-
+100
-
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το εκτιμώ. Και εγώ για ΣΟΥΤ είμαι προσανατολίζομαι. Απλά είναι το ΓΑΜΩΤΟ ότι χρεώνεσαι για κάτι που εσύ δε φταις. Όταν ζούσα το εξωτερικό πάντα είχα μεταχειρισμένο αγορασμένα με γελοία ποσά, και ποτέ δεν είχα σοβαρά προβλήματα. Ερχόμενος Ελλάδα, επειδή δεν εμπιστευόμουνα τη αγορά, είπα αγοράσω καινούργιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για κάποια χρόνια
Αλλά η αμαρτία μου με βρήκε..........
Έχω δύο επιλογές,
-
Πριν αλλάξουν τη μηχανή να τους ζητήσω αντί να μπουν στο έξοδο των 5000-6000 ευρώ να το αγοράσουν σε γενναία τιμή, και ταυτόχρονα να κάνουν γενναία έκπτωση σε καινούργιο. Ώστε να βγούμε και οι δύο ωφελημένοι.
-
να τους αφήσω να του αλλάξουν τη μηχανή και ύστερα να το σουτάρω ως αυτοκίνητο με νέα μηχανή.
-
-
Kαλά παλάβωσες?
Πάλι ford θα πάρεις? -
Βαράτε με πας και συνέλθω
Μάλλον ¨πενία τέχνας κατεργάζεται¨
-
Ειλικρινά απ όλη την κατάσταση περισσότερο με στενοχώρησε η υγεία του παιδιού σου και γενικά όλη η οικογενειακή σας 'ταλαιπωρία' επί του θέματος.
Εύχομαι τα καλύτερα για το παιδί σας πάνω απ όλα.
Από κει και πέρα καμία εταιρία δεν αντιλαμβάνετε πλήρως την κατάσταση του καθενός ξεχωριστά για να μην πω ως καταναλωτές ότι γενικώς μας έχουν χεσμένους
Ποιός ο λόγος λοιπόν να μην δεις κι εσύ την αγορά του αυτοκινήτου με απόλυτα προσωπικά κριτήρια που αν μη τι άλλο το λιγότερο που θες είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο.
Μην τους δώσεις την ευκαιρία για ακόμα ένα αμάξι γιατί στο φινάλε όσο και να βρίσεις στο τέλος αυτοί θα κάνουν τη δουλειά τους......θα πουλάνε αμάξια.
Τέτοιες πρακτικές βιομηχανικής αναξιοπιστίας και προιόντων γενικότερα με πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης βλέποντάς μας ως καταναλωνές με αριθμούς πρέπει να καταστέλονται με μία και μόνο κίνηση.
Καταδίκη στις πωλήσεις.
Δηκιγόροι θα θα θα ,περιοδικά ,επιστολές κλπ το μόνο που καταφέρνει ο κοσμος είναι να χαλάει την ψυική του ηρεμία.
Οσο αυτοί βλέπουν ότι παρ όλη την κατακραυγή πουλάνε αβέρτα ποιός ο λόγος να βελτιώσουν την ποιότητα? -
Στα είπα και με pm...Πιστεύω ότι για κάποιον λόγο ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου πέφτει σε 'safe mode'..Το θέμα είναι αν αυτό γίνεται για πραγματικό λόγο ή λόγω ελαττωματικού εγκεφάλου - πλεξούδας. Ρώτα τους αν έχουν δοκιμάσει άλλον εγκέφαλο πάνω στο αυτοκίνητό σου.
-
Ρώτα τους αν έχουν δοκιμάσει άλλον εγκέφαλο πάνω στο αυτοκίνητό σου.
Το θέμα με κούρασε. Ας του αλλάξουν τα φώτα. Εγώ θα τους ανοίξω τα μάτια; Έτσι όπως το πάνε ... σύντομα θα έχουμε αλλαγή μηχανής Αυτή τη εβδομάδα θα δοκιμάσουν αλλαγή αντλίας πετρελαίου. Μετά από αυτό μας τέλειωσαν οι εναλλακτικές λύσεις.
Καλύτερα να μου το δώσουν με καινούργια μηχανή, Θα πιάσει και καλύτερη τιμή όταν θα το ΣΟΥΤΑΡΩ, Ούτε δικηγόροι ούτε δικαστήρια. Με την ταχύτητα που λειτουργεί η δικαιοσύνη ........
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι διαβάζουν το φόρουμ και ίσως αποτραπούν να μπλέξουν με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
-
Αν σου αρέσει κάποιο άλλο της ίδιας εταιρίας καλύτερα διαπραγματευσου την ανταλαγή του με κάποιους ευνοικούς όρους. Μια καλή έκπτωση, δωρεάν service κλπ. κλπ. Ακόμα κι αν έχουν μεταχειρισμένα (με εγγύηση) κοίτα μήπως βρεις κάτι που να σε συμφέρει.
Θα ξεμπερδέψεις πιο εύκολα και πιο σύντομα.Υγ. Αν το πουλήσεις και τόσο κοντά στην αλλαγή το ότι έχει άλλο κινητήρα δεν είναι ιδιαίτερα καλό... Παραδέχεσαι ότι το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα και ότι γι'αυτό το πουλάς...
-
Αν πάρω καινούργιο από αυτούς είναι σα να τους επιβραβεύω για τη βλάβη. Θα είχαν και κέρδος από όλη την ιστορία.
-
Τελικά, με ειδοποίησαν το Σάββατο ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και σήμερα το παρέλαβα. Η λύση ... Άλλαξαν εγκέφαλο και το αμάξι άρχισε να δουλεύει κανονικά. Παρόλα αυτά η ΦΟΡΝΤ ΕΛΛΑΣ είπε ότι πρέπει να κάνω χιλιόμετρα για να δούμε τι θα γίνει. Στο service ήδη το έκαναν 100χλμ.
Τι να πω, από τη μία χαίρομαι που έχω πάλι αυτοκίνητο, αλλά από την άλλη για κάποιο λόγο έχω ... κρυώσει με το αυτοκίνητο και την αντιπροσωπεία. Μόνο την κατάσταση που επικρατεί στο συνεργείο να δεις και αποκαρδιώνεσαι.
-
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα...Το κακό είναι ότι σε ταλαιπώρησαν τόσο πολύ για κάτι που έχει συχνά ως βλάβη η Ford..
-
Μετά από 40χλμ και μια ημέρα μετά από το συνεργείο, το αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά, αλλά βρίσκομαι σε πραγματικό δίλημμα για το τι θα το κάνω. Θα το σουτάρω ή θα το κρατήσω.
-
Εγώ θα το κράταγα...και αν μου επανεμφάνιζε το πρόβλημα τότε επισκευή και σουτ....
-
+1. Σίγουρα έχεις ταλαιπωηθεί πολύ. Μη πάρεις μια βιαστική απόφαση. Δυστυχώς αυτά τα συναισθήματα προκαλούν τα ελληνικά συνεργεία.
-
Ο χρήστης manolis2000 έγραψε:
Μετά από 40χλμ και μια ημέρα μετά από το συνεργείο, το αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά, αλλά βρίσκομαι σε πραγματικό δίλημμα για το τι θα το κάνω. Θα το σουτάρω ή θα το κρατήσω.Εχε υπ'οψη σου οτι συμφωνα με την ελληνικη νομοθεσια εισαι ΟΚ εαν σου ξαναπαρουσιασει το προβλημα μεσα σε 2 ετη. Εγω θα το κρατουσα, δεν ειναι καιρος για εξοδα.
-
Άντε Μανώλη, καλορίζικο βρε ! φτού να μην το ματιάσουμε και πάθει πάλι εγκεφαλικό.
-
Τζίφος .... Πάλι τα ίδια. Αυτή τη φορά όχι τόσο δραματικά, αλλά ενώ ήμουν στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με τετάρτη ταχύτητα και το δεξί μου πόδι στο πάτωμα του αυτοκινήτου, το αυτοκίνητο είχε τελική ταχύτητα 120χλμ. σε κατηφόρα (η τελική είναι 185). Το κακό αυτή τη φορά είναι ότι δεν έχει ανάψει το λαμπάκι της μηχανής, και άντε να πείσεις τα ...τσακάλια της εταιρείας ότι έχει βλάβη.
Κάποιος στην Αγγλία το είχε πάει 23 φορές στο συνεργείο. Εγώ θα το πάω για πέμπτη φορά. Έχω δρόμο ακόμη....
-
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αμάξι σου έχει βουλωμένους από κάπνα αγωγούς ανακύκλωσης καυσαερίων. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν χρειάζεται μεγάλη ροή EGR. Το καινούριο λογισμικό απλά δεν ανάβει το λαμπάκι όταν πρέπει (καλύπτει το πρόβλημα). Αν δεν βγάλουν την εισαγωγή να την καθαρίσουν/ξεβουλώσουν δεν πρόκειται να ξεμπλέξεις.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το καινούριο λογισμικό απλά δεν ανάβει το λαμπάκι όταν πρέπει (καλύπτει το πρόβλημα).Aν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, στην φόρδ. Πρέπει να είναι από τα πιο κορυφαία remedies που έχω διαβάσει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καινούριο λογισμικό απλά δεν ανάβει το λαμπάκι όταν πρέπει (καλύπτει το πρόβλημα).
Aν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, στην φόρδ. Πρέπει να είναι από τα πιο κορυφαία remedies που έχω διαβάσει.
Το έκανε η Χόντα παλιά και έφαγε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πρόστιμο (στην Αμερική).
edit
http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9D05EEDB153AF93AA35755C0A96E958260
Μη Επισκευάσιμη Βλάβη σε Ford C-Max