-
Δεν ειμαι ιντερ φιλαρακι καραγκιοζογκουνη....
-
Ρε μη μου κλεβετε τοσο απροκαλυπτα την ατακα μου.... χαχαχαχ
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Tρελό ταμπούρι ο βάζελος μέχρι στιγμής..
Ελπίζω -για το καλό του θεάματος - να βάλει ένα γκολ η Ιντερ και να ανοίξει το ματς.Που το ειδες το ταμπουρι πλην των τελευταιων 10 λεπτων; Εσυ εισαι που μας το επαιζες και αντικειμενικος;
Ταμπυρι ειναι να εχεις κατοχη της μπαλας, να μην εχεις απειληθει, να εχεις 3-0 κορνερ;
ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΟΑΚΑ αγορι μου..καμια σχεση τα δυο ματς...
αλατακι 2Ναι μωρέ, πλακίτσα κάνω..
Καλά στέκεται μέχρι στιγμής, τίποτα η Ιντερ.ΟΚ τα παιρνω πισω τοτε τα χοντρα..
Τιποτα η Ιντερ...θηριο μπροστα της η Λατσιο περυσι... -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠ' ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥΤα παραλές φιλαράκι.. Πότε ο Γαύρος κέρδισε εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Ιταλίας + πρώτη στο πρωτάθλημα?
-
SEEEEELLLLLL
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......
ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ.......
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΕ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ.... -
ψιτ πασχο

ονειρεψου τωρα τους φαρμακομενους γεροαναπηρακους της ομαδας σου να κανουν τετοια ε; Μπα, δεν φτανει τοσο μακρια η φαντασια σου ε; Δεν εχει γκαγκατσηδες εξω βλεπετε
-
Αχιλλέα:Κοίτα μην πάθεις τίποτε ρε μλκ , ξαναχαλάει ο καιρός
-
Οτι και να πω ειναι λιγο,οποτε αφηνω τους εγκαθετους γαυρους να μας πουν οτι δεν κατεβηκε η ιντερ σημερα στο γηπεδο.οτι ο μουρινιο ειναι λουζερ,οτι το χορταρι δεν ηταν κουρεμενο σωστα κλπ κλπ
ΥΓ1: Δεν ξανασχολουμε με το αλλο τοπικο και την κοπρολιγκα του γκαγκατση
ΥΓ:2 Μουρινιο για ξαναπες μας για παο-και ολυμπιακο
ΥΓ:3 παω να μπω στο φορουμ των γαυρων να γελασω λιγο
ΥΓ:4 μια φορα κανατε ρε ερημοι 2 απανωτα διπλα (τα πρωτα κιολας) και την επομενη χρονια σας τα πατσισαμε -
ΝΑΙ ΡΕ!!!!!!!!!
ΜΕ ΣΑΡΙΕΓΚΙ!!!!!!!!!Σιγουρη η 3η θεση, με Χ σιγουρα 2οι, με νικη παμε για πρωτια...
Για το παιχνιδι τι να πουμε...παθος,τακτικη,ΤΥΧΗ,ικανοτητα...ενα να λειπει πας απατος.
Στις 2,5 νικες οι διαφορα απο την 12η Σκωτια...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Οτι και να πω ειναι λιγο,οποτε αφηνω τους εγκαθετους γαυρους να μας πουν οτι δεν κατεβηκε η ιντερ σημερα στο γηπεδο.οτι ο μουρινιο ειναι λουζερ,οτι το χορταρι δεν ηταν κουρεμενο σωστα κλπ κλπΥΓ1: Δεν ξανασχολουμε με το αλλο τοπικο και την κοπρολιγκα του γκαγκατση
ΥΓ:2 Μουρινιο για ξαναπες μας για παο-και ολυμπιακο
ΥΓ:3 παω να μπω στο φορουμ των γαυρων να γελασω λιγο
ΥΓ:4 μια φορα κανατε ρε ερημοι 2 απανωτα διπλα (τα πρωτα κιολας) και την επομενη χρονια σας τα πατσισαμετην ειχε πατησει πάλι οταν ηταν στην Πορτο και ειχε χασει 1-0 στην Πορτογαλια απο μας........
-
ouga bouga
Τρελό κόμπλεξ κουβαλάτε μου φαίνεται μερικοί....
Χαλαρώστε λίγο. Με τον Ολυμπιακό παίζατε σήμερα? Δε μπορείτε να χαρείτε για μια νίκη και σκέφτεστε τον Ολυμπιακό? Σας λυπάμαι...Πολύ χάρηκα τη φάτσα του Μουρίνιο σαν κλαμμένο μ@#*νί!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ΝΑΙ ΡΕ!!!!!!!!!
ΜΕ ΣΑΡΙΕΓΚΙ!!!!!!!!!Σιγουρη η 3η θεση, με Χ σιγουρα 2οι, με νικη παμε για πρωτια...
Για το παιχνιδι τι να πουμε...παθος,τακτικη,ΤΥΧΗ,ικανοτητα...ενα να λειπει πας απατος.
Στις 2,5 νικες οι διαφορα απο την 12η Σκωτια...
τωρα θελει προσοχη η Ανορθωση.......
-
αχχαχαχαχα ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ;
ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ; Ποσα λετε ρε γαβροι στα ποδοσφαιρικα τοπικς. Αλατια, πελατες, φιλια, ευροπεος, βαο και λοιπα. Για κοιτα μια στα περσυνα τοπικ και μετα να μου μιλησεις
Αλλα τι μιλαω (για το τι θεωρειται κομπλεξ) με ατομα που το 1996 κατεβηκανε να πανυγηρισουν την ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ απο τον αγιαξ;
-
ouga bougaΤρελό κόμπλεξ κουβαλάτε μου φαίνεται μερικοί....
Χαλαρώστε λίγο. Με τον Ολυμπιακό παίζατε σήμερα? Δε μπορείτε να χαρείτε για μια νίκη και σκέφτεστε τον Ολυμπιακό? Σας λυπάμαι...Πολύ χάρηκα τη φάτσα του Μουρίνιο σαν κλαμμένο μ@#*νί!
Tα ιδια και εσεις περυσι αν δεν κανω λαθος
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αχιλλέα:Κοίτα μην πάθεις τίποτε ρε μλκ , ξαναχαλάει ο καιρόςρε ετοιμος ειμαι σου λεω να ανεβω νυχτιατικα και να κατεβω τη στυγα χωρις χιονι
-
ouga bougaΤρελό κόμπλεξ κουβαλάτε μου φαίνεται μερικοί....
Οταν βγαινεις και μιλας για...πατους, ηρωικες αμυνες,κτλ, ποιος ειναι ο κομπλεξικος;
Οταν βγαινεις και μιλας για κατενατσιο, ποιος προκαλει να ασχοληθει με τον Ολυμπιακο;Μια χαρα το χαιρομαστε...και αντιδρασεις σαν τις δικες σας μας κανουν να χαιρομαστε πιο πολυ!
-
αχχαχαχαχα ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ;ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ; Ποσα λετε ρε γαβροι στα ποδοσφαιρικα τοπικς. Αλατια, πελατες, φιλια, ευροπεος, βαο και λοιπα. Για κοιτα μια στα περσυνα τοπικ και μετα να μου μιλησεις
Αλλα τι μιλαω (για το τι θεωρειται κομπλεξ) με ατομα που το 1996 κατεβηκανε να πανυγηρισουν την ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ απο τον αγιαξ;
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!
-
15000 ΑΤΟΜΑ στο ΛΙΜΑΝΙ το 1996 για να χαρειτε για την ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ
Α ρε στερημενοι
-
15000 ΑΤΟΜΑ στο ΛΙΜΑΝΙ το 1996 για να χαρειτε για την ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΑ ρε στερημενοι
μην καθεσαι και ασχολεισαι με αυτους.......
μια ζωη ετσι θα ειναι.......
Champions League & Uefa 2008-2009