-
http://www.gazzetta.gr/content/view/18400/149/
Στον αερα το ματς ΠΑΟ - Ανορθωση
-
Λογικό. Μην ξεχνάς ότι αύριο το μεσημέρι-νωρίς το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του παιδιού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
-
Αν δεν γινει αυτο το παιχνιδι, θα αναβληθει και το Βερντερ - Ιντερ! Πιστευω παντως οτι θα γινει κανονικα ο αγωνας.
Εκτος αποστολης ο Γκαμπριελ
Ξεκιναει Κλειτον αντι για ΣαλπιγγιδηΠολυ δυσκολο ματς και περιεργο.
Θα περιμενει η Ανορθωση και θα ρισκαρει στο τελος;
Θα βγει ολη μπροστα για να βαλει μισο γκολ και μετα να κρεμαστει απο τα δοκαρια;
Δυσκολο 'τακτικο' ματς για τον Τεν Κατε... -
Ειδα την πιθανη ενδεκαδα και μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε
-
Νομίζω θα γίνει κανονικά. Η UEFA είναι σοβαρή, και αν γίνει το παραμικρό θα μας τιμωρήσουν αυστηρά. Δε νομίζω ότι θα τολμήσει κανένα βλαμμένο να κάνει το παραμικρό
-
κανονικα θα γινει τελικα ο αγωνας σημερα.Το θεμα που με απασχολει ειναι αν πρεπει να παω η οχι.
Εσεις τι λετε? -
Εγώ θα πήγαινα.
-
Μονο και μονο απο τους 8-9 βαθμους που θα εχει, εγω δεν θα παω... θα αρρωστησω παλι και δεν λεει.
Μετα ποιος σου εγγυαται οτι οι παπαρηδες οργανωμενοι(οχι ολοι) δεν θα αρχισουν τις καφριλες για να αποδειξουν και αυτοι οτι υπαρχουν, και οτι δεν θα μεταφερουν τα επεισοδια του κεντρου στο γηπεδο ?Χωρια που παιζουμε με την ξεχειλωμενη απο παντου ανορθωση... Χωρια που παιζουμε και στο γηπεδο μας.
Επισης ενας ακομα λογος να μην πας ειναι για να ξεχωρισεις και απο τους χιλιαδες μαλακες που πανε στα ευρωπαικα παιχνιδια γιατι ειναι ελιτ,και μαστ και της μοδας και στο πρωταθλημα που ειναι μπαναλ δεν πατανε ποδι.. Και θα ακουσεις απιστευτες ηλιθιοτητες και μαλακιες και και και
Εγω δεν θα παω σε αυτο το παιχνιδι. βεβαια ουτε το εισητηριο πουλαω γιατι μπορει να αλλαξω γνωμη.
-
εγώ έχω εισητήριο για την Πέμπτη και πάλι το σκέφτομαι...Σήμερα δε πήγαινα με τίποτα!Καλές οι ομάδες, έχουν το χαβαλέ τους αλλά για μένα μέχρις εκεί...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ θα πήγαινα.ανησυχω λιγο για το τι μπορει να συμβει αν τα αναρχικα καλοπαιδα αποφασισουν να ανεβουν στο οακα και να ανοιξουν πολεμο με τις εκει αστυνομικες μοναδες(μιλαω για εξω απο το οακα και οχι για τους οπαδους)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ θα πήγαινα.Αν ησουν Παναθηναικος θα πηγαινες ? ξεχωρα οτι ειναι ενα σημαντικο ματς και νιωθεις διψα σαν Αεκτζης για τετοια ματς... Αν ησουν Παναθηναικος θα πηγαινες σημερα συγκεκριμενα ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εγώ θα πήγαινα.
Αν ησουν Παναθηναικος θα πηγαινες ? ξεχωρα οτι ειναι ενα σημαντικο ματς και νιωθεις διψα σαν Αεκτζης για τετοια ματς... Αν ησουν Παναθηναικος θα πηγαινες σημερα συγκεκριμενα ?
Ναι, θα πήγαινα. Δεν θα γίνει τίποτα, πέρα από τους φανατικούς που θα φωνάξουν για μπάτσους, γουρούνια και δολόφονους.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
εγώ έχω εισητήριο για την Πέμπτη και πάλι το σκέφτομαι...Σήμερα δε πήγαινα με τίποτα!Καλές οι ομάδες, έχουν το χαβαλέ τους αλλά για μένα μέχρις εκεί...Τι ειναι την Πεμπτη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εγώ έχω εισητήριο για την Πέμπτη και πάλι το σκέφτομαι...Σήμερα δε πήγαινα με τίποτα!Καλές οι ομάδες, έχουν το χαβαλέ τους αλλά για μένα μέχρις εκεί...
Τι ειναι την Πεμπτη;
πότε παίζουμε με τη Χέρτα;
την επόμενη εβδομάδα;Ε δε ξέρω, εγώ...τηλεφωνικά κλέινω τα εισητήρια
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τι ειναι την Πεμπτη;
Την αλλη εβδομαδα, στις 18/12
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ειναι την Πεμπτη;
Την αλλη εβδομαδα, στις 18/12
ΟΚ then...γράψε λάθος:
-
οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη κι αν αναβληθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου, εκείνη της Βρέμης θα διεξαχθεί κανονικά!
-
Σιγά μην αρχίσουν να ανεβαίνουν πορεία οι αναρχικοί προς το ΟΑΚΑ. Βούτυρο στο ψωμί της αστυνομίας θα είναι
-
Με οσα φρικαλεα εχουν γινει (με αποκορυφωμα την δολοφονια), μου ειναι δυσκολο να σκεφτω το ματς..
-
Δεν πατε καλα! Οποιος δε θελει να δει το ματς να μου δωσει το εισιτηριο, να παω εγω.
Γρηγορα ομως για να προλαβω να ερθω Αθηνα.
Champions League & Uefa 2008-2009