-
xerete paidia kali xronia kai xronia pola na exete
anigw auto to 8ema gia na mou dosete tis apopseis sas sto ti amortiser na valw sto corsaki mou
exw ena corsa a 92 montelo opos to eugale to ergostasio
se ena fitngo pou milisa mou eipan gia ta bilstein ta mavra 280 euro me topo8etisierotisi:auti i timi einai kai elatiria?
erotisi:otan lew na allaksw amortiser allazoun kai elatiria?
erotisi:apo pou mou protinete na ta allaksw?
8elw kati gia kinisi polis kai ektos polis to autokinito fortonete kapies foreseuxaristw ek ton proteron opion asxoli8ei me to 8ema mou
-
anigw auto to 8ema gia na mou dosete tis apopseis sas sto ti amortiser na valw sto corsaki mou
se ena fitngo pou milisa mou eipan gia ta bilstein ta mavra 280 euro me topo8etisierotisi:auti i timi einai kai elatiria?
8elw kati gia kinisi polis kai ektos polis to autokinito fortonete kapies foreseuxaristw ek ton proteron opion asxoli8ei me to 8ema mou
-
-
Ο χρήστης kakandreas έγραψε:
χωρις τα ελατηρια ειναι.
χεστους ειναι πολυ ακριβοι.εγω τα εβαλα στο πουντο τα μαυρα 200.
θα σου προτεινα ομως boge αερος λαδιου . -
pou mou protinete na ta valw?
endiktikes times? -
boge και sachs δεν είναι το ίδιο πράγμα; Αλήθεια boge που βρήκες;
-
Kakandreas, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
boge και sachs δεν είναι το ίδιο πράγμα; Αλήθεια boge που βρήκες;τα boge τα χρησιμοποιουν κατασκευαστες οπως mercedes bmw vw lancia κατι ξερουν αυτοι.
-
Τα έχεις βρει πουθενά στο εμπόριο όμως; Θα 'θελα να τα δοκιμάσω αλλά δεν τα βρίσκω. Κωδικοί υπάρχουν στην σελίδα της ZF αλλά στο εμπόριο;
-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Τα έχεις βρει πουθενά στο εμπόριο όμως; Θα 'θελα να τα δοκιμάσω αλλά δεν τα βρίσκω. Κωδικοί υπάρχουν στην σελίδα της ZF αλλά στο εμπόριο;λεωφορο αθηνων για κεντρο πριν τη γεφυρα εχει μια εκκλησια εκει κανεις δεξια εχει μαγαζι που πουλαει boge.
-
paidia to pc mou den ipostirizei kan elinika :s soz an einai toso enoxlitiko na min ksanapostarw ..
on topic tora. paidia mou protinete sachs an katalava alla montelo?
gia boge epsaksa google @@ doste kana link na ksestravo8o
mi me afinete ermeo ton mastoron exw plirosei idi 150 euro gia TIPOTA o enas mou leei 8elei takakia o allios ta takakia einai ok o enas mou leei 8es disko o allios eisai ok
exw pelagosei mou erxete na to petaksw
kai pali soz gia ta greeklish -
Τελικά τί θέλεις.... Αμορτισέρ, ελατήρια ή κάτι άλλο. Αν δεν είσαι σίγουρος μήπως να μας πεις όλη την ιστορία? Προσπάθησε ελληνικά αν μπορείς.
-
paidia den kserw ti 8elei to autokinito den exw allaksei tpt
auto pou exei tora pano varaei para poli les kai einai ena sidero mono :S
8elw mia anartisi i an xriazete kai elatiria to 8elw na einai aneto(na min varaei se lakouves,exoume para poles stin poli mou) kai min exw tetia megali klisi stis strofes
o filos pou mou eipe oti evale ta bilstein ta mavra 200 euro pou ta evale?ps greek den ginete paidia mega sorry nomizw sas exw pei ti 8elw den ksanapostarw sorry den 8elw na prizw
-
Να υποθέσω ότι το δικό σου corsa είναι εκείνο της σειράς Α αλλά το facelift.
Επειδή είχα στην κατοχή μου ανάλογο μοντέλο λίγο ποιο παλιό όμως απο το δικό σου προ facelift εποχή,του είχα βάλει kayaba(τα πορτοκαλί) χωρίς αλλαγή ελατηρίων όμως.
Βελτιώθηκε αρκετά η συμπεριφορά του αυτοκινήτου ιδιαίτερα στις στροφές,μιας και με τα παλιά σκέτος χάρος ήτανε, και μπορώ να πώ ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα σκληρά.
Για κάποιο χρονικό διάστημα κουβαλούσα οικογένεια με αυτό,και δεν θυμάμαι ποτέ η γυναίκα μου να παραπονέθηκε για αυτό το θέμα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Τα έχεις βρει πουθενά στο εμπόριο όμως; Θα 'θελα να τα δοκιμάσω αλλά δεν τα βρίσκω. Κωδικοί υπάρχουν στην σελίδα της ZF αλλά στο εμπόριο;
λεωφορο αθηνων για κεντρο πριν τη γεφυρα εχει μια εκκλησια εκει κανεις δεξια εχει μαγαζι που πουλαει boge.
offtopic αλλά ευχαριστώ
amirtiser gia corsa a