-
tha ithela kamia kali idea na soulouposo ena micra 1.4 (montelo 2002)amortiser kai na doso ligo boost sti mixani ala den thelo na doso ena karo europoula ama kanis xeri apo prosopiki empiria(exei idi micra xtiagmeno)i apla xeri na mou pi kamia idea kai kana kalo sinergio pou na min exei ti simperifora tou mastora ola ta xero kai ta resta... :evil:
eyxaristo procatabolika
-
tha ithela kamia kali idea na soulouposo ena micra 1.4 (montelo 2002)amortiser kai na doso ligo boost sti mixani ala den thelo na doso ena karo europoula ama kanis xeri apo prosopiki empiria(exei idi micra xtiagmeno)i apla xeri na mou pi kamia idea kai kana kalo sinergio pou na min exei ti simperifora tou mastora ola ta xero kai ta resta... :evil:
eyxaristo procatabolika
-
eyxaristo procatabolika
-
Γιατί όχι το πακέτο του Challenge; Δοκιμασμένη και φθηνή λύση.
-
den einai kai poli ftini mono ta amortiser exoun 700 euro kai den xero poso paei i exatmisi
-
Αν το '02 micra είναι το προηγούμενο και όχι το νέο άσχημο τότε άκου τι έκανα στο πρώην δικό μου(νυν αδερφής μου) 1.3 '99.
Ανάρτηση του challenge αγορασμένη από εμένα δηλ. Πορτοκαλί KYB-Ελατήρια Εibach(2,5-3 πόντους) που σημαίνει τότε 70.000+60.000=130.000δρχ. και άλλα 130.000 για ζάντα αλ.6x14(φόραγε 5x14 σιδερένια με τάσι) και μια μπούκα(ε απόληξη ήθελα να πω) στο υπάρχον καζανάκι(άλλα~15.000 δρχ). Αυτάαααα.
Για ολόκληρη εξάτμιση υπολόγισε άλλα 300-450 ευρώ και είσαι μια χαρά!!!
-
eyxaristo gatony
kai ne einai to montelo prin to asximo ... mpori na sou fani xazi i erotisi ala eixes apotelesma sta kratimata kalo i apla mia kali diafora kai apo tin exatmisi pires tipota i mono foribo re rotao giati emana einai mamisio apo kratimata xalia mayra ala apo mpam kati kani kai ta exo paei kai me to chalenge kai den eida na kani kai pola o tipos tora den xero poso to piese ala ipotheto kai kati akoma apo kopanima pos ta pigene xoropidage -
Όσον αφορά θέμα συμπεριφοράς το αυτοκίνητο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ !!!
Πολύ καλό σε δρόμο με στροφές(ιδιαίτερα σε στενό στροφιλίκι) ενώ στην εθνική δεν έπλεε και ακολουθούσε την τροχιά που επιλέγεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.......αυτά ήταν τα καλάΑπό θέμα άνεσης(ποια άνεση) πήγε περίπατο.
Εντάξει μην φανταστείς πως αφήνεις το μισό αυτοκίνητο κάτω κάθε φορά που συναντάς ανωμαλία(λακούβα,σαμαράκια),αλλά έχει γίνει κάπως ενοχλητικό ιδιαίτερα μέσα στη πόλη. Στην εθνική με ταχύτητες >130-140 μπορεί να κουράσει κάποιον(απαιτητικό επιβάτη) αφού ακολουθεί/διαβάζει όλες τις ανωμαλίες του δρόμου αλλά ίσως εσένα να σ'αρέσει!!!Από θέμα εξάτμισης δεν έχω κάνει τίποτα παρά μόνο την απόληξη που σου ανέφερα. Ξάδερφός μου που έχει το 1.0 challenge υποφέρει στο ταξίδι από θόρυβο,όπου πρέπει να συντονίσει τις στροφές του κινητήρα σε συγκεκριμένο σημείο ~4500σ.α.λ. για να μην τον κουράζει!(άσχετο:βέβαια δεν θα ξεχάσω στην εθνική όταν το δικό μου χτύπαγε κόφτη χλμ. στα 190 αυτός να με περνάει )
Και'γω να σου πω την αλήθεια τα είχα πάει με challenge και οι διαφορές ήταν ασήμαντες(να μην πω ανύπαρκτες). -
Σε κάποιο περιοδικό της εποχής (εντάξει, όχι πολύ 'έγκυρο' ) έγραψαν ότι σε αίσθηση το Micra Challenge 1.3 θύμιζε το παλιό Rallye 1.3. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή ή όχι, απλά θα γκρινιάξω πάλι για το πόσο βαριά, κουλά και βαρετά γίνονται τα σημερινά 'ασφαλή' μπαούλα που μας πουλάνε για 'GTI'.
Εντάξει, ξεθύμανα, μπορείτε να συνεχίσετε το ενδιαφέρον σας thread!
-
Gatony
Ευχάριστο πιστεύω ότι η απάντηση σου με κάλυψε απόλυτα χωρίς να θέλω να το κουράσω περισσότερο άμα μπορείς να μου πεις κάποιων αμορτισέρα που έμεινες ικανοποιημένος (άμα μένεις Αθηνά) κατά τα αλά ευχάριστο πόλη
-
Ο χρήστης petaltothemetal έγραψε:
GatonyΕυχάριστο πιστεύω ότι η απάντηση σου με κάλυψε απόλυτα χωρίς να θέλω να το κουράσω περισσότερο άμα μπορείς να μου πεις κάποιων αμορτισέρα που έμεινες ικανοποιημένος (άμα μένεις Αθηνά) κατά τα αλά ευχάριστο πόλη
Αμορτισερά? Είναι ο δικός μου μηχανικός που φροντίζει και τα άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας. Εγώ του πάω τα ανταλλακτικά και εκείνος την εργασία του
Μην περιμένεις να σου πω *racing service x *...και άλλα τέτοια όμορφα. Ο άνθρωπος είναι no name(αν το θες έτσι) ο οποίος είναι **έντιμος ** και ξέρει τη δουλειά του(γι'αυτό του έχω συστήσει 7 πελάτες,οι οποίοι γίνανε τακτικοί)Αν θες σου στέλνω με pm λεπτομέρειες...
-
Θα το ήθελα πόλη, έχω πόλη κακία εμπειρία από συνεργία (no name και μη) μερική νομίζουν ότι τα αυτοκίνητα φυτρώνουν στα δέντρα και σου κάνουν και χάρη μόνο που το κοιτάνε
Περιμένω τι λεπτομέρειες όποτε μπορείς -
Πολυ καλο αυτοκινητο, ειδικα για την πολη το Μικρα.
Πιστευω ομως οτι ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του.
-
Τυχερή για μένα όσοι το πήραν λίγο πριν βγει το καινούργιο είχε μια πολύ καλή έκπτωση ειδικά το 1400 είναι το πρώτο γιαπωνέζικο που πηρα και για τη κινήσει μέσα στην πόλη είναι ότι πρέπει(και όχι μονο)
Εάν κάποιος θυμάται πιο τεύχος τον 4τ είχε αφιέρωμα για το micra 02-03 το απλό 1.4 θα ήθελα να μου το πει ευχάριστο προκαταβολικά
micra 1.4