-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι πιό απίστευτο, εδώ και 2 μέρες αν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός στο youtube κάθεται,βλέπει και διαλέγει μόνη της τις εκπομπες απο τα ζουζούνια - του Αλτερ - που θέλει να παρακλουθησει!!!
Μόνο που τη βλέπω να πιάνει το ποντίκι, να κάνει αριστερο 'κλίκ'να χρησιμοποιει το μικρό 'τρόχο' για να δει όλα τα βίντεο, μου έρχεται να πάω και να τη δαγκάσω!!!!
έτσι ξεκινάνε και μετά καταλήγουν σε sites που αρχίζουν από po
ε??
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
τι πιό απίστευτο, εδώ και 2 μέρες αν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός στο youtube κάθεται,βλέπει και διαλέγει μόνη της τις εκπομπες απο τα ζουζούνια - του Αλτερ - που θέλει να παρακλουθησει!!!
Μόνο που τη βλέπω να πιάνει το ποντίκι, να κάνει αριστερο 'κλίκ'να χρησιμοποιει το μικρό 'τρόχο' για να δει όλα τα βίντεο, μου έρχεται να πάω και να τη δαγκάσω!!!!
ε??
και τελειωνουν σε -rn, για να στο κάνω λιανά
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ε??
και τελειωνουν σε -rn, για να στο κάνω λιανά
κι εγώ αυτό κατάλαβα μόνο που δεν το βρίσκω αστειο ρε φίλε...
-
Βάλε οπωσδήποτε ένα πρόγραμμα με φίλτρο για παιδιά. Κόβει όλα τα πονηρά site.
-
Ναι, γιατί με όλα τα ζουζουνάκια που κυκλοφορούν δεν ξέρεις πότε θα σου πεταχτεί το pop-up με το ανάλογο περιεχόμενο στη μάπα
-
έτσι όπως το πες ακούγεται σαν ΦΠΕ
Δεν είναι λίγο μικρή γενικώς ν'ασχολείται με τον υπολογιστή ?? -
Για την τηλεόραση ρε συνάδελφε είναι ..μεγάλη;
Ζουζούνια βλέπει δεν κάνει φορμάτ -
Eμένα πάντως όταν δοκίμασε να «παίξει» με το ποντίκι άρχισε να το κουνάει αλλά απογοητεύτηκε που δεν γινόταν τίποτα (δεν άνοιγαν παράθυρα) και κατέληξε να το κοπανάει στο γραφείο.
(ευτυχώς επέζησε) -
To ποντίκι ή το γραφειο?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μικρά μικρά απο την καθημερινότητα μας!!!Τις προάλλες πήγαμε επίσκεψη στο σπίτι θείων μου που μου έχουν ιδιαίτερη αδυναμία .οπως κι εγώ άλλωστε. Παίρνει λοιπόν η θεία μου την Κατερίνα στην ποδιά της η οποοία κρατούσε μια μικρή σοκολατίτσα. Για άγνωστους λόγους η μικρή πέταξε την σοκολάτα στο πάτωμα και η θεία μου της λέει με πολύ όμορφο τρόπο
'Κατερίνα πιάσε σε παρακαλώ τη σοκολάτα από το πάτωμα'
και η απάντηση της 'μικρής'
'εσύ πιάσε την'Και δύ εκπληκτικα πραγματάκι απου συνεβησαν...
Χθες μέτρησε μέχρι το 10 σχεδόν τέλεια!!!! (τις ξέφυγαν το 2 και το 9)
ΚΑΙ
Ο δικός μου άνοιξε το παράθυρο της κουζίνας και πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη στέγη του κάτω σπιτιού.
Γιατί αγόρι μου το έκανες αυτό?
……………………………………………………………
Στις στέγες ζουν πελαργοί. Αυτοί δεν φέρνουν τα παιδιά?
Να μας έφερνε κι εμάς ένα… -
Καλλίτερα να στο πέταγε στη μούρη το νερό
-
μπας και ξυπνήσω? ε!!!!
-
Απ το να σε ξαναμπλέξει σε τέτοια ιστορία ....
-
Το δικο μου παιδι ειναι 3 μιση ετων και το μονο που πεταει κατω ειναι η μπιμπιλα του που ακομα ζητα αλλα τωρα τελευταια αρχιζει και την βαριεται και την ριχνει κατω .Το θεμα ειναι οτι οταν την ριχνει με κοιταζει με φοβο ξεροντας οτι ειναι κακο αυτο που κανει και περιμενει στατικα να του φωναξω .
Ποτε μου δεν εχω απλωσει χερι πανω του για κατι τετοιο γιατι εχει το καλο οτι ακουει τις παρατηρησεις μου και τις εμπαιδωνει στο μυαλο του .Πιστευω οτι ειναι και θεμα χαρακτηρα του καθε παιδιου πως θα συμπεριφερθει αλλα και θεμα συμπεριφορας γωνεα.
Υπαρχουν στιγμες βεβαια που ξεσπα οταν δεν γινεται το δικο του αλλα ευτυχως δεν τα κανει λαμπογιαλο!!!!!,,,,,μεχρι τωρα τουλαχιστον,,. -
Να τη προσεχεις τη πιπιλα, εγω τη κρατησα για αρκετο καιρο και μου εκανε πεταχτα δοντια.
Οσο για τη μικρη και το youtube, φροντισε να ειναι και ενεργοποιημενο το φιλτρο στο λογαριασμο σου, γιατι κυκλοφορουν και εκει επικινδυνα βιντεο, οχι μονο σεξουαλικου περιεχομενου.. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Απ το να σε ξαναμπλέξει σε τέτοια ιστορία ....Το δις εξαμαρτείν ουκ γυνής σοφής!!!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=s-vuFZFgO2A' target='_blankΣας είπα ότι αυτό το κομμάτι το έχει γράψει ο γιόκας μου??!?!???!?!
Eπιρροες απο τους LORDI (Φινλανδους)
-
Γιατί ουρλιάζουν έτσι αυτοί ρε Νίκο?
-
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...