-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Φίλε Κώστα (hyperion), ακούω ότι είσαι καλός οδηγός και αξιόμαχος στο Yaris Cup. ...
O ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ YARIS...ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 106 RALLYE N/2 ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ! -
Προς απανταχου αγωνιζομενους εντος των τειχων (πιστων) ............................................
Μ η π ω ς ειμαι ο χαζος του χωριου ;;;;;;;;; Μεσα στις πιστες παιζετε τις κουμπαρες η μηπως ταβλι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αν δεν ειμαι ο χαζος του χωριου ,νομιζω οτι εισαστε παθιασμενοι κοντρακηδες !!!!!!! Μαλιστα πληρωνετε αδρα γι αυτο ,εκατομμυρια των εκατομμυριων παλαιες δραχμουλες ,προκειμενου ν αποδειξετε τι χεραδες και ποσο καλυτεροι και εξυπνοτεροι οδηγοι ειστε σε σχεση με τους υπολοιπους . Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι Ε Τ Σ Ι ; ; ; ; ; ; ; ; Μηπως νομιζετε οτι ειστε ωριμοτεροι απο εμας επειδη τρεχετε σε πιστες η σε οργανωμενους αγωνες ;;;; Απλα εχετε περισσοτερα χρηματα να διαθεσετε η καλυτερες γνωριμιες ωστε να βαλετε στο χερι καποιους σπονσορες !Κ Ο Ν Τ Ρ Α Κ Η Δ Ε Σ ειστε και μαλιστα χειροτεροι απο εμας τους 'απεξω' γιατι ποναει το χρημα που βγαινει απο την τσεπη και οι χαμενοι κακιωνουν .
Εμεις οι ανωριμοι στο τελος της 'κοντρας' συνηθως χαιρετιομαστε . Εσεις σφαζεστε .
Εμεις οι ανωριμοι του ....δρομου απλα δεν εχουμε τα χρηματα που απαιτουνται προκειμενου να γινουμε σαν και εσας οδηγοι επισημων αγωνων . Τ Ο Σ Ο Α Π Λ Α !!!
Και αν η εισοδος στα 'Μεγαρα' ηταν φτηνοτερη της καθημερινες ,τοτε θα ξημεροβραδιαζομουν εγω και πολλοι αλλοι προκειμενου να βελτιωθω οδηγικα (κυριε Στρατισσινο μ ακουτε ;;; καντε κατι ! ) και θα ψαχνομουν λιγοτερο στους δρομους .Φιλικα ,Μαρινος Ντοκος η κοντρακιας μιασμα για μερικους πλουσιοτερους .
-
Ψύχραιμαααα!!!
hyperion,αν ένα θέμα ξεφύγει απο τα όρια της ευπρέπειας,θα το υποδείξουν οι moderators!
Εδω κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει,ούτε κανείς moderator σε παρατήρησε!Απο την άλλη μεριά και ο Castor,όπως και κάθε μέλος,έχει το δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του!
Μπορεί να διαφωνείς με την άποψή του ή να θεωρήσεις ότι δεν έπρεπε να στο πει!ΟΚ!Ολοι μας δεν κρινόμαστε απο αυτά που γράφουμε?!....
Ούτως ή άλλως το θέμα των Αγώνων είναι 'αγκαθωτό'!!!
-
Παιδιά τόση ώρα δε λέτε τίποτα.... δε μπορώ να καταλάβω τι έχει αυτό το forum και αρπαζόμαστε τόσο εύκολα..
hyperion, o Castor ήθελε να 'υπερασπίσει' το όνομα του club γιατί τα παιδιά εκεί δεν θέλουν αυτό τον χαρακτηρισμό. συμφωνώ για τα περί επίδειξης προς τον 1renos. τα έγραψε σε λάθος ΘΕΜΑ, αλλά μπορεί φαντάζομαι να τα αναπτύξει στο θέμα 'Περι αυτοκίνησης'. Αλλά όχι να πάει και σε άλλο forum. και εδώ υπάρχει χώρος για όλους.
1renos αυτά που γράφεις, γράφονται εύκολα... δε με ξέρεις, δε σε ξέρω.
αλλά και γω μέχρι πριν ενα χρόνο ήμουν στη δική σου μεριά.
Από την πρώτη φορά όμως που είπα θα ασχοληθώ με το χώρο των αγώνων βρήκα ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σε όσες μεριές και να απευθύνθηκα. Θες στην τοπική λέσχη και τους ήδη γνωστούς στο χώρο, θες σε... πανελλήνια κλίμακα (τεχν. έφοροι, οδηγοί αγώνων, επαγγελματίες του χώρου...) και τη μεγάλη βοήθεια αυτού του χώρου...
Οσο για το κλιμα που φαντάζεσαι, με τα παιδιά που τρέχαμε σε κάθε αγώνα στην ίδια κλάση, έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, και κάθε φορά που βρισκόμαστε είμαστε σε πολύ φιλικό κλίμα, και ένας από αυτούς που αναφέρομαι είναι και ο hyperion. Μπορεί να μας παίρνει τα πάσα στα Ν2 αλλά ενεργεί ακριβώς αντίθετα με όσα γράφεις και φαντάζεσαι. Βλέπεις σου μιλάω άκρως αντικειμένικα, χειροπιαστά και με την προσωπική εμπειρία για να καταλάβεις τι εννοώ.
Αν άνοιγες την ίδια κουβέντα με τον hyperion πρόσωπο με πρόσωπο είμαι 1000% σίγουρος ότι θα βρίσκατε αμέσως....Σοβαρα τώρα, δεν ξέρω αν αυτό είναι που 'χτύπησε νεύρο' και στο γιατρό του forum, αλλά το πως αρπάζεται ο κόσμος εδώ μέσα ακόμα δεν το έχω καταλάβει !!!!!
Ο... αλάθητος (self-irony)
-
27 Μαρτίου στο τεχνικό έλεγχο του ράλυ Θερμαϊκού, είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε από κοντά με όποιον τύχει να βρίσκεται εκείνη την εποχή στα βόρεια.
GLF thanks για τα καλά λόγια.
Φέτος το Ν2 γίνεται Α6. Καλή χρονιά! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Παιδιά τόση ώρα δε λέτε τίποτα.... δε μπορώ να καταλάβω τι έχει αυτό το forum και αρπαζόμαστε τόσο εύκολα....(.....)
Ο...αλάθητος (self-irony)Απλα δεν υπαρχει φωνη παρα μονο λεξεις.
Δεν υπαρχει η χροια της φωνης ,η ενταση της φωνης κλπ.Δοκιμασε να πεις τη λεξη 'κοντρακιας 'σαν να την ελεγες σε φιλο ,να πειραξεις φιλικα η με κακια,και με ποσους τροπους αλλους μπορει να ειπωθει.
Ενω εδω. Και αρπαζεται ο αλλος και γινεται το ελα να δεις.
Καλα που υπαρχουν και αυτα τα καραγκιοζακια και σπανε λιγο την ενταση. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Σοβαρα τώρα, δεν ξέρω αν αυτό είναι που 'χτύπησε νεύρο' και στο γιατρό του forum, αλλά το πως αρπάζεται ο κόσμος εδώ μέσα ακόμα δεν το έχω καταλάβει !!!!!
Για να το χαλαρώσουμε λίγο το κλίμα, θα μεταφέρω και την (μάλλον σωστή ) άποψη του συνοδηγού μου που παρατήρησε απλά ότι 'μάλλον φταίει και το ότι έχεις 4 μήνες να τρέξεις σε αγώνα'.
Στερητικά σύνδρομα βγαίνουν.....
-
Ο χρήστης 1renos έγραψε:
Προς απανταχου αγωνιζομενους εντος των τειχων (πιστων) ............................................Μ η π ω ς ειμαι ο χαζος του χωριου ;;;;;;;;; Μεσα στις πιστες παιζετε τις κουμπαρες η μηπως ταβλι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αν δεν ειμαι ο χαζος του χωριου ,νομιζω οτι εισαστε παθιασμενοι κοντρακηδες !!!!!!! Μαλιστα πληρωνετε αδρα γι αυτο ,εκατομμυρια των εκατομμυριων παλαιες δραχμουλες ,προκειμενου ν αποδειξετε τι χεραδες και ποσο καλυτεροι και εξυπνοτεροι οδηγοι ειστε σε σχεση με τους υπολοιπους . Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι Ε Τ Σ Ι ; ; ; ; ; ; ; ; Μηπως νομιζετε οτι ειστε ωριμοτεροι απο εμας επειδη τρεχετε σε πιστες η σε οργανωμενους αγωνες ;;;; Απλα εχετε περισσοτερα χρηματα να διαθεσετε η καλυτερες γνωριμιες ωστε να βαλετε στο χερι καποιους σπονσορες !Κ Ο Ν Τ Ρ Α Κ Η Δ Ε Σ ειστε και μαλιστα χειροτεροι απο εμας τους 'απεξω' γιατι ποναει το χρημα που βγαινει απο την τσεπη και οι χαμενοι κακιωνουν .
Εμεις οι ανωριμοι στο τελος της 'κοντρας' συνηθως χαιρετιομαστε . Εσεις σφαζεστε .
Εμεις οι ανωριμοι του ....δρομου απλα δεν εχουμε τα χρηματα που απαιτουνται προκειμενου να γινουμε σαν και εσας οδηγοι επισημων αγωνων . Τ Ο Σ Ο Α Π Λ Α !!!
Και αν η εισοδος στα 'Μεγαρα' ηταν φτηνοτερη της καθημερινες ,τοτε θα ξημεροβραδιαζομουν εγω και πολλοι αλλοι προκειμενου να βελτιωθω οδηγικα (κυριε Στρατισσινο μ ακουτε ;;; καντε κατι ! ) και θα ψαχνομουν λιγοτερο στους δρομους .Φιλικα ,Μαρινος Ντοκος η κοντρακιας μιασμα για μερικους πλουσιοτερους .
Φιλε, παρακολουθω το ξεσπασμα σου, με τις διαφορες τοποθετησεις σου στο συγκεκριμενο θεμα και ειλικρινα, δεν καταλαβαινω προς τι το μενος σου κατα των αγωνιζωμενων αλλα και των (τυχερων) κατοχων ενος τε(τ)ρακινητου πολιτικου υπεραυτοκινητου οπως το EVO και το IMPREZA, που μονιμως ανεφερες στις τοποθετησεις σου!! Δεν εβγαλα ακρη και ελπιζω να συνειδητοποιησεις γρηγορα ποσο αστοχες ειναι καποιες αποψεις σου, αλλα κυριως ο τροπος που προσπαθεις να τις διατυπωσεις και μαλιστα σε ανθρωπους που εχουν γνωση του αντικειμενου -και πιθανοτατα μεγαλυτερη απο τη δικη σου.
Ισως η εκφραση 'κοντρακιας' του hyperion (πληροφοριακα ειμαι ο συνοδηγος του, αν δε σε πειραζει!!) να σε ενοχλησε, αλλα δε νομιζω να ειναι και κατι τοσο τραγικο, εχω βρεθει σε κυκλο ....'κοντρακιδων' και δε νομιζω πως θεωρειται βρισια αυτη η λεξη!!!
Τελος, σε οτι εχει να κανει με τις αναφορες σου για το ...'ποιοι συμμετεχουν στους αγωνες, ποσα...πολλα λεφτα-νομιζεις- πως εχουν, ποσοι χορηγοι τους....περιμενουν στην ουρα κ.α.' φαινεται πως δεν εχεις ιδεα τι ακριβως γινεται, οποτε .....ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....
ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ!!!!Φιλικα, μη νομισεις οτι εχω κατι μαζι σου, απλα καποια ΑΝΑΛΗΘΗ που πιστευω πως εγραψες απο ΑΓΝΟΙΑ ενοχλησαν....
-
Ηρεμα!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλα που υπαρχουν και αυτα τα καραγκιοζακια και σπανε λιγο την ενταση.Sygnwmh kyrie DAP. Alla ta karagkiozakia poy anafereste poia einai?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Καλα που υπαρχουν και αυτα τα καραγκιοζακια και σπανε λιγο την ενταση.
Sygnwmh kyrie DAP. Alla ta karagkiozakia poy anafereste poia einai?
Αυτά μήπως;
Ψυχραιμία κύριοι...
Δημήτρηηηη
πιάσε τη μυγοσκοτώστρα... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Καλα που υπαρχουν και αυτα τα καραγκιοζακια και σπανε λιγο την ενταση.
Sygnwmh kyrie DAP. Alla ta karagkiozakia poy anafereste poia einai?
Τα emoticons Αλέξανδρε!
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Για να το χαλαρώσουμε λίγο το κλίμα, θα μεταφέρω και την (μάλλον σωστή ) άποψη του συνοδηγού μου που παρατήρησε απλά ότι 'μάλλον φταίει και το ότι έχεις 4 μήνες να τρέξεις σε αγώνα'.Στερητικά σύνδρομα βγαίνουν.....
Δηλαδή εγώ που έχω το 106 τρίτη βδομάδα στο συνεργείο (θα πληρώσω και μηνιάτικο για parking δηλαδή!) και έχω να το χαρώ στην Καστανιά πάνω από 2 μήνες, τι έπρεπε να κάνω ? να παίζω μπουνίδια με όποιον βλέπω ?
μπά κάτι άλλο είναι, (ή εγώ βρήκα και ξεδίνω αλλού)..άσχετο αλλά αν εσύ το φτιάχνεις A6 εγώ σήμερα του βάζω mp3όφωνο
-
Ο χρήστης 1renos έγραψε:
Μαλιστα πληρωνετε αδρα γι αυτο ,εκατομμυρια των εκατομμυριων παλαιες δραχμουλες ,προκειμενου ν αποδειξετε τι χεραδες και ποσο καλυτεροι και εξυπνοτεροι οδηγοι ειστε σε σχεση με τους υπολοιπους . Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι Ε Τ Σ Ι ; ; ; ; ; ; ; ; Απλα εχετε περισσοτερα χρηματα να διαθεσετε η καλυτερες γνωριμιες ωστε να βαλετε στο χερι καποιους σπονσορες !Και αν η εισοδος στα 'Μεγαρα' ηταν φτηνοτερη της καθημερινες ,τοτε θα ξημεροβραδιαζομουν εγω και πολλοι αλλοι προκειμενου να βελτιωθω οδηγικα (κυριε Στρατισσινο μ ακουτε ;;; καντε κατι ! ) και θα ψαχνομουν λιγοτερο στους δρομους .
Φιλικα ,Μαρινος Ντοκος η κοντρακιας μιασμα για μερικους πλουσιοτερους .
EEm, xwris kammia diathesh antidikias nomizw oti an agorasei kaneis ena metax. agwnistiko tourxetai mia xara oikonomika. PX megara me 10-15 gyrous me dromiariko/voltas pane ta lastixa. Me 3 episkepseis paei kai symplekhs diskoi takakia. me 5-6 ta fthnoun kai ta amorthser( being there done that!)
Opote toulaxiston egw psaxnw na ftaiksw ena elafry 'istoriko' siga siga na gelasw ki as eimai teleftaios! Toulaxiston tha pesei gelio kai tha borw na vlepw kai tous 'professionals' apo konta.Kata t alla re Marino ti sxesh exoun oi proswpikes voles kai antidikies? Toulaxistwn aftoi oi ligoi fragatoi pou trexoun anti na exoun mia modena/lambo etc kai na phgenoun gia cafe vouliagmenh kai na pernane lims me 30 , ta skasane kai kanoun to hobby tous sta vouna. To idio thakanes kai sy (egw sigoura !!).
Kata t alla kai oi trites kai oi deyteres einai mia xara. Alla gia mena protimw to dynamometro kai meta kg/hp. -
Θα το πω για ακόμα μια φορά, το έχω αναφέρει ήδη άλλες 2 φορές σε άλλα topics.
Δεν είναι απαραίτητα 'φραγκάτος' όποιος τρέχει σε αγώνες.
Η πλειοψηφία ημών στερείται και θυσιάζει πολλά πράγματα για να κάνει το πανάκριβο άθλημα αυτό.
Θυσία χρημάτων, χρόνου (πολλά πολλά σαββατοκύριακα), και κατάθεση ψυχής, και αυτό από μόνο του δείχνει ότι υπάρχει πάθος αληθινό για τους αγώνες.Δεν φοράμε απλά μια φόρμα και ένα κράνος μερικές κυριακές και ξεχαρμανιάζουμε, επειδή περισσεύουν τα φράγκα.
Υπάρχει πολλή περισσότερη ιστορία πίσω από αυτό.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ (Ή ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ) ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΑΡΙΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ;
Το νοημα των Grand Prix αι της εκδηλωσης αυτης γενικα ...