-
Όχι που να πάρει ο διάολος!!!
Είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι το τόπικ (το οποίο προφανώς και θα υπήρχε) θα 'πενηντάριζε'
γμτ για λίγο!!!
-
κρατιεμαι να μην μιλησω πολιτικα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κρατιεμαι να μην μιλησω πολιτικα......και πολύ καλά κάνεις.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τον μπαμπά που παίρνει 800 ευρώ και απολύεται μετά από 20 χρόνια γιατί κρίνεται οικονομικά ασύμφορος.
Τη γιαγιά που παίρνει σύνταξη 300 ευρώ και πρέπει να αγοράσει φάρμακα που στοιχίζουν 400.
Τον καθηγητή χωρίς την μαγκούρα, αλλά με τα ιδιαίτερα που στοιχίζουν 100 ευρώ την ώρα αν θέλει να περάσει στο πανεπιστήμιο, γιατί ακόμα και το φροντιστήριο πια κρίνεται ανεπαρκές.
Καλωσόρισες στον εικοστό πρώτο αιώνα.- δυσκολα φανταζομαι τον μεσο μαθητη να εχει τετοιους προβληματισμους
- γενικευεις και λαικιζεις
- Υπάρχουν μαθητες με πολυ ποιο ουσιαστικα προβληματα (παιδια μεταναστων) οι οποιοι δεν βγηκαν να τα σπασουν γιατι δεν ειναι κακομαθημενα, γιατι δεν ειναι τσογλανακια, γιατι εχουν αγωγη και γιατι δεν εχουν χρονο για να χασουν σε τετοιου ειδους αντικοινωνικες εκδηλωσεις... κοιτανε την προοδο τους!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... έσπασαν το γνωστό μαγαζί με τα σπαθιά στην ομόνοια και έβλεπε διάφορους στην πατησίων να εχουν βουτήξει απο ενα σπαθι και να τριγυρνάνε...
Όχι ρε, δεν είδε καλά, μόνο πυροτεχνήματα πήραν. Το είπε κι ο Asimov.
Κατι αντικες πηραν ρε Ηλια. Ο αλλος ο καραγκιοζης ειπε στη Βουλη οτι μπηκαν σε οπλοπωλειο, πηραν οπλα και κατευθυνονταν εκει να τους πυροβολησουν....
Ωπ! Τωρα το ειδα αυτο: μη διαδηλωνετε, χαλατε την προοδο σας!
ΕΛΕΟΣ -
Μήπως, λέω μήπως είδε κανείς στα πλάνα της κωλοτηλεόρασης ποιοι ήταν αυτοί που έκλεβαν από τα καταστήματα στη Σταδίου??
Ανθρωποι 40ρηδες χωρίς κουκούλες, χωρίς τίποτα... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κρατιεμαι να μην μιλησω πολιτικα....
..και πολύ καλά κάνεις.
ετσι κι αλλιως δεν θα βγαλουμε ακρη ο,τι και να πω αγαπητε...
ουτε ο Θεος δεν βγαζει ακρη στην Ελλαδα...
βλεπω πολλους ξενους να καταστρεφουν και να λεηλατουν μαγαζια...
ειλικρινα σε 3 μερες μου εχει γαμηθει η ψυχολογια...
σορρυ για το λεξιλογιο...
κριμα....κριμα...
Kouk δεν αντεχω αλλα επειδη ξερω τι θα γινει το αφηνω...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ωπ! Τωρα το ειδα αυτο: μη διαδηλωνετε, χαλατε την προοδο σας!
ΕΛΕΟΣΚαι μάλιστα είναι και βλάκες και δεν έχουν προβληματισμούς. Μόνο να τα σπάνε θέλουνε τα μαλακισμένα!
Τσακίστε τα τα κωλόπαιδα να πούμε! -
'Είναι αλλοδαποί που σπάνε και κάνουν πλιάτσικο. Ότι μπορούν να αρπάξουν το παίρνουν. Μιλάνε ξένες γλώσσες. Είμαι εγκλωβισμένος στο μαγαζί μου και δεν μπορώ να βγω'
πακιστανοί (ή ότι άλλο) εργάτες αδέρφια μας
-
Τελικά άλλαξα γνώμη. Το χειρότερο (μετά τον φόνο) δεν είναι το ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά ή ιδεολογικά την κατάσταση.
Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ για τούτο το χάλι. Μάλιστα. Go on lads! -
Επιτέλους σήμερα επικράτησε δικαιοσύνη, σύμφωνα με μερικούς...
σα δε ντρέπονται, λέω εγώ...
και οι μεν, και οι άλλοι...
ανίκανοι άνθρωποι παντού... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τον μπαμπά που παίρνει 800 ευρώ και απολύεται μετά από 20 χρόνια γιατί κρίνεται οικονομικά ασύμφορος.
Τη γιαγιά που παίρνει σύνταξη 300 ευρώ και πρέπει να αγοράσει φάρμακα που στοιχίζουν 400.
Τον καθηγητή χωρίς την μαγκούρα, αλλά με τα ιδιαίτερα που στοιχίζουν 100 ευρώ την ώρα αν θέλει να περάσει στο πανεπιστήμιο, γιατί ακόμα και το φροντιστήριο πια κρίνεται ανεπαρκές.
Καλωσόρισες στον εικοστό πρώτο αιώνα.Προφανώς δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα όπως ήταν 20 - 30 ή κ περισσότερα χρόνια πίσω...
Όσο για την εκπαίδευση, θέμα που με καίει προσωπικά, είδες πουθενά πορεία διαμαρτυρίας εναντίον των επίορκων εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα παιδιά το απόγευμα στα ιδιαίτερα όσα δεν τους διδάσκουν το πρωί στα σχολεία; -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μήπως, λέω μήπως είδε κανείς στα πλάνα της κωλοτηλεόρασης ποιοι ήταν αυτοί που έκλεβαν από τα καταστήματα στη Σταδίου??
Ανθρωποι 40ρηδες χωρίς κουκούλες, χωρίς τίποτα...Πριν από λίγο έβλεπα στο ΣΚΑΙ κάποια 'παλικάρια' ΜΕ κουκούλες που προσπαθούσαν να σπάσουν βιτρίνα καταστήματος για να πλιατσικολογήσουν. Δεν φαινόντουσαν για πάνω από 30 ετών.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ανθρωποι 40ρηδες χωρίς κουκούλες, χωρίς τίποτα...Πριν από λίγο έβλεπα στο ΣΚΑΙ κάποια 'παλικάρια' ΜΕ κουκούλες που προσπαθούσαν να σπάσουν βιτρίνα καταστήματος για να πλιατσικολογήσουν. Δεν φαινόντουσαν για πάνω από 30 ετών.
οχι ρε συ....επανάσταση είναι.
-
Δεν είδες καλά, Χρήστο. Μικρόδειχναν, ίσως.
Δεν πάμε καλά, αδέλφια. Καθόλου καλά!
-
Στα 16 μου είχα πράγματι πολλούς προβληματισμούς δεν μου καθόταν η Δήμητρα με τη οποία ήμασταν μαζί στο ίδιο θρανίο. Δήμητρα (κατά το Κούλα ο Κυριάκος ...) αν με ακούς ποτέ δεν είναι αργά . Επίσης περιμέναμε πως και πως να περάσει το 45λεπτο μέχρι να πάμε στο αφοδευτήριο να καπνίσουν τα τσακάλια (εγω δεν κάπνιζα αλλά πήγαινα με τα αλάνια γιατί έβγαζαν τρελό γέλιο οι άτιμοι ). Περιμέναμε διακαώς τη σύγκληση του 15 μελούς για τις εκδρομές. Μόνο τα μαθήματα δεν σκεφτόμασταν. Χαβαλές υπήρχε μπόλικος και καλά κάναμε αλλά δεν μπορώ να πω πως μπορούσαμε να σκεφτούμε σφαιρικά και ψύχραιμα. Βράζαμε τότε επαναστάτες χωρίς αιτία οι περισσότεροι, λογικό εφηβεία ήταν αντίδραση στα πάντα, δικαιολογείται και επιστημονικά θαρρώ.
-
Να προσθεσω στην κουβεντα και μια αλλη διασταση... απο την πλευρα των εμπορων. Πολλα απο αυτα τα καταστηματα που καηκαν πιθανα να μην ηταν ασφαλισμενα καν! Οι ασφαλιστικες σε καποιους δρομους σε καποιες περιοχες απλα δεν ασφαλιζουν η τα ασφαλιστρα ειναι φωτια... γιατι το σπασιμο εκει δεν ειναι πιθανοτητα αλλα βεβαιοτητα.
Αυτους τους ανθρωπους... ποιος θα τους τα δωσει? Πιθανα να τους κλεισανε τα σπιτια! Εχουν και δανεια απο πισω να τρεχουν... Τι θα κανουν?
Το κρατος τι θα κανει? Θα αναλαβει επιτελους τις ευθυνες του? Γιατι το σπασιμο των μαγαζιων ειναι ευθυνη του κρατους. Ηταν δικη του ευθυνη να προστατεψει....Μην απαντησετε... οσα πηραν οι ανθρωποι που καηκαν περσυ το καλοκαιρι... αλλα τοσα θα παρουν και αυτοι....
-
Ρε συ Κωνσταντίνε, είσαι πολύ τυχερός ρε. Εγώ είδα μία που δεν μου καθόταν τότε στο σχολείο, αλλά ήθελε να μου κάτσει τώρα.
Ακόμα τρέχω... -
Και συ βρε Ηλία κάνε ένα ψυχικό μην είσαι τόσο άπονος
-
Ότι να 'ναι
ΟΚ έλεγα ψέματα παιδιά για να κάνω προπαγάνδα
Ότι μπορεί να ήταν σε άλλο κανάλι δεν πέρασε απ' το μυαλό αας βέβαια? Αφού είδες εσύ κάτι ΤΕΛΟΣ.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου