-
...ΣΕ 4 ΕΜΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ...Ελπίζω να μην έχουμε κανα δυσάρεστο γεγονός,όπως τον τραυματισμό της κ.ΚΥΡΙΤΣΗ πέρσυ ...Ας ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ για λίγο την κρίση και να ορμήσουμε στο βουνό...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ...Μέσω FACEBOOK και YOUTUBE έχω καλέσει γύρω στα 790 άτομα...ΟΛΟΙ μου λένε...ΠΩΠΩ φιλαράκι,ριτσώνα ε...το είχα ξεχάσει ...ΚΥΡΙΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ!!!
-
...ΣΕ 4 ΕΜΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ...Ελπίζω να μην έχουμε κανα δυσάρεστο γεγονός,όπως τον τραυματισμό της κ.ΚΥΡΙΤΣΗ πέρσυ ...Ας ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ για λίγο την κρίση και να ορμήσουμε στο βουνό...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ...Μέσω FACEBOOK και YOUTUBE έχω καλέσει γύρω στα 790 άτομα...ΟΛΟΙ μου λένε...ΠΩΠΩ φιλαράκι,ριτσώνα ε...το είχα ξεχάσει ...ΚΥΡΙΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ!!!
-
-
Ρε fontasierrako δηλαδη Παλλαδιο δεν θα εισαι? Για οργανωσε καμια ομαδα θεατων και για εκει. Θα χαρουμε να σε δουμε και να σε γνωρισουμε. Και παντα χρειαζομαστε κοσμο κοντα μας.
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ!!!Άντε ρε Φόντα , σιδεροκέφαλος.
Πότε είχαμε εκλογές ρε γμτ ?
-
Σε 2 λέξεις ακούει και απαντάει πιο πολύ ο Έλληνας.
Όταν του φωνάζεις 'πρόεδρε!' και όταν του φωνάζεις 'μ@λ@κ@!' -
@ LUISLAMOYAS...ΦΙΛΕ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΔΙΟ(ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ)
@KAKOFONIX...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ...ΑΜΕ MINISTER ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...Τι σκέφτεστε για την ανάβαση?...Ποιες κατηγορίες ακόμα ''παίζονται''???
-
Σιδεροκέφαλος πρόεδρε Φόντα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε 2 λέξεις ακούει και απαντάει πιο πολύ ο Έλληνας.
Όταν του φωνάζεις 'πρόεδρε!' και όταν του φωνάζεις 'μ@λ@κ@!'Θυμάμαι σε μια Ριτσώνα το 2004 ή 2005 που μαζί με τον Hannibal και τον Πατσουρέα φωνάξαμε για πλάκα Πρόεδρε και μετραγαμε τα κεφάλια που γυρίσανε....
'ΠΡΟΕΔΡΕΕΕ'....1,2,3,4,5,6,7......εχει πλάκα να ψάχνεις τον πρόεδρο
-
ΠΑΙΔΙΑ,πολλοί φίλοι με ρωτάνε αν θα κάνει ΠΑΛΛΑΔΙΟ και ΡΙΤΣΩΝΑ ο Αγγελίδης...ξέρετε τίποτε?...
ΜΙΧΑΛΗ(Εσύ από πάνω...)ετοιμάζεις UNO???
-
Μόλις άκουσα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι στην ανάβαση θα έχει drift event με 3 οδηγούς της Frenzy Team, και τους Θ. Παπαπάσχο - Τ.Σκαλτσά.
Κάτι είναι και αυτό. Μακάρι να το κάνουνε και αυτοί πάνω-κάτω σαν τα japonια πέρισυ. Ελπίζω μόνο μην κάνουνε δεκτές 140 συμμετοχές πάλι, γιατί το Σάββατο μας βλέπω να νυχτώνουμε στο βουνό.
-
AΠΟΤΙ γνωριζω...ναι..πανω απο 140 συμμετοχες...ΤΑΚΗΣ με ΕΣΚΟΡΝΤ ΜΚ1 τουρμπο(με ΥΒ) 400+ αλογα παρακαλω
το θεαμα ειναι εγκυημενο...Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ δεν ξερουμε'' !!!
ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...http://www.youtube.com/watch?v=Hj4cV0GAiwQ' target='_blank
Youtube Videohttp://www.youtube.com/watch?v=uZGzhK_zgN0' target='_blank ΚΑΛΑ..οχι και σε τετοιες...χαχαχαχαχαχα!!!καλη αναμονη σε όλους!!!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
AΠΟΤΙ γνωριζω...ναι..πανω απο 140 συμμετοχες...ΤΑΚΗΣ με ΕΣΚΟΡΝΤ ΜΚ1 τουρμπο(με ΥΒ) 400+ αλογα παρακαλωτο θεαμα ειναι εγκυημενο...Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ δεν ξερουμε'' !!!
ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...http://www.youtube.com/watch?v=Hj4cV0GAiwQ' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.youtube.com/watch?v=3UR56Dpt-k8' target='_blank' target='_blankhttp://www.youtube.com/watch?v=uZGzhK_zgN0' target='_blank' target='_blank' target='_blank ΚΑΛΑ..οχι και σε τετοιες...χαχαχαχαχαχα!!!καλη αναμονη σε όλους!!!
Τον κ.Σκαλτσα όσο και να τον εκτιμω για το οδηγικό του ταλέντο αλλο τόσο με εκνευρίζει η ασέλγεια στο μπλέ του καμάρι. Μα ΜΚ I με πινακίδες ιστορικού και μοτέρ cossie μόνο θυμό προκαλεί, και σαν μην εφτανε αυτό θα εμφανιστεί κιόλας και στην αναβαση για drift; Αν το έκανε με εκεινο το κιτρινο MK II δεν θα πειραζε καθόλου. Αυτός κύριοι στην ΕΘΕΑ, δεν είναι λόγος για να πάρετε τις πινακίδες πίσω; Δεν προκαλει δηλαδή τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους με ιστορικά;
-
Προκαλεί
και είναι κοινή απορία το πώς δεν του τις έχουνε πάρει ακόμα.
Από τις προυποθέσεις απόκτησης (και διατήρησης?) δεν τηρεί καμία πλέον.
Είμαι περίεργος να δω τί καρτα FIA συνοδεύει αυτό το αυτοκίνητο -
NAI AYTO EINAI ENA ΘΕΜΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Αλλά,δεν ξέρω...απο ότι μου είπε,έχει την άδεια του ξανά!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Προκαλεί
και είναι κοινή απορία το πώς δεν του τις έχουνε πάρει ακόμα.
Από τις προυποθέσεις απόκτησης (και διατήρησης?) δεν τηρεί καμία πλέον.
Είμαι περίεργος να δω τί καρτα FIA συνοδεύει αυτό το αυτοκίνητοΕκτος αυτου, δεν του ειχε αφιρεθει η λισανς για ενα χρονο?
Πως θα μπει σε αγωνα εστω και για επιδειξη χωρις λισανς?
οεο?
Ο Αγγελιδης δεν τους εκανε δλδ? -
ΛΕΦ μου ειπε οτι την εχει την άδεια,τώρα δεν ξέρω... Ο Αγγελίδης αποτι ακουω...ΝΟ ΜΟΤΕΡ με δύναμη άρα ΝΟ ΣΟΟΥ!!!
-
Ας κανω και εγω μια σκεψη Λεω τωρα οτι στο event ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ κατι κακο .Χωρις δηλωση συμμετοχης λισανς κλπ υπαρχει ασφαλιστικη καλυψη?Μαλλον οχι .ΑΥΤΑ.
-
Μα δεν χαρίστηκαν όλες οι ποινές από την νέα ΕΘΕΑ?
-
ελα ντε ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ!!!
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008