-
γεια σας παιδια,,ευχομαι σε ολους να χαιρεστε τα αμαξια σας,,θαθελα τη γωμη σας,,ειμαι ανμεσα,,στο μαζτα 2 1300 86ps,,,, στο καινουργιο χοντα τζαζ 1200ps,,και στο νεο φιεστα 1400ps,,με ενδιαφερει η καταναλωση,,η αξιοπιστια,,καπως οι χωροι,,και το ταξιδι,,θα ηθελα την βοηθεια σας,,να ειστε καλα,,
-
γεια σας παιδια,,ευχομαι σε ολους να χαιρεστε τα αμαξια σας,,θαθελα τη γωμη σας,,ειμαι ανμεσα,,στο μαζτα 2 1300 86ps,,,, στο καινουργιο χοντα τζαζ 1200ps,,και στο νεο φιεστα 1400ps,,με ενδιαφερει η καταναλωση,,η αξιοπιστια,,καπως οι χωροι,,και το ταξιδι,,θα ηθελα την βοηθεια σας,,να ειστε καλα,,
-
-
ελεος
honda jazz λέγεται...
-
honda Jazz 1.4 !!!!!!!!! από μένα !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
honda Jazz 1.4 !!!!!!!!! από μένα !!!ναι αλλα θαρχεται απο κινα λενε,,με οτι αυτο συνεπαγεται
-
τα πρώτα θα είναι από ιαπωνία ... αν τα προλάβεις ...
κατά την άποψη μου αξίζει μέχρι και το τελευταίο €, με τα δικά μου κριτήρια ..... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τα πρώτα θα είναι από ιαπωνία ... αν τα προλάβεις ...
κατά την άποψη μου αξίζει μέχρι και το τελευταίο €, με τα δικά μου κριτήρια .....μετα θα ερχονται αποκλειστικα απο κινα?
-
δεν ξέρω ... ρώτα στις αντιπροσωπίες .....
-
από Κίνα το ένα , από Τουρκία το άλλο , απ΄Πορτογαλία το παράλλο , και και και ....
Τελικά 2 συμπεράσματα βγάζω :
1ο . H παγκοσμιοποίηση έχει ξεσκίσει τα πάντα , από το πιο απλό καθημερινό πράγμα , μέχρι το πιο σύγχρονο..
2ο Μήπως είμαστε τόσο άχρηστοι που στην Ελλάδα δεν φτιάχνεται ή έστω συναρμολογείται κάποιο αμάξι ?? -
με λιγα λογια θα πληρωνουμε ιαπονεζικο αμαξι και θα ρχεται απο κινα??και τι ειναι αυτο παλι,,οτι θαρχεται απο κινα αλλα θαχει ιαπονεζικες προδιαγραφες?τι π@π@ργιες μας λενε παλι?
-
όταν το θέσεις αυτό σαν ζήτημα στις αντιπροσωπείες σου λένε ότι και καλά οι προδιαγραφές παντού ίδιες είναι
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
όταν το θέσεις αυτό σαν ζήτημα στις αντιπροσωπείες σου λένε ότι και καλά οι προδιαγραφές παντού ίδιες είναιxaxaxaa τι περιμενεις να μας πουνε,, οτι για να βγαλει περισοτερο κερδος η καθε αντιπρωσοπιοα,, θα τα συναρμολογουνε μπακαλιδες?
Mazda 2 vs Ford Fiesta vs Honda Jazz