-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι ερωτευμένος με τα κέρματα;με τα κέρματα όχι
με τις milka, bounty, callisto, mars, twix που μπορώ να αγοράσω με αυτά -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Είσαι ερωτευμένος με τα κέρματα;
με τα κέρματα όχι
με τις milka, bounty, callisto, mars, twix που μπορώ να αγοράσω με αυτάΦίλε Πέτρο πρόσεχε με τα bars αυτά διότι είδες πως με κατάντησαν....
-
Μάριε, δεν είμαι ο Πέτρος που με γνώρισες...
είμαι αυτός +4 κιλά πλέον
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με την golden ( )...
Εγώ μείωσα το μηνιαίο όριο της κάρτας μου σε 600 ευρώ.
(το ζητάς στη τράπεζα)Νιώθω πιο ασφαλής έτσι.
+1 στο Λεωνίδα....έβγαλα αναγκαστικά [αφού δεν είχα ποτέ μου ] μία πιστωτική για αγορές από νετ και μόνο και έβαλα πιστωτικό όριο 500 ευρώ και όποτεδήποτε θελήσω να κάνω μεγαλύτερης αξίας αγορά απλά ειδοποιώ και το εγκρίνουν. Από το να έβγαζα μία προπληρωμένη βίζα είναι σαφώς καλύτερα γιατί επωφελήσαι και από προσφορές-εκπτώσεις.
-
Δεν έχω πιστωτική και δεν προτίθεμαι να αποκτήσω. Αν έχω αγοράζω αν όχι δεν αγοράζω. Ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν έχω πιστωτική και δεν προτίθεμαι να αποκτήσω. Αν έχω αγοράζω αν όχι δεν αγοράζω. Ως εκεί που φτάνει το πάπλωμαδεν είναι μόνο εκεί το θέμα Κων/νε...δεν έχεις πιστωτική σε αποκλείει από πολλές συμφέρουσες αγορές στο νετ.
-
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο και γι'αυτό σκέφτομαι κάποια στιγμή να αποκτήσω ΜΟΝΟ την προπληρωμένη πιστωτική. Εκείνη που πάω στην τράπεζα βάζω μέσα λ.χ. 300 ευρώ για αγορά 280 ευρώ. Νομίζω πως έτσι και επωφελούμαι των δυνατοτήτων οπως σωστά λες αλλά και μειώνω τον κίνδυνο υποκλοπής κωδικού ή υπερβολικών από μέρους μου αγορών.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν έχω πιστωτική και δεν προτίθεμαι να αποκτήσω. Αν έχω αγοράζω αν όχι δεν αγοράζω. Ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα
δεν είναι μόνο εκεί το θέμα Κων/νε...δεν έχεις πιστωτική σε αποκλείει από πολλές συμφέρουσες αγορές στο νετ.
γι'αυτο παιρνεις μια χρεωστικη κ καθαρισες
κατα τ'αλλα οταν θελεις να παρεις κατι πηγαινεις κ κανεις αναληψη
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν είναι μόνο εκεί το θέμα Κων/νε...δεν έχεις πιστωτική σε αποκλείει από πολλές συμφέρουσες αγορές στο νετ.
και χρησιμοποιείς τις κακές τράπεζες που πίνουν το αίμα του κοζζζμάκι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
για καθε αγορα με χρεωστικη σπαω 4-5 υποκαταστηματα για να τα'χω καλα με τη συνειδηση μου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
για καθε αγορα με χρεωστικη σπαω 4-5 υποκαταστηματα για να τα'χω καλα με τη συνειδηση μου
-
Ολα είναι θέμα μυαλού και κοινής λογικής. Χρησιμοποιώ πιστωτικές από φοιτητής κιόλας, 8 χρόνια τώρα και δεν έχω αγοράσει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ που δε θα αγόραζα ούτως ή άλλως με μετρητά.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο και γι'αυτό σκέφτομαι κάποια στιγμή να αποκτήσω ΜΟΝΟ την προπληρωμένη πιστωτική. Εκείνη που πάω στην τράπεζα βάζω μέσα λ.χ. 300 ευρώ για αγορά 280 ευρώ. Νομίζω πως έτσι και επωφελούμαι των δυνατοτήτων οπως σωστά λες αλλά και μειώνω τον κίνδυνο υποκλοπής κωδικού ή υπερβολικών από μέρους μου αγορών.στην προπληρωμένη σου κρατούν νταβατζιλίκι σε κάθε γέμισμα...thnx but no thnx!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο και γι'αυτό σκέφτομαι κάποια στιγμή να αποκτήσω ΜΟΝΟ την προπληρωμένη πιστωτική. Εκείνη που πάω στην τράπεζα βάζω μέσα λ.χ. 300 ευρώ για αγορά 280 ευρώ. Νομίζω πως έτσι και επωφελούμαι των δυνατοτήτων οπως σωστά λες αλλά και μειώνω τον κίνδυνο υποκλοπής κωδικού ή υπερβολικών από μέρους μου αγορών.
στην προπληρωμένη σου κρατούν νταβατζιλίκι σε κάθε γέμισμα...thnx but no thnx!
+1. Χρεωστική Visa Electron και περνάει παντού, και αν δεν έχεις το μπαγιόκο στο λογαριασμό δεν αγοράζεις. Μπορείς να κάνεις ένα λογαριασμό αποκλειστικά γι´αυτό το σκοπό και να μεταφέρεις από άλλο λογαριασμό τα λεφτά που θέλεις να χρησιμοποιήσεις εκείνη τη στιγμή και καθάρισες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και επίσης ίσως να μη φαίνεται το ονομα σου στην καρτα πάνω.
πχ στην Κύπρου νομιζω γραφει απλά prepaid card. Οπότε αν θελεις να αποδείξεις ότι είναι δικιά σου, είναι δύσκολο...
-
Ας πούμε οτι κολλάει εδω. Ενα (ως ενα βαθμό) ενδιαφέρον άρθρο του Νίκου Δήμου και πολύ πιο ενδιαφέροντα σχόλια απο κάτω....!! Παλιό μεν, αλλα αξίζει...
http://nikosdimou.blogspot.com/2006/04/ ... st_27.html' target='_blank
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πχ στην Κύπρου νομιζω γραφει απλά prepaid card. Οπότε αν θελεις να αποδείξεις ότι είναι δικιά σου, είναι δύσκολο...
Όχι ρε συ, μια χαρά φαίνεται το όνομά σου στην prepaid της τράπεζας Κύπρου και το νταβατζιλίκι του γεμίσματος είναι μόνο 1e, καμία άλλη χρέωσή για ηλ.αγορές.
Αν δεν θέλεις να πληρώνεις ούτε αυτό το 1e ανοίγεις ένα λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και βγάζεις μια visa electron. Για όσους δε γνωρίζουν η electron δεν είναι πιστωτική ούτε έχει συνδρομές. Βάζεις χρήματα στο λογαριασμό μόνο όταν θέλεις να κάνεις αγορές οπότε και να σου κλέψουν τα στοιχεία της κάρτας δεν μπορούν να πάρουν χρήματα αν ο λογαριασμός είναι μηδενικός . Άντε να έχεις το πολύ-πολύ 50-100e μέσα, σιγά τα ωά. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Όχι ρε συ, μια χαρά φαίνεται το όνομά σου στην prepaid της τράπεζας Κύπρου και το νταβατζιλίκι του γεμίσματος είναι μόνο 1e, καμία άλλη χρέωσή για ηλ.αγορές.
Αν δεν θέλεις να πληρώνεις ούτε αυτό το 1e ανοίγεις ένα λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και βγάζεις μια visa electron. Για όσους δε γνωρίζουν η electron δεν είναι πιστωτική ούτε έχει συνδρομές. Βάζεις χρήματα στο λογαριασμό μόνο όταν θέλεις να κάνεις αγορές οπότε και να σου κλέψουν τα στοιχεία της κάρτας δεν μπορούν να πάρουν χρήματα αν ο λογαριασμός είναι μηδενικός . Άντε να έχεις το πολύ-πολύ 50-100e μέσα, σιγά τα ωά.ίσως να ισχύει αυτό που λες σε κάποιες κάρτες της Κύπρου.
πάντως σε ένα παλικάρι εδώ περα, του έφερε η μητέρα του (ύστερα από παραγγελία του στην Ελλάδα) μια κάρτα που είναι όπως αυτές με το 1 € ανά προσθήκη στο λογαριασμό και επάνω είχε γραμμένο όχι το όνομά του αλλά το 'prepaid card' . Και αυτό του δημιούργησε πρόβλημα σε μια συναλλαγή του με την εδώ avis.
Βέβαια μπορεί να μην κατάλαβε καλά και η μητέρα του και να ζήτησε άλλ' αντ' άλλων. Πάντως την είδα και εγώ και έγραφε πάνω 'prepaid card'. Μου έκανε εντύπωση. -
Η δικιά μου γράφει prepaid σκέτο και το όνομά μου.
-
τότε μάλλον θα να έκανε λάθος η μητέρα του.
γιατί είχε πολύ χιούμορ όταν μας τα έλεγε ' να, εγώ δεν ξέρω από αυτά, πήγα στην τράπεζα και τους είπα θέλω μια κάρτα για το ίντερνετ... κτλ'μπορεί να κάνω λάθος και εγώ...
καλά κάνεις και με διορθώνεις...!
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;