-
Να το στείλω στα ανέκδοτα;
-
Θυμάται κανείς ποιό ήταν το πρώτο αμάξι εργοστασιακό1400άρι που η ιπποδύναμή του έφτασε ή ξεπέρασε τα 100 άλογα?
Νομίζω ότι ήταν το Rover με 103 άλογα, αλλά δεν μπορω να το πώ με σιγουριά. -
alfa 146;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Θυμάται κανείς ποιό ήταν το πρώτο αμάξι εργοστασιακό1400άρι που η ιπποδύναμή του έφτασε ή ξεπέρασε τα 100 άλογα?
Νομίζω ότι ήταν το Rover με 103 άλογα, αλλά δεν μπορω να το πώ με σιγουριά.To 214 Rover, ετους 1995-96 πιστευω... Το θυμαμαι γιατι το 'λιγουρευόμουν'... Ευτυχώς ο Θεος με φωτισε και δεν το πήρα!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να το στείλω στα ανέκδοτα;Είπα, 'αν'...
Αν με ψηφίσετε όμως...
Για τον κινητήρα K-series Rover ανακάλυψα κάτι ένδιαφέρον:
*
'It was revolutionary in that it was the first volume production implementation of the low pressure sand casting technique.'* -
πως μεταφράζεται ο 'μπιλιοφόρος' στα αγγλικά?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πως μεταφράζεται ο 'μπιλιοφόρος' στα αγγλικά?constant velocity (c-v) joint ή ball joint
-
ευχαριστώ
-
Είδα πριν από λίγο έξω από μια αντιπροσωπεία Toyota μια νταλίκα να φορτώνει 6 μεταχειρισμένα Land Cruiser (με τις παλίες πινακίδες χωρίς το μπλε πλαίσιο)
Τι μπορεί να παίζει?
Υπάρχει περίπτωση να λήγουν τα leasing και να τα επιστρέφουν πριν το τέλος του χρόνου?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είδα πριν από λίγο έξω από μια αντιπροσωπεία Toyota μια νταλίκα να φορτώνει 6 μεταχειρισμένα Land Cruiser (με τις παλίες πινακίδες χωρίς το μπλε πλαίσιο)Τι μπορεί να παίζει?
Υπάρχει περίπτωση να λήγουν τα leasing και να τα επιστρέφουν πριν το τέλος του χρόνου?
Πολύ λογικό το βρίσκω αυτό σαν εξήγηση!!! Τίποτα μεσαιομεγάλα στελέχη εταιριών τα βαρέθηκαν - βλέπε έληξε το leasing - και τα πάνε για σκότωμα!!!
-
Παιδιά μήπως ξέρετε τη διαδικασία για αλλαγή των πινακίδων με τις Ευρωπαϊκές;
-
μια εύκολη οδός είναι να δηλώσεις οτι σου τις έκλεψαν και να ζητήσεις νέες...
-
Ο χρήστης diontheo έγραψε:
Παιδιά μήπως ξέρετε τη διαδικασία για αλλαγή των πινακίδων με τις Ευρωπαϊκές;1η περίπτωση... Πας Αστυνομικό Τμήμα και δηλώνεις οτι εχασες την μια πινακίδα. Παίρνεις (οπωσδήποτε) αντίγραφο της δήλωσής σου απο την Αστυνομία και πας Υπουργείο Μεταφορών, με την άδεια αυτ/του, την μια πινακίδα που σου έχει μείνει υποτίθεται αφου την αλλη την εχεις χάσει, τη βεβαίωση δηλωσης απώλειας, και ενα παράβολο των 30ευρω που θα παρεις απο την εφορία, ή ακόμα μπορείς και να προμηθευτείς απο γραφειάκια γύρω τριγύρω απο το Υπουργείο (με τουλάχιστον 20% προσαύξηση) που κάνουν μεταβιβάσεις κτλ. Με τα παραπάνω κανεις μια αιτηση αλλαγής πινακίδων λόγω Απώλειας, και σου δίνουν καινούργιες και νέα άδεια αυτ/του...
2η περίπτωση... Βγαζεις τις πινακίδες, 'ταλαιπωρείς' την μία, την τσακίζεις στην μέση, περα-δωθε κτλ, για να γίνει κουτάλι, και πας Υπουργείο Μεταφορών με Αδεια αυτ/του, 30ευρω παράβολο κ τις πινακίδες και κανεις Αιτηση Αλλαγής Πινακίδων λόγω φθοράς...
Αυτά...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πως μεταφράζεται ο 'μπιλιοφόρος' στα αγγλικά?Billtax μήπως?
-
-
Έχω ένα αυτοκίνητο προς πώληση και σκέφτομαι να το δώσω σ'ένα φίλο...
Το θέμα είναι πως δεν έχει όλο το ποσό και θα μείνουν περίπου 3000 τα οποία θα μου τα δώσει με δόσεις...Ενημερώνω κάπου ώστε να φανεί ότι το αυτοκίνητο το οδηγεί πλέον αυτός?
Γνωρίζετε ποιά διαδικασία 'παίζει' σε τέτοιες περιπτώσεις (κάποια χαρτιά δόσεων ή κάτι τέτοιο? -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Το θέμα είναι πως δεν έχει όλο το ποσό και θα μείνουν περίπου 3000 τα οποία θα μου τα δώσει με δόσεις...Ενημερώνω κάπου ώστε να φανεί ότι το αυτοκίνητο το οδηγεί πλέον αυτός?
Γνωρίζετε ποιά διαδικασία 'παίζει' σε τέτοιες περιπτώσεις (κάποια χαρτιά δόσεων ή κάτι τέτοιο?Θα του το πουλησεις δλδ;Θα σου δωσει επιταγη/συναλλαγματικές;Σιγουρα θα κανεις παρακρατηση κυριοτητας .
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Γνωρίζετε ποιά διαδικασία 'παίζει' σε τέτοιες περιπτώσεις (κάποια χαρτιά δόσεων ή κάτι τέτοιο?γιατί δεν πάει να πάρει ένα καταναλωτικό 3k να σε πληρώσει μετρητοίς και να μην μπλέκεις εσύ με δόσεις και παρακρατήσεις κυριότητας;
-
Αν ανεβαζω μαζι με ενα αλλο ατομο μια πολυθρονα σε μια σκαλα, ποιος σηκωνει μεγαλυτερο βαρος,αυτος που ειναι απο κάτω ή αυτός απο πάνω;
Υποθέτω αυτος από κάτω,βαζω και ενα υποερώτημα:
Αν η πολυθρονα ειναι καναπες,αν δηλαδη το αντικειμενο ειναι πολυ πιο μακρύ,αλλαζει κατι;
-
Στο αρχικό ερώτημα, αυτός που είναι απο κάτω.
Ως προς τον καναπέ, νομίζω οτι εξισώνεται κάπως η κατάσταση, αλλά και πάλι ο κάτω είναι ριγμένος.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο