-
Καλησπέρα...
Ξέρετε πού μπορώ να βρώ ανταλλακτικό ταμπλό όπως το ασημί εικονιζόμενο για να αντικαταστήσω το υπάρχον απο τη μαμά του μαύρο?
Κάποιον έμπορο που να εισάγει (ή να έχει στοκ απο) τέτοια ιαπωνικά ανταλλακτικά παλαιότερων μοντέλων όπως αυτό?
Η ακόμη καλύτερα αν το έχει επιχειρήσει κάποιος ομοιδεάτης θα με βοηθούσε αφάνταστα.Ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
Καλησπέρα...
Ξέρετε πού μπορώ να βρώ ανταλλακτικό ταμπλό όπως το ασημί εικονιζόμενο για να αντικαταστήσω το υπάρχον απο τη μαμά του μαύρο?
Κάποιον έμπορο που να εισάγει (ή να έχει στοκ απο) τέτοια ιαπωνικά ανταλλακτικά παλαιότερων μοντέλων όπως αυτό?
Η ακόμη καλύτερα αν το έχει επιχειρήσει κάποιος ομοιδεάτης θα με βοηθούσε αφάνταστα.Ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
Καλησπέρα...
-
Τα ασημενια κομματια (καπακι πινακα οργανων και κεντρικη κονσολα) θες ;Μηπως ειναι καλυτερα να τα βαψεις μονος σου;
-
Νομίζω ότι μιλάει για τον πίνακα οργάνων. Υπάρχουν άσπρα αυτοκόλλητα στο εμπόριο αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις για το μοντέλο σου. Ρίξε μια ματιά σε ebay.
-
Ζητώ συγνώμη λοιπόν εαν δεν έγινα σαφής. Εννοώ τα ασημένια καπάκια (στην κονσόλα στο περίβλημα του πίνακα οργάνων και τους αεραγωγούς).
BILL33 όταν λες να τα βάψω μόνος μου? Βοήθησε με λίγο. Το σκέφτηκα στην αρχή (με σπρέυ) αλλά είχα ενδοιασμούς για το αποτέλεσμα. Πώς εννοείς?
-
Δες αυτό το θέμα: viewtopic.php?f=6&t=33498
Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πολύ. -
Χμ ναι τόχω ξαναδεί αυτό το θέμα, απλώς απότι κατάλαβα μιλάει για τα εξωτερικά πλαστικά που θέλουν πολύ περισσότερη δουλειά και προσοχή φαντάζομαι.
θα το ξαναδιαβάσω όμως... -
Φιλε μου ριξε και μια ματια εδω:
http://www.club323f.com/club323f/forum/ ... hp?t=12440 -
Είπαμε ότι ο φίλος μας δεν αναφέρεται τελικά στον πίνακα οργάνων αλλά στα πλαστικά του ταμπλώ και πώς να τα βάψει.
-
Ο χρήστης actr έγραψε:
Ζητώ συγνώμη λοιπόν εαν δεν έγινα σαφής. Εννοώ τα ασημένια καπάκια (στην κονσόλα στο περίβλημα του πίνακα οργάνων και τους αεραγωγούς).BILL33 όταν λες να τα βάψω μόνος μου? Βοήθησε με λίγο. Το σκέφτηκα στην αρχή (με σπρέυ) αλλά είχα ενδοιασμούς για το αποτέλεσμα. Πώς εννοείς?
αν είσαι στα βόρεια προάστεια, έχω φιλαράκι φαναρτζή που κάνει τέτοια κόλπα (γνωστός και στο φόρουμ.
AN θυμάμαι καλά, τα τρίβει, περνάει αστάρι (; ) και μετά τα βάφει ακόμα και χρώμα διπλής-μεταλλικό!
Στείλε pm -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ζητώ συγνώμη λοιπόν εαν δεν έγινα σαφής. Εννοώ τα ασημένια καπάκια (στην κονσόλα στο περίβλημα του πίνακα οργάνων και τους αεραγωγούς).
BILL33 όταν λες να τα βάψω μόνος μου? Βοήθησε με λίγο. Το σκέφτηκα στην αρχή (με σπρέυ) αλλά είχα ενδοιασμούς για το αποτέλεσμα. Πώς εννοείς?
αν είσαι στα βόρεια προάστεια, έχω φιλαράκι φαναρτζή που κάνει τέτοια κόλπα (γνωστός και στο φόρουμ.
AN θυμάμαι καλά, τα τρίβει, περνάει αστάρι (; ) και μετά τα βάφει ακόμα και χρώμα διπλής-μεταλλικό!
Στείλε pmκαι γιατι να τα δωσει στο φαναρτζη;;πες μου ενα λογο...
@bill33:διαβασε το αρθρο που εχω γραψει!ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια και για τα εσωτερικα πλαστικα και καντο μονος σου...+ οτι το χρωμα μπορεις να το φτιαξεις σε σπρευ για να μην μπλεξεις με πιστολια και αερογραφους!θα αποκτησεις και μια εμπειρια παραπανω και τα λεφτα που θα δωσεις στο φαναρτζη(ουκ' ολιγα...) φατα σουβλακια...αλλιως παρε τα υλικα και ελα στο γκαραζ που φτιαχνουμε το 5αρι να στα βαψω...2 σουβλακια με γυρο απο ολα θα σου κοστισει!
-
Καλησπέρα
Ξέρετε κάποιο μαγαζί στα δυτικά προάστεια που να πουλάει χρώματα αυτοκινήτων?
Εχω ήδη πάει σε 5 χρωματοπωλεία και σε μεγάλη σουηδική πολυεθνική και όλοι με κοίταζαν σαν τα χαζά όταν τους είπα τα υλικά που χρειάζομαι (αυτά που αναφέρει ο mop26 στο θρεντ του δηλαδή).-->Αστάρι για πλαστικά
-->filler
-->χρώμα πλαστικών αυτοκινήτου -
σου εστειλα pm....σε χρωματοπωλεια και τα συναφη μαγαζια(praktiker,κτλπ) ΔΕΝ θα τα βρεις!
Αλλαγή dashboard/ταμπλό σε 323f bg