-
χαχαχαχα ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ.........
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
εδώ έχουμε την αστυνομία και με επίσημη εντολή του υπουργού κάθεται και κοιτάει το χάος, ο στρατός τι να προσφέρει.αυτό στην Ελλάδα παραδοσιακά ανήκει στις αρμοδιότητες του στρατού, γιαυτό λένε να επέμβει.
-
ποιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.......
ΑΣΥΔΩΣΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ........ -
ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ 'ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ' ΤΥΧΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ. ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
το 1992 βγήκε ο στρατος στο λοσ αντζελες για να ηρεμήσουν τα πραγμάτα σε παρόμοιες σκηνες βίας απο σχεδόν παρόμοιο περιστατικο.
Δεν έπαψε να είναι 'δημοκρατική' χώρα η ΗΠΑ!
Αρα για τι φοβάστε ρε λαμογια? Μηπως την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας και μόνο η ιδέα σας τρομάζει?H στρατος (εθνοφυλακη) βγαινει στους δρομους σε μεγαλες καταστροφες, θυελλες, πλημμυρες σεισμους κτλ
Εχω δει Humvee και πανοπλους παρεα με την αστυνομια σε μεγαλες χιονοπτοσεις και τυφωνες.
Η αποστολη ειναι να προστατευσουν τις περιουσιες πολιτων απο το πλιατσικο.
Τωρα ποσο δουλευει ειναι συζητησιμο. (βλεπε Νεα Ορλεανη που οι πολιτες πολλες φορες ειχαν ταμπουρωθει με τα οπλα στα σπιτια τους και οσο και αν ειμαι ενατιων των οπλων πολλες φορες απετρεψαν κλεφτες και πλατσικολογους απο το να μπουνε μεσα). Και πιστεψτε το εριξαν μερικες μπαταριες για εκφοβισμο και ουτε μυτη δεν ανοιξε. Απλως οι πλιατσικολογοι πηγαν σε σπιτι που ειχαν εκκενωθει.Νικος
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ 'ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ' ΤΥΧΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ. ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
καλό.......
-
Δεν κάνω πλάκα...
-
Δεν κάνω πλάκα...δηλαδή πάμε για εμφύλιο........
-
το μονο σιγουρο ειναι οτι στην ελλαδα ποτε δε βαριεσαι.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
O θεσμικός ρόλος του στρατού είναι να προστατεύει την επικράτεια από τους εχθρούς.
Ο παλιός στρατιωτικός κανονισμός ανέφερε και ''κάθε εσωτερικό εχθρό'', νομίζω πιάνετε το υπονοούμενο τουλάχιστο οι παλαιότεροι. Αυτό όμως έχει απαλειφθεί από τις νεώτερες εκδόσεις του εδώ και 3 δεκαετίες περίπου.
Η εμπλοκή του στρατού θα συνιστούσε μέγιστη συνταγματική εκτροπή.Αυτά που γίνονται είναι ικανά να φέρουν το σύνταγμα προς επανασύνταξη!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
O θεσμικός ρόλος του στρατού είναι να προστατεύει την επικράτεια από τους εχθρούς.
Ο παλιός στρατιωτικός κανονισμός ανέφερε και ''κάθε εσωτερικό εχθρό'', νομίζω πιάνετε το υπονοούμενο τουλάχιστο οι παλαιότεροι. Αυτό όμως έχει απαλειφθεί από τις νεώτερες εκδόσεις του εδώ και 3 δεκαετίες περίπου.
Η εμπλοκή του στρατού θα συνιστούσε μέγιστη συνταγματική εκτροπή.Αυτά που γίνονται είναι ικανά να φέρουν το σύνταγμα προς επανασύνταξη!
αυτά είδαν και οι συνταγματάρχες το 1967 και κατέβηκαν τα τάνκς.......
στο τέλος θα βγεί και κανένας τρελλός και θα το κάνει..... -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η εμπλοκή του στρατού θα συνιστούσε μέγιστη συνταγματική εκτροπή.+100
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
το μονο σιγουρο ειναι οτι στην ελλαδα ποτε δε βαριεσαι.+10000000000000000
-
Παιδιά, παιδιά....Να πω κι εγω κάτι.....Δεν ξέρω για το συγκεκριμμένο Αλέξη (μάλλον έμαθα απο μέσα οτι ο μπατσος δεν ηταν στα καλά του και μάλλον το έφαγε λάχανο το παιδάκι), αλλα με αυτά που γίνονται στην πόλη μου τις τελευταίες 2 ωρες και με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, θα έπρεπε να υπάρχουν πολλά νεκρά ακόμα 15χρονα.....!!
-
Φτάνεις στο εντελώς, εντελώς επικίνδυνο άλλο άκρο
Φοβάμαι πως χάνουμε τον ίσιο δρόμο.....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Παιδιά, παιδιά....Να πω κι εγω κάτι.....Δεν ξέρω για το συγκεκριμμένο Αλέξη (μάλλον έμαθα απο μέσα οτι ο μπατσος δεν ηταν στα καλά του και μάλλον το έφαγε λάχανο το παιδάκι), αλλα με αυτά που γίνονται στην πόλη μου τις τελευταίες 2 ωρες και με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, θα έπρεπε να υπάρχουν πολλά νεκρά ακόμα 15χρονα.....!!και οιγονεις τους-αν έχουν-με χειροπέδες στα κρατητηρια!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Παιδιά, παιδιά....Να πω κι εγω κάτι.....Δεν ξέρω για το συγκεκριμμένο Αλέξη (μάλλον έμαθα απο μέσα οτι ο μπατσος δεν ηταν στα καλά του και μάλλον το έφαγε λάχανο το παιδάκι), αλλα με αυτά που γίνονται στην πόλη μου τις τελευταίες 2 ωρες και με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, θα έπρεπε να υπάρχουν πολλά νεκρά ακόμα 15χρονα.....!!όχι μην το λές αυτό......είναι σκληρό........
-
Κανένας εμφύλιος. Είναι όπως με τους κατοίκους στα χωριά που πιάνουν τις καραμπίνες επειδή δεν υπάρχει αστυνομία να πιάσει τους ληστές. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Όχι τα κωλόπαιδα που καταστρέφουν κόσμο για χαβαλέ. Οι οπαδοί του Μπακούριν...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
εδώ έχουμε την αστυνομία και με επίσημη εντολή του υπουργού κάθεται και κοιτάει το χάος, ο στρατός τι να προσφέρει.Αφου οτι και να κανουν τωρα οι Αστυνομικοι θα τους κρεμασουν για παραδειγματισμο.
E τι να κανουν. Αμα προσπαθησουν να εμποδισουν κατι θα πεσουν μπουκετα και φυσικα ολοι θα λενε τα ιδια. Θα μας σκοτωσουν, φασιστες, θα γινει σφαγειο κτλ κτλ...
Οποτε και αυτοι καθονται και κοιτανε απο μακρια. Και οταν υπαρχει 0 πολιτκη βουληση απο τους κυβερνωντες τοτε περιμενετε να βγει ο αστυνομικος και να καθαρισει για παρτη τους;Νικος
-
Κανένας εμφύλιος. Είναι όπως με τους κατοίκους στα χωριά που πιάνουν τις καραμπίνες επειδή δεν υπάρχει αστυνομία να πιάσει τους ληστές. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Όχι τα κωλόπαιδα που καταστρέφουν κόσμο για χαβαλέ. Οι οπαδοί του Μπακούριν...ΟΚ....
άρα δεν υπάρχει κράτος........
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου