-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
[off topic] Ξέρουμε πόσο χάλια θα είναι η ποιότητα βίντεο από αυτά τα γυαλιά δεδομένων των προδιαγραφών τους; Ψήνομαι να τα χτυπήσω για το σκι.[/off topic]Δεν κανουν για μακ
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κ: Μέσα σε δευτερόλεπτα πλάκωσαν 30 άτομα με όπλα και περιπολικά
Μ: Σε πόση ώρα, ένα τέταρτο, μισή ώρα;
Κ: Ένα τέταρτο.Μα στην Ελλάδα ζούμε. Υπάρχει περίπτωση να μαζευεί αστυνομία σε 15'??? Εδώ να φωνάζεις ληστεία έξω από ατυνομικό τμήμα, θα σε συλλάβουν για φασαρία!
Οι περιπτώσεις είναι 2.
Περίπτωση 1
Περιμένεις βδομάδα και δεν εμφανίζεται αστυνομικός.Περίπτωση 2
Σε 3 λεπτά έχει εμφανιστεί η μισή δύναμη της περιοχής. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
[off topic] Ξέρουμε πόσο χάλια θα είναι η ποιότητα βίντεο από αυτά τα γυαλιά δεδομένων των προδιαγραφών τους; Ψήνομαι να τα χτυπήσω για το σκι.[/off topic]Έννοια σου και το είδα το 1,3 Mpixel. Αλλά δεν είναι πολύ ακριβά και θα τα πάρω. Θα βγάλω video να δείτε τις δυνατότητες τους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[off topic] Ξέρουμε πόσο χάλια θα είναι η ποιότητα βίντεο από αυτά τα γυαλιά δεδομένων των προδιαγραφών τους; Ψήνομαι να τα χτυπήσω για το σκι.[/off topic]
Δεν κανουν για μακ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ του την είπες!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
[off topic] Ξέρουμε πόσο χάλια θα είναι η ποιότητα βίντεο από αυτά τα γυαλιά δεδομένων των προδιαγραφών τους; Ψήνομαι να τα χτυπήσω για το σκι.[/off topic]
Δεν κανουν για μακ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ του την είπες!
φιλικο πειραγμα και οχι κατι κακοπροαίρετο
-
Δε σε πιστεύουμε είσαι γνωστός εγκάθετος.
(Χρήστο μετά από αυτό που σου έγραψε δε θα πρέπει να το ξαναμιλήσεις. )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε σε πιστεύουμε είσαι γνωστός εγκάθετος.(Χρήστο μετά από αυτό που σου έγραψε δε θα πρέπει να το ξαναμιλήσεις. )
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;
υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
Η λέξη μπάτσος ως συνώνυμο του αστυνομικός και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται μπορεί να θεωρηθεί εξύβριση. Προκαλέιται νομικός κίνδυνος για τους υπεύθυνους του φόρουμ.
Eχετε πολλη πλακα ρε παιδια...Και τι θα κανετε; Θα γεμισετε μηνυσεις τη μιση Ελλαδα;
Γουρονοπουλο να φαμε, ή θα απαγορευτει και αυτο;
Αμα μια επαγγελματικη ταξη ξεπερνα (κατα συρροη) τα ορια, ε, μην εχετε και απαιτησεις. Θα καταλαγιασει το πραγμα μονο του χρονιαρες μερες.
Eγω και να τον πω μπατσο, αυτος εχει οπλα, κλομπ, δακρυγονα και...τρομονομο. Ποιος ειναι πιο δυνατος;;;Παντως ξεκινηστε μηνυωντας το...topic! (το οποιο ακομα και εγω εχω πει οτι δεν μου αρεσει ο τιτλος του)
Οσο για τους υπευθυνους του φορουμ/4Τ ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα rethimno02. Ο Κ.Κ. (ξερεις, το αφεντικο) πιο πολυ μπατσους τους λεει, παρα αστυνομικους στα κειμενα του. Οταν εφαρμοζοταν ο νεος ΚΟΚ (ξερεις, αυτος ο α λα τρομονομος -θα μου πεις ενα γραμμα αλλαζει, τροχονομος/τρομονομος- που δεν σε αφηνει να πας δικαστικα αν υπαρχει αντιρρηση) στο περιοδικο υπηρχε μια στηλη με quotes χρηστων απο το 4ΤF περι του θεματος. Ε, οι τυποι σβηνοντας την λεξη 'αστυνομικος' απο το δικο μου quote μου αντεστρεφαν το νοημα του κειμενου μου που ελεγα οτι με τον τοτε νεο ΚΟΚ μπορει ενας 25 χρονος -αστυνομικος- να τιναξει στον αερα το μηνα οικογενειων. Φαινεται δεν τους αρεσει η λεξη αστυνομικος. Γρηγορα μια διμοιρια προς τα γραφεια των Τ.Ε....
Αντε καλα Χριστουγεννα και προσοχη γιατι απο μερικους ο ρεβανσισμος μπορει να εκφραστει με κανα ροζ χαρτακι...
-
Δεν πειράζει βρε johanndelta. Όταν ευοδωθεί η επανάσταση, θα έχεις τους δικούς σου επαναστατικούς μπάτσους για να γουστάρεις. Και δεν θα δίνουν ροζ χαρτάκια, θα δίνουν κόκκινα ή μαύρα. Ατςςς!
-
πριν απο 2 βδομαδες φανηκα παααααρα πολυ τυχερος(ισως ο πιο τυχερος του κοσμου!).ειδα αδειο δρομο και ειπα να ανοιξω λιγακι(ηταν ενα κουπερ s και ενα ΤΤ διπλα μου ) σε καποια φαση αφου τους περναω και αυτοι σταματανε να ενδιαφερονται βρισκομαι να πηγαινω μονος με καπου 190...
σταματαω κανονικα στο φαναρι και σκαει διπλα μου Ζητας..
(ακομα δε καταλαβα απο πού ξεφυτρωσε)μου κανει νοημα να κατεβασω το παραθυρο και αρχιζει παρα πολυ τσαντισμενος:
καλα εισαι τρελος?πώς πας ετσι?θα σκοτωσεις κανεναν? καβαλησαν ολοι ενα αυτοκινητο και την ειδαν γρηγοροι κτλ..εγω λογω του νεου ΚΟΚ αποφασισα να αλλαξω συμπεριφορα προς τα οργανα(συγκαταβατικος φλωρος mode on,τελικα το πιο αποτελεσματικο!):
ναι εχετε δικιο! και δε καταλαβα πώς αφαιρεθηκα!ο,τι και να μου πειτε ειναι λιγο...φανταστικε μου αστυνομικε και αλλα τετοια.ευτυχως δεν ασχοληθηκε περισσοτερο και εφυγε!
το ερωτημα ειναι το εξης:χωρις ρανταρ θα μπορουσε να μου παρει πινακιδες και διπλωμα?
σιγουρα θα μπορουσε να με γραψει για κατι(επικινδυνη οδηγηση ή επιδειξη οδηγικων) και απλως βαριοταν, αλλα το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορουσε να με γραψει με στοιχειο το κοντερ του(και το λογο του) γιατι προφανως προσπαθησε να με πιασει και ετσι θα καταλαβε με ποσα πηγαινα.
ο ζητας για την ιστορια οδηγουσε αυτες τις μικρες cross που δε πρεπει να πηγαινουν βημα.. -
Αν ήθελε, κάτι θα σου έβρισκε. Μέχρι και οδήγηση για επίδειξη, που βαράει άσχημα στο πορτοφόλι. Θα είχε άδικο;
Αν πεις ναι, για τυπικούς λόγους, δίνεις ένα καλό επιχείρημα σε όσους προτείνουν να μπουν κάμερες για παραβάσεις του ΚΟΚ ακόμα και στα σοκάκια. -
αδικο δε θα χε,αλλα δεν ειμαι τοσο κακος ανθρωπος να αξιζω κατι τετοιο!
η απορια παντως παραμενει,χωρις ρανταρ μπορει να ισχυριστει οτι τρεχω??
-
Όχι. Η παράβαση πρέπει να βεβαιώνεται από μέσο μέτρησης (ραντάρ χειρός, ραντάρ προσαρμοσμένο σε όχημα, σταθερό ραντάρ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν πειράζει βρε johanndelta. Όταν ευοδωθεί η επανάσταση, θα έχεις τους δικούς σου επαναστατικούς μπάτσους για να γουστάρεις. Και δεν θα δίνουν ροζ χαρτάκια, θα δίνουν κόκκινα ή μαύρα. Ατςςς!Tι το μελεταγες manosk μου...
Παω ο καψερος το μεσημερι να δω ειδησεις στην ΥΕΝΕΔ. Και τι να δω; Οι επαναστατες πραγματικα εχουν αποθρασυνθει. Μετα την καταληψη και την 'διαταγαχη τηθ ευγυθμηθ λειτουγειαθ' προχωρησαν και αλλο. Τελικως μελη του προσωπικου ειναι επανασταται!!!
Και παλι καλα Χριστουγεννα.
ΥΓ: Ε, σαν την Αργυρη και την Δουβαρα δεν ειναι αλλα πολυ ομορφη και η κ. Σαρακινη. Εγω ομως ψηφιζω Δουβαρα δαγκωτο, γιατι ειχα μια πρωην ο-λ-ο-ι-δ-ι-α...
-
Επίσης.
-
Πως λέγεται ο αστυνομικός που πίνει πορτοκαλάδα;...
... μπαμπατσος.
-
Kill παιδακια, stay bambatcha!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
το ερωτημα ειναι το εξης:χωρις ρανταρ θα μπορουσε να μου παρει πινακιδες και διπλωμα?
σιγουρα θα μπορουσε να με γραψει για κατι(επικινδυνη οδηγηση ή επιδειξη οδηγικων) και απλως βαριοταν, αλλα το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορουσε να με γραψει με στοιχειο το κοντερ του(και το λογο του) γιατι προφανως προσπαθησε να με πιασει και ετσι θα καταλαβε με ποσα πηγαινα.
..Παλαιότερα ορισμένες μοτοσυκλέτες (Honda) της τροχαίας είχαν ένα κουμπί στο ταχύμετρο, ακολουθούσαν τον παραβάτη και όταν το πάταγαν το κουμπί αυτό η βελόνα έμενε στη ταχύτητα που έδειχνε εκείνη την ώρα. Με δεδομένο αυτό έπρατταν ανάλογα. Τώρα αν με τα σημερινά δεδομένα μπορούσε να σε γράψει κάποια αντίστοιχη συσκευή (αν είχε) μόνο οι νομικοί του φόρουμ μπορούν να μας πουν.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ΥΓ: Ε, σαν την Αργυρη και την Δουβαρα δεν ειναι αλλα πολυ ομορφη και η κ. Σαρακινη. Εγω ομως ψηφιζω Δουβαρα δαγκωτο, γιατι ειχα μια πρωην ο-λ-ο-ι-δ-ι-α...
Λένα Αργύρη, γιατί θυμίζει λίγο από Yasmine Bleeth.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
..Παλαιότερα ορισμένες μοτοσυκλέτες (Honda) της τροχαίας είχαν ένα κουμπί στο ταχύμετρο, ακολουθούσαν τον παραβάτη και όταν το πάταγαν το κουμπί αυτό η βελόνα έμενε στη ταχύτητα που έδειχνε εκείνη την ώρα. Με δεδομένο αυτό έπρατταν ανάλογα. Τώρα αν με τα σημερινά δεδομένα μπορούσε να σε γράψει κάποια αντίστοιχη συσκευή (αν είχε) μόνο οι νομικοί του φόρουμ μπορούν να μας πουν.
Στο ερώτημα που έθεσες αν μπορούσε να κάνει κάτι η απάντηση είναι ΝΑΙ! Εφόσον υπάρχει μαρτυρία Αστυνομικού θα μπορούσε να σου κόψει μία ξεγυρισμένη κλήση για ελιγμούς και να σου κάνει την τσέπη αρκετά πιο ελαφριά.
Αυτό με τις μοτοσυκλέτες της HONDA δεν το γνώριζα αν και δεν με εκπλήσσει. Γνωρίζω πάντως ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του C4I θα ήταν και η δυνατότητα παρακολούθησης - καταγραφής σε real-time μέσω κάμερας αυτών που θα έβλεπε ο Ζητάς. Αν αυτό λειτουργούσε και είχε επιτραπεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη τότε θα μπορούσε να σου κόψει και κλίση για υπερβολική ταχύτητα και για ελιγμούς και δεν θα μπορούσες να βγάλεις κιχ.
Η αντίδραση του αστυνομικού ήταν σωστή. Θα ζύγιασε και το γεγονός ότι ο δρόμος ήταν άδειος ότι και το όχημα επιτρέπει τέτοιες ταχύτητες με σχετική ασφάλεια (σίγουρα μεγαλύτερο από το όχημα του 60 που κινείται με 120 χιλιόμετρα την ώρα και απαιτείται μία μέρα για να φρενάρει από τέτοια ταχύτητα). Θα έκοψε και μούρη πέραν πάσης υποψίας.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!