια... νταξ... το καταλαβαμε πως δεν τα συμπαθας τα γερμανικα. Ασε τα παιδια να πουνε ρε για το αμαξι τους το οποιο btw... οντως στριβει και στριβει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ... και το λεει καποιος GruppistiΠες τα ρε φιλε ...οπως βλεπεις ομως we do not feed the trolls ασ'τον να τραγουδαει...
-
Λοιπόν....έκανα ένα testdrive το scirocco και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα για πολλούς και διάφορους λόγους μερικοί από αυτούς είναι:αναγκαστικά έπρεπε να γυρίσω σπίτι με το δικό μου τουτου και όχι με το scirocco ,και σαν να μην έφτανε αυτό πρέπει να περιμένω ακόμα μέχρι να συγκεντρώσω την κατάλληλη προκαταβολή για να το αποκτήσω.Τι να πω δηλαδή?Κατα την ταπεινή μου γνώμη το αμάξι είναι άψογο από πολλές πλευρές.Ικανοποιεί τις ανησυχίες όταν υπάρχουν χωρίς να πεινάει πολύ γιατί άλλα 1.4 με λιγότερα άλογα και ροπή αλλά και χαμηλότερες επιδόσεις οι εργοστασιακές τους καταναλώσεις είναι αρκετά ψηλότερα.Οπότε υπομονή για κανενα μήνα ακόμη περίπου να τσεκάρω τα οικονομικά μου καλύτερα να πουλήσω το παλιό μου τουτου να πάω να το κλείσω για να έρθει σε 4-5 μήνες και φυσικα να βγάλω μια εξάμηνη κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί δουλεύουμε κιόλας.Οπότε μεγάλες θυσίες με περιμένουν μέχρι να το παραλάβω.Επίσης το επιτόκιο είναι 8.9% αλλά μου είπε ο πωλητής ότι μπορεί να το κάνει 7.9% αν φυσικά μπορέσει να πάρει έγκριση.Δε ζήτησα δώρα.Αλλά αν πάω να το κλείσω θα ζητήσω συναγερμό ή παρκτρονικ γιατί με προβλημάτισε λιγο ο όγκος του.
-
Ο χρήστης gbaladi έγραψε:
Λοιπόν....έκανα ένα testdrive το scirocco και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα για πολλούς και διάφορους λόγους μερικοί από αυτούς είναι:αναγκαστικά έπρεπε να γυρίσω σπίτι με το δικό μου τουτου και όχι με το scirocco ,και σαν να μην έφτανε αυτό πρέπει να περιμένω ακόμα μέχρι να συγκεντρώσω την κατάλληλη προκαταβολή για να το αποκτήσω.Τι να πω δηλαδή?Κατα την ταπεινή μου γνώμη το αμάξι είναι άψογο από πολλές πλευρές.Ικανοποιεί τις ανησυχίες όταν υπάρχουν χωρίς να πεινάει πολύ γιατί άλλα 1.4 με λιγότερα άλογα και ροπή αλλά και χαμηλότερες επιδόσεις οι εργοστασιακές τους καταναλώσεις είναι αρκετά ψηλότερα.Οπότε υπομονή για κανενα μήνα ακόμη περίπου να τσεκάρω τα οικονομικά μου καλύτερα να πουλήσω το παλιό μου τουτου να πάω να το κλείσω για να έρθει σε 4-5 μήνες και φυσικα να βγάλω μια εξάμηνη κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί δουλεύουμε κιόλας.Οπότε μεγάλες θυσίες με περιμένουν μέχρι να το παραλάβω.Επίσης το επιτόκιο είναι 8.9% αλλά μου είπε ο πωλητής ότι μπορεί να το κάνει 7.9% αν φυσικά μπορέσει να πάρει έγκριση.Δε ζήτησα δώρα.Αλλά αν πάω να το κλείσω θα ζητήσω συναγερμό ή παρκτρονικ γιατί με προβλημάτισε λιγο ο όγκος του.εε μα θες τι εσυ να παρεις scirocco δινοντας το δικο σου αμαξι,περνοντας με δοσεις το scirocco και να το παρεις και αυριο...να μην περιμενεις καθολου..και το λες και τουτου......και παραπονιεσαι κιολας!δεν πειραζει παραγγειλε το και περιμενε 5 μηνες οπως ολοι μας και μαζεψε λεφτα μεχρι τοτε
-
Scirocco 2.0 DSG vs chipped GTI V DSG http://www.youtube.com/watch?v=a0371VBVPis
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Scirocco 2.0 DSG vs chipped GTI V DSG http://www.youtube.com/watch?v=a0371VBVPis' target='_blankΑνοιγει πολυ ωραια το scirocco...
Κανει βεβαια και 6.7sec τα 0-100Km/h. -
Καλησπέρα, έχει μήπως ακούσει κανεις το ηχοσυστημα της dynaudio να μας πει εντυπώσεις? Επίσης που βρω καποια δοκιμή του 122?
-
Για το Dynaudio εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια σε αντιστοιχο
Αγγλικο forum, και συγκεκριμενα για την ποιοτητα
του ηχου, οτι σε καποια κομματια ειναι τοσο καθαρος
ο ηχος που ακους πραγματα που ενδεχομενως δεν ειχαν
αναδειχθει σε αλλα ηχοσυστηματα (λιγο υπερβολικο αλλα ετσι
εγραφαν!), ξεκαθαριζοντας οτι δεν ειναι η ενταση του ηχου
και το μπασο σε πολυ ανωτερα επιπεδα απο το απλο
ηχοσυστημα αλλα η καλυτερη ποιοτητα που ξεχωριζει...
Σου παραθετω και το αντιστοιχο link:http://www.sciroccocentral.co.uk/forum/ ... ?f=2&t=291
Παντως εγω που ασχοληθηκα λιγο με το
στανταρ RCD310 σε ενα test drive, και εχοντας
ενα αρκετα καλο στανταρ εργοστασιακο με 10 ηχεια στο δικο
μου, μου φανηκε μια χαρα.
Τωρα αν εισαι ιδιαιτερα ψαγμενος με την μουσικη,
σιγουρα καλο θα ειναι να βρεις και τα δυο για να τα
συγκρινεις και να αποφασισεις τελικα αν αξιζει τον κοπο
(και τα παραπανω χρηματα φυσικα που κανει).
Προς το παρον καποια δοκιμη για το 122,
τουλαχιστον εγω δεν εχω δει μεχρι στιγμης. -
Κάτι άλλο που με απασχολεί με την αγορά του scirocco είναι η εγγύηση.. Πώς μπορεί να είναι τόσο μικρή (2 +*2 χρόνια νομίζω!!) *εάν δώσεις κάτι παραπάνω, και τι ποσό είναι αυτό το 'παραπάνω??' Υποτίθεται ότι είναι δοκιμασμένοι κινητήρες από golf κτλ, υποτίθεται (και φαίνεται) ότι είναι καλοστημένο γενικά όλο το αυτοκίνητο, υποτίθεται ότι είναι VW και όχι daihatsu!! Πώς το βγάλανε να έχει 2 χρόνια εγγύησης????? !!!!!!
-
Ο χρήστης Antonio DOD έγραψε:
Κάτι άλλο που με απασχολεί με την αγορά του scirocco είναι η εγγύηση.. Πώς μπορεί να είναι τόσο μικρή (2 +*2 χρόνια νομίζω!!) *εάν δώσεις κάτι παραπάνω, και τι ποσό είναι αυτό το 'παραπάνω??' Υποτίθεται ότι είναι δοκιμασμένοι κινητήρες από golf κτλ, υποτίθεται (και φαίνεται) ότι είναι καλοστημένο γενικά όλο το αυτοκίνητο, υποτίθεται ότι είναι VW και όχι daihatsu!! Πώς το βγάλανε να έχει 2 χρόνια εγγύησης????? !!!!!!Tα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν 2 χρόνια εγγύηση από την μαμά εταιρεία + 2-4-5-6-8 χρόνια εγγύηση από ασφαλιστική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο γενικός εισαγωγέας στην Ελλάδα.
Αυτό που εκτίμησα στην VW είναι ότι μου το είπαν ξεκάθαρα 2 εργοστασιακή και 2 από εμάς εάν δώσεις άλλα 400 ευρώ, όχι 50 χρόνια εγγύηση αλλά το κόστος της ασφαλιστικής μέσα στην τιμή.
Εξάλλου και ατα αυτοκίνητα είναι συσκευές και χαλάνε ανάλογα την χρήση πάντα, εάν οι εταιρείες έδιναν εγγύηση εφ όρου ζωής θα έμπαιναν μέσα από τον κάθε κάγκουρα που θα έσκιζε το αυτοκίνητο με την λογική ότι τον καλύπτει η εγγύηση.
-
Τωρα που το αναφερετε,
τα +2 ειναι επισης εργοστασιακα
και μεταφερονται σε επομενο ιδιοκτητη? -
Οχι ειναι απο ασφαλιστικη και δεν μεταφερονται στον επομενο ιδιοκτητη.
-
Oταν σου τα προσφερει
δηλαδη ο επισημος αντιπροσωπος
με 400ευρω τι ακριβως
καλυπτουν? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Οχι ειναι απο ασφαλιστικη και δεν μεταφερονται στον επομενο ιδιοκτητη.μια χαρα μεταφερεται και στον επομενο ιδιοκτητη...
μη μπερδευεσαι με αλλες εταιριες
-
Ο χρήστης Antonio DOD έγραψε:
Κάτι άλλο που με απασχολεί με την αγορά του scirocco είναι η εγγύηση.. Πώς μπορεί να είναι τόσο μικρή (2 +*2 χρόνια νομίζω!!) *εάν δώσεις κάτι παραπάνω, και τι ποσό είναι αυτό το 'παραπάνω??' Υποτίθεται ότι είναι δοκιμασμένοι κινητήρες από golf κτλ, υποτίθεται (και φαίνεται) ότι είναι καλοστημένο γενικά όλο το αυτοκίνητο, υποτίθεται ότι είναι VW και όχι daihatsu!! Πώς το βγάλανε να έχει 2 χρόνια εγγύησης????? !!!!!!Εάν ήτανε Daihatsu δεν θα χάλαγε ποτέ!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Οχι ειναι απο ασφαλιστικη και δεν μεταφερονται στον επομενο ιδιοκτητη.μεταφερονται
VW Scirocco