-
το αμαξι σου ειναι fiat punto sporting 1.4 95hp 2004.
παρτο και θα με θυμηθεις. -
μην τον ακούς... έχει συνεργείο και σε θέλει πελάτη
Υ.Γ
Χούμιορ , just χούμιορ -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παρτο και θα με θυμηθεις.Επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι με τα Ιταλικά θα χρειαστώ τη βοήθεια σου και έχει σχέση και με το θέμα.
Φίλος και συνάδελφος έχει ένα Punto ΕLX 5πορτο του 2002 ... με περίπου 80000χλμ.
Καθημερινά φεύγουμε μαζί και με αφήνει κοντά στο σπίτι μου.Ομολογώ ότι το αυτοκίνητο έχει πολύ καλούς χώρους και ωραίο εσωτερικό.
Εδώ όμως θα χρειαστώ τη βοήθεια σου.
Έχει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα.-
Δεν λειτουργεί τίποτα στα όργανα του κοντέρ... Όλα είναι νεκρά. Όλοι οι δείκτες. Του έχει μείνει 2 φορές από βενζίνη. Εχει πάει δύο φορές σε FIAT συνεργείο και δεν μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα και του προτείνουν να αλλάξει τον εγκέφαλο (με τεράστιο φυσικά κόστος).
-
Έχει σημαντικό πρόβλημα με το ηλεκτρικό παράθυρο του συνοδηγού. Πολλές φορές κολάει και δεν λειτουργεί. Στο συνεργείο του άλλαξαν μοτέρ αλλά πάλι τίποτα. Παίζει για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια (φυσικά πάντα πληρώνει εργασίες και ανταλλακτικά)
-
Το αυτοκίνητο θέλει γενικό service και φουλ εξάτμιση και μάλλον και καταλύτη και προσπαθεί να βρει εξουσιοδοτημένο κάπου προς τα βόρεια προάστεια. Μόλις χθες μάθαμε ότι ο Παζαρόπουλος στο Δαχτυλίδι στην Κηφισίας έβαλε λουκέτο (έξωση). Ψάχνει για συνεργείο δύο μέρες τώρα αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Φυσικά υπάρχει η Λάμδα αλλά εκεί έχει ήδη αρνητικότατες εμπειρίες...
Σήμερα που γυρνούσαμε μου έλεγε ότι τελικά θα το 'πετάξει'... ή θα το χαρίσει ... γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα. Του είπα ότι μπορεί να βγάλουμε άκρη.
Έχεις υπόψη κανένα συνεργείο της προκοπής;
υ.γ. ώπα ξέχασα και το ρελαντί! Το ρελαντί του παίζει πάνω-κάτω συνέχεια! δεν σταθεροποιείται ποτέ... Τι να φταίει άραγε;
-
-
....κι υστερα μου λετε εσεις να παρω punto!βρε ουυυυυστ!!

-
Ο χρήστης psyneck έγραψε:
....κι υστερα μου λετε εσεις να παρω punto!βρε ουυυυυστ!!
Δεν ειναι ολα τα πουντο στην παραπανω κατασταση ,μην τρελαθουμε!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
παρτο και θα με θυμηθεις.Επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι με τα Ιταλικά θα χρειαστώ τη βοήθεια σου και έχει σχέση και με το θέμα.
Φίλος και συνάδελφος έχει ένα Punto ΕLX 5πορτο του 2002 ... με περίπου 80000χλμ.
Καθημερινά φεύγουμε μαζί και με αφήνει κοντά στο σπίτι μου.Ομολογώ ότι το αυτοκίνητο έχει πολύ καλούς χώρους και ωραίο εσωτερικό.
Εδώ όμως θα χρειαστώ τη βοήθεια σου.
Έχει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα.-
Δεν λειτουργεί τίποτα στα όργανα του κοντέρ... Όλα είναι νεκρά. Όλοι οι δείκτες. Του έχει μείνει 2 φορές από βενζίνη. Εχει πάει δύο φορές σε FIAT συνεργείο και δεν μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα και του προτείνουν να αλλάξει τον εγκέφαλο (με τεράστιο φυσικά κόστος).
-
Έχει σημαντικό πρόβλημα με το ηλεκτρικό παράθυρο του συνοδηγού. Πολλές φορές κολάει και δεν λειτουργεί. Στο συνεργείο του άλλαξαν μοτέρ αλλά πάλι τίποτα. Παίζει για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια (φυσικά πάντα πληρώνει εργασίες και ανταλλακτικά)
-
Το αυτοκίνητο θέλει γενικό service και φουλ εξάτμιση και μάλλον και καταλύτη και προσπαθεί να βρει εξουσιοδοτημένο κάπου προς τα βόρεια προάστεια. Μόλις χθες μάθαμε ότι ο Παζαρόπουλος στο Δαχτυλίδι στην Κηφισίας έβαλε λουκέτο (έξωση). Ψάχνει για συνεργείο δύο μέρες τώρα αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Φυσικά υπάρχει η Λάμδα αλλά εκεί έχει ήδη αρνητικότατες εμπειρίες...
Σήμερα που γυρνούσαμε μου έλεγε ότι τελικά θα το 'πετάξει'... ή θα το χαρίσει ... γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα. Του είπα ότι μπορεί να βγάλουμε άκρη.
Έχεις υπόψη κανένα συνεργείο της προκοπής;
υ.γ. ώπα ξέχασα και το ρελαντί! Το ρελαντί του παίζει πάνω-κάτω συνέχεια! δεν σταθεροποιείται ποτέ... Τι να φταίει άραγε;
βλεπω το αμαξι χρειαζεται εναν καλο ηλεκτρολογο.
αυριο θα σου στειλω διευθυνση απο εναν ιταλο στον γερακα να παει ο φιλος σου να τελειωσει με το θεμα.
με εγγυηση στο λεω. -
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
...
βλεπω το αμαξι χρειαζεται εναν καλο ηλεκτρολογο.
αυριο θα σου στειλω διευθυνση απο εναν ιταλο στον γερακα να παει ο φιλος σου να τελειωσει με το θεμα.
με εγγυηση στο λεω.Έχει πάει σε κάποιον ηλεκτρολόγο αλλά ο τύπος δεν έβαλε χέρι...
Βγάλανε και το καντράν, είδαν ότι μάλλον η πλακέτα των οργάνων δεν έχει πρόβλημα, αλλά από ότι φαίνεται η τεχνογνωσία είναι χαμηλή για τέτοιου είδους προβλήματα.Περιμένω το μήνυμά σου
Ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Βασικά από τα μοντέλα που προτάθηκαν θα συνιστούσα να αποφύγεις το πόλο. Έχω ακούσει αρκετά περιέργα από δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες, ενώ για επειδή είναι γουβού κρατάει τιμές.
Το θέμα τριγμούς τελικά είναι τελείως υποκειμενικό. Δεν θυμάμαι αμάξι από ολοκαίνουργια μπεμβέ και μερσεντές έως αρχαίο λάντα που να μην τρίζει και κοπανάει. Το θέμα είναι πόσο τρίζει...
Αν δεν σε ενοχλούν τα σουλούπια τους θα σου συνιστούσα τα προηγούμενα τζάζ και μάζντα 2. Το τζάζ κρατάει τιμή αλλά είναι εξαιρετικά πρακτικά όχημα και το 2 είναι επίσης με πλούσιους χώρους και καλοφτιαγμένο (έχει αριστεύσει και σε μερικές έρευνες αξιοπιστίας αν σε ενδιαφέρει...)
Nαι μονο που εγω δεν εχω ''ακουσει'' και ειμαι ιδιοκτητης...και σε πληροφορω πως ειναι παρα πολυ καλο αμαξι...εκ πειρας...
Σόρρυ φίλε αλλά εσύ μπαίνεις στην κατηγορία μου 'έχουν πει'. Τα πόλο που λέω και τους ιδιοκτήτες τους ξέρω τρισδιάστατα, σε αρκετά από αυτά έχω μπει ο ίδιος, σε ένα με φώναξε η ιδιοκτήτρια του να το δω μπας και βρούμε γιατί ανεβάζει θερμοκρασία στα κόκκινα ενώ έστρωνε (!) ακόμα το αμάξι και τελικά πήγε στο γνωστό καλό συνεργείο χωρίς να θυμάμαι τι του αλλάξανε...
Αντίστοιχα για το φιέστα που έχω ακούσει τα χίλια μύρια περί σκουριών κτλ, κολλητάρι που πήρε από τους πρώτους φιέστα μετά από 7 χρόνια είναι κατευχαριστημένος, ενώ το αμάξι μπορεί να είναι λίγο ψοφίμι μεν αλλά έχει εξαιρετικό εσωτερικό...
Για αυτό λέω στο φίλο που ψάχνει αμάξι μην κολλάει σε ονόματα και σε μοντέλα. Άμα δει ένα αμάξι το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και λογική τιμή, του 'ταιριάζει' αισθητικά, οδηγικά και χωροταξικά ας το χτυπήσει ασχέτως μάρκας και φήμης...
-
φιλε μου, αυτο εχω αρχισει να διαπιστωνω κι εγω... λιγοι θα σου πουν κακα λογια για το αμαξι που εχουν.και η κουβεντα που ειπες( 'Άμα δει ένα αμάξι το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και λογική τιμή, του 'ταιριάζει' αισθητικά, οδηγικά και χωροταξικά ας το χτυπήσει ασχέτως μάρκας και φήμης...') ειναι το πιο σωστο τελικα... το μονο που τελικα προσπαθεις ειναι απλα να μην σε κλεψει ο πωλητης...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Για αυτό λέω στο φίλο που ψάχνει αμάξι μην κολλάει σε ονόματα και σε μοντέλα. Άμα δει ένα αμάξι το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και λογική τιμή, του 'ταιριάζει' αισθητικά, οδηγικά και χωροταξικά ας το χτυπήσει ασχέτως μάρκας και φήμης...Αυτό εννοείται...
Ωστόσο θεωρούμε ότι κάπως πρέπει να περιορίσει τις επιλογές του, γιατί διαφορετικά θα μπλέξει με χιλιάδες μεταχειρισμένα και ίσως δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου να ψάχνει διαρκώς ανάμεσα σε διαφορετικούς κατασκευαστές και διαφορετικά μοντέλα...
Από εκεί και πέρα κανείς δεν λέει ότι κάποιοι κατασκευαστές είναι προς αποφυγήν...
Σίγουρα θα υπάρχουν καλά μεταχειρισμένα όλων των κατασκευαστών... -
Χαιρεται παιδια.Γενικοτερα οι απαιτησεις μου ειναι 1100 με 1400 κυβικα,το πολυ 60.000 χλμ, υδραυλικο τιμονι, AC, κυριως με βιβλιο service, μοντελο 2003 και πανω και να το παρω με προκαταβολη και τα υπολοιπα δοσεις.
Μπορειτε να με βοηθησετε??
Όσον αφορά τα χλμ πρόσεχε φίλε μου... μην τυχόν τα 60 είναι 120 πραγματικά...
Γενικότερα κοίτα την κατάσταση του αυτ/του , από εκεί φαίνονται τα χλμ και όχι από το κοντέρ -
Μωρε την εχω πατησει..και δεν ηταν για 60.000 χλμ... αλλα για παραπανω!!
Εγραφε 109.000 χλμ και ο τυπος ειχε κανει πανω απο 200.000! Δεν κοιταξα κι εγω τα χαρτια του και την πατησα κανονικα...
Το κολπο βεβαια για τα χλμ ειναι οτι οταν τα γυριζουν πισω, οι αριθμοι μετα δεν ειναι στην ιδια ευθεια!
Ρε παιδες, τοσο καιρο λεμε για τι αμαξι να παρω. Δεν μου χει πει ομως κανενας, πουλαει το δικο του???Η' εστω κανενας γνωστος του!
-
yaris polo getz
-
Το κολπο βεβαια για τα χλμ ειναι οτι οταν τα γυριζουν πισω, οι αριθμοι μετα δεν ειναι στην ιδια ευθεια!

Τα περισσοτερο πλεον ομως ειναι ψηφιακα...
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
yaris polo getzτι εννοεις φιλε nteminio?με τι σειρα τα βαζεις?
οντως..με τα ψηφιακα δεν ξερεις τι γινεται...

-
...Ρε παιδες, τοσο καιρο λεμε για τι αμαξι να παρω.
Δεν μου χει πει ομως κανενας, πουλαει το δικο του???
Η' εστω κανενας γνωστος του!ώπα! από εδώ ψάχνεις να βρεις;
μήπως να κοιτούσες εδώ: viewforum.php?f=9 -
Σωστοοοος! Αλλα δεν βρηκα τιποτα!
Απλα το ανεφερα εδω λογω του οτι συζητουσαμε τι να παρω (μου εστειλε και ενας φιλος pm). -
To Clio II πως και δεν το ανέφερε κανένας; Είναι καλό αμάξι, ελαφρύ καλοστημένο με ροπάτους κινητήρες και καλή ποιότητα μέσα.
Βέβαια αν σου βγει λεμόνι το Renault την έκατσες τη βάρκα
-
Εγώ σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Corsa όχι επειδή το θεωρώ καλύτερο από άλλα, απλά επειδή το έχω 3 χρόνια (C, 1.4) και το χρησιμοποιώ καθημερινά και ξέρω. Για τα χρήματα που δίνεις, δε θέλει πολλές σκέψεις. Επιλέγεις ποιο σου κάνει το κλικ και ξεκινάς και παίρνεις τηλέφωνα. Καταλήγεις σε 2-3, τα ελέγχεις και το πήρες. Τόσο απλά.
Το Corsa πάντως είναι απόλυτα αξιόπιστο, μην το φοβάσαι. Επιπλέον είναι οικονομικό, ασφαλές και έχει επιδόσεις άνω του μέσου όρου. -
Για πες, πως σου φαινεται? Σου χει παρουσιασει κανενα προβλημα? Να φανταστω οτι το χες παρει μεταχειρισμενο,ε?
Ok, παντα καπως ετσι γινεται. Απλα μια δευτερη γνωμη απο καποιον που ξερει και τα εχει οδηγησει δεν ειναι ασχημη. Επιπλεον, λογω του οτι ειναι μεταχειρισμενο, θες να ναι και λιγο πιο αξιοπιστο για να εισαι και πιο 'σιγουρος' για το τι παιρνεις. Εκανα κ μια φορα το λαθος, οποτε δεν θελω να την ξαναπατησω.
Α! Και κοιταω κυριως σε μαντρες. Δεν νομιζω να ναι κακο αυτο,ετσι?
Αγορά Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου