-
Δεν θα εχει ντριφτερς παιδιά
-
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΝΝΟ???? Ο ΤΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ!
-
o Τάκης σου είπε ναι...αντε μια βόλτα από την καρω σημαία να το διαβασεις και μόνος σου...
-
Αννουλα κανουργια στις αναβασεις(?),ετσι...(οπως λες)...!.
σαφως και οι 176 συμμετοχες υποσχονται 'χορταστικο' θεαμα,εχε υπ'οψη σου ομως 2 πραγματα:
- o κοσμος βαριεται,απο ενα σημειο κ μετα,μιας κ φτανει το ενα σκελος πολλες φορες τις ...4 ωρες (μαζι με τις αναποφεκτες διακοπες απο απροοπτα) και την 'κανει',ειδικα αν δεν βοηθαει και ο καιρος... -
- σκεψου τους οδηγους τη 'ταλαιπωρια' τρωνε -φυσικα τα θελουν/με και τα παθαινουν'με - για 4 λεπτα αγωνα,να ειναι απ'τις 7 π.χ το πρωι ως τις 6,7 ή οποτε τελωςπαντων ανεβουν και οι 1χχ...!.
παντα φιλικα ολα αυτα,σαν θεατης Ριτσωνας για πολλα χρονια,αλλα κ μιας και την εχω ανεβει σε αγωνιστικους ρυθμους κανα 2 φορες .
ραντεβου στην Κ4 ! ...μαλλον οχι,δεν ειναι my favourite.
B. -
ΟΧΙ ΝΤΡΙΦΤ ΤΕΛΙΚΑ...ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ...ΚΡΙΜΑ...!...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ!
-
Ουφ...ηρεμα το πηρες ευτυχως! Κατι τετοια γινονται και βγαινουν μετα οι νεοι στο διαδικτυο και λενε πως θα αυτοκτονησουν...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ουφ...ηρεμα το πηρες ευτυχως! Κατι τετοια γινονται και βγαινουν μετα οι νεοι στο διαδικτυο και λενε πως θα αυτοκτονησουν...α, ρε Γιάννη με πέθανες πρωινιάτικα. καλημερούδια
-
ΜΠΑ!..Για αλλο θα αυτοκτονησω...δεν τρεχει κεχαγιας... ...θα τον βρω σε κανα αεροδρομιο και θα τον
-
Με 176 συμμετοχές οι αποδόσεις είναι.
Ένα σκέλος δοκιμών, απόδοση 1 (κλειδωμένο)
Δυο σκέλη δοκιμών ολοκληρωμένα, απόδοση 1,48
Τρία σκέλη δοκιμών, ολοκληρωμένα, απόδοση 6,78. -
Γεια σου Μιχαλακη με το 'ααααψουουου' σου. Παντως θα ειναι κυριολεκτικα το σλογκαν της διαφημισης του οταν το τελειωσεις: 'UNO και μοναδικο.'...
Τazio ανεβασε τις αποδοσεις βρε. Ερχονται Χριστουγεννα και ο ΟΠΑΠ παντα δινει κατι παραπανω τις γιορτες. Ακου 1,48 και 6,78. Ειδικα τα 3 ανεβασματα πρεπει να δωσουν χαλαρα 8 αποδοση.
-
Παιδια καθε χρονο βλεπω στις συμμετοχές τον Σπαρταλη...αλλα ουτε που τον βλεπουμε ποτε!...Φέτος θα τρέχει???
-
to τρια σκελη δοκιμων ολοκληρωμενα πρεπει να εχει αποδοση στο απειρο οχι μονο 6.78....
δηλαδη περσι δεν ηταν κανεις? δε θυμαται τι εγινε ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ και με 50συμμετοχες πιο κατω? -
Περισυ ειχαμε 182 εκκινησαντες αν δεν κανω λαθος...
Και αρχιζε να ψιλοσκοτινιαζει οταν κατεβαιναμε με το τελος του 2ου σκελους. -
MITSUBISHI EVO 8 ½ MR ........
Μονο εγώ δεν ξερω τί ειναι το 8 1/2 ?
Ειναι πολύ γυναικεία η ερώτηση που κάνω?
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
MITSUBISHI EVO 8 ½ MR ........Μονο εγώ δεν ξερω τί ειναι το 8 1/2 ?
Κάτι ανάμεσα στο 8 και το 9 μήπως?
-
Ερωτηση επι τη διαδικασια , σκοπευω να παω το Σαββατο στα δοκιμαστικα ( γιατι Κυριακη δουλευω )
με δυο φιλους , ο ενας ειναι με πατεριτσες και θελαμε να μπουμε με το αμαξι μεσα και στο τελος του δευτερου σκελους να φευγαμε , θα ανοιγει ομως ο δρομος αναμεσα στα σκελη ?
Εκτιμωμενη ωρα τελους των δοκιμαστικων ? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτο το κατάλαβα... Ειναι δηλαδη ενα 8αρι που προσπαθει να γινει 9αρι αλλα δεν εχει ολα τα 'κομφορ' ακομα...
Μαλλον τωρα που το σκεφτομαι δεν ηταν γυναικεια η ερωτηση, απλα ...ζαβή!
Thx!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Αυτο το κατάλαβα... Ειναι δηλαδη ενα 8αρι που προσπαθει να γινει 9αρι αλλα δεν εχει ολα τα 'κομφορ' ακομα...
Μαλλον τωρα που το σκεφτομαι δεν ηταν γυναικεια η ερωτηση, απλα ...ζαβή!
Thx!!!!!!!!!!!
Η έκδοση ΜR του 8 συνηθίζεται να καλείται και 8,5..Είναι μια εργοστασιακή εξέλιξη με καλούδια για την αγωνιστική έκδοση...Το 9 είναι άλλο...Άλλα ούτως ή άλλως όλα μοιάζουν πάρα πολύ.....Και διαφέρουν πολύ επίσης....
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Ερωτηση επι τη διαδικασια , σκοπευω να παω το Σαββατο στα δοκιμαστικα ( γιατι Κυριακη δουλευω )
με δυο φιλους , ο ενας ειναι με πατεριτσες και θελαμε να μπουμε με το αμαξι μεσα και στο τελος του δευτερου σκελους να φευγαμε , θα ανοιγει ομως ο δρομος αναμεσα στα σκελη ?
Εκτιμωμενη ωρα τελους των δοκιμαστικων ?Συνήθως αφήνουν να φύγουν αυτοκίνητα ανάμεσα στα σκέλη δοκιμών. Δοκιμές είναι, πάρα πολύ κόσμο δε θα έχει γιατί να μη σε αφήσουν.
Εκτιμώμενη ώρα τέλους των δοκιμαστικών;
Το τρίτο σκέλος πιθανόν τη Κυριακή το ξημέρωμα. -
Ας είμαστε σοβαροί....Δεν είναι εφικτό να γίνουν 3 δοκιμαστικά με τόσες συμμετοχές, εκτός της απίθανης περίπτωσης να αρχίσουν στην ανακοινωμένη ώρα, να ξεκινάει αυτοκίνητο κάθε 20' και να μην έχουμε ούτε μία διακοπή...Κομματάκι δύσκολο δε νομίζετε; Νυχτώνει 5 και όχι 8, εεε;
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008