-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Το άλλο άκρο εδώ πέρα. Πολύ υποψιασμένος και καχύποπτος. Εξηγούμαι:
Έρχεται γράμμα από την Εμπορική με μία κάρτα μέσα. δεν το δέχθηκα ('ζήτησα εγώ κάρτα; καμμιά visa electron πιστωτική με τίποτα τρελούς όρους θα είναι') και τούς το επέστρεψα.
Μετά από λίγο η τρέχουσα κάρτα ανάληψης είχε λήξει και δε δούλευε πλέον. Αυτή που μού είχαν στείλει ήταν για αντικατάστασή της κι εγώ την είχα επιστρέψει...!!!
Η visa electron δεν είναι πιστωτική κάρτα αλλά χρεωστική (debit card). Δεν βάζεις φέσι αλλά σου τραβάει λεφτά από τα ήδη υπάρχοντα.
Πολυ χρησιμη καρτα, χρησιμοποιουσα στην Αγγλια, στην ουσια πληρωνεις μετρητοις χωρις να κουβαλας μετρητα.....ακομη και στο σουπερ μαρκετ οταν πληρωνες στο ταμειο μπορουσες να 'σηκωσεις' μετρητα απο το ταμειο το θεμα ειναι οτι εκει δεν ειχε προμηθεια, ενω εδω στο Ελλαντα έχει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το άλλο άκρο εδώ πέρα. Πολύ υποψιασμένος και καχύποπτος. Εξηγούμαι:
Έρχεται γράμμα από την Εμπορική με μία κάρτα μέσα. δεν το δέχθηκα ('ζήτησα εγώ κάρτα; καμμιά visa electron πιστωτική με τίποτα τρελούς όρους θα είναι') και τούς το επέστρεψα.
Μετά από λίγο η τρέχουσα κάρτα ανάληψης είχε λήξει και δε δούλευε πλέον. Αυτή που μού είχαν στείλει ήταν για αντικατάστασή της κι εγώ την είχα επιστρέψει...!!!
Η visa electron δεν είναι πιστωτική κάρτα αλλά χρεωστική (debit card). Δεν βάζεις φέσι αλλά σου τραβάει λεφτά από τα ήδη υπάρχοντα.
Πολυ χρησιμη καρτα, χρησιμοποιουσα στην Αγγλια, στην ουσια πληρωνεις μετρητοις χωρις να κουβαλας μετρητα.....ακομη και στο σουπερ μαρκετ οταν πληρωνες στο ταμειο μπορουσες να 'σηκωσεις' μετρητα απο το ταμειο το θεμα ειναι οτι εκει δεν ειχε προμηθεια, ενω εδω στο Ελλαντα έχει!
έχει στην Ελλάδα προμήθεια? νομίζα πως όχι...
τη χρησιμοποιούσα στην Ελλάδα, αλλά δεν είχα προμήθεια, τουλάχιστον δεν κατάλαβα ότι έχω...
είχα 2, μία από alpha, και μία από πειραιώς.
αυτό που λες ισχύει και στη Γερμανία. είναι πολύ πρακτική κάρτα... -
Πριν 3-4 χρονια ανοιξα λογαριασμο μισθοδωσιας στην αλφα, και μου βγαλανε μια ελεκτρον για αναληψεις, μου ειχαν πει οτι εχει χρεωση αν πληρωσω σε μαγαζι, αν ειναι τοσο ζωα και μου ειπαν ψεματα τι να πω
-
Δεν εχει προμηθεια λαθος κανεις την χρησιμοποιω μια δεκαετια κ ειμαι σιγουρος .
-
Κι εγω το ίδιο. Προμήθεια έχει μόνο αν την χρησιμοποιήσεις σαν πιστωτική.
-
Τότε ειναι μεγαλοι τρόμπες (και ειχα ρωτησει και τον τσιφ τελερ ) τοτε, διευκρινιζοντας, οτι δεδομενου πως κανω αγορα και εχει μεσα στο λογαριασμο παραπανω € απο το προιον που αγοραζω, μου ειπε πως εχει προμηθεια....
Βασικα δεν ηξερα καν οτι με αυτην την καρτα μπορω να εχω αρνητικο υπολοιπο
-
Τότε ειναι μεγαλοι τρόμπες (και ειχα ρωτησει και τον τσιφ τελερ ) τοτε, διευκρινιζοντας, οτι δεδομενου πως κανω αγορα και εχει μεσα στο λογαριασμο παραπανω € απο το προιον που αγοραζω, μου ειπε πως εχει προμηθεια....Βασικα δεν ηξερα καν οτι με αυτην την καρτα μπορω να εχω αρνητικο υπολοιπο
αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το ήξερα.
και την είχα για ασφαλή κάρτα, υπό την έννοια ότι αν σου κλέψουν τα στοιχεία, δεν μπορούν να σου πάρουν παραπάνω χρήματα από αυτά που έχει ο λογαριασμός. -
Μπορουν να δανειστουν μεχρι 3000ευρω αλλα δεν τους συμφερει γιατι εχει τοκους
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μπορουν να δανειστουν μεχρι 3000ευρωδεν το ήξερα ρε γμτ, ιδίως τώρα που έφυγα δεν ασχολήθηκα καθόλου...
ευχαριστώ!
-
Πολυ χρησιμη καρτα, χρησιμοποιουσα στην Αγγλια, στην ουσια πληρωνεις μετρητοις χωρις να κουβαλας μετρητα.....ακομη και στο σουπερ μαρκετ οταν πληρωνες στο ταμειο μπορουσες να 'σηκωσεις' μετρητα απο το ταμειο το θεμα ειναι οτι εκει δεν ειχε προμηθεια, ενω εδω στο Ελλαντα έχει!Στην Αγγλία δέχονται τα καταστήματα Visa Electron; Μήπως εννοείς Switch?? Αυτή είναι η κατ'εξοχήν 'cash' κάρτα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Επίσης αυτό με την προμήθεια είναι, πάλι, τελείως ανακριβές...
-
Αυτην την καρτα εννοουσα (σόλο και σουιτς) σαν λειτουργεια, οτι χρεωνες τον λογαριασμο καταθεσεων, και οχι οτι ειχα ελεκτρον στην Αγγλια
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μπορουν να δανειστουν μεχρι 3000ευρω
δεν το ήξερα ρε γμτ, ιδίως τώρα που έφυγα δεν ασχολήθηκα καθόλου...
ευχαριστώ!
Ανάλογα την κάρτα, και ανάλογα τι θέλεις εσύ.
Εγώ λ.χ. δεν έχω όριο υπερανάληψης (έτσι λέγεται), οπότε αν δεν έχει μέσα, μπαγιόκο γιοκ.
Αν δεν αισθάνεστε άνετα με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απλώς ζητήστε από την τράπεζα να σας καταργήσουν την υπερανάληψη. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μπορουν να δανειστουν μεχρι 3000ευρω
δεν το ήξερα ρε γμτ, ιδίως τώρα που έφυγα δεν ασχολήθηκα καθόλου...
ευχαριστώ!
Ανάλογα την κάρτα, και ανάλογα τι θέλεις εσύ.
Εγώ λ.χ. δεν έχω όριο υπερανάληψης (έτσι λέγεται), οπότε αν δεν έχει μέσα, μπαγιόκο γιοκ.
Αν δεν αισθάνεστε άνετα με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απλώς ζητήστε από την τράπεζα να σας καταργήσουν την υπερανάληψη.όταν γυρίσω Ελλάδα θ απεράσω να δω τί ισχύει με την υπερανάλυψή μου...
ευχαριστώ! -
Ελαβα ενα ωραιο mail.
<I am COLLINS MANDA, I and my Mother needs your honest assistance to stand
as our foreign beneficiary to our fund the sum of $12.5million U.S.Dollars which
my late father deposited in a SECURITY COMPANY.Please kindly get back to us if you will. Thanks.
Yours,
COLLINS MANDA. >Μεχρι τωρα τα εσβηνα αλλα εχω ορεξη.
Πειτε κατι εμπνευσμενο να τσιμπισει και για να αρχισω συνομιλιες.
Ελπιζω να εχουμε γελιο στη συνεχεια. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ελαβα ενα ωραιο mail.<I am COLLINS MANDA, I and my Mother needs your honest assistance to stand
as our foreign beneficiary to our fund the sum of $12.5million U.S.Dollars which
my late father deposited in a SECURITY COMPANY.Please kindly get back to us if you will. Thanks.
Yours,
COLLINS MANDA. >>Μεχρι τωρα τα εσβηνα αλλα εχω ορεξη.
Πειτε κατι εμπνευσμενο να τσιμπισει και για να αρχισω συνομιλιες.
Ελπιζω να εχουμε γελιο στη συνεχεια.http://www.419baiter.com/_scam_emails/0 ... 39966.html
Λες να ειναι ψεμματα; -
Δε βλεπω να φτιαχνεις ιστοριουλα με υποθεση.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δε βλεπω να φτιαχνεις ιστοριουλα με υποθεση.Τον skye να ρωτησεις
-
Τhe troll master σε αυτα τα ειδη?
Α, παμε στα βαρια κατευθειαν!
Skye!!!! -
Βασικα δεν ηξερα καν οτι με αυτην την καρτα μπορω να εχω αρνητικο υπολοιποΜπορουν να δανειστουν μεχρι 3000ευρω αλλα δεν τους συμφερει γιατι εχει τοκους
Αυτό λέγεται overdraft (υπερανάληψη) και εξαρτάται από τη κάθε τράπεζα αν θα το εφαρμόσει ή όχι. Δεν είναι στάνταρ! Πχ. η Α το διαφημίζει ως'Επιπλέον'.
-
Μου ήρθε email με τίτλο Confirm your National Bank of Greece account κατευθείαν βεβαίως στα spam το έβαλε το yahoomail από μόνο του...
ιδού:
Επιβεβαιωση της Εθνικης Τραπεζας της Ελλαδος λογαριασμο
Για να ολοκληρωθει η ενεργοποιηση, πρεπει να κανετε κλικ στο συνδεσμο
Κατωτερω, και εισαγετε τον αριθμο της καρτας σας στην επομενη σελιδα
Για να επιβεβαιωσετε τον λογαριασμο σας στην Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος.Καντε κλικ εδω για να ενεργοποιησετε το λογαριασμο σας
Μπορειτε επισης να επιβεβαιωσετε το λογαριασμο στο h*tp://www.ethniki.gr
Παρακαλω μην απαντησετε σε αυτο το email. Αυτο το γραμματοκιβωτιο δεν παρακολουθειται
Και δεν υπαρχει απαντηση θα σταλει.Σας ευχαριστουμε που επιλεξατε την Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος
Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος Teamεν τω μεταξύ όταν κλικάρεις τον σύνδεσμό τους το ίδιο το Firefox
...δεν σε αφήνει να μπεις ...τους πήραν όλοι χαμπάρι!
YΓ. δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική.
Άλλη μια απάτη που παίζει τελευταία